Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#376 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 24 decembrie 2007 - 02:27

sa vezi cand faci 1 ora intre romana si universitate, pe nici 2 km
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#377 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:
Inregistrat: 28-iulie 05
  • Marca:Toyota
  • Model:Avensis
  • Motorizare:1.8 VVT-i

Scris 24 decembrie 2007 - 04:41

Ma intreb cum va fi intr-un an-doi?
  • 0
TODAY TOMORROW TOYOTA

#378 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 24 decembrie 2007 - 11:41

eu nu vreau sa-ti raspund. se zvoneste ca Bistrita ar fi detronat sau macar egalat Bucurestiul la nr de masini/nr de locuitori.
de Craciun am vazut si eu ce inseamna inghesiuala. partea buna la noi e ca in 4-5 km ai traversat orasul, asa ca mai mult de o ora nu ai cum sa faci, oriunde ai merge.
ca fapt divers, pana in decembrie s-ar fi inmatriculat 12 000 autoturisme in Bistrita, iar parcul auto se indreapta vertiginos la 50000 masini.
banuiesc ca cele in leasing inmatriculate in alte judete nu se pun.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#379 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:

Scris 25 decembrie 2007 - 01:38

Apropos, cunosc pe cineva care este originar din Bistrita dar locuieste in Craiova.
  • 0
TODAY TOMORROW TOYOTA

#380 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 25 decembrie 2007 - 08:29

s-a mutat tocmai din cauza inghesuielii ??

:P
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#381 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 25 decembrie 2007 - 12:34

Ziceam ca venind la ai mei la Onesti am scapat de aglomeratie... Ei bine, aici sunt 2 bulevarde principale si am vazut coloana de masini dintr-un capat in celalalt! Si nu sunt tocmai scurte bulevardele!
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#382 EvilOne

shapeshifting master

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.082 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 25 decembrie 2007 - 08:20

Azi in bucuresti, ca in filmul ala de Stephen King cu sfirsitul lumii, pustiu...de vis.
  • 0
CIOKY PERFORMANCE TEAM
ACrew style

#383 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:

Scris 26 decembrie 2007 - 12:06

Nu.
Metoda cea mai intalnita: s-a insurat cu o olteanca! :P

Aceasta postare a fost editata de florin-marius: 26 decembrie 2007 - 12:06

• 0
TODAY TOMORROW TOYOTA

#384 cornel001

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 405 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 05
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2 sedan
  • Motorizare:1.6 100

Scris 26 decembrie 2007 - 05:33

"Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!"

Da se mai circula ??!!

"pustiu...de vis."

mama ce-am pierdut ! adica nu, ca sambata noaptea era misto de pustiu, dar pe timpu zilei e altceva sa vezi asa ceva... straniu...

Aceasta postare a fost editata de cornel001: 26 decembrie 2007 - 05:33

• 0

#385 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 03 ianuarie 2008 - 11:34

Super zi afara, cateva masini, trafic usurel, oamenii merg pe mijlocul strazilor pe sleaurile facute de masini, tramvaiele circula in coloana (cand circula...) :tomato:
  • 0

#386 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 03 ianuarie 2008 - 09:36

Eu ma ingrozesc cind vad ce se intimpla in tara asta. Lemurienii astia, incepind cu primul reporter si terminind cu cei din guvern, se agita ca prostii,( fara sa gindeasca nici cit o musca ) in legatura cu deszapezirea in orase.
E la mintea oricarui fraier ca miile astea de tone de zapada trebuiesc EVACUATE de pe strazi, si NU mutate de colo-colo.
Orasele nu sunt drumuri comunale sau autostrazi unde sa existe locuri virane unde sa poti pune zapada strinsa de pe strazi. Masinile oricum nu au loc nici vara pe strazi, si idiotii astia spun ca nu pot deszapezi din cauza lor !!! Pai unde sa pui masinile ? Sa faci loc la zapada UNDE ???
Pai ce inteleg ei prin deszapezire ? NIMIC !
Cei mai multi dintre voi nu ati prins iernile grele in vremea "impuscatului", dar atunci carau basculantele zapada la greu in Dimbovita si o parte se depozita temporar in pietele mari pina sa se transporte la girla. Intre Unirii si Marasesti erau rampe special construite pentru basculantele care carau zapada de pe strazi. Rampele cred ca mai sunt si acum.
Asa se face in orice oras din orice tara civilizata.
Incredibil !!!!!
  • 0

#387 imircea

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 106 Mesaje:
Inregistrat: 22-februarie 04
  • Marca:Audi
  • Model:A6 2007 quattro
  • Motorizare:3.0 TDI 232 CP

Scris 03 ianuarie 2008 - 09:56

Acum cativa ani, pe vremea cand Basescu era primar, a lansat teoria ca nu poate sa arunce zapada in Dambovita pe motiv ca zapada ar fi amestecata cu nu stiu ce produse antiderapante, si nu e voie de la mediu.... dar, daca sta pe strazi, nu ajunge pana la urma, prin canalizare, tot la Dambovita?
  • 0
Audi A6 3.0 TDI - quattro 232 CP / VW Golf 1,6 Tiptronic / Skoda Octavia 1.9 TDI - 90 CP (la tata)

#388 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 03 ianuarie 2008 - 10:16

Si bineinteles cu nisipul ( alta inventie imbecila ) care in cea mai mare parte infunda canalele. Dupa aia urla toti ca vezi doamne canalizarea nu face fata, etc....
V-am mai spus ca am stat citiva ani in Africa, dar pe cuvint ca acolo nu am vazut atita prostie ca la noi !
  • 0

#389 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 03 ianuarie 2008 - 11:43

degeaba "deszapezesc" ( a se citi cu ghilimelele de rigoare ) , daca ninge in continuu... :)
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#390 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 03 ianuarie 2008 - 11:51

Si bineinteles cu nisipul ( alta inventie imbecila ) care in cea mai mare parte infunda canalele. Dupa aia urla toti ca vezi doamne canalizarea nu face fata, etc....
V-am mai spus ca am stat citiva ani in Africa, dar pe cuvint ca acolo nu am vazut atita prostie ca la noi !

Doar in privinta ,,deszapezirii'' erau asi africanii?
  • 0

#391 neron

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 644 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:C4
  • Motorizare:1.6HDI 110cp

Scris 04 ianuarie 2008 - 12:30

Hai sa fim seriosi, e adevarat ca sunt prea multe masini in Bucuresti, dar unii chiar le lasa aiurea. Eu prefer sa o las la servici in garaj sau la cateva blocuri distanta decat sa o parchez aiurea. Dar ce m-a uimit cel mai mult e ca dupa ce trecea plugul si facea o oarecare suprafata cat de cat circulabila, venea romanu' cu lopata si arunca zapada inapoi in strada. Mi se pare o idiotenie incredibila. Pe langa asta, vesnica problema - 75% din masini nu sunt echipate de iarna. Pai cum sa se mai circule cand din 100 in 100 de metrii gasesti cate unu pus de-a curmezisul sau care nu mai poate sa plece de pe loc. Mai e si problema romanului snob si grandoman (persoanele excluse sunt de fatza :)) care parca s-a nascut cu curu in limuzina, plin prin oras de bemeveuri si mertzane cu sute de cai putere imprastiati aiurea prin zapada (ce-i drept, pana la un punct e distractiv sa-i urmaresti), incercand sa ajunga la vreun mall sau sa impresioneze manelista in conditiile in care mor oamenii in casa ca nu ajunge salvarea la ei. E foarte usor sa dam vina pe autoritati, dar eu zic sa ne facem intai partea noastra de treaba. Hai macar acum sa folosim masina doar daca e strict necesar.
  • 0

#392 dinoc

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 183 Mesaje:
Inregistrat: 08-decembrie 05
  • Marca:Honda
  • Model:Civic 2008, Accord 2007
  • Motorizare:201CP, 155CP

Scris 04 ianuarie 2008 - 12:58

Pai si unde ai vrea sa arunce zapada, daca aia cu plugu ii fac zid de zapada sa nu mai poata iesi cu ea ?
In Canada am vazut ca zapada este colectata de basculante si dusa in afara orasului, in nici un caz nu era impinsa pe marginea drumului.

Aceasta postare a fost editata de dinoc: 04 ianuarie 2008 - 01:00

• 0
Honda Civic Type-R + Honda Accord

#393 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 04 ianuarie 2008 - 10:55

Dar ce m-a uimit cel mai mult e ca dupa ce trecea plugul si facea o oarecare suprafata cat de cat circulabila, venea romanu' cu lopata si arunca zapada inapoi in strada. Mi se pare o idiotenie incredibila....

Te intreb doar atat: TU ai dat vreo lopata de zapada ieri??? Te intreb asta pentru ca eu am curatat un trotuar de 50m sa poata circula pietonii...imi spui tu unde trebuia sa arunc zapada asta? Nu mai fa pe lupul moralist pana nu esti in situatia lui, da? Masina mea de servici (ma refer la Octavia....Legacy e al sotiei) am acoperit-o intr-o prima faza cu munti de zapada, tocmai ca sa nu o dau in strada (zapada). Apoi, cand s-a anuntat la TV ca vin geruri, a trebuit totusi s-o curat si pe ea si sa-i fac cat decat un loc de iesire. Si da...am dat zapada in strada. In strada in care ieri, toata ziua, si toata noaptea care a trecut, nu a intrat nici zare de plug sau utilaj de dezapezit. Si e, totusi, strada pe 2 benzi pe sens, deci nu e chiar o alee dintre blocuri.
Nu am nimic personal cu tine, ne cunoastem de ceva vreme, dar nu mai fi asa hotarat in a clasifica oamenii in tampiti. Ai facut la fel si in topicul referitor la nus' ce design de masina. Tampit, iti dau voie sa-l faci pe ala de circula cu gume de vara, sau pe ala de si-a curatat doar un ochi de zapada de pe parbriz, in rest avand vizibilitate zero...dar ca sa faci tampiti niste oameni care fac pana la urma treaba autoritatilor, nu e chiar ok.

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 04 ianuarie 2008 - 10:57

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#394 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 04 ianuarie 2008 - 11:31

,,Masina mea de servici (ma refer la Octavia....Legacy e al sotiei) am acoperit-o intr-o prima faza cu munti de zapada, tocmai ca sa nu o dau in strada (zapada). Apoi, cand s-a anuntat la TV ca vin geruri, a trebuit totusi s-o curat si pe ea si sa-i fac cat decat un loc de iesire. '' Adytzu

Adytzu,la cata zapada ai ,,plimbat'' ieri,presupun ca simtul umorului e nitel alterat ,dar io,cu al meu intelect,imi imaginez cum ai pus zapada provenita din curatarea a 50m de trotruar pe saraca Octavie... :D

A venit ,,muntele'' la Mahomed... (Mohamed fiind tu):D

Se anunta iarasi ninsori puternice in zona de sud,ai pus-o. :D :beerchug:

Aceasta postare a fost editata de mol: 04 ianuarie 2008 - 11:32

• 0

#395 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2008 - 11:49

Mol, eu sunt in concediu pana pe 10 ian., asa ca, ar putea "sa ma doara la basca" de zapezi & stuff. Cu Legacy-ul nu-mi fac griji, am vazut ce poate, deci sotia poate merge linistita la servici. In plus, mai am si Cielo in garaj la firma, daca chiar apare o urgenta de deplasare. Iar pana acolo sunt doar 3km, deci ma pot duce oricand s-o iau. Asa ca, de data asta nu m-ai prins. :D
Referitor la muntele de zapada de pe O2, nu am spus nicaieri ca zapada de pe toti cei 50m de trotuar am pus-o pe masina mea. Asta ai "vrut" tu sa intelegi. Si...DA...am simtul umorului alterat in perioada asta. Asa mi-a spus si la Horoscop.
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#396 neron

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 644 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2008 - 11:58

@adytzu ai dreptate, nu m-am exprimat corect. Ma refeream exclusiv la cei care aveau unde sa dea zapada, puteau sa faca gramezi pe marginea drumului sau pe marginea trotuarului fara sa incurce pe nimeni. Pe Iuliu Maniu de exemplu erau aproape 2 benzi cat de cat curatate si inca o banda inzapezita unde se putea da zapada de pe trotuar si din jurul masinilor parcate. Am mai vazut cazuri de strazi cu sant pe margine unde unii dadeau zapada tot pe strada.

Si ca sa-ti raspund la intrebare, nu am dat deloc la lopata, am ajuns in bucuresti la 10 seara dupa un drum de 12 ore.

Ai facut la fel si in topicul referitor la nus' ce design de masina.

Aici gresesti, nu am facut niciodata vreo afirmatie de genul ala.
  • 0

#397 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2008 - 12:10

Au fost ceva replici mai acide pe subiectul "Forester 2009", dar, in fine, nu conteaza. Peace! :beerchug:
Referitor la strazi...uite, e ora 12:00 si, dupa 36 de ore, inca nu a trecut nici un utilaj de dezapezire. Strada in cauza e Petre Ispirescu, care face legatura intre Bd. 13 Septembrie si Rahova. Suficient de larga si de circulata. Dar, al nostru mandru Primar, probabil nu s-a trezit inca din Vanghelion, nu i-au mai ramas bani si de dezapezit, sau a plecat in tarile calde sa se odihneasca....ca o fi muncit prea mult, saracutzul de el...
  • 0

#398 neron

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 644 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2008 - 12:30

Stiu ca la subiectul ala te refereai, dar n-am avut nicio replica mai personala, am zis strict parerea mea despre masina (care nu e atat de rea pe cat s-a inteles, dar ma rog...).

Cat despre dezapezire, nu stiu daca primariile mai au vreo legatura, contractele sunt facute de mult cu firmele de salubrizare, banii sunt dati si probabil deja cheltuiti pe vile asa ca noi putem astepta mult si bine. D-aia zic, mai bine ne bazam pe ce putem face noi decat sa asteptam ceva de la ei. Asa ca ne vedem diseara la lopata :D
  • 0

#399 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 04 ianuarie 2008 - 03:21

foarte placut impresionat de performantele in zapada afinata ale tractiunii integrale X-Drive de la BMW - masina practic pleaca de pe loc si avanseaza fara probleme si in cele mai dificile conditii (morman de zapada, gheata etc) - singura limitare este data de garda la sol, bineinteles ca daca zapada e 50 cm, si masina are garda la sol de 14 cm de la un anumit punct nu pot avansa. Ceea ce am facut insa a fost sa imi fac poteca cu masina, mergind inainte cu masina cit se poate apoi bagat repede in marsarier si venit inapoi apoi iarasi inainte mai mult decit prima data samd.

La ce bun insa ca eu aveam anvelope de iarna si tractiune integrala ultrapeformanta daca mi-a luat 30 de min sa ies din cartier din cauza dobitocilor care ramasesera intepeniti, avind anvelope de vara si skills-uri de pilotaj hibernal zero - pe bune nu inteleg de ce oamenii astia nu stau acasa....

in aceste conditii inteleg rostul unui SUV si sincer cred ca un X5 cu X-Drive si cei 20 cm garda la sol este suficient de bun pentru a nu ramine intepenit in zapada cu toata incompetenta autoritatilor locale depasite de ninsorile abundente din Ianuarie.
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#400 neron

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 644 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2008 - 04:02

in aceste conditii inteleg rostul unui SUV si sincer cred ca un X5 cu X-Drive si cei 20 cm garda la sol este suficient de bun pentru a nu ramine intepenit in zapada cu toata incompetenta autoritatilor locale depasite de ninsorile abundente din Ianuarie.

Suficient e sa ai o masina echipata corespunzator si o urma vaga de creier, nu-ti trebuie X5 ca sa mergi prin zapada. Aseara am facut-o pe plugul prin spatele blocurilor si, bineinteles ca a trebuit sa ma dau jos sa-i imping pe curajosii echipati de vara care faceau kilometrii intregi stand pe loc :D.

Cam asa arata masina dupa toata aventura:

Imagine amplasata

Dupa ce o spal tre' s-o caut de indoituri si zgarieturi.
  • 0

3 useri citesc subiectul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi