Hot Hot Hatch
Scris 15 februarie 2007 - 07:16
eu zic sa termini mai intai celelalte modificari si apoi te mai gandesti daca pui folie de carbon sau nu. am vazut si poza cu astra care a pus folie intre grila si priza de aer si nu arata rau, dar parca arata mai bine fara (parerea mea)
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 15 februarie 2007 - 10:27
Poze curand.
Aceasta postare a fost editata de vulupe: 15 februarie 2007 - 10:32
Scris 27 februarie 2007 - 12:13
arata mai bine fara faruri de ceata, dar sfatul meu ar fi sa le pui totusi din 2 motive: 1) siguranta si 2) ai platit pt ele ca sa le tii in casa?
din curiozitate ai vreo poza cu grila vopsita pe rosu? as vrea sa fac o comparatie
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 06 martie 2007 - 12:04
Am facut schimbarea la Auto Soft Dudesti, sambata asta. Am avut norocul sa fiu singurul client la ora aia, prin urmare s-au ocupat pe indelete de masina mea. Ceea ce mi-a permis sa redescopar ca am ales un brand de jante excelente: MAK Wheels. Baietii de la Auto Soft au ramas foarte impresionati de faptul ca jantele nu au nici un fel de abatere (sau foarte mici). La una singura a afisat 30 cu 50 grame la echilibrare dar baietii au zis ca fac o optimizare: au desumflat roata si au rotit cauciucul pe janta cu 180 grade. Rezultatul: 15 cu 15. In rest jantele sunt super echilibrate. Repet, chiar si cei care lucreaza cu ele zi de zi au ramas placut surprinsi. Au zis ca stiu de MAK ca sunt bune in general, ca au un aliaj de foarte buna calitate. Eu unul sunt super multumit. N-am apucat sa le si testez la viteze mai mari dar pana la 120 nu am simtit nimic in volan. Sper ca sambata asta sa am ocazia sa le testez
Aceasta postare a fost editata de vulupe: 06 martie 2007 - 12:05
Scris 24 octombrie 2007 - 03:52
Un pic de update la poze si la ce am mai facut pe masina:
Pe scurt, ce cadouri a mai primit VXR-ul:
- praguri Irmscher
- difuzor aer prelungire spoiler spate Irmscher
- eleron Irmscher
- kit interior Irmscher: consola centrala si guri de aerisire laterale din aluminiu, manere interioare si frana de mana
- senzori de parcare
- evacuare Borla, doua iesiri, finala scoasa
- clean-up la cabluri (acum nu mai am nici un fir pe bord sau consola, sunt foarte multumit)
- am relipit si remontat grila fata care a fost pusa gresit de catre cei de la Erebus; acum sta bine
- kit HID (Xenon)
- derestrictionare a cutiei filtrului de aer
- placute frana ATE pe fata
Am incercat sa pune link direct catre poze dar nu am reusit si acum chiar nu am cum sa le mai urc odata pe net. Poze multe ( ) gasiti aici: http://www.astraforu...xr/default.aspx
Practic acum masina este complet Irmscher si cred ca am terminat kit-ul exterior. Mai urmeaza jante de 17" dar la primavara ca acum nu mai are rost. Si tot din primavara (daca nu chiar mai devreme :ph34r_anim: ) o sa incep sa lucrez mai serios la performanta si stabilitate.
Impresii ???
Scris 24 octombrie 2007 - 07:13
PISIIII, SUNT IMPRESIONAT!
fioarte-foarte tare!bravos!
pune pozele la galerie ca te caut prin oras si dau cu cuiu pe irmscher.
Scris 24 octombrie 2007 - 07:28
impresii???
PISIIII, SUNT IMPRESIONAT!
fioarte-foarte tare!bravos!
pune pozele la galerie ca te caut prin oras si dau cu cuiu pe irmscher.
Pai m-oi alerga tu, dar si eu fug repede
Hai pana una alta uite aici o recapitulare de la A la Z a VXR-ului: http://www.astraforu...-astra-vxr.aspx
P.S. Promit ca urc si pozele dar nu chiar azi :tomato:
Scris 24 octombrie 2007 - 08:28
Scris 24 octombrie 2007 - 10:32
Scris 25 octombrie 2007 - 12:12
Si pentru ca tot am promis poze, uite ca am stat pana la ora asta sa le urc pe net.
Special pentru voi:
Aceasta postare a fost editata de vulupe: 25 octombrie 2007 - 12:14
Scris 25 octombrie 2007 - 12:31
Scris 25 octombrie 2007 - 12:46
Tot am scris pe AstraForum o recapitulare, hai sa o pun si aici.
Lista completa (cred) cu modificarile aduse VXR-ului:
Tuning exterior:
- bara fata Irmscher
- grila motor Irmscher
- pleoape Lumma
- praguri Irmscher
- difuzor aer / prelungire spoiler spate Irmscher
- eleron pentru hayon Irmscher
- kit evacuare Borla, doua iesiri, finala scoasa
- senzori de parcare
- kit HID (Xenon)
- jante 16" MAK Matrix 5
- scos sigle si logouri Opel si inlocuit Astra cu Irmscher
- antena scurta de aluminiu Simoni Racing
- kit interior Irmscher: consola centrala, guri de aerisire laterale din aluminiu, manere interioare si frana de mana
- sistem GPS Fujitsu Siemens N560 cu suport ProClip/Brodit
- detector radar Whistler 1743
- clean-up la cabluri si alimentare directa pentru detector si GPS
- pedalier sport Simoni Racing
- presuri cu insertie de aluminiu la pedalier
- remap in doua stadii: 185 cai putere cu Sport Off si 200 cai putere cu Sport On - Flash Tuning
- derestrictionare a cutiei filtrului de aer
- placute frana ATE pe fata
Scris 19 noiembrie 2007 - 11:22
Sa vedem, care pe care? VXR-ul sau Black Pearl? Haideti la vot, ca suntem de-ai casei
Scris 20 noiembrie 2007 - 12:52
Scris 20 noiembrie 2007 - 04:35
Scris 20 noiembrie 2007 - 09:51
Sa vedem ce iese. Oricum, avem o concutenta dura :ph34r_anim: , cel putin la momentul asta.
Scris 22 noiembrie 2007 - 09:50
Thanks mult pentru cei care au trecut pe acolo si au lasat cate un vot.
Scris 23 noiembrie 2007 - 09:27
Scris 24 noiembrie 2007 - 09:53
Scris 24 noiembrie 2007 - 10:48
Scris 24 noiembrie 2007 - 11:27
nu ai de ce sa fii suparat, decat daca scopul pt care aveai masina era asta, de a cistiga acest concurs.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi