Motorizarea de 1.4 75 CP a existat intr'adevar pe C3 asta nou
Astia zic ca ar fi existat ...
Scris 20 ianuarie 2013 - 12:26
Ah, deci se poate ... Intrebam ptr ca pe configuratorul Citroen nu mai apare acea motorizare, ci doar 1.4 de 95 CP, ca vroiam sa vad cat ar fi nou respectivul C3
Scris 22 ianuarie 2013 - 02:52
daca aveam banii la mine, ACUMA ma duceam si luam buburuza asta verde
Scris 22 ianuarie 2013 - 03:19
Sunt man alternative interesante tot mai multe. Bani să ai și să te bucuri de ele. Deși eu aș scihmba jantele alea
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 ianuarie 2013 - 03:25
Si eu, as pune unele care au inele de centrare.
Scris 22 ianuarie 2013 - 03:36
daca aveam banii la mine, ACUMA ma duceam si luam buburuza asta verde
Io am alta varianta mai buna. Vine si cu dCi!
Scris 22 ianuarie 2013 - 03:42
22k pentru o masina in 2 usi as da doar daca mi'as permite sa o iau ca masina de distractie
Scris 22 ianuarie 2013 - 03:46
Sunt man alternative interesante tot mai multe. Bani să ai și să te bucuri de ele. Deși eu aș scihmba jantele alea
eu nu le-as schimba. dau chiar bine caci in definitiv masina in sine e cam la misto desenata, merge putina opulenta.
ooff cat de mult imi place...
Scris 22 ianuarie 2013 - 04:36
eu nu le-as schimba......
ooff cat de mult imi place...
Ce gusturi de kakat ai !
Scris 22 ianuarie 2013 - 04:44
22k pentru o masina in 2 usi as da doar daca mi'as permite sa o iau ca masina de distractie
Acum. Dacă ai fi avut 20 de ani, gagică și pauză familie/copil, nici nu trebuia mai mult.
E una dintre cele mai frumoase mașini.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 ianuarie 2013 - 06:05
eu nu mi-as lua niciodata Sciroco. cel putin nu asta nou...
i just don't like it.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 22 ianuarie 2013 - 06:08
De ce ma? Hai ca au si fumigene
Scris 22 ianuarie 2013 - 06:09
despre fotografie
Scris 22 ianuarie 2013 - 07:42
poate sa le dea si cu pudra... io le dau tot cu bolta!
serios, chiar nu-mi place masina
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 22 ianuarie 2013 - 07:55
eu nu le-as schimba. dau chiar bine caci in definitiv masina in sine e cam la misto desenata, merge putina opulenta.
Astea
sau cele stock de pe GTI.
Scris 22 ianuarie 2013 - 09:40
Scris 22 ianuarie 2013 - 09:41
Mi se pare că sunt cele stock pe 18.
despre fotografie
Scris 22 ianuarie 2013 - 09:43
Scris 22 ianuarie 2013 - 09:54
Sunt Interlagos pe 18".
despre fotografie
Scris 22 ianuarie 2013 - 10:42
Bleu, serios, tu te contrazici cu cata la jante?
Scris 22 ianuarie 2013 - 11:10
Acum. Dacă ai fi avut 20 de ani, gagică și pauză familie/copil, nici nu trebuia mai mult.
E una dintre cele mai frumoase mașini.
Pai nici bleu nu e chiar tinerel si probabil nici copiii nu's prea departe in viitor. Dar oricum nu tin minte sa'mi fi placut masinile in 2 usi (excludem 911'le ) incat sa'mi fi dorit una
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi