Relu, vad in semnatura ca ai economisit ceva banutzi. Unde mergem anul asta ?
Nu-i mai are.
http://www.garajul.r...-11#entry524336
Scris 13 februarie 2013 - 12:50
Relu, vad in semnatura ca ai economisit ceva banutzi. Unde mergem anul asta ?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 februarie 2013 - 02:20
O da.
Dac-ar avea una, l-as lua gratis cu mine in Delta, de exemplu.
Ma gandeam la ceva mai putin complex totusi decat Delta, Grecia de exemplu.
Scris 16 februarie 2013 - 02:17
prin aprilie ma duc o saptamina in Franta,sper sa fac poze,ca de cind ma laud ca tot fac............
Scris 16 februarie 2013 - 11:48
Important e sa faci vacanta
Scris 17 februarie 2013 - 05:17
Scris 18 februarie 2013 - 04:50
iti spun exact intervalul cind se ridica consoarta,are planificarea concediilor in geanta si nu umblu....
Scris 25 februarie 2013 - 09:29
Intrebare simpla, la obiect: aveti idee de o cazare ok (a/c, eventual internet), relativ aproape de plaja dar nu neaparat, pentru 2 familii a cate 3 persoane, in Thassos?
Mi-ar place si ceva mai retras, mai linistit.
Scris 25 februarie 2013 - 10:25
Scris 25 februarie 2013 - 10:41
Cam departe de zona care-mi place mie.
Forester, in ce perioada mergi ?
Poate ne vedem pe acolo.
Scris 25 februarie 2013 - 10:56
In prima saptamana din iulie (28 iunie - 7 iulie). Tu cand mergi?
Poate sa intreb si invers, care sunt cele mai aglomerate/nesuferite zone?
Scris 26 februarie 2013 - 12:46
Vara trecuta am fost la http://www.elegiaapartments.gr/.
E foarte aproape de plaja (150m prin aer si ~200m pe alee) dar nu e fix pe ulita paralela cu marea (aglomerata) ci pe o straduta perpendiculara, foarte linistita.
E un loc unde m-as intoarce oricand.
De la pta 1 Mai pana in parcarea pensiunii am facut fix 9h, incluzand 2 alimentari, pauza de dat mic dejun la copii si ferryboat.
Aceasta postare a fost editata de Extremero: 26 februarie 2013 - 12:47
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 26 februarie 2013 - 07:42
Ha! Deci am fost vecini.
Eu prefer Villa Angelo in primul rand pentrru piscina. Its' priceless, mai ales dupa amiaza, cand n-ai chef sa-ti misti popoul la plaja.
Scris 26 februarie 2013 - 07:58
Eu din contra, acolo prefer ceva cat mai clasic, fara piscina & stuff.
La ce apa-i acolo e chiar pacat.
Scris 26 februarie 2013 - 12:38
vrei neaparat thassos ?
eu ti-as sugera aicea > vourvourou
si mai exact aicea > www.zinozis.gr
este nu aproape de plaja, este efectiv pe plaja, iar zona este splendid spre spectaculos
Aceasta postare a fost editata de mecea: 26 februarie 2013 - 12:38
Scris 26 februarie 2013 - 01:12
Eu din contra, acolo prefer ceva cat mai clasic, fara piscina & stuff.
La ce apa-i acolo e chiar pacat.
Mie mi-a plăcut la piscină, nici nu m-aș duce pe plajă
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 26 februarie 2013 - 01:31
Pe mine ma termina chestia cu piscina, la marea noastra as intelege, dar acolo, mi-e peste putinta a intelege de ce as prefera piscina. Sau aia nu pun clor in ea? Chiar si asa, nu e sarata, ma duc mai usor la fund...
La Boyboypoy am fost acum 2 ani tot pe malul marii (vedere direct la mare, cred ca sub 50m intre balcon si apa), si desi mi-a placut si n-am nimic de reprosat, pur si simplu as incerca si altceva. In plus noi mai si colindam si muntisorii de pe Thassos arata atractiv.
Scris 26 februarie 2013 - 01:42
Mie mi-a plăcut la piscină, nici nu m-aș duce pe plajă
Si mie, de exemplu in .tr nu as iesi din piscina decat la baie si la nani.
La Thassos am stat in mare in 2011 cat in ultimii 20 de ani adunat la un loc.
Forester, apropos, am o arbaleta de vanzare, un Panther 90.
Scris 26 februarie 2013 - 01:49
Aline, am si precizat: piscina e pt dupa amiaza. Cand sunt 40grd in aer si n-am ce cauta pe plaja.
In plus, anul trecut fata a invatat foarte usor sa inoate in piscina. In mare ar fi fost mult mai greu. Acum e la un club de inot si are chiar ceva perspective in domeniu.
Varvara aia e cam departe de ajuns cu masina intr-o singura zi. Cred ca pe langa drumul prin Bulgaria mai tre sa pun inca vreo 500km cel putin, nu?
Scris 26 februarie 2013 - 02:14
Nu ma refeream la tine, ci la Cata. Acum 2 ani am fost in cam aceeasi perioada si maxima a fost de 33 de grade (la malul marii) si asta doar in ultimele 2 zile. La intoarcere am mers pe 38 de grade prin Grecia si Bulgaria, dar acolo cat am stat a fost foarte ok. Oricum noi incercam sa o facem mai "sanatoasa" si sa stam la plaja pana in ora 11 si dupa ora 16-17.
La varvara se ajunge ok intr-o zi.
Scris 26 februarie 2013 - 02:16
N-am prins gust de clor, chiar dacă pun. Eu nu mă aventurez în mare
Piscina dimineața, la prânz și seara.
despre fotografie
Scris 26 februarie 2013 - 02:18
Sa faci snorkeling si sa vezi zarganii la 1 metru de tine - nepretuit.
Scris 26 februarie 2013 - 02:23
Adevărul e că nu mi-a plăcut nici o vacanță vara la mare prea mult. NU mă împac cu soarele foarte bine. A fost mult mai distractiv prin munți, pe drumuri, chiar dacă am avut și temperaturi scăzute și eram în chiloți. Surprinzător nu îmi era foarte frig. Aveam haina de iarnă și picioarele la vedere. Până la urmă gagicile fac asta fără nici un stres.
Îmi place să vizitez și să nu stau într-un singur loc.
despre fotografie
Scris 26 februarie 2013 - 02:30
Aveam haina de iarnă și picioarele la vedere. Până la urmă gagicile fac asta fără nici un stres.
Ohhh...Cata...nici nu vreau sa ma gandesc la ce ma gandesc !!!!
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 26 februarie 2013 - 02:31
Scris 26 februarie 2013 - 02:31
Cata, eu [si vorbesc numai in numele meu] ma duc cu doi copii, in total o sa fin 5 familii cu un total de 11 copii. De plimbat ma pimb, dar nu in concedii.
Si ca sa intelegeti, am oroare de apa sarata. Anul trecut in .tr in 14 zile am vizitat-o doar asa, sa nu zic ca n-am vazut-o. Marea.
Dar, anul asta de-abia astept sa ajung in Thassos, la mare.
Scris 26 februarie 2013 - 02:41
despre fotografie
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi