Rula aici pe forum reclama de la google pentru aparatul asta pe care-l ai. M-am abtinut sa dau click, stiind ca-l imbogatesc pe Grinch, dar nu m-am putut abtine...
Aproape 2 mii de euro cu nu stiu ce kit...?
Banuiam ca-i scump, d-aia ai si scris dealtfel, hai pana in mia de euro, dar asa, jale...cu toate ca analizandu-mi ,,achizitiile'' excentrice din vremurile bune, inclin sa-ti dau dreptate, pretul fiind ,,relativ'', eu dand pe trei papagali (din care unul vorbitor-pe mine nu m-am numarat) tot o suma , dar erau alte vremuri...
Numa' una?
Cum adica e prea tarziu, ce vrei sa insinuezi, ca-s apropiat de Relu, ca varsta? Eroare.
,,Mi-s tanar, doamna...'' Relu nu mai intra in statistici...
Ma uit la rezistenta amicilor de aceeasi varsta cu mine, rezistenta reliefata la schiat. Ma apuca rasul. Inca sad bine.
Relu, astia ,,noua generatie'' n-au auzit de spirit, ci doar de materie, tehnica, care nu face doua parale fara...
Aparatul meu e mai pricăjit, doar 2000 de lei costă. Dar în curând leu=euro, deci cam tot aia.
@restul care sunt la munte și se distrează. Bravo!
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea