Chestia cu proprietatea lui vardie asupra posturilor mele e ciudata. E u de exemplu am deschis un topic pe ash si la 5 minute un topic cu acelasi continut pe softpedia. Daca se trezeste vreunul ca acolo ampus informatii cruciale pentru dezvoltarea ulterioara a societatii si iese de vreun premiu Nobel, care din cei trei e proprietar (ash, softpedia sau eu?).
Postez ce vreau unde vreau, iar in momentul in care am salvat textul pe un forum sunt de acord ca textul ala poate fi vazut de toata lumea...
Sper sa nu se lase acum cu sters posturi, dar mi eimi place mai mult garajul, datorita optiunilor de customizare mai multe.
exista 2 aspecte. forumul si formatul apartinea reviste/site-ului. posturile si opiniile apartin utilizatorilor, revista nici nu-si poate permite macar sa spuna ca ii apartin, ca ar fi vai de ea, la cate prostii se debiteaza pe acolo si astea ar fi pozitia oficiala a revistei. deci are dreptate cand spune ca forumul le apartine (nu domnului vardie, ci companiei), dar continutul nu. aici s-a facut o mare confuzie, si sunt curios cum se va rezolva. aici nu trebuie decat sa schimbam ceva in formatul forumului si cam asta e. acolo eu as continua sa pun forumul pe picioare asa cum e, si sa nu-l neglijez pe viitor, daca conteaza, daca nu, oricum mi se pare ca furtuna a trecut.
cam asta e povestea, daca au ceva putere de intelegere, vor trece peste.
ska, unii se simt furati, nu stiu de ce. eu nu le-as sterge nici de acolo, nici de aici, nici din alte parti. la ce bun sa distrugi ceva?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.

despre fotografie
Users ignored today: mecea