Probleme IT(intrebari si raspunsuri)
Scris 29 februarie 2008 - 10:56
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 02 aprilie 2008 - 06:07
- este vreo problema daca nu tin bateria in laptop, ci doar conectat la priza? As face asta in speranta sa nu ma lase prea curand bateria ...
- cand l'am cumparat, de la tastele de langa ecran, cand le apasam, imi aparea si o confirmare a actiunii pe ecran. De la un moment dat, acest lucru nu s'a mai intamplat. Stie cineva care'ar putea fi cauza ?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 02 aprilie 2008 - 08:45
La a 2-a, reinstaleaza utilitarul de OSD de pe discul cu care a venit scula. Daca nu il mai ai, il cauti pe site la Acer.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 04 aprilie 2008 - 01:08
Cat despre baterie, in High power zice ca ar tine ceva >2h, insa nu am stat sa cronometrez niciodata cat tine de fapt ...
As mai avea o nelamurire, legata de Vista de data asta. Pana acum, icoanele de la foldere imi indicau si daca inauntru mai exista si alte foldere sau doar fisiere, iar cand intram intr'un fisier cu poze/filme, la acestea imi apareau thumbnails. Ieri insa a umblat frati'miu prin calc si nu mai apare asa ... si nu reusesc sa revin la initial. Any ideas?
Scris 04 aprilie 2008 - 06:46
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 04 aprilie 2008 - 07:07
Aceasta postare a fost editata de vrajitorul din orz: 04 aprilie 2008 - 07:07
Scris 04 aprilie 2008 - 07:54
Laptopul meu are 3 ani si a mers aproape nonstop la priza cu bateria in el. Si dupa 3 ani tot 1h30' tine, ca in prima zi...
pe mine bateria ma tine intre 3 si 4 ore...
si am o conserva de packard bell
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 aprilie 2008 - 09:35
@wizard: unii chiar nu stiu si nu e o rusine. Inclin sa cred ca si tu ai lacune in alte domenii non-conexe cu activitatea ta. Ce faci, sapi sau intrebi pe cineva care stie?
Flickr - pozele mele
Scris 04 aprilie 2008 - 01:29
Viper, aia am incercat si eu de la View, insa nu apar thumbnails'urile pozelor, ci doar acelasi thumbnail pentru toate fisierele.
Scris 04 aprilie 2008 - 01:59
Flickr - pozele mele
Scris 04 aprilie 2008 - 02:31
Scris 04 aprilie 2008 - 02:34
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 aprilie 2008 - 05:08
Cine imi poate recomanda un programel usor de luat si de folosit pentru a dezinstala un rest de program? Am avut Norton Antivir instalat pe calc cand l'am cump si cred ca am incercat mai intai sa sterg directorul din Program Files si abia dup'aia mi'am amintit ca trebea dezinstalat. Rezultatul: am ramas cu un "ciot" de program care, evident, nu imi e de nici un folos
Scris 11 aprilie 2008 - 08:51
Flickr - pozele mele
Scris 11 aprilie 2008 - 09:48
Scris 13 aprilie 2008 - 06:32
Prima e legata de forum. Cand dau la Today's topics, imi apare ca la unele topicuri s'au postat mesaje noi, insa cand intru in topicul respectiv, ultimul mesaj e de acum cateva zile. Uneori cu un refresh imi afiseaza corect, insa nu inteleg de ce nu afiseaza corect de prima data. Aveti vreo idee care ar putea fi problema?
A doua problema e legata de a imprima de pe laptop la o imprimanta care este conectata la desktop. Ce anume trebuie facut pentru a mi se permite sa dau print de aici direct la imprimanta? Banuiesc ca trebuie instalat driverul ptr imprimanta si aici ... insa cum o pot face, din moment ce eu nu vad imprimanta pe retea? Pe laptop am Vista Home Premium, iar pe desktop XP SP2, iar legatura intre ele e facuta printr'un router wireless.
Am incercat, din Office Word 2003, de la Print, sa ii dau Find Printer, insa imi spune ca "The Active Directory Domain Services is currently unavailable".
Ce e de facut?
Scris 13 aprilie 2008 - 07:14
Flickr - pozele mele
Scris 13 aprilie 2008 - 07:16
Heh, trebuie sa "share" imprimanta din desktop, iti zice un nume de share (sa zicem "hpdeskje" sau oricum, poti sa pui tu orice), apoi pe laptop zici Add Printer, Network Printer, si daca merge cu Browse ai noroc, daca nu la adresa pui \\ip-ul calculatorului desktop (pe care spec ca il stii - ex 192.168.0.1)\hpdeskje sau ce nume de share ai. Si cam asta ar trebui sa fie tot.A doua problema e legata de a imprima de pe laptop la o imprimanta care este conectata la desktop.
Scris 13 aprilie 2008 - 10:28
Scris 18 aprilie 2008 - 10:07
Cine imi poate recomanda un programel usor de luat si de folosit pentru a dezinstala un rest de program? Am avut Norton Antivir instalat pe calc cand l'am cump si cred ca am incercat mai intai sa sterg directorul din Program Files si abia dup'aia mi'am amintit ca trebea dezinstalat. Rezultatul: am ramas cu un "ciot" de program care, evident, nu imi e de nici un folos
Solutia am gasit'o chiar la ei pe site si se numeste "Norton Removal Tool"
Scris 19 aprilie 2008 - 01:25
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 19 aprilie 2008 - 10:02
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 aprilie 2008 - 01:28
ACrew style
Scris 21 aprilie 2008 - 02:38
Scris 21 aprilie 2008 - 02:48
Life must be taken one disaster at a time
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi