Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#551 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 12 martie 2008 - 03:58

nesimtirea e mare....mie imi plac aia care depasesc coloanele si cand ajung in intersectie fac urat daca nu le faci loc....eh, eu ii imping cat pot pe contrasens, mai intalnesc si ei un camion, autobuz etc si dau cu spateale...evident, dupa aia tot ei nervosi, ca nu le-am facut loc sa reintre.....yeah, sure....
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#552 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 12 martie 2008 - 06:02

Si eu fac la fel Mike. Nu las nici de-al dracu. Sa invete sa circule ! Ma enerveaza la culme toti astia care se "grabesc".
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#553 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 12 martie 2008 - 06:25

Si eu fac la fel. numai ca sunt multi care sunt intimidati de nesimtirea lor.
Din cand in cand, mai las pe cate unul, in situati obiective, se vede pe fata lor care sunt disperati si se grabesc din anumite motive (copil bolnav, intarzieri la serviciu, sfarsitul lumii..).. astia se citesc.. insa sunt si rari. 95% sunt doar nesimtiti. Si nesimtirea lor duce la blocaje si mai mari.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#554 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 14 martie 2008 - 09:20

Azi am ales sa vin la 7 la munca. Chiar si la ora aia, dna Ghica era blocata ....
Acum ma uit pe geam si vad cum stau astia nemiscati de 10 min :D
Ce bine ca m-am trezit cu noaptea in cap :D
  • 0

Ex-FN2 owner

#555 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 14 martie 2008 - 11:09

Tot nu inteleg de ce nu exista optiunea de edit.
Anyway ...

LE: Vin colegii cu povesti :) ... 1h 30 pt 2km :D
  • 0

Ex-FN2 owner

#556 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 14 martie 2008 - 03:05

Ieri am dus masina la revizia gratuita de 1000km, cu rezerva ca service-ul de reprezentanta e chiar la rondu' din Pipera, pe unde a invartit BKL terenurile :) Rezultate incurajatoare: plecat aprox ora 9 Dr. Taberei --> Pipera Tunari + 30min afacerea cu service-ul + Pipera-Tunari --> zona Floreasca ajuns cam la 12.... Deci 3 ore pentru o amarata de stampila ca mare lucru n-au facut masinii, decat sa vada ca ii merg toate becurile, stergatoarele, de-astea :D
  • 0

#557 cornel001

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 405 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 05
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2 sedan
  • Motorizare:1.6 100

Scris 15 martie 2008 - 01:17

daca vrei sa schimbi banda poti sa dai semal cat vrei, ca nu esti lasat...

La noi prin SE sunt mai ingaduitori decat acolo in vestul "civilizat".
Raportat in bucuresti.
  • 0

#558 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 15 martie 2008 - 01:30

http://www.autolates...yundai-santa-fe

:D
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#559 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 15 martie 2008 - 07:09

azi a fost crima.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#560 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 15 martie 2008 - 07:35

Azi, sambata ;) Aveam multe in plan, in final n-am facut mai nimic:

Ora 10, plecat de acasa, zona Dr. Taberei
+1km (10 minute) mai tarziu: spalatorie (bd Timisoara), norocul meu ca m-a luat imediat, cum a scos-o sa o stearga a venit un val de praf adus de vant......
+7km (30 de minute): "Brico" de pe A1: masina e deja prafuita, bine totusi ca n-a plouat
+9km (35 de minute): hai ca mi s-a facut foame, opresc la Plaza, n-o mai iau spre Cora ca breteaua e deja ambuteliata; stai, masinile nu par sa mearga prea tare spre pasaj, hmmm, pasaju Lujerului blocat complet sambata la ora 12?!
+4km (15 minute): cu chiu cu vai ma intorc si acasa ;)

Per total am stat 3 ore in afara casei din care aproape 2 numai in masina. Sambata....
  • 0

#561 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 15 martie 2008 - 10:59

Dap.... a fost infern azi... inclusiv pe Stefan Cel Mare, Podul Grand, Grivita, Chitila.... of of ... mai mai ;) . Nu chiar traficul din cursul saptamanii dar 80% era acolo ... Pui la cuptor cu garnitura de piure si salata de varza.

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 15 martie 2008 - 11:00

• 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#562 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 16 martie 2008 - 09:34

Pui la cuptor cu garnitura de piure si salata de varza.

oferi?
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#563 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 16 martie 2008 - 06:31

nu ;)
  • 0

#564 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 16 martie 2008 - 10:34

Avand in vedere faptul ca pe Mihai Bravu s-a inceput marea lucrare de schimbare a liniei de tramvai, ocazia nu au scapat-o si au ras si cate o banda pe fiecare sens de mers, lucrari despre care nu se stie deocamdata (si mult timp de acum inainte) cand se vor si finaliza (poate sa vedem o tara de speteala inainte de alegeri), traficul bucurestean devin tot mai "fluid".
Si asta e doar (re)inceputul, pt ca "onor" edili au dat de inteles ca mai au de gand sa mai inceapa si alte lucrari marete.

P.S.: problema nu e ca se face, ci ca se face f. incet, f. prost si fara prea multa minte.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#565 cornel001

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 405 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 05
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2 sedan
  • Motorizare:1.6 100

Scris 17 martie 2008 - 12:54

Si pe Grigorescu s-au apucat sa rada cate 2 din 3 benzi. Macar la capat au facut 'panta' astfel incat sa o poti sfarsi in ceva viteza.
Daaarrrr.... nu inteleg de ce au decopertat. Erau ok portiunile. Undeva intre potcoava si policlina titan.

Aceasta postare a fost editata de cornel001: 17 martie 2008 - 12:54

• 0

#566 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 17 martie 2008 - 09:52

Subscriu si pe Grivita, e crima.

In schimb la mine pe strada, unde nu circul decat eu si doi vecini, au ras tot si au turnat 5 straturi de beton intr-o saptamana. Culmea au facut toate gaurile pe care trebuiau sa le faca inainte sa puna ultimul strat si au montat si borduri.
  • 0
Imagine amplasata

#567 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 17 martie 2008 - 04:05

deci e clar cat tine.

de ce sa strici strazi bune? pai atunci cum sa mai justifici cheltuielile enorme.

sincer eu n-am mai vazut pe undeva sa se toarne asfalt in valuri, cu diferente de nivel intre benzi si fata de strazile de legatura, nu mai pun ca e practic imposibil in romania sa ai canal la nivel cu soseaua. la noi nu e posibil tehnic.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#568 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 17 martie 2008 - 07:02

Domnilor, oficial traficul este praf!

Nu cred ce e in oras; stau cu lapul pe cotiera, am bagat zappul si, nu stiu daca va veine sa credeti, mai repede se misca zapp-ul decat traficul!
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#569 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 17 martie 2008 - 07:04

Am uitat sa specific; 1. strada avea o groapa si un sant de-a latul sapat pentru nu stiu ce conducta.
2. Ultima asfaltare a avut loc in Noiembrie, deci 4 luni si o saptamana. :(

Aceasta postare a fost editata de lexus: 17 martie 2008 - 07:04

• 0
Imagine amplasata

#570 rezare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 263 Mesaje:
Inregistrat: 27-ianuarie 03
  • Marca:Honda/Suzuki
  • Model:Accord/SX4
  • Motorizare:201CP/107CP

Scris 17 martie 2008 - 07:19

Traficul e praf din cauza retardatilor care tot dau gauri in strada. De exemplu azi am stat in coada in Pipera catre DN1 vreo 20-30 de minute. De ce? Erau 2 santuri perpendiculare pe strada pe care le luai cu 1-2 km/h. Dupa aia era pustiu, am dat blana! Cat de retard sa fii sa nu-ti dai seama ca pe un drum aglomerat, nu conteaza ca 100 de km sunt ca-n palma si pe 2 benzi, daca la kilometrul 100+1m ai un sant unde lumea merge cu 1km/h, pai 1km/h o sa fie viteza medie pe drumul ala!

Aceeasi problema si pe Doamna Ghica de exemplu, e un sant care se ia incet.

Pe Barbu Vacarescu au dat o ditamai gaura in dreptul statiei de tramvai la intersectia cu Fabrica de Glucoza si au facut din 2 benzi una. Basca ca erau vreo 5-10 ciumegi care tot intindeau fire prin intersectie si opreau masinile. De ce dracu n-or face asta noaptea, nu inteleg.

Suntem inconjurati de retardati. Asta e si n-ai ce-i face :(
  • 0
The Power of Dreams.
ex-car: '96 Opel Astra Caravan Sport: SKN Chip - 115CP, 160Nm.
ex-car: '07 Honda Accord Executive 2.0 155CP.

#571 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 17 martie 2008 - 11:13

Eu de cateva zile am renuntat la masina si e mai bine! De la Domenii pana in Industriilor merg 5 minute pe jos, 6 statii cu 41, 3 statii cu metroul si ajung la servici in 30 minute. Cu masina faceam tot atata (merg in sensul invers al traficului), insa nu ii observam atat de bine pe soferii spanzurati in trafic pe sens opus. Pe sensul aglomerat am observat asa:
- dimineata coada de urcare pe podul Grant de pe Giulesti este de ~50 metri pe Giulesti+masinile de pe bretea...
- singurul spatiu liber fara masini bara-n-bara este la podul Ciurel, exact dupa semafor, pret de vreo 50 metri.
- seara coada pe Grivita de urcare pe pod este de ~1-2km (!!!); coada de coborare de pe pod pe Grivita in sensul catre Chitila e de 10-15 masini, care sunt toate blocate de cei care vin de la gara si vor sa urce pe Pod, blocand breteaua respectiva
- la ora 18 coada pe Bd. Preciziei este lunga cat o statie de metrou, in conditiile in care Valea Cascadelor este si mai aglomerata, ce sa mai vorbim de Iuliu Maniu.

Dilema mea: cat o sa mai tine orasul asta? Orice masina turata vreme lunga la maxim cedeaza, iar Bucurestiul stim cu totii ca nu e vreun BMW... Cine continua sa mai cumpere masini si de ce?
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#572 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 18 martie 2008 - 12:03

se circula greu pt ca:
1. strazile sunt prost gandite, dai din semafor in semafor, sunt puncte unde se gatuie circulatia si acolo nu face nimeni ceva. apoi exista o limita de trafic ce poate trece la vitezele astea stupide.
2. multi se cacaie. nu sunt obisnuiti sa mearga cu viteza, daca o fac, produc accidente. de la semafor se pleaca intr-un ritm de convoi mortuar, desi nu au pe nimeni in fata. e greu sa inteleg cum dracu daca plec perfect normal, si nu prind mai mult de 50-60, las un mare gol in spate. daca ma duc mai tare, deja trec semaforul urmator pana se misca aia (asta da nu e rosu si la 100m de celalalt).
3. multi blocheaza intersectiile aiurea, ei sunt smecheri. nu-si dau seama ca de fapt dau exemplu si altora si ca nu ajung nicaieri asa.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#573 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 18 martie 2008 - 10:21

Parerea mea e ca in "Vest" se circula mai bine si fiindca soferii actuali sunt la a 2-a sau chiar a 3-a generatie care s-a confruntat cu probleme de trafic, mers bara la bara si ambuteiaje. Cand cresti vazand care e situatia si cum se procedeaza, inerent capeti alte reflexe si practic inveti soferia pe alte principii, cu alt stil de condus. Iar cand asta se intampla la nivelul intregii comunitati diferenta deja e vizibila, practic mediul se schimba si lucrurile incep sa curga intr-o anumita directie. Noi suntem la prima generatie de "blocati in trafic", ba chiar mai putin fiindca de-abia in ultimii 5 ani situatia a inceput sa se "inraiasca" sensibil. 90% si peste din cei care conduc pe strada au facut scoala si au reflexele formate in perioada in care erau mult mai putine masini pe strada si marja de eroare era mult mai mare. Exemplu - eu am fost cu masina de scoala din Ghencea la Domnesti si inapoi in 30 de minute in 2000. Acum acelasi drum, la aproape orice ora din zi mi-ar lua peste 2 ore!

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 18 martie 2008 - 10:24

• 0

#574 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 18 martie 2008 - 11:13

Aaaa...sa vedeti ce fain e pe Sebastian. Ai 2km de drum printre jaloane. Deasupra fiecarui canal au pus cate un jalon din ala de 1,5m inaltime. Nu m-am gandit pana acum, dar maine imi montez camera pe masina si filmez drumul sa vedeti ce dragut e. Mai ales cand toata lumea merge pe banda a doua si se trezeste cate un smecheras care nu stie cum sta treaba si vrea sa depaseasca prin dreapta si....HOP...da bot in bot cu jalonul. :( :( :)
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#575 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 18 martie 2008 - 11:31

Deci ce au facut aia pe Sebastian e cretinatate dusa la extrem :(
Eu mai si merg tare pe acolo ... ma simt ca la Best Motoring :)
  • 0

Ex-FN2 owner

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi