noaptea am mers swiby, dar pana la granita cu grecia dupa sandanski e deviat din cauza de lucrari de infrastructura, deviatia de vreo 25 k, si trece prin ceva basina de localitate, astia inclin sa cred ca au zis ca asta e sansa vietii lor sa se imbogateasca si trag tare pana nu termina aia lucrarile, ca in rest intradevar era pustiu, nu am vazut picior de militian
faza tare e ca mi-au aratat ceva statie intr-o masina parcata in boscheti pe care scria doar 65, eu cand m-au tras pe dreapta m-am uitat pe gps si aveam cam 45, cu 25 m in spate aproape ca oprisem ca venea unu pe contransens foarte relaxat ca acolo vroia el sa parcheze, si ca sa trec de el am taiat linia continua, nu exista alternativa reala decat sa dau cu spatele, si cand m-au oprit eram sigur ca pentru linia continua ma iau ... cand colo surpriza 65 la ora > tickett, ok, ok tickett ??? da, da ok, s-a uitat ciudat la mine s-a apucat sa scrie pe proces un rand dupa care mi-a dat actele inapoi si mi-a facut semn sa ma car de acolo, nu rupea boaba de romana, ceea ce a fost o premiera, erau 4 in total, dar nimic, asta parea sa rupa ceva engleza, restu doar semnalistica stiau
cat stateam eu, au mai tras pe dreapta o masina, eram curios ce-i arata la ala, dar cand i-au vazut numaru ca-i de bulgaria i-au dat drumu