Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#1176 ska

nobody...

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 03 decembrie 2009 - 01:12

da o poza cu CEL MAI MARE SENS GIRATORIU nu avem?!?! :o
eventual din elicopter sau avion... sa-l vedem pe tot :laugh:

Aceasta postare a fost editata de ska: 03 decembrie 2009 - 01:12

• 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#1177 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 03 decembrie 2009 - 01:55

CEL MAI MARE SENS GIRATORIU

Care e ala ???
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1178 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 03 decembrie 2009 - 02:00

Eu zic ca cel mai mare giratoriu ar fi Romania ... si e indicat sa nu intri in el, ca iti distrugi masina :o
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1179 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 03 decembrie 2009 - 06:19

contra-argumentul suprem al soferului cacacios roman e ca de ce ai viteza. NU vede ca nu stie sa ia de volan, sa semnalizeze, sa se asigure, sa dea prioritate, sa se incadreze cum trebuie. NU. s-a perpetuat in romania "handicapul" vitezei. de asta se si circula ca dracu. ma uitam in alte tari cum pleaca lumea de la semafor, cum circula, nebunie curata, nu se lovesc. suntem pe primul loc la morti in accidente rutiere. ce masuri luam? VITEZA nene. intr-un fel e normal cred, pt ca e singura limitare care se poate impune si se poate controla, APARENT. restul, cum ar fi sa si stii sa conduci, e mult prea greu. si e la fel de normal ca ani de zile vor muri oameni cu aceasta masura pt ca cercul e vicios. conduc prost, merg incet, cum prind mai liber, cum intra in copaci.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1180 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 12:02

Si mai e si fudulia, zic eu. Un exemplu l'am avut azi. Am ajuns din urma pe unu cu un C'Class, modelul anterior. Pana atunci mergea normal, in ritm cu ceilalti. Cum l'am depasit eu, cum s'a trezit sa mearga si el mai repede. (initial el mergea cu 90-100 si eu aveam cam 120-130). Am intrat intr'o localitate, mergeam amandoi cam cu 70, depasindu'ne unu pe altul in functie de cei pe care ii prindeam pe banda noastra (sosea cu 2 benzi). La iesire din oras (Ovidiu), am intrat pe un pod. O Dacie prima, el in spate si eu in spatele lui. Banda de la trotuar libera. M'am incadrat pe aia si am accelerat, lui ii inchisesem deja culoarul de incadrare pe banda aia. Drept urmare, ce face omu ... depasete pe contrasens, linie dubla continua, ca imediat dupa iesirea de pe pod sa faca dreapta ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1181 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 12:07

Imagine amplasata
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#1182 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 04 decembrie 2009 - 12:08

Astia sunt din aia cu cucu mic :) Atata ii duce mintea (if any)...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1183 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 12:17

eu am avut probleme cu un agarici din asta si chiar mi-am pus mintea cu el. nu stiu daca a murit prin spate sau nu, dar nu m-a mai prins. uneori cedez.

si exista si reversul medaliei, te vede cu masina mai puternica si vrea si el sa dovedeasca ceva. o schema simpla. ii arati un tipar fals de condus, cu frane inainte de curba sau curbe, semn ca ti-e frica. apoi in cea mai rea curba, nu mai pui nici o frana. sa vezi ce frumos ajuns oamenii prin copaci.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1184 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 04 decembrie 2009 - 12:59

lasa ma nene ca eu dau de multi frustrati in oras. chiar si azi il aveam pe unu in fata care abia se misca....claxoane chestii nimic....se elibereaza prima banda ma bag ca sa-l depasesc...ce face omu? ii da blana :) si sunt o droaie ca el...mai ales cu marcel ;)
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#1185 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 01:23

La fel, multi vitezi am intalnit care'o calca atunci cand e soseaua dreapta si libera, da cand se stramba strada sau trebe sa se bage in depasiri ... abia se misca

Un accident mai ... ciudat a fost zilele trecute in CT. Mi l'a povestit un amic. Un Polo croseta la un moment dat masini ... pe contrasens. Si pana la urma n'a mai putut evita pe unu si a acrosat o duba cu platforma pe lateral. Oricum, lateralul Polo'ului era praf. La scurt timp dupa ce a sosit Politia cica au mao sosit si un cuplu. Pana la urma cica masina aia era furata si apartinea de fapt cuplului respectiv. Se pare ca masina a fost furata de la cativa metri de proprietar, probabil acesta lasase cheile in contact si masina nesupravegheata ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1186 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 04 decembrie 2009 - 01:30

In RO, din pacate, comportamentul soferilor in trafic inca este intr-o mare masura influentat de masina unuia sau altuia dintre ceilalti participanti la trafic.
Sunt patit cu multe intamplari datorita acestei chestiuni.
In mod normal nu ar trebui sa aiba vreo importanta marca sau modelul masinii unuia sau altuia dintre participantii la trafic, ci strict comportamentul soferului respectiv.
Nu mai reiau ideea conform careia multi dintre soferi nu sunt in stare sa sofeze pe cat pot masinile lor sa performeze.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1187 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 08:50

Simteam eu ca sint mai ciudat ... da' acu' cred ca am confirmarea - in afara de faptu' ca sint atent sa nu dea fel de fel de timpiti peste mine in rest nu prea ma f**e grija ce fac / ce masini au / cu ce viteza circula / cit sint de schmekeri ceilalti de pe drum ...
Mai aveam obiceiu ca atunci cind ala de pe contrasens avea farurile de ceata aprinse sa le aprind si eu cind se apropia ... sau daca ala din spatele meu statea cu faza lunga si / sau alea de ceata aprinse sa aprind si eu ala de ceata din spate ... da' am renuntat ... daca ala din spate ma incomodeaza semnalizez dreapta si il las sa se duca unde vede cu ochii ... sau daca facea la stinga de pe banda din dreapta mea (fara sa aiba voie - de ex. in Tm la "fabrica de palarii") claxonam din toti bojocii (acum pur si simplu ocolesc intersectia respectiva - care se afla la vreo 300 m de sediul politiei rutiere) ... Pe la inceputul lu' noiembrie vis a vis de sediu politiei rutiere (drum cu 2 benzi pe sens) pe prima banda era o portiune de vreo 2 mp de pe care fusese data suprafata carosabila jos (se lucrase probabil ceva) ... nu era semnalizata de loc groapa ... opream in fata gropii, trageam un claxon sa rasune toata strada apoi treceam mai departe ...
Acum vreo 2 - 3 ani pe curbele de pe linga Domasnea in fata mea un TIR care nu prea aveam cum sa-l depasesc in zona aia iar in spate un microbuz de la draqu stie ce firma (dupa ce m-a depasit notasem firma cu gind sa sun sa le spun ca sint timpiti ...) ... ala avea pe microbuz un girofar portocaliu si statea lipit de mine ... se facea o lumina de ziceai ca e discoteca ... am aprins ceata din spate ... ala nimic ... semnalizam dreapta ... timpitu era prea aproape de mine ca sa imi permit sa incetinesc ... pina la urma am reusit sa-l las sa ma depaseasca.

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 04 decembrie 2009 - 08:51

• 0

#1188 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 11:49

ii grea viata de sofer roman...
bine ca suntem intregi inca !
:D
  • 0

#1189 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 04 decembrie 2009 - 02:00

Grea rau ...
Au intrat in mine 3 dobitoci in decurs de 1 luna.
Accidente minore, dar totusi 3 intr-o luna e prea mult :D
  • 0

Ex-FN2 owner

#1190 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 04:30

cred ca aveau ceva cu Honda :D
  • 0

#1191 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 04 decembrie 2009 - 11:54

In seara asta mergeam pe Sos Chitilei spre oras, pe la ora 20:50. Exact la statia de tramvai unde acum 1 luna tembelul ala a murit din cauza vitezei cu un SUV american, un homo-cretinoidus facea cerculete in trafic cu un Peugeot 206. Am incetinit, claxonat, uitat inauntru sa ma asigur ca nu o fi vreun accident, insa m-am lamurit cand omul singur a asteptat sa trec, si a plecat cu scartz inspre Chitila sarind fara jena peste 3 benzi de contrasens. Daca dati in trafic de IF-04-BPY, ocoliti-l.
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#1192 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 05 decembrie 2009 - 12:21

In seara asta, pe Bd 1 Dec din CT am trecut pe langa ce se vede in pozele de mai jos.
Din ce'am vazut, as zice ca Opel'ul albastru a acrosat sau a fost acrosat din lateral dreapta de Dacia alba care a ajuns pe contrasens si a fost lovita si de Mercedes. La Opel erau lovite mai ales aripa dreapta si ceva urme pe lateral dreapta (in poze nu se vede, totusi)

Imagine amplasataImagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1193 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 05:20

S-au intilnit 2 schmekeri ...

... pacat de masini ... ca saracele n-au nici o vina :P
  • 0

#1194 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 06:58

acuma cred ca tind sa inteleg de ce-s asa multe accidente...

• 0

#1195 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 decembrie 2009 - 09:34

mai tineti minte?

Imagine amplasata

crap

Imagine amplasata

culmea e ca nici macar nu e aceeasi masina, astia au mai multe.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1196 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 14 decembrie 2009 - 09:55

mai nou, militienii nu vin la locul incidentului daca e o tamponare minora.
indiferent de ce sa intampla.
si cand e mai grav, ti se zice sa mergi cu masina la "sectie"daca nu-s victime. din lene? din prostie?
what ever.

ca uitasem sa va zic.
acu vreo 2-3 zile, la mine in fata blocului, soseaua urca pe langa un deal si se intersecteaza cu linia de tramvai. prioritate are tramvaiul.
in fine. ideea e ca era o domnisoara cu un seria 3 coupe care a vazut tarziu tramvaiul. si a franat brusc.
in spatele ei era un golan de militie cu 2 carturari. care probabil nu a mentinut distanta si nici nu era atent de a ciobit-o pe domnisoara cu benveu.
in MAXIM 2 minute au venit 4 ( PATRU ! ) echipaje de politie sa "constate"... mancatias.
  • 0

#1197 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 14 decembrie 2009 - 10:02

ieri in zori urc o panta si in finalul pantei-surpriza,ajung sus,30 de oi,frina,intra abs,ce mai,opresc,pun avariile si astept sa treaca oile.Din spate vine un bou tare,ii vad farurile in ceatza,incep sa pedalez frina,bag in viteza,boul ajunge tare in spatele meu,ma evita si se opreste in 6 oi,spre stupoarea ciobanului....Fiesta tdci,dar cu boul la volan....
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#1198 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 decembrie 2009 - 10:08

stai in torino?

sau macar in toscana ceva
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1199 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 15 decembrie 2009 - 03:00

nope,regiunea MARCHE,undeva in centru...
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#1200 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 21 decembrie 2009 - 03:52

si daca nu avea ESP, ce facea?

cu subaru am facut asa ceva pe zapada.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi