Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!
Scris 08 februarie 2008 - 01:00
Uite acum ma uit pe geam si aici e bara la bara pe ambele sensuri (1,5-2 benzi pe sens ).
Ex-FN2 owner
Scris 09 februarie 2008 - 08:51
Scris 14 februarie 2008 - 12:12
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 14 februarie 2008 - 12:55
Or fi toti in centru. Cumpara inimioare
Ex-FN2 owner
Scris 15 februarie 2008 - 05:42
Ex-FN2 owner
Scris 15 februarie 2008 - 08:46
mwaahahaha, deja lumea a ramas inzapezita.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 februarie 2008 - 08:49
azi.. dintr-o regretabila eroare ... m-am trezit la ora cand trebuia sa fiu deja la servici ..
adica in loc sa plec de acasa la 6.10.. am plecat la 7 fara 5.
La 6.10 fac 15 min..
La ora 7 am facut.. 25 min de la trezire,, cu tot cu imbracat acasa.. si parcat acolo.
Traficul era mult mai dificil.. noroc cu demajajul, masina mica si.. cunoasterea variantelor mai libere pt acea ora.
daca as fi condus normal.. poate as fi facut cu 10 min mai mut.... nu am depasit prea mult viteza legala. doar m-am strecurat si plecat mai repede decat ceilalti.
faza 2.. incepe ninsoarea.. vin din prelungirea ferentari-Ferentari spre rahova.. aglomeratie maxima.. din disperare aplic varianta stradte.. ies in trafic greu..care era nesperat de liber.. pana la orizont-favorit sa circulat aproape normal pt vineri seara si ninsoare.. apoi aplicat variante mai libere pt ca nu se mai putea.
PS, ma uit pe geam.. sunt max 5 cm zapada.. strada Valea argesului e deja "maro" fara sa fi trecut vre-un utilaj aparent.. printre blocuri se circula foarte bine..
Rezulta ca blocazul e din cauza soferilor... cauzat de prostia la volan si vizibilitatea redusa(geamuri aburite si "cu zapada/plouate").. nu a zapezi mari.
Aceasta postare a fost editata de aztec: 15 februarie 2008 - 08:53
Scris 15 februarie 2008 - 09:03
despre fotografie
Scris 15 februarie 2008 - 09:11
stand la semafor sau blocat in trafic ma mai uitam la cauciucurile masinilor
cam 30 % au caucicuri de iarna.. in diverse stadii de uzura,, tot e bine..
Restul cauciucuri de vara, din care jumatate cu uzura peste 70% (asa din ochi).
Asta este explicatia.
Inaltimea masini mele la care se adauga pozitia scaunului ajuta la observarea caucuicurilor foarte bine..
Aceasta postare a fost editata de aztec: 15 februarie 2008 - 09:12
Scris 15 februarie 2008 - 10:55
Rezulta ca blocazul e din cauza soferilor... cauzat de prostia la volan si vizibilitatea redusa(geamuri aburite si "cu zapada/plouate").. nu a zapezi mari.
Ai dreptate. Asta am tras si eu concluzia , si azi, cum da un pic de umezeala, nu mai stiu sa mai conduca, parca-s toti gagici fricoase. Asta cand inca se putea circula mai aproape de normal, inca era lumina, nu ningea tare, si inca n-apucase sa se depuna mai multa mazga. Eu cu cauciucuri vara/allseason? aveam inca destula aderenta si dau peste coada care se misca ca o momaie.
Am incercat sa iau alta ruta dar tot am facut aproape 1h juma in loc de juma de ora pana acasa. Intre timp conditiile se inrautatisera.
Bineinteles ca m-am enervat pe ei pe drum, dar ce naiba sa le faci, oricum multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns cu masina intreaga acasa la ce nervos eram
Aceasta postare a fost editata de cornel001: 15 februarie 2008 - 10:57
Scris 15 februarie 2008 - 10:59
Si eu am avut probleme desi am cauciucuri noi de iarna ... probabil ca initial s-a topit si dupa aia a inghetat la loc.
Pe petricani a fost o "frumusete" de accident, probabil pentru ca nu adaptasera viteza. 5-6 masini lovite. Un touareg, un megane, un vito si inca 2-3 masini. Destul de nasol s-au pocnit.
Ex-FN2 owner
Scris 16 februarie 2008 - 02:27
Cand am iesit de pe straduta mea totul parea ok, virez la stanga cu 5 km/h si ma duc direct in bordura de pe coltul opus. Gheata cat cuprinde. Pana la Podul Grant se circula cu 5 km/h in portiunile libere. Viscol afara, gheata, masina facea ce vroia. Am ajuns la pod, si la un moment dat sincer mi-a fost frica ca o sa se duca masina la vale cu spatele. Tir bolcat rampa de urcare, papuc blocat. In sfasit de acolo pana in militari tot bara la bara, a fost un adevarat chin.
Acum am ajuns acasa, am vazut cateva utilaje in oras iar pe strazile principale se circula ok (adica am mers cu 40-45)
Scris 16 februarie 2008 - 08:33
despre fotografie
Scris 16 februarie 2008 - 03:42
despre fotografie
Scris 21 februarie 2008 - 10:16
Ex-FN2 owner
Scris 21 februarie 2008 - 11:54
Doar ca acum, probabil, va fi ceva mai exagerat.
Scris 21 februarie 2008 - 01:17
Scris 21 februarie 2008 - 03:07
Pronostichez un trafic de vacanta, caci foarte multi vor pleca din oras, iar restul vor lasa troacele acasa. Eu personal am anuntat la servici ca saptamana aia lucrez de acasa...
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 21 februarie 2008 - 04:17
Declaratia lui cu privire la cum era in Riga de summitul Nato :
Acum 2 ani am prins summit-ul NATO din Riga si locuiam chiar intr-o zona de securitate. Pe o raza de aprox 1 km in jurul punctului de desfasurare s-au pus garduri pazite de soldati cu arme. Nu aveai voie in zona decit pe jos si doar daca locuiai in zona.. asta dupa ce ti se facea un control de rigoare in rucsac.
Aeroportul a fost inchis, magazinele din zonele de securitate au fost inchise, hotelurile erau rezervate si nu aveai voie sa intri decit cu legitimatie, oamenii au plecat din oras, iar Riga era un oras fantoma.
Interesant ca acum locuiesc vis-a-vis de Casa Poporului unde o sa se desfasoare ostilitatile.. sa vedem ce securitate aplica baietii pentru ca pina la ora asta nu au facut publice planurile. Oricum eu va recomand sa va luati vacanta in perioada 1-6 Apr.
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 21 februarie 2008 - 04:18
Scris 21 februarie 2008 - 06:38
Sa vedem si cu traficul in rest..ca in zilele alea lucrez.. seara. Shit
Scris 22 februarie 2008 - 08:53
Ex-FN2 owner
Scris 22 februarie 2008 - 09:09
Acum 2 ani parca a fost in Germania intr-un sat d-ala izolat, unde inchiderea traficului &stuff au generat motiv de exaltare pentru nemti, obisnuiti ca la ei prin sat sa vina doar laptarul...
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi