Navigatie GPS in Romania
Scris 21 iulie 2010 - 10:50
Asta-i si ordinea ca performanta, evident, my parere.
Scris 21 iulie 2010 - 10:55
Am pe PDA atit Mio ( unul vechi ) cit si unu din ultimele Igo. Mio mi se pare de departe mai stabil si usor de folosit fata de igo.
Scris 21 iulie 2010 - 04:27
Clar pe telefon nu ma mai intereseaza niciun soft de navigatie. Google Maps si o conexiune la internet este absolut suficient.
atita vreme cit esti pe teritoriul tarii, si nu e tariful conexiunii la internet mobil prea mare. Sa vezi cum se schimba foaia cind incepe vomafone-ul sau portocala sau oricine ar fi sa te taxeze pentru accesul la internet mobil in roaming....
Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 21 iulie 2010 - 04:30
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 21 iulie 2010 - 04:29
Scris 21 iulie 2010 - 04:57
Ia nene 2 aplicatii si incearca-le. Care-ti place, aia E !
Scris 21 iulie 2010 - 09:06
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 iulie 2010 - 06:24
Daca n-as fi avut posibilitatea sa lucrez si cu alte aplicatii, in mod categoric ca igo mi s-ar fi parut OK, fiind mai mult decit nimic. Insa, dupa ce folosesti numai citeva minute o aplicatie cu adevarat "pro", te bufneste risul uitindu-te la igo.
Scris 22 iulie 2010 - 07:19
iGo. E un fel de Windows
... are si BSD ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 22 iulie 2010 - 07:38
Cine vrea sa vada cum arata o navigatie "pro", sa se uite la sistemele care vin montate din fabrica pe masini.
90% din setarile existente pe igo sunt inutile, ba mai mult, incurca la navigatie.
Scris 22 iulie 2010 - 09:23
Pai sa stii ca e fix un win cu toate nenorocirile lui.
Cine vrea sa vada cum arata o navigatie "pro", sa se uite la sistemele care vin montate din fabrica pe masini.
90% din setarile existente pe igo sunt inutile, ba mai mult, incurca la navigatie.
da, mai, de acord cu tine, dar dincolo de faptul ca au un pret destul de piperat (1000-2000 EUR), in cele mai multe cazuri nu au cartografie detaliata pentru Romania si in general Europa de Est. Acum 2 ani cind am luat BMW-ul, nu aveau nimic pentru Europa de Est.
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 22 iulie 2010 - 09:27
Scris 22 iulie 2010 - 09:38
atita vreme cit esti pe teritoriul tarii, si nu e tariful conexiunii la internet mobil prea mare. Sa vezi cum se schimba foaia cind incepe vomafone-ul sau portocala sau oricine ar fi sa te taxeze pentru accesul la internet mobil in roaming....
Ai dreptate, pe roaming nu este viabila solutia mea. Dar in Romania e excelenta, pachetele de date de la Vodafone/Orange au inceput sa fie foarte accesibile.
Scris 22 iulie 2010 - 09:39
Am încercat cam tot, tocmai pt. că nu pot face ce vreau din ele mi se pare un minus. Oricum, cea mai bună, clară, navigaţie pe drum (giratoriu, intersecţii etc.) e culmea asta de la BMW, păcat că nu au România detaliată. E imposibil să ratezi drumul. Cu iGo sunt şanse măricele dacă mergi cu ochii în el şi nu ştii ce face.
Una peste alta, pt. mine e singura alternativă.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 iulie 2010 - 09:44
Daca tot le ai p-astea cu "mermelitul", de ce nu incerci un ROAD ?....
Una peste alta, pt. mine e singura alternativă.
Scris 22 iulie 2010 - 09:54
despre fotografie
Scris 22 iulie 2010 - 10:02
Scris 22 iulie 2010 - 02:08
Probabil nu voi renunţa la iGo prea curând pt. că are ce-mi trebuie mie.
despre fotografie
Scris 23 iulie 2010 - 12:57
ACrew style
Scris 23 iulie 2010 - 01:01
Scris 23 iulie 2010 - 01:03
despre fotografie
Scris 23 iulie 2010 - 01:04
ACrew style
Scris 23 iulie 2010 - 01:13
despre fotografie
Scris 23 iulie 2010 - 01:37
ACrew style
Scris 23 iulie 2010 - 01:41
cred ca stie slk, ca asta le stie pe toate.
Dar ti-s drag...am impresia ca si noaptea ma visezi...
Amnezic (fereasca, e in sens de gluma) sa fii, si tot nu m-ai uita...
Scris 23 iulie 2010 - 01:54
O sa pun de curiozitate si un Garmin cu ROAD, sa vad cum se misca comparativ...
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi