Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!
Scris 04 ianuarie 2008 - 04:38
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2008 - 05:20
Scris 04 ianuarie 2008 - 05:31
eu am dat ieri zapada pe o bucata de spatiu verde si in fata unuia care nu pleaca niciodata. azi si-a dezapezit unul masina (a facut-o si ieri, dar azi s-a extins si si-a pus cutii de cartoane pe unde a dat el zapada sa nu treaca nimeni, iar zapada a pus-o la mine si m-a inzapezit iar. cnad o fi sa ies, o arunc direct pe el si astept sa vina si sa comenteze, chiar sunt pe setarea "nervi". oricum daca ma puteam misca, ii aruncam cu ceva in cap de sus.
adevarul e ca sunt multi dobitoci - niste imbecili de vecini de-ai mei au venit si si-au curatat zapada de jur imprejur-ul masinilor punind-o pe toata exact in alee acolo unde eu si alt vecin ne-am chinuit ieri sa facem carare sa se poate iesi cu masinile !!! Adica daca ei nu ies cu masina, ii doar in fund de ceilalti care poate au nevoie sa iasa si care au curatat drumul de acces !!! Explicatia lor: dom'le, am pus-o in alee ca acolo o sa vina utilajele de la primarie sa o ia/curete... da, da, vezi sa nu.... pina una alta, au blocat acces-ul la loc, dar e drept ca pot da ture de alergare in jurul iubitelor lor masinute....
Concluzia mea trista si repetitiva: cita vreme este polulata, tara asta nu se va face niciodata bine....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 04 ianuarie 2008 - 05:31
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 ianuarie 2008 - 05:40
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 04 ianuarie 2008 - 06:46
Scris 04 ianuarie 2008 - 10:55
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2008 - 11:04
Eu am o vorba : "vorbeste-i omului pe limba lui daca vrei sa te inteleaga". Cum unui chinez poti sa-i explici in franceza ce vrei tu ca nu va pricepe nimic, asa si imbecililor tre sa le vb pe limba lor ( din pacate ) daca vrei sa comunici cu ei.
Varianta a 2-a e sa-i ignori.....
Scris 04 ianuarie 2008 - 11:45
Cati cm a nins in Bucuresti?
Scris 04 ianuarie 2008 - 11:52
Scris 05 ianuarie 2008 - 11:38
Am ajuns si in fata blocului (mai greu, dar cu gume de iarna am reusit). De la 4 la 6 PM am dat zapada din parcare. Fiind singura goala, toti si-au curatat masinile la mine. In conditiile in care masinile stau perpendicular pe bloc si in spatele masinilor e un gard si ceva curte. Deci am stat sa dau, ca boul, zapada mea si a lor in spatele gardului. Asta puteau si ei sa faca... Noroc ca a venit si un vecin sa ma ajute si am terminat mai repede...
Imi doresc sa-mi fie cat mai repede dor de Bucuresti si chiar de Romania...
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 05 ianuarie 2008 - 11:38
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 06 ianuarie 2008 - 06:29
ps. inca mai ramai soferi blocati. nu mai ninge de 3 zile.
despre fotografie
Scris 06 ianuarie 2008 - 08:01
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 06 ianuarie 2008 - 09:22
Scris 06 ianuarie 2008 - 09:45
Scris 06 ianuarie 2008 - 10:24
Scris 06 ianuarie 2008 - 10:57
Scris 06 ianuarie 2008 - 11:25
Scris 06 ianuarie 2008 - 11:29
Flickr - pozele mele
Scris 06 ianuarie 2008 - 11:31
LE:vad ca Viper a fost mai iute de mana ca mine )
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 06 ianuarie 2008 - 11:32
Scris 06 ianuarie 2008 - 11:36
Flickr - pozele mele
Scris 06 ianuarie 2008 - 11:46
Scris 07 ianuarie 2008 - 12:03
Flickr - pozele mele
Scris 07 ianuarie 2008 - 12:03
ce tare e asta cu oprirea circulatiei pt masinile cu tractiune fata sau spate. BELEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... si ziaristii intreaba: ce domne', sunteti seriosi? hai domne' sa fim seriosi.
ma cocosez de ras. cred ca videanu isi bate joc de noi. nu se va opri nici o circulatie.
despre fotografie
Scris 07 ianuarie 2008 - 12:19
Flickr - pozele mele
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi