Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!
Scris 31 august 2006 - 09:05
cred ca miine iau tramvaiul....
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 31 august 2006 - 09:34
Eu stau in Grivita/Domenii si lucrez in Pipera. Pe traseul Domenii-Casin-Arc Triumf-Aviatorilor-Ambasada Chinei-Aurel Vlaicu-Pipera poti face si 45 minute, drum pietriut, aglomeratie mare. AM gasi to scurtatura de la DOmenii pana in piata Aviatorilor fara semafoare si fara aglomeratie, dar drumul e din ce in ce mai prost si m-am lasat pagubas.
Pe traseul Domenii-Bd. Expozitiei-Piata Presei Libere-Pod Herastrau-Bd. Ficusului-Pod Baneasa-Aurel Vlaicu-Pipera fac maxim 20 minute indiferent de ora, drumul mai bun, consum mai mic.
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 31 august 2006 - 09:46
piata obor-colentina-masina de piine-maica domnului-lacul tei-barbu vacarescu-floreasca-dorobanti-aviatorilor
ferdinand-stefan cel mare-victoriei-aviatorilor
avrig-stefan cel mare-mosilor-eminescu-dorobanti
si multe alte combinatii
Scris 31 august 2006 - 10:32
dar stai linistit, am incercat toate combinatiile posibile. pur si simplu au ajuns astia sa sape toate strazile... plus ca vine lumea din concedii. joaca s-a terminat
Scris 31 august 2006 - 10:46
S-or fi inmultit in concediu
Ex-FN2 owner
Scris 31 august 2006 - 02:35
Sa vedem ce se mai intampla dupa ce vor deschide Podul Grant (si urmeaza seria de injuraturi.... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif )
Scris 31 august 2006 - 04:00
Scris 31 august 2006 - 04:26
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 31 august 2006 - 04:42
Io sunt cel mai fericit. Stau in aceeasi cladire in care am si biroul.
se incalzeste motorul de-acasa pina la munca ?
Scris 31 august 2006 - 05:36
@jaffar Daca o iei pe Doamna Ghica-Lacul Tei-Floreasca-Aviatorilor nu obtii nimic? La ce ora trebuie sa ajungi la munca?
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 31 august 2006 - 05:41
Eu astept sa vad impactul lucrarilor la podul ala minune, din Basarab pana in Orhideelor. Ca daca toata lumea o sa se inghesuie pe Grant timp de vreo 3 ani de zile, luand in calcul cresterea nr. de masini cu 50-70% in trei ani nu stiu pe unde ne mai plimbam utilajele...
@jaffar Daca o iei pe Doamna Ghica-Lacul Tei-Floreasca-Aviatorilor nu obtii nimic? La ce ora trebuie sa ajungi la munca?
la 9. pe doamna ghica e mai ocolit si mai aglomerat decit pe maica domnului. cred ca totusi o sa experimentez mersul cu tramvaiul miine. ala merge ca-n brinza pe stefan, cind n-are autobuze in fata
Scris 31 august 2006 - 06:22
Problema este ca tre sa vin in Romania si sa stau cateva luni. Asta va insemna drum din Giurgiului pana in Stefan cel Mare. Adica vreo ora si 10 min, sosea plina de gropi si crapaturi, media pe la 6km/h, printre tot felul de ciobani si camioane. Ajung la birou care este pe o strada zgomotoasa, plina de masini. Poti sa simti praful si turbarea intre dinti.
Imi vine sa mor.
Scris 06 septembrie 2006 - 08:59
anume, toate arterele din centru se vor transforma in:
- 1 banda pentru circulatie
- restul separat ca sa circule oficialii
uitati deci de existanta strazilor: kiseleff, aviatorilor, victoriei, magheru etc.
cred ca-mi iau concediu...
Scris 06 septembrie 2006 - 09:09
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 septembrie 2006 - 04:12
Iarna cred ca e cel mai misto
Ex-FN2 owner
Scris 06 septembrie 2006 - 04:13
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 06 septembrie 2006 - 04:29
P.S. si cand ma gandesc ca acum 10-15 ani vroiam numai masini mari, sa fie confortabile, spatioase, etc., iar acum parca incep sa stramb din nas si la clasa medie si clasa compacta ar putea reprezenta pt mine o alegere mai la indemana.
Scris 06 septembrie 2006 - 04:32
- 2 centuri de siguranta
- hifi stereo
- cutii de bagaje pentru diplomat
- parca avea si piele pe ghidon
vine viitorul peste noi !
Scris 06 septembrie 2006 - 04:37
Ar fi ceva ca peste cam 2 ani asa sa lasam mai toti masinile pe plan secund (fiecare avand o compacta, o medie, pe care o scoate doar la drumuri familiale/concediu/etc.) si sa ne reorientam catre vehicule cu 2-4 roti (scutere, biciclete, atv-uri,........).
Scris 06 septembrie 2006 - 04:51
extrem de scumpa, extrem de proasta si de neeconomica.
eu vreau d-asta:
mi se pare ca avea si varianta diesel, deci ecologica
altfel, m-as bicicli in bucuresti intre casa si munca, dar sigur nu ajung intreg. sau ajung direct la politie, cu vreun taximetrist de git.
Scris 06 septembrie 2006 - 04:58
Scris 06 septembrie 2006 - 05:30
sint convins ca in viitor vor aparea mai multe feluri de scutere cu acoperis, e o evolutie normala.
Scris 07 septembrie 2006 - 09:16
in perioada summitului francofoniei, bucurestiul va fi tare interesant, ca sa zic asa.
anume, toate arterele din centru se vor transforma in:
- 1 banda pentru circulatie
- restul separat ca sa circule oficialii
uitati deci de existanta strazilor: kiseleff, aviatorilor, victoriei, magheru etc.
cred ca-mi iau concediu...
Iata un SPAM primit azi dimineata :
"Subiect: Sept 2006 - Summit-ul Francofoniei"
Buna ziua!
REVA Romania srl, importatorul si distribuitorul scuterele GoPOP saluta Summit-ul Francofoniei ce va avea loc in Bucuresti si va invita sa constinuati sa va desfasurati normal activitatea prin utilizarea scuterelor noastre.
Pe durata Summit-ului, 26-28 Septembrie, vom face o reducere promotionala de 15% la orice produs GoPOP achizitionat!
Grabitiva si accesati www. revaromania .ro sau www. gopop .ro sau www. microcar .ro, stocul este limitat!
Va multumim.
Numar rapid: 0766 112 112
Echipa de Vanzari REVA
PS Nu uita ca daca nu ai reusit sa accesezi SPATIUL POSESORULUI din SHOWROOM, MENU, iti reamintim ca accesul se face utilizand
user name: adresa ta de email
parola: tehnic
Aceasta zona cuprinde manuale de service, parti de schimb, omologari, etc.
Tel/Fax: +40 21 310 4069/ +40 21 314 0725 "
Ce caterinca.... recunosc ca au fost pe faza oamenii http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi