Camere FOTO digitale
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:54
Ceva lag la partea de telefon, dar merge. Consider ca e un model pre-productie
Scris 15 ianuarie 2012 - 09:55
Tot va trebui sa cari un telefon dupa tine, doar ca partea de smartphone s-a mutat de pe telefon, pe camera. Si cum telefonul il car intotdeauna dupa mine, de ce nu as prefera la banii respecitivi o compacta mai capabila de la concurenta?
Scris 15 ianuarie 2012 - 11:06
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 ianuarie 2012 - 12:51
Daca va scoate poze la nivel de sapuniera, daca va tine bateria o zi fara probleme, daca partea de smartphone va fi cel putin decenta, atunci se va vinde. In draci !
Scris 15 ianuarie 2012 - 01:02
Din "descriere" si fara a sti cat de MARE e senzorul, nu poti spune ca s-ar compara cu o compacta.Exact. Plus ca ar fi un accesoriu misto pentru a completa un DSLR
....
Din dimensiunile aparatului cam rezulta ca va fi destul de "modest" pe parte de foto.
Scris 15 ianuarie 2012 - 01:09
Ala prezentat mai sus are destule deficiente, dar fiind un model pre-productie trebuie tratat ca atare
Scris 15 ianuarie 2012 - 01:33
În mod uzual o cameră de mobil are 1/6 inch, semnificativ mai mic. Există și excepții, dar extrem de rare. Nokia a tot băgat senzori mari în aparate. Rezultatele nu știu dacă au justificat alegerea, depinde cum vi s-au părut vouă imaginile din N95 sau N8 de exemplu. Cred ca majoritatea au venit de la Nokia.
4s are un senzor de 1/3.2 inch, dar și densitatea este mai mică la 8Mpx.
E complicată treaba cu senzorul în sine. Contează mai multe aspecte.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:02
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:05
Peste densitatea pixelilor n-ai cum sa "sari", INDIFERENT de tehnologie !.....
E complicată treaba cu senzorul în sine. Contează mai multe aspecte.
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:05
Totusi trebuie sa recunosc ca niciodata nu m-a atras in mod special fotografia, fac rar poze si acelea mai mult in vacante. Zic asta ca sa inteleaga toata lumea de ce nu vad rostul unei camere la purtator, fara telefonul aferent.
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:30
Peste densitatea pixelilor n-ai cum sa "sari", INDIFERENT de tehnologie !
Și da și nu.
Așa se spunea și acum câțiva ani până când ăștia de la Canon au băgat un plus de 50% pe aceeași suprafață cu rezultate atât de bune că au generalizat senzorul pe toate aparatele și sunt lideri mondiali.
Se face mereu un schimb/compromis (nu în sensul rău) între cele 2 - dimensiunea senzorului și numărul de pixeli. Dacă Nikon chiar face un FF cu 36Mpx, va fi o premieră totuși pentru categoria asta și tipul de senzor. În realitate densitatea este cea de pe D7000, deci nu o chestie SF, iar D7000 este privit acum ca fiind unul dintre cele mai performante aparate. Dar tot va fi o chestie fără concurent.
Ce nu pricep eu este altceva. Chinul de a crește numărul de pixeli în condițiile în care rezoluția finală nu crește similar. Să luăm un exemplu ceva mai serios, 12Mpx versus 24Mpx.
12 = 4256 x 2832
24 = 6048 x 4032
Să folosești fiecare pixel dintr-o imagine e destul de complicat și costisitor. Să ai un senzor mare cu densitate mică este o combinație ideală. Cu noul D4, acest lucru a devenit istorie. Pe de altă parte noul D4 pare atât de bun, încât nimeni nu a mai amintit de acest aspect. Iar dacă D800 va fi un D7000 cu îmbunătățiri, iar nu cred că va mai conta pentru cineva densitatea.
despre fotografie
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:35
Observ cu tristete ca "virtualul" te-a acaparat rau de tot ...
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:41
Performanțele aparatelor nou lansate sunt superioare celor anterioare, chiar dacă a crescut densitatea.
Regele ISO D3s a murit pe loc când a apărut D4. L-a îngropat instant și nimeni nu l-a mai adus în discuție. Anterior a fost o teamă destul de mare că se va pierde principala calitate prin creșterea densității.
Desigur o densitate mare nu poate fi contracarată de orice producător la costuri reduse. Vezi Sony, care are o implementare foarte proastă pentru A77 APS-C 24MPx.
despre fotografie
Scris 15 ianuarie 2012 - 02:44
Scris 15 ianuarie 2012 - 04:50
Vezi imaginile cu D4 și înțelegi despre ce vorbesc imediat. Așa cum ai făcut-o singur mai devreme. Tehnologia avansează, neajunsurile sunt minimizate. Asta e, trebuie să fim mereu deschiși. Nu o lua pe urma lui Pejte.
Că tot suntem la foto, acum poate Nikon face un 24-70 DECENT, nu mizeria de acum. Optica e de nota 10, dar restul e totuși penibil pentru un asemenea obiectiv de top.
despre fotografie
Scris 22 ianuarie 2012 - 08:36
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 24 ianuarie 2012 - 11:54
Scris 01 martie 2012 - 04:36
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 08 aprilie 2012 - 08:43
dati dreacu astia de la Canon! pentru banii astia e POMANA!!! am folosit-o vreo 2 zile si ma gandeam ca e vreun model relativ scump....
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 08 aprilie 2012 - 08:46
Scris 08 aprilie 2012 - 09:10
holy crap!
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 09 aprilie 2012 - 06:58
Nenea bleu, o poza in lumina scazuta ai facut sa vedem si noi cat e de buna cu tot cu cei 14mpx?
Pe mine ma distreaza ca toate comment-urile de acolo se refera STRICT LA CAT DE BINE FILMEAZA.
Luati-va, fratilor, camera video in cazul asta.
Scris 09 aprilie 2012 - 07:48
l.e.
Si daca-i spui ca e mai buna o camera cu mai putini pixeli ( densitate mai mica pe senzor ), te injura si zice ca esti gelos pe el ca a gasit o mega afacere !
Scris 09 aprilie 2012 - 08:26
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi