bai toti aveti dreptate in felul vostru. trebuie intocmita o legislatie cum trebuie si aplicata si in acelasi timp trebuie eliminati toti cainii care sunt acum pe strazi. nu e vina lor, dar mai bine ei decat noi. eu in ultima vreme am mers numai pe jos, din pacate, si am luat pulsu strazii asa cum e ea. nu e deloc o placere sa trec pe langa 3 haite de caini (macar sunt fix in aceleasi locuri), chiar daca doar o data s-a dat unul la mine pana acum.
daca mai stam cu ochii in paispe sa ne ferim de caini in oras (ba chiar capitala spun unii
), deja ne putem muta in jungla si gata. din masina totul pare mult mai ok decat e, aici ma includ si pe mine nu's ipocrit. dar chiar si asa te poti intalni cu un patruped nervos in drumul de la locul de parcare la destinatie.
am fost alergat de caini pe bicicleta, muscat printr-un gard si "certat" cu multi caini
asa ca mila sa nu-mi cereti, chiar daca stiu ca nu e vina lor ca sunt pe strazi; dupa cum ziceam mai sus, mai bine ei decat noi. ah si cel mai tare ma enerveaza escrocii de la asociatiile lu peste si babele crizate, care sunt cu gura mare ca saracele animale dar nu le-ar adopta ca sa aiba grija de ele.
ah si ca sa nu se inteleaga gresit: iubesc animalele si cainii in special. imi doresc foarte mult un caine, dar la fel ca si swiby nu l-as lua in apartament. pana atunci ma bucur de patrupezii altora cand merg in vizita