Cum ? Ca eu nu ma prind din ce ai scris
Gresesti foarte grav ! Poate nu ai fost atent, sau erai prea tanar ..
Hai sa nu incepem sa exageram iar. TOTI/TOT nu exista nicaieri in niciun domeniu, in special referindu-ne la cainii de care vorbim. Cum la fel niciodata nu vei putea aprecia tu ca au foat doar cativa sterilizati.
Pe mine m-a interesat foarte tare subiectul, l-am urmarit la vremea aia, si te contrazic 100%.
Cum poti inlatura cauza disconfortului (sa rezum la atat) datorat prezentei cainilor pe strazi ?
Ii inlaturi de pe strazi. Simplu.
Ca e mai dur, nemilos, etc., asta este. Am mai spus, cui nu-i convine sa ia cainii acasa la el. Punct.
De la capat,
Nu cred ca gresesc, cred ca iar spunem cam acelesi lucruri, diferit, in plus tu ai marea ta slabicune fata de caini; eu NU.
Nu eram prea tanar, in fine asta-i discutabila, adica la fel de bine si tu ai putea fi considerat prea tanar atunci, comparat cu prezentul.
Nu exageram, insa asa cum se prezinta lucrurile in RO, fara actiuni DRASTICE, COMPLETE si COMPETENTE, nu se rezolva nimic.
Intr-adevar a fost o actiune de amploare, insa limitata in timp. S-a oprit cand ne-a vizitat babeta.
Corect, insa atunci nu stiu daca a fost atinsa macar jumatate din polulatia canina libera din Buc.
Si cei care au fost castrati, dupa o perioada de timp s-au intors pe strazi - majoritatea cel putin.
Am avut cateva discutii cu cei de la Vier pfoten si nu numai, pe tema asta.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte