Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!
Scris 24 decembrie 2007 - 02:27
Scris 24 decembrie 2007 - 04:41
Scris 24 decembrie 2007 - 11:41
de Craciun am vazut si eu ce inseamna inghesiuala. partea buna la noi e ca in 4-5 km ai traversat orasul, asa ca mai mult de o ora nu ai cum sa faci, oriunde ai merge.
ca fapt divers, pana in decembrie s-ar fi inmatriculat 12 000 autoturisme in Bistrita, iar parcul auto se indreapta vertiginos la 50000 masini.
banuiesc ca cele in leasing inmatriculate in alte judete nu se pun.
Scris 25 decembrie 2007 - 01:38
Scris 25 decembrie 2007 - 08:29
Scris 25 decembrie 2007 - 12:34
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 25 decembrie 2007 - 08:20
ACrew style
Scris 26 decembrie 2007 - 12:06
Metoda cea mai intalnita: s-a insurat cu o olteanca!
Aceasta postare a fost editata de florin-marius: 26 decembrie 2007 - 12:06
Scris 26 decembrie 2007 - 05:33
Da se mai circula ??!!
"pustiu...de vis."
mama ce-am pierdut ! adica nu, ca sambata noaptea era misto de pustiu, dar pe timpu zilei e altceva sa vezi asa ceva... straniu...
Aceasta postare a fost editata de cornel001: 26 decembrie 2007 - 05:33
Scris 03 ianuarie 2008 - 11:34
Scris 03 ianuarie 2008 - 09:36
E la mintea oricarui fraier ca miile astea de tone de zapada trebuiesc EVACUATE de pe strazi, si NU mutate de colo-colo.
Orasele nu sunt drumuri comunale sau autostrazi unde sa existe locuri virane unde sa poti pune zapada strinsa de pe strazi. Masinile oricum nu au loc nici vara pe strazi, si idiotii astia spun ca nu pot deszapezi din cauza lor !!! Pai unde sa pui masinile ? Sa faci loc la zapada UNDE ???
Pai ce inteleg ei prin deszapezire ? NIMIC !
Cei mai multi dintre voi nu ati prins iernile grele in vremea "impuscatului", dar atunci carau basculantele zapada la greu in Dimbovita si o parte se depozita temporar in pietele mari pina sa se transporte la girla. Intre Unirii si Marasesti erau rampe special construite pentru basculantele care carau zapada de pe strazi. Rampele cred ca mai sunt si acum.
Asa se face in orice oras din orice tara civilizata.
Incredibil !!!!!
Scris 03 ianuarie 2008 - 09:56
Scris 03 ianuarie 2008 - 10:16
V-am mai spus ca am stat citiva ani in Africa, dar pe cuvint ca acolo nu am vazut atita prostie ca la noi !
Scris 03 ianuarie 2008 - 11:43
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 03 ianuarie 2008 - 11:51
Si bineinteles cu nisipul ( alta inventie imbecila ) care in cea mai mare parte infunda canalele. Dupa aia urla toti ca vezi doamne canalizarea nu face fata, etc....
V-am mai spus ca am stat citiva ani in Africa, dar pe cuvint ca acolo nu am vazut atita prostie ca la noi !
Doar in privinta ,,deszapezirii'' erau asi africanii?
Scris 04 ianuarie 2008 - 12:30
Scris 04 ianuarie 2008 - 12:58
In Canada am vazut ca zapada este colectata de basculante si dusa in afara orasului, in nici un caz nu era impinsa pe marginea drumului.
Aceasta postare a fost editata de dinoc: 04 ianuarie 2008 - 01:00
Scris 04 ianuarie 2008 - 10:55
Dar ce m-a uimit cel mai mult e ca dupa ce trecea plugul si facea o oarecare suprafata cat de cat circulabila, venea romanu' cu lopata si arunca zapada inapoi in strada. Mi se pare o idiotenie incredibila....
Te intreb doar atat: TU ai dat vreo lopata de zapada ieri??? Te intreb asta pentru ca eu am curatat un trotuar de 50m sa poata circula pietonii...imi spui tu unde trebuia sa arunc zapada asta? Nu mai fa pe lupul moralist pana nu esti in situatia lui, da? Masina mea de servici (ma refer la Octavia....Legacy e al sotiei) am acoperit-o intr-o prima faza cu munti de zapada, tocmai ca sa nu o dau in strada (zapada). Apoi, cand s-a anuntat la TV ca vin geruri, a trebuit totusi s-o curat si pe ea si sa-i fac cat decat un loc de iesire. Si da...am dat zapada in strada. In strada in care ieri, toata ziua, si toata noaptea care a trecut, nu a intrat nici zare de plug sau utilaj de dezapezit. Si e, totusi, strada pe 2 benzi pe sens, deci nu e chiar o alee dintre blocuri.
Nu am nimic personal cu tine, ne cunoastem de ceva vreme, dar nu mai fi asa hotarat in a clasifica oamenii in tampiti. Ai facut la fel si in topicul referitor la nus' ce design de masina. Tampit, iti dau voie sa-l faci pe ala de circula cu gume de vara, sau pe ala de si-a curatat doar un ochi de zapada de pe parbriz, in rest avand vizibilitate zero...dar ca sa faci tampiti niste oameni care fac pana la urma treaba autoritatilor, nu e chiar ok.
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 04 ianuarie 2008 - 10:57
Scris 04 ianuarie 2008 - 11:31
Adytzu,la cata zapada ai ,,plimbat'' ieri,presupun ca simtul umorului e nitel alterat ,dar io,cu al meu intelect,imi imaginez cum ai pus zapada provenita din curatarea a 50m de trotruar pe saraca Octavie...
A venit ,,muntele'' la Mahomed... (Mohamed fiind tu)
Se anunta iarasi ninsori puternice in zona de sud,ai pus-o. :beerchug:
Aceasta postare a fost editata de mol: 04 ianuarie 2008 - 11:32
Scris 04 ianuarie 2008 - 11:49
Referitor la muntele de zapada de pe O2, nu am spus nicaieri ca zapada de pe toti cei 50m de trotuar am pus-o pe masina mea. Asta ai "vrut" tu sa intelegi. Si...DA...am simtul umorului alterat in perioada asta. Asa mi-a spus si la Horoscop.
Scris 04 ianuarie 2008 - 11:58
Si ca sa-ti raspund la intrebare, nu am dat deloc la lopata, am ajuns in bucuresti la 10 seara dupa un drum de 12 ore.
Aici gresesti, nu am facut niciodata vreo afirmatie de genul ala.Ai facut la fel si in topicul referitor la nus' ce design de masina.
Scris 04 ianuarie 2008 - 12:10
Referitor la strazi...uite, e ora 12:00 si, dupa 36 de ore, inca nu a trecut nici un utilaj de dezapezire. Strada in cauza e Petre Ispirescu, care face legatura intre Bd. 13 Septembrie si Rahova. Suficient de larga si de circulata. Dar, al nostru mandru Primar, probabil nu s-a trezit inca din Vanghelion, nu i-au mai ramas bani si de dezapezit, sau a plecat in tarile calde sa se odihneasca....ca o fi muncit prea mult, saracutzul de el...
Scris 04 ianuarie 2008 - 12:30
Cat despre dezapezire, nu stiu daca primariile mai au vreo legatura, contractele sunt facute de mult cu firmele de salubrizare, banii sunt dati si probabil deja cheltuiti pe vile asa ca noi putem astepta mult si bine. D-aia zic, mai bine ne bazam pe ce putem face noi decat sa asteptam ceva de la ei. Asa ca ne vedem diseara la lopata
Scris 04 ianuarie 2008 - 03:21
La ce bun insa ca eu aveam anvelope de iarna si tractiune integrala ultrapeformanta daca mi-a luat 30 de min sa ies din cartier din cauza dobitocilor care ramasesera intepeniti, avind anvelope de vara si skills-uri de pilotaj hibernal zero - pe bune nu inteleg de ce oamenii astia nu stau acasa....
in aceste conditii inteleg rostul unui SUV si sincer cred ca un X5 cu X-Drive si cei 20 cm garda la sol este suficient de bun pentru a nu ramine intepenit in zapada cu toata incompetenta autoritatilor locale depasite de ninsorile abundente din Ianuarie.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 04 ianuarie 2008 - 04:02
in aceste conditii inteleg rostul unui SUV si sincer cred ca un X5 cu X-Drive si cei 20 cm garda la sol este suficient de bun pentru a nu ramine intepenit in zapada cu toata incompetenta autoritatilor locale depasite de ninsorile abundente din Ianuarie.
Suficient e sa ai o masina echipata corespunzator si o urma vaga de creier, nu-ti trebuie X5 ca sa mergi prin zapada. Aseara am facut-o pe plugul prin spatele blocurilor si, bineinteles ca a trebuit sa ma dau jos sa-i imping pe curajosii echipati de vara care faceau kilometrii intregi stand pe loc .
Cam asa arata masina dupa toata aventura:
Dupa ce o spal tre' s-o caut de indoituri si zgarieturi.
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi