sa nu se intimple ca in Croatia acum ceva ani buni.....Mergeam singur pe highway,bastinasii mergeau saracii pe nationala,din lipsa de venituri...veneam in tara,aveam primul w124,benzina,argintiu,am facut toata Croatia SINGUR,viteza 160-180,nu am gasit nimic si pe nimeni.
Autostrazile din Romania
Scris 13 decembrie 2012 - 10:38
Scris 13 decembrie 2012 - 11:36
Pai ... draqu stie ce sa zic ... da' mi se pare cam scumpa autostrada la croati - anu' trecut in august am platit vreo 14 oiro de la Zagreb pina la granita cu Serbia
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 13 decembrie 2012 - 12:05
Scris 13 decembrie 2012 - 12:08
Scris 13 decembrie 2012 - 12:31
sa nu se intimple ca in Croatia acum ceva ani buni.....Mergeam singur pe highway,bastinasii mergeau saracii pe nationala,din lipsa de venituri...veneam in tara,aveam primul w124,benzina,argintiu,am facut toata Croatia SINGUR,viteza 160-180,nu am gasit nimic si pe nimeni.
Ca în Spania. ZECI poate chiar sute de km uneori, cu 1-2 mașini. Și asta când încă nu era criza serioasă. Acum se pare că aproape nimeni nu mai merge pe ele.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2012 - 01:00
De aia zic ca totusi, niste sosele expres ar fi suficient pe anumite tronsoane.
Scris 13 decembrie 2012 - 01:20
Altă chestie ciudată, se pare că sub comuniști noi n-am avut arheologie deloc. E țara plină de istorie unică în Europa. Și asta nu e o invenție. Păi la francezi din orice rahat s-a făcut câte un obiectiv turistic. Chiar și la nemți. Găsisem niște semne într-o plimbare pe acolo inclusiv cu urmele unor dinozauri și era mare circuit turistic pentru asta.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2012 - 07:52
Draqu stie ... la nemti inca nu mi-a cerut nimeni bani de autostrada ... poate ca ar trebui sa plec pina nu le vine vro idee
Scris 13 decembrie 2012 - 08:51
http://www.zf.ro/aut...a-taxa-10391626
\ asta in caz ca va intrebati de unde bani de noi drumuri expresssss la pret de hautostrazi
Scris 13 decembrie 2012 - 09:09
Draqu stie ... la nemti inca nu mi-a cerut nimeni bani de autostrada ... poate ca ar trebui sa plec pina nu le vine vro idee
Este inclusă în prețul carburantului.
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2012 - 09:59
Si la noi e, adica a ramas ... chiar daca neoficial
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 13 decembrie 2012 - 10:46
Şoferii care vor circula pe autostrăzile Bucureşti-Piteşti, Bucureşti-Constanţa, precum şi pe centura de sud a Bucureştiului, care va avea regim de autostradă şi care urmează să fie construită în regim de concesiune, vor trebui să plătească o taxă de utilizare.
Pina si la Paris centurile sint gratis !!!
Scris 13 decembrie 2012 - 10:55
La noi de obicei pe centură costă. Mai puțin, dar costă.
despre fotografie
Scris 14 decembrie 2012 - 03:58
In Romania vigneta pe un an costa cat in Elvetia (28€), cu precizarea ca in Romania ai nevoie de ea ca sa mergi pana la un hipermarket aflat intr-o comuna afiliata orasului in zona metropolitana (Floresti de ex. langa Cluj) iar in Elvetia ai nevoie sa o cumperi doar daca folosesti autostrazile (iar la ei autostrazile chiar exista).
O alta diferenta e ca in Romania poti sa iei vigneta pe perioade mai scurte de 1 an, dar ce folos...
Cateodata am impresia ca se fac experimente pe poporul asta...
Aceasta postare a fost editata de Diesel: 14 decembrie 2012 - 03:58
Scris 14 decembrie 2012 - 04:32
Sunt nebuni la cap, daca pun taxare pe autostrazi atunci va fi caz flagrant de DUBLA TAXARE. Ori scot vigneta si ne iau banii doar pt autostrazi ori se duc la baie, si-o iau la laba putin si dupa ce s-au racorit revin la ganduri mai pasnice. 'tui in gura, parca DN-urile si autostrazile astea mizerabile nu ar fi fost facute tot pe banii nostrii!!!!!
Scris 14 decembrie 2012 - 05:38
Nu e dublă taxare că drumurile vor avea caracter oarecum privat.
despre fotografie
Scris 14 decembrie 2012 - 05:50
La noi de obicei pe centură costă. Mai puțin, dar costă.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 14 decembrie 2012 - 08:19
Serios acuma, toate ca toate, dar nu inteleg cum poti sa pui taxe pe o centura.
Ma rog, pana o fac...dar ideea in sine e ridicola.
Scris 14 decembrie 2012 - 08:25
LUX nene. Să pună taxe la chiaburi!!!
despre fotografie
Scris 14 decembrie 2012 - 08:28
sa puna frate, n-am nimic impotriva, dar rolul si rostul unei centuri nu justifica asa ceva.
am spus de multe ori, vignete pentru autostrazi.
pe 10 zile, o luna sau un an si gata.
Scris 14 decembrie 2012 - 08:35
Centura e cu regim de autostradă și se adună la scorul final
despre fotografie
Scris 14 decembrie 2012 - 09:11
Eu credeam initial ca se refera la centura actuala. Insa am inteles ulterior ca ei deja vorbesc de a taxa ce nici nu exista inca. Da taxele ptr autostrazi nu ma indoiesc ca se vor lasa mult asteptate. Si in cazul lor nu prea are logica, ptr ca, asa cum a zis si bleu, sunt facute cu bani publici deja si ar trebui intretinute tot din rovigneta. Iar argumente auzite precum "nu e corect ca eu sa platesc rovigneta din care sa se intretina si autostrazile, ca eu nu circul pe ele" sunt puerile, ca le fel oricine altcineva nu foloseste alte drumuri din tara intretinute tot din rovigneta platita de el ...
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 16 decembrie 2012 - 11:55
Cateva precizari :
1) Comarnic - Brasov sa inceapa la anul...nici in cele mai umede vise ale lui Ponta. Pe un teren de asemenea dificultate mai repede de 2-3 ani nu vad sa inceapa ceva (poate doar daca se apeleaza la Vinci-Aktor care apucase sa faca ceva calcule pe zona aia...eventual poate tot ei sa revina si sa preia lucrarea)
2) Intr-adevar centurile-autostrada sunt gratuite peste tot, ar fi o aberatie sa se taxeze !!!
3) Vad ceva preturi/km pe niste drumuri express usoare gen Pitesti - Craiova care depasesc cu mult standardul de cost/km de autostrada !!! Un drum express ar trebui sa coste putin peste jumatate din cat costa autostrada, nu dublu ! Pitesti - Craiova este necesar intr-adevar, restul mai putin...sa se concentreze pe terminarea coridorului 4 si sa nu mai abereze atat ca nu-s bani pentru inceperea atator lucrari in paralel !
Scris 17 decembrie 2012 - 06:21
fac si eu o intrebare la nr 3) - standardul de cost include si exproprierile, studiile de pre- si feabilitate ??
Eu zic sa nu ne ambalam prea tare si sa protestam din greu la faza cu centura. Ma rog, aia in momentul cand o vom vedea.
Scris 17 decembrie 2012 - 08:49
Vor sa le numeasca pe toate autostrazi.....de ce?E simplu,fondurile UE sunt date pentru constructia de autostrazi.De aici si pina a construi o strada ce o denumesc autostrada e doar un pas...Si uite asa se papa fondurile UE.Si voi va mirati de ce centura vor sa o denumeasca autostrada....
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi