Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#451 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 16 ianuarie 2008 - 05:48

Daca pana ieri dimineata faceam ~10 minute intre Pta 1 Mai --> Dorobanti, astazi am facut 25 minute datorita aglomeratiei de pe Ion Mincu. Cred ca lume a avazut ca zapada a fost curatata de pe strazi si au iesit la plimbare toate slick-urile. Fara sa fiu misogin, nu am putut sa nu observ ca numarul soferitelor a crescut exponential in ultimele zile, probabil au prins curaj sa iasa in trafic.
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#452 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 16 ianuarie 2008 - 05:57

E perioada de reduceri, stati cu ochii in 14! Ies domnitzele ca mustele...

Ieri am venit cu masina la munca dar s-a mers foarte bine si dimineata si seara. Dar la metrou e mult mai bine ;)
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#453 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 16 ianuarie 2008 - 11:47

s-o fi mers la tine bine 1qle, eu am mers groaznic ieri
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#454 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 17 ianuarie 2008 - 01:07

Azi s-a mers binisor(comparand cu luna decembrie), pe bune. Am fost toata ziua prin oras si a fost ok, mai putin unele portiuni din Stefan cel Mare si Podul Grant.
  • 0
Imagine amplasata

#455 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 24 ianuarie 2008 - 09:36

Doua masini din trei vor fi evacuate din centrul Bucurestiului

Fiecare loc de parcare din centrul Bucurestiului va fi platit, iar tarifele la suprafata vor fi mai mari decit cele din parcarile subterane, potrivit strategiei de parcare a Primariei Capitalei. Potrivit calculelor de fezabilitate facute o data cu proiectele de parteneriat public-privat, tarifele nu vor putea cobori sub un euro pe ora, fata de 1,5 lei cit sint stabilite acum. Oricum, nu va fi loc pentru toate masinile. In prezent, 100.000 de masini sint parcate zilnic pe domeniul public in zona centrala a Capitalei, delimitata de inelul conturat de bulevardele Mihai Bravu si Vasile Milea. Aici exista doar 28.000 de locuri de parcare pe domeniul public, la care se vor adauga 9.000 de locuri construite in parcarile subterane. Strategia mai precizeaza ca toate parcarile de pe carosabil vor fi eliminate treptat.

In rest, masinile care stationeaza neregulamentar vor fi remorcate pe cheltuiala proprietarului. Actul normativ care va permite aceasta operatiune pe intregul teritoriu al Capitalei intra astazi pe ordinea de zi a Consiliului General.

http://www.cotidianu...Hash=d182bbeabb
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#456 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 24 ianuarie 2008 - 12:27

S-o vedem si p-asta :)
  • 0

Ex-FN2 owner

#457 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 24 ianuarie 2008 - 12:36

Sunt convins c-o vom vedea...
  • 0

#458 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 24 ianuarie 2008 - 01:37

Hai ca asta e culmea, in loc sa faca mai multe locuri de parcare elimina masinile practic. romania....bleah :hammer:
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#459 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 24 ianuarie 2008 - 02:09

Da, dar o vor vota zilele astea, cu aplicare in 2009, ca sa nu isi ridice Videanu in cap alegatorii. Asa cum n-au miscat un deget 4 ani nu o sa faca chestia asta in an electoral.

On-topic: Saptamana asta am fost in delegatie in Milano, in zona centrala. Aici toata lumea vine la servici cu metroul, cu scuterul sau cu masini mini (Smart, Fiat 500, GP, Corsa, Clio, maaaxim A-klasse). Am coleg care are si masina de servici (RAV4-2007) dar daca merge la client si nu are loc de parcare platit o lasa acasa si vine cu scuterul. Prin taxe mari, strazi mici si prin lipsa locurilor de parcare s-au invatat cu totii ca e mai convenabil sa foloseasca metroul, decat sa plateasca "domnia" cat nu face. Fain este ca la ie nici nu am vazut berbeci cu Q7, Cayenne, 530d sau alte mega-masini care sa dubleze parcarea sau sa stea parcat 3 ore cu avariile puse si sa blocheze o strada intreaga.

Noi o sa mai avem de invatat, insa o masura din asta e bine-venita, atata timp cat o dubleaza printr-o retea de transport in comun mai rapida pentru zona centrala si cu parcari sub/supra-terane cat mai incapatoare, platite. Primii pasi se fac in centrele de birouri, unde deja au aparut primele cladiri de parcare cu 5-7 etaje (Unirii, Industriilor). In 2-3 ani cred ca vom mai avea cel putin inca 5-6 astfel de cladiri.
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#460 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 24 ianuarie 2008 - 02:14

Eu asta zic ca este problema ....
Nu avem transport in comun care sa motiveze oamenii sa-si lase masinile acasa ;)
Eu as lasa masina acasa cu draga inima daca as avea cu ce sa ajung aici ....

Ei mai intai instituie masuri d-astea idioate (taxe, interzicerea parcarii in anumite zone) si in cine stie cati ani mai reusesc sa dea in functiune cate o statie de metro. :)
Romania ....
Cum zicea si masterblaster ... BLEAH
  • 0

Ex-FN2 owner

#461 lexus

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:

Scris 24 ianuarie 2008 - 09:02

Eu ma gandesc serios la o motocicleta pe timp de vara, insa in Romania sunt doua chestii care ma fac sa stau pe ganduri:

1. ma calca in trafic
2. imi fura motocicleta
  • 0
Imagine amplasata

#462 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 24 ianuarie 2008 - 10:20

dar daca te calca in afara traficului ??
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#463 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 24 ianuarie 2008 - 10:42

Si eu ma gandesc la acelasi lucru .. dar nu reusesc sa-mi conving prietena sa ma lase sa fac scoala. M-as baga la un scuter dar sigur raman fara el mai ales ca stau la bloc.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#464 lexus

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:

Scris 24 ianuarie 2008 - 11:10

Se circula sub orice critica in Bucuresti. In Bucuresti cel mai tupeist castiga, e foarte riscant sa conduci o motocicleta. Plus de asta sunt foarte multe cratere. Mai e si treaba ca o motocicleta o poti folosi doar din Martie pana prin Octombrie. Nu vorbesc neaparat de zapada, sau de ploaie, vorbesc de frig. Adica nu o sa ma imbrac in fiecare zi in costum si manusi ca sa duc la servici sa ma dezbrac.

Cum zice si Cata69, si eu stau la bloc. Saptamana trecuta mi-au spart geamul si acum trebuie sa platesc o franciza care costa mai mult decat geamul in sine. Daca mi-as parca orice vehicul cu doua roti in fata blocului, sunt convins ca in maxim 3 luni l-ar ciordi. Asta inseamna alte drumuri, alti nervi, alte francize. Daca as sta la casa, intr-un cartier bine-mersi sau intr-un complex ar fi alta treaba dar deocamdata nu e cazul.

Si ca sa fiu on topic, astazi s-a circulat chiar foarte bine prin oras. Stefan cel Mare nu a fost foarte algomerat, prin centru la fel, iar pe centura pe la 20:00 se circula lejer pe ambele sensuri.

Aceasta postare a fost editata de lexus: 24 ianuarie 2008 - 11:12

• 0
Imagine amplasata

#465 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 24 ianuarie 2008 - 11:28

Iar ai luat-o pe centura? Nu te inveti minte, vad... :)
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#466 lexus

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:

Scris 24 ianuarie 2008 - 11:42

Da, dar nu am iesit de pe ea sub nici un chip. Ieri a fost algomerati si m-am intors pe unde am venit. Sunt traumatizat, lasa-ma in pace! :)
  • 0
Imagine amplasata

#467 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 24 ianuarie 2008 - 11:46

3 luni zici, in 3 luni iti fura cate aduci.

si eu am problema transportului in comun care e bataie de joc. astepti pana crapi, stai intr-o inghesuiala incredibila (desigur cine mai merge stie ca se fura la greu) si daca am merge toti cu transpotul in comun, in mod sigur unde stau eu nu m-as mai putea urca niciodata, treaba testata.

cu mobra nu poate merge oricine, eu de ex si e greu cu parcarea pe timp de noapte.

parcarea de la unirea e cea mai mare porcarie romaneasca vazuta de mine recent. accesul la intrare si iesire e ceva ce numai la noi se putea face. a, ba pot spune ca exista porcarie mai mare, parcarea acoperita de la mall vitan.

in rest, centrul bucurestiului e patronat de tigani, care cer cam 6 lei pe ora, vadul e imens si cine trebuie isi trage partea. nu se atinge nimeni de ei si nici nu o va face prea curand. parcarile cu plata sunt si ele o gluma proasta, cea mai tare afacere posibila pt elena udrea.

acum vor sa faca mare centru comercial la unirea si cocoru, suntem de tot rasul.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#468 lexus

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:

Scris 24 ianuarie 2008 - 11:53

Da, am remarcat si eu cu parcarile din centru patronate de tigani. Totusi nu putem face ceva? Nu e normal asa ceva. Eu unul ma jur ca daca viitoare cand vad un politist in centru (adica zilele astea) il intreb cum sta treaba. Si il si filmez.

Si parcari nu avem, hai sa fim seriosi. Orasul asta e un dezastru. Din ce in ce mai rau.

Le: Dar iesirea de pe centura (sau prelungirea autostrazii) de la Pitesti ai vazut-o? :)

Aceasta postare a fost editata de lexus: 24 ianuarie 2008 - 11:54

• 0
Imagine amplasata

#469 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 25 ianuarie 2008 - 12:03

problema e prea mare pt a se ocupa cineva de ea, mai ales cand mai sunt de pus asa de multe borduri.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#470 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 25 ianuarie 2008 - 08:18

Le: Dar iesirea de pe centura (sau prelungirea autostrazii) de la Pitesti ai vazut-o? :D

Corect.. se termina ciudat, dar macar s-au gandit la conexiunea cu viitoarea autostrada pitesti-sibiu.. sper.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#471 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 25 ianuarie 2008 - 01:06

cred ca voi ceda si ma voi interna pt o lunga perioada de timp. azi dimineata am gasit iar lovita masina.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#472 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 25 ianuarie 2008 - 07:20

Varianta treceri la Moto ma tenteaza si pe mine.. numai ca exista aceleasi roblemeRiscul furtului si accidentari.
daca la a-l 2 depinde si de mine, de primul sincer mi-e cel mai frica, stand la bloc.
E posiil ca, daca incep lucrarile la Pasajl Razoare si Metrou Drumul Taberei, varianta MOTO sa fie singura metoda de deplasare acceptabila. Sa bicicleta, dar riscul e mai mare decat la moto.

PS. zvonurile ar fi ca incep lucrarile anul asta, dar realist la anul.

Aceasta postare a fost editata de aztec: 25 ianuarie 2008 - 07:20

• 0
calator prin timp si spatiu...

#473 cornel001

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 405 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 05
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2 sedan
  • Motorizare:1.6 100

Scris 25 ianuarie 2008 - 08:28

cred ca voi ceda si ma voi interna pt o lunga perioada de timp. azi dimineata am gasit iar lovita masina.

Nu esti singurul. Repar ceva la tinichigerie, nu trece mult timp pac apare altceva. Bine, de obicei le reparam cate 2-3 chestii in bloc la sfarsitul politei, ca sa ma chinui o singura data pe an.

Nene, producatorii astia nu stiu cum sa mai vopseasca masinile peste tot (uitati-va la masini mai demult, chiar si la dacia, cu barele alea de fier+cauciuc). Si cum ai niste zgarieturi mai nasoale, fugi si varsa cateva meleoane (chiar daca indirect prin casco) per reper spre imbogatirea service-ului. Ca deh cica trebuie musai sa vopsesti tot reperul ca sa nu iasa nasol! Eu zic ca sunt mana in mana producatorul cu servisurile. Deja ma gandesc serios ca as vrea o masina inconjurata de plastici si bullbaruri ieftine de inlocuit. Probabil ca n-or sa reziste doar ele insele la lovituri puternice, dar pentru atingeri mai usoare...

PS chiar trebe revopsit tot reperul ? Cineva pe aici care se pricepe la asta ?

Aceasta postare a fost editata de cornel001: 25 ianuarie 2008 - 08:29

• 0

#474 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 26 ianuarie 2008 - 06:44

cred ca da, ca asa imi spun si mie si peste tot.

azi fu sambata si sunt rupt, de mult n-am mai prins o sambata asa de aglomerata.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#475 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 27 ianuarie 2008 - 08:50

...

si eu am problema transportului in comun care e bataie de joc. astepti pana crapi, stai intr-o inghesuiala incredibila (desigur cine mai merge stie ca se fura la greu) si daca am merge toti cu transpotul in comun, in mod sigur unde stau eu nu m-as mai putea urca niciodata, treaba testata.

Eficienta vine tot din Japonia...

http://www.youtube.c...h?v=XwuXmapYqfE

cu mobra nu poate merge oricine, eu de ex ....

,,Di ci?''

...

• 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi