Nu cred ca merge cu bluetooth.
Eu mi-am luat un rack extern de hdd
Vantec NexStar GX si am vazut ca au un model ceva mai scump care stie de network -
Vantec NexStar LX. Daca ai network la comp il poti lega in aceeasi retea cu rack-ul respectiv. Acum caut un HDD de 500-750Mb pe IDE pentru al meu sa-l bag inauntru (am unul de 250 Gb dar vreau sa-l golesc in prealabil).
In alta ordine de idei mi-am luat casti wireless
Plantronics Pulsar 590A pe bluetooth. Mi-am cam luat o mare tzeapa. De auzit se aud bine numai ca pe wireless au un mic lag audio (cateva fractiuni de secunda uneori ajunge chiar la o secunda) care e enervant cand te uiti la filme sau joci jocuri in care sincronizarea intre sunet si imagine e importanta. Alta problema este ca pentru a functiona microfonul trebuie sa-mi iau un adaptor bluetooth. Cel care vine cu castile nu merge decat pentru stereo si nu stie de microfon. Alta faza nasoala este ca daca scot din functiune wireless-ul si merg cu ele prin fir clasic (au si aceasta posibilitate) nu pot sa folosesc microfonul. Pur si simplu nu are iesire jack pentru microfon. Nu am alta posibilitate de utilizare a mic-ului decat pe wireless.
In rest castile se aud super bine (la muzica bineinteles unde nu prea conteaza lag-ul respectiv) indiferent ca le folosesc pe bluetooth sau pe fir. Alta chestie super misto este ca le pot conecta in acelasi timp si la computer si la telefon (am testat chiar cu doua telefoane) iar cand suna telefonul comuta automat pe telefon si pot sa vorbesc la telefon (merge microfonul) iar dupa ce se inchide convorbirea imi comuta inapoi pe muzica. Cred ca sunt facute mai mult pentru cei care asculta muzica la iPod/mp3 si vor sa vb si la tel in acelasi timp. Din pacate eu le vroiam pentru jocuri iar lagul ala e enervant .. Incerc sa le dau inapoi ca au costat destul de multisor (3,25 mil) .. sper sa le primeasca