Scandalul Ash Forum
Scris 23 august 2006 - 04:22
De discutiile de acolo nu mai are rost sa comentez ca oricum atitudinea automedia este sub orice critica.
Problema cea mai importanta este: cum ramane cu garajul?
Eu tot n-am inteles cine se ocupa de acest site/forum (al cui e) si care sunt planurile de viitor?
Scris 23 august 2006 - 04:26

He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 23 august 2006 - 04:51
"Garajul nu-i al meu , nu-i al vostru , e al nepotilor nepotilor vostri in vecii vecilor "

Sorry , nu m-am putut abtine .

Scris 23 august 2006 - 05:24
Insa, avand i nvedere lipsa de scrupule cu care citeaza pe unii sau altii din (fosti) membri, fara a avea in prealabil acordul acestora, as propune sa solicitam stergerea tuturor posturilor care ne apartin. Ca ei sunt "wonderful" si se descurca si fara, nu le trebuie aiurelile noastre.
Inca ceva nu le mai raspundeti pe respectivul site, nu inteleg nici macar acum, astfel ca este o pierdere de vreme. Parerea mea - fara hac.
Scris 23 august 2006 - 06:06
care ai luat ma cheia de 21? http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif
Scris 23 august 2006 - 06:36
Am cerut ca userul meu inpreuna cu toate posturile sa fie sters din baza de date a ash. Atitunidea automedia e de-a dreptul rusinoasa.
Scris 23 august 2006 - 07:07
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 august 2006 - 07:08

Scris 23 august 2006 - 07:14

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 august 2006 - 09:14
Scris 23 august 2006 - 09:56
Asa ca nu cred ca merita sa vorbim atat de urat despre ash, doar pt ca a picat forumul pt cateva zile.
Iar in momentul in care ati apasat "add reply", postul vostru a devenit proprietatea ash, si voi nu mai aveti niciun drept de autor asupra continutului. Daca citeati termenii si conditiile, ati fi stiut acest lucru. Si e normal sa fie asa, e un forum free, fara taxe, daca vrei postezi, daca nu, nu.
Garajul nu ar nimic fara membri ash, asa ca sa recunoastem meritele celor de-acolo, inclusiv membrii de baza, george, cata, spin, si cei care au renuntat definitiv, inca cu ani in urma la ash.
Adevarul e... undeva la mijloc (si nu "dincolo de noi", cum v-ati fi asteptat sa spun

Scris 23 august 2006 - 10:03
si da intr'adevar fara ash noi nu am fi fost aici, atata merit au cei din redactie: au creat acel forum, chit ca nu au facut-o pentru noi ci din interes financiar!
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 23 august 2006 - 10:21

Scris 23 august 2006 - 10:23
Comunitatea respectiva, forumul ash. in sinea lui, dar si-n fapt eram noi, toti membri/useri. Noi, comunitatea. NU revista sau vreun alt personaj.
Acesta a si fost motivul de altfel pt care, eu unul, am insistat sa ramanem cat mai uniti si sa evitam spargerea in mai multe grupulete.
Astfel ca Garajul este de fapt comunitatea de mult creata, acum aflata intr-o forma de dezvoltare.
Scris 24 august 2006 - 12:10
totusi eu voi ramine activ si pe garajul si pe ash si sper sa nu fie pentru nimeni o problema in asta. Nu as vrea sa ma puna cineva in situatia de a alege ori garajul ori ash.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 24 august 2006 - 01:06
eu personal l-am terorizat pe Dl. Vardie sa faca ceva cu forumul, si asta de vreo 2 ani incoace. Nu a fost interes, asta e clar, si cand locul de joaca nu a mai mers deloc, am decis sa ne mutam aici.
Aici unde ne putem ocupa de probleme, unde le putem rezolva, unde s-au investit niste bani pentru soft si add-on-uri (adresa garajul.ro o aveam de mai mult timp pentru cu totul altceva dar cand mi-a spus george ca ash e paralizat total l-am pus la bataie).
Si intreba mai devreme frank daca e vreo problema daca posteaza cineva pe ASH. De ce ar fi?! Lumea s-a mutat aici pentru ca acolo nu mai mergea nimic, nu pentru ca era atat de bine! Daca acolo si-ar fi dat interesul cineva atunci nu interesa pe nimeni sa se mute.
Pozitia lor, cu "furtul" si alte alea e... nu vreau sa ma exprim in vreun fel ireverentios, dar sincer sa fiu m-a bufnit rasul. Parca ma uit la fiica-mea care nu baga in seama o jucarie cu lunile si cand ii vine in vizita vreo prietena si pune mana pe jucaria aceea sare de parca i l-a luat pe taica-su. Dar macar de jucaria respectiva poate spune ca e a ei...
Am tras mult si de forumul ASH, si de Dl. Vardie, nu s-a putut, asta e.
Sa fim noi sanatosi, ca de restul ne-om ocupa cumva.
Bafta umanilor!
Scris 24 august 2006 - 04:08
Scris 24 august 2006 - 09:00
Modul prin care au iesit la "atac" cei de la ash este dea dreptul penibil. Mesajul ala a lui Vardie cum ca el e stapanul pe forum e o atitudine de copilas care se plange ca i s-a furat jucaria. Cum am mentionat si pe ash Forum, tota problema asta cu "furatul" daca a existat asa ceva se putea rezolva in casa intre Vardie & Redactia si @spining & echipa lui. In schimb el a preferat ca mai intotdeuna sa aplice atitudinea de mascarici.
Scris 24 august 2006 - 09:21
Apasati si nu o sa regretati

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 24 august 2006 - 10:20
S'a mai zis pe aici si nu cred ca s'a vorbit aiurea referitor la facptul ca cine va dori ... ii vor fi sterse post'urile. Asa ca pana la urma ... cine e nemultumit de ce s'a intamplat, poate reactiona.
Eu sunt curios daca vor sterge conturile/post'urile cei de pe Ash

Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 24 august 2006 - 11:04
Consider ca george, spining si cine a mai lucrat la garaj au facut o greseala cand au mutat toate posturile pe garajul, poate trebuiau sa intrebe inainte. Lucrul acesta ar fi complicat lucrurile, dar am fi ajuns aici pana la urma, cel putin o mare parte din noi. Probabil erau constienti de lucrul acesta, dar avand in vedere atitudinea nepasatoare probabil nu au crezut ca se va ajunge aici.
Ash e ca un animal jumatate paralizat, pe moarte, care da disperat de pentru ultima oara din picioare.
Scris 24 august 2006 - 11:15
Daca el ar fi proprietar, atunci ar trebui sa poarte si raspunderea pentru posturi, pentru ca ar fi in definitiv ale lui imediat dupa aparitie. Impins la extrem, noi nici nu mai trebuie sa primim ban-uri, posturile fiind ale lui Vardie.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi