Oferte si promotii auto
Scris 01 decembrie 2012 - 12:01
Poate fi si mama mega masinilor, varsta, uzura/rulajul, vremea, etc isi spun cuvantul. N-o da cotita... cand ai dreptate ai, acum NU ai
Scris 01 decembrie 2012 - 12:34
Si uite asa, prin actiunile voastre, incepeti sa-i dati dreptate lui Mihnea !
Cred ca va ramane cam singurul cu masini din mileniul trecut
Scris 01 decembrie 2012 - 03:33
"una care a fost o mega masina la vremea ei" .... se dezintegreaza?
Poate fi si mama mega masinilor, varsta, uzura/rulajul, vremea, etc isi spun cuvantul. N-o da cotita... cand ai dreptate ai, acum NU ai
Crede-ma, gresesti grav. Nu ai nici cea mai vaga idee ce diferenta IMENSA e intre o masina de kakat si una din gama "premium" !
Cred ca va ramane cam singurul cu masini din mileniul trecut
Carapacea ta nici cand era noua nu putea fi comparata la niciun capitol cu oricare din masinile lui Mihnea !
Scris 01 decembrie 2012 - 03:40
Ai dreptate. Tocmai de asta nu am vrut o astfel de masina
Scris 01 decembrie 2012 - 05:34
Ma intreb ce stiai tu despre masini ( nu ca acum ai sti mai multe ... ) cand ai ales hopelu !
Scris 01 decembrie 2012 - 05:57
Destul de multe incat sa nu regret alegerea facuta
Puteam alege cazane mult mai mari
Scris 01 decembrie 2012 - 09:52
Zic sa nu exageram, ca poate ne citeste cineva.
Nimeni nu contesta ca existau masini adevarate acum 25-30 de ani, dar apar 2 probleme
1.timpul isi spune cuvantul. e implacabil
2.desi directia in care au luat-o lucrurile nu e in totalitate una fericita, ceva ceva s-a adus in plus. si daca ne-am referi doar la siguranta, si tot avem ceva in plus. dar nu e doar asta.
P.S>Eu ma vad tinand masina cel putin 5-6 ani, asa ca ideea de pierdere este desueta ca sa zic asa. Pur si simplu se va amortiza.
Scris 02 decembrie 2012 - 08:15
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 02 decembrie 2012 - 08:40
Evident ca nu am folosit termenul in acceptiunea lui contabila.
Dar la fel de evident e faptul ca in momentul unei achizitii iti asumi o anumita devalorizare a produsului si faptul ca la un moment dat el nu va mai putea fi folosit sau va trebui sa-l schimbi(vinzi).
Ei, daca perioada in care bunul respectiv e "in activitate" este destul de lunga, eu il consider amortizat.
Dimpotriva, daca dupa 2-3 ani vrei sa-ti cumperi o masina noua (cazul nostru), suma obtinuta pe ea va fi destul de mica asa ca vei avea nevoie de o suma consistenta ca sa pui ceva comparabil in loc.
Papatul nu are nimic in comun cu ideea de "amortizare".
In aceeasi directie, nici posesia unei masini, devenita (aproape) indispensabila.
Nu ai ce face, trebuie sa mananci, la fel cum e musai sa ai macar o masina in batatura. Ma rog, probabil in alte parti nu.
Evident, poti sa mananci caviar sau omleta.
Cum la fel de bine poti conduce Logan, Skoda sau BMW.
Tine mult de posibilitatile financiare, pe de o parte. Pe de alta parte, tine de cat esti dispusi sa cheltui pe mancare sau masina.
De aceea, masina pe care o avem fiecare e cea mai buna.
Scris 03 decembrie 2012 - 12:06
@andrei
Mai rulat cu aproape 60.000km (dublu) pentru o diferenta de 600E.
Cred ca ma duc sa-l vad pe cel de 6900E ca e la doi pasi de mine. Daca imi place s-ar putea sa va fac o surpriza
Ai ajuns sa'l vezi, pana la urma?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 03 decembrie 2012 - 12:16
Cand? Ca pe 1 a fost inchis peste tot. Saptamana asta incerc sa ajung.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 03 decembrie 2012 - 12:30
Stau cu pisicile llinga camin si citesc postarile unora........Mi-a placut Relu cum v-a spus de masinile vechi,pacat ca in loc sa pricepeti ati facut misto,ca de obicei.Am fost cu prietenul meu ce lucreaza la MB,mecanic sa vedem un ML320cdi(pentru cine e pe dinafara,modelul masinii lui Huidu),cam cum imi trebuie mie echipat.Dupa ce am vazut si puricat masina,mi-a zis -cred ca tot la G ramii,continua cautarea,e urit ca porcu,dar macar nu are moarte.Miine la prinz scos nasul in frig,am de schimbat 1 bujie arsa la balenoi,a 2 a oara in 3 ani.
Scris 03 decembrie 2012 - 07:40
Lasa-i mah in pace. Astia habar n-au pe unde se baga uleiu-n motor, dar se pricep la masini ....
Scris 03 decembrie 2012 - 12:37
Cand? Ca pe 1 a fost inchis peste tot. Saptamana asta incerc sa ajung.
Nu m'am uitat la data postului si mi s'a parut ca ai fi avut cand
Chiar sunt curios daca s'a dat sau nu Forester'ul ala si in ce stare se afla, de fapt.
Am dat o cautare pe autovit si pe criteriile >2006, 4x4, <100k km si pana in 7.5k euro practic sunt doar 2 Forestere (insa unul are airbag'urile fata inactive) si un Tucson (2008, ~80k km si 6300 euro)
Scris 27 decembrie 2012 - 02:50
Sunt acum la Renault ceva destocari masive la Fluence pentru cine este interesat. Mai sunt cateva masini in echiparea Privilege plus o gramada de optionale si in echiparea Techno, la fel cu dotari optionale in plus(xenon, sistem audio de top, ...). 1.5dCi 110 cp. In prima varianta iese putin sub 13.5k euro si in varianta 2 care vine cu cutie EDC iese undeva la 14.2k euro. Preturi cu TVA.
Daca le merge bine stropitorul de parbriz e oferta buna. In mod normal sunt 21k euro pret de lista, cam 18k euro pret de vanzare cu reducerile permanente de la ei.
Scris 27 decembrie 2012 - 03:08
Astia habar n-au pe unde se baga uleiu-n motor, dar se pricep la masini ....
Wtf ... se baga ulei in motor ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 27 decembrie 2012 - 03:59
Relu,iar iti dau dreptate.Din pacate la capitolul auto multi si-au insusit niste bashini din review-uri si figuri proaste mioritice in loc de viata de zi cu zi.Sa nu mai amintesc gutzanii ce iau masini de afara cu km multi,si dupa o luna le scot la vinzare pe plaiurile mioritice cu 90000km declarati.In taras-au insusit niste figuri proaste,luate de pe alte meleaguri,unde si incasarile sunt altele....Cind am luat w140,multi ma credeau mutant sa dau citeva mii pe o masina veche,dar curind o voi da pe jumatate din cit am platit-o,si voi lua alta vechitura.Pina atunci ma costa 8 euro suta de km,deoarece in afara motorinei folosesc si un produs ce altii arunca,pe post de carburant...Fiecare avem o scara de valori,total diferita se pare......Ca de obicei,timpul isi spune cuvintul...
Scris 28 decembrie 2012 - 09:25
....Cind am luat w140,multi ma credeau mutant sa dau citeva mii pe o masina veche,dar curind o voi da pe jumatate din cit am platit-o,si voi lua alta vechitura.Pina atunci ma costa 8 euro suta de km,deoarece in afara motorinei folosesc si un produs ce altii arunca,pe post de carburant...Fiecare avem o scara de valori,total diferita se pare......Ca de obicei,timpul isi spune cuvintul...
ce? baliga de magaritza in calduri?
Scris 28 decembrie 2012 - 09:32
Nu e singurul de pe forum care a spus ca ar folosi asa ceva. Daca nu citesti ...
Scris 28 decembrie 2012 - 10:54
Sunt acum la Renault ceva destocari masive la Fluence pentru cine este interesat. Mai sunt cateva masini in echiparea Privilege plus o gramada de optionale si in echiparea Techno, la fel cu dotari optionale in plus(xenon, sistem audio de top, ...). 1.5dCi 110 cp. In prima varianta iese putin sub 13.5k euro si in varianta 2 care vine cu cutie EDC iese undeva la 14.2k euro. Preturi cu TVA.
Daca le merge bine stropitorul de parbriz e oferta buna. In mod normal sunt 21k euro pret de lista, cam 18k euro pret de vanzare cu reducerile permanente de la ei.
Chiar interesanta oferta, a se compara cu pretul pt noul Logan 1.5dCi 90CP in versiuni mai bine echipate....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 28 decembrie 2012 - 11:20
pretul este extrem de bun, dar si Peugeot are niste oferte bomba la 308....
Scris 28 decembrie 2012 - 06:13
Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 28 decembrie 2012 - 06:14
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 28 decembrie 2012 - 06:45
Clar, fata de un Logan 1.5 dci 90 CP la 12k (full fara navi ) mai degraba un Fluence 1.5 110CP la 13.5k
Peugeot'ul nu mi se pare neaparat vreo super'oferta, intotdeauna am considerat ca preturile lor sunt cam sus
Scris 28 decembrie 2012 - 10:35
Daca si 308-urile alea sunt lucrate ca si 207-le nevestii(luat tot la lichidare de stoc in vara) mai bine te lipsesti. Masina e ok dar parca a fost asamblata pe trailer de la fabrica catre dealer. O gramada de prostii prinse in dorul lelii sau care nu mergeau din cauza ca erau prost montate. Mi-am pierdut o zi sa fixez totul cum ar fi trebuit sa fie.
Scris 19 ianuarie 2013 - 10:21
Stiu ca nu e noua, insa daca nu are probleme, pretul mi se pare ok
C3 - 2011 - 16k km - 6800 euro
Motorizarea de 1.4 75 CP a existat intr'adevar pe C3 asta nou sau a completat aiurea samsarul?
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi