Astra GTC, echipare Cosmo, 1.9 CDTI 16V 150CP, culoare Rosu (Pomegranate Red) conform contract

Dotari standard:
- 150 CP

- Aer conditionat
- Scaun sofer reglabil pe 8 directii
- Suport pentru ochelari
- Radio CD player CD30
- Parasolare iluminate
- Tapiterie mixta stofa + piele
Optionale:
- IDS+, primul luat in calcul
- Jante aliaj 6.5Jx16", model Dynamic
- Display grafic (GID)
- Cosmo Plus Pack
- Senzor de calitate a aerului
- Alarma
- Sight & Light Pack
- Cruise Control
- Sistem electric de incalzire rapida a habitaclului (Quick Heat - strict necesar la un diesel)
- Instrumente de bord "Micro Tech Silver"
- Radio CD, MP3, 7 boxe
- Vopsea metalizata Rosu - Visiniu (Pomegranate Red)
- computerul de bord activat la dealer
Comanda data pe 28 Martie, masina livrata pe 10 Iulie. Efectul livrarii: vreo 3 zile am avut betonat pe fata un zambet foarte larg. Prietenii stiu de ce

Alte modificari, pe scurt: pedalier sport Simoni Racing, jante 16" MAK Matrix 5, pozitii si faza scurta schimbate cu Philips Blue Vision, sistem GPS Fujitsu Siemens N560, barata fata Irmscher, grila fata Irmscher, pleoape Lumma.
Cateva poze cu VXR-ul

La livrare

Dupa cateva luni, dupa o spalare artistica

La una din intalniri:

Inca nu am poze cu noul look Irmscher dar promit sa fac update cand le am.
Impresii dupa prima tura cu masina.
Rele:
- faza scurta e mult prea scurta
- fara locuri de depozitare sticla suc
- viteza a 6-a e ciudata rau, tare greu o nimeresc, sper sa ma obisnuiesc
- centura e la dracu in praznic in spate, parca e un sistem de evitare a folosirii acesteia
- vizibilitate spate 0
- oglinda minune e super OK, numai ca intra prea tarziu, tot apuci sa tragi o injuratura ca te-a orbit boul din spate cu faza lunga
Bune:
- a se uita tot ce am scris mai sus
- motorul e minune, trage de nebun, cuplul ala te baga in boala; nu am tras de el, dar chiar si asa e minunat
- sasiul e lipit de sosea; multa vreme am mers pe serpentine fara sa pun frana, credeam ca visez (ce-i drept, vin de pe o masina fara pretentii de acest fel)
- ergonomie excelenta, totul e acolo unde ar trebui sa fie
- SPORT e magic, desi l-am folosit doar un pic si fara exagerari
- cruise control m-a imbolnavit; gadgetul perfect, e super tare sa faci depasiri fara sa tii piciorul pe acceleratie, e siderant, ciudat si genial in acelasi timp; merita toti banii
- design perfect; la plecare, am fost admirat de unii dintr-o mazda RX8, tunata, culoare asemanatoare cu a mea; in spate era un Peugeot 307CC, aceeasi gama de culoare; m-am simtit in al multelea cer
- orice s-a mai zis de masina asta de bine, e adevarat; inca visez, imi vine sa plec iarasi la drum

Acum am sarit de 10.000 cu ea. Revin cu un nou "review".
Sorry de post-ul foarte lung http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/ph34r_anim.gif .