Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!
Scris 07 decembrie 2007 - 09:02
Scris 07 decembrie 2007 - 09:14
18.00 - Dimitrie Pompei - circulatie normala spre lejer
18:30 FLoreasca (Spring Time) - mutat sandwichul mai inainte si luat sotia de la munca
18:40 - 19:30 - Str. Ion Mincu - Pta 1 Mai. Am turbat. Intersectia de la 1 Mai era blocata, si asta se prelungea pana la statuie la Aviatorilor, blocand si Kiseleff si Aviatorilor.
19:40 - 20:00 - Gara de Nord. Aglomeratie infernala, am folosit toate stradutele posibile ca sa ajung in 20 minute de la Gara de Nord la Eroilor, dar am reusit
20.00 - 20.05 - Pod Eroilor -->Razoare. Incredibil de lejer, nu inteleg cum.
20:05 - 20:15 - Razoare - Plaza Mall. Coada de masini, dar se circula.
Nu pot sa spun cat am innebunt in astea 2,5 ore in masina, in care consumul mi-a crescut ca naiba si media de viteza a scazut pana la cote incredibile. La 23 am plecat de acolo si ama juns OK, dar am inteles ca tot orasul a fost blocat pana la orele alea.
Joi seara am plecat din acelasi loc la 19.00 catre Dristor. Am ramas perplex cand am vazut ca pana la Dna Ghica am facut 5 minute, drumul fiind GOOOL! La Dristor la metrou am ajuns la 19.24, ceea ce nu stiu daca am mai reusit vreodata, fara sa incalc nici o lege de circulatie.
Sper ca si azi sa fie la fel, ca s-a oprit ploaia!
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 07 decembrie 2007 - 11:35
Singura problema la noi este factorul UMAN, sau mult mai bine zis INUMAN !!
Este mai mult decit evident faptul ca blocajele in sine se produc de catre umanoizii participanti la trafic. Daca nu s-ar bloca in mod complet idiot intersectiile de catre aceasta specie handicapata pe cale de inmultire ( adica romanul ), am circula incet, dar am circula. La fiecare semafor verde ar trece citeva masini dar nu am sta pe loc. Imediat cum apare un militzian, ( asa cum o fi el ), dispare blocajul si masinile incep sa circule. Incet, dar MERG !
Alaltaieri seara, in ziua cea mai grea a bucurestiului din istorie ( dpdv trafic ), intersesctia care o vad de pe geamurile apartamentului in care locuiesc, a fost blocata peste 3 ore ! In mod "miraculos", situatia a revenit la normal cind au aparut cei de la circulatie. Eu am ajuns acasa cind era inca blocata intersectia ( am ajuns cu navigatia pe stradute de care habar nu aveam ca exista in cartier ), am intrat la supermarket sa iau piine si cind am iesit masinile circulau, dar am vazut si politistii in intersectie. Deci chestie de citeva minute ! Si nu e singura data cind vad cu ochii mei lucrul asta.
Concluzia ( pentru mine ) e mai miult decit evidenta si e cea de la inceputul postului meu.
Tara asta e pe drumul cel "RAU"...
Scris 07 decembrie 2007 - 11:52
Da, concluzia e clara: suntem un neam de cacao si ne meritam soarta. Iar autoritatile sunt total depasite si ca numar si ca autoritate. Foamea dupa bani e prea mare ca sa existe un organism integru care sa-si faca treaba cum trebuie.
Scris 07 decembrie 2007 - 01:16
Scris 07 decembrie 2007 - 01:38
Se inchide pt cateva zile pe la bucur obor.. si astept 1 CM de zapada.. atunci sa vedeti, plus ca incepe nebunia cumparaturilor. Mos Nicolae a fost incalzirea.
Soferul roman e nesimtit.. este doar tangent cu legile circulatiei si paralel cu bunul simt. Asta in proportie de 80%.. din pacate.
Scris 07 decembrie 2007 - 05:05
Va dati seama ce inseamna ca si strainii care vin pe la noi sa inceapa sa circule asa?
Scris 08 decembrie 2007 - 09:23
Cati oameni stiti ca au ramas fara permis pentru patrunderea in intersectia deja blocata?sau amenda,sau macar tras pe dreapta pt avertisment?eu in sutele de intersectii pe care le-am vazut in ultima vreme in situatia asta,se blocheaza cu politaiul langa ei.Si nu numai jipane si masini scumpe ci oricine.Si doar unul din 20 de politai au facut semne catre soferi pe restul ii doar la basca.Ia sa fi tras pe dreapta 5-10 masini sa vedeti cumintenie cel putin in intersectia respectiva.
Pai nu avea unde sa-i traga pt ca intersectia era blocata... :tomato:
Miercuri seara am facut greseala sa fac rezervare la film la Plaza la 19.30. Pentru asta am plecat la 18.00 fix din Pipera, cu ideea de a ajunge ceva mai devreme pentru un sandwich inainte de film. GRESEALA!
18.00 - Dimitrie Pompei - circulatie normala spre lejer
18:30 FLoreasca (Spring Time) - mutat sandwichul mai inainte si luat sotia de la munca
18:40 - 19:30 - Str. Ion Mincu - Pta 1 Mai. Am turbat. Intersectia de la 1 Mai era blocata, si asta se prelungea pana la statuie la Aviatorilor, blocand si Kiseleff si Aviatorilor.
19:40 - 20:00 - Gara de Nord. Aglomeratie infernala, am folosit toate stradutele posibile ca sa ajung in 20 minute de la Gara de Nord la Eroilor, dar am reusit
20.00 - 20.05 - Pod Eroilor -->Razoare. Incredibil de lejer, nu inteleg cum.
20:05 - 20:15 - Razoare - Plaza Mall. Coada de masini, dar se circula.
Nu pot sa spun cat am innebunt in astea 2,5 ore in masina, in care consumul mi-a crescut ca naiba si media de viteza a scazut pana la cote incredibile. La 23 am plecat de acolo si ama juns OK, dar am inteles ca tot orasul a fost blocat pana la orele alea.
N-am mai inteles daca ai mai ajuns la film sau nu...
Oricum, metroul e un mare plus. Cum se circula cu metroul? E aglomeratie mare si la metrou??
Scris 08 decembrie 2007 - 11:40
Daca ai de mers intre Prel Ghencea si Pipera nu poti merge decat cu masina.
In plus, la anumite ore e super aglomerat. Am incercat eu sa merg cu metroul intr-o zi si era sa ma aleg cu hainele rupte... plus ca intervalul intre trenurile de metrou este acum f mare, comparativ cu ce stiam eu iar un drum Dristor-Universitate a durat o ora (cu tot cu schimbat metroul la Unirii). Sincer sa fiu, cu masina fac mai putin de o ora.
Scris 08 decembrie 2007 - 11:56
Scris 08 decembrie 2007 - 04:12
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 08 decembrie 2007 - 04:13
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 08 decembrie 2007 - 04:18
Scris 08 decembrie 2007 - 04:19
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 08 decembrie 2007 - 07:29
Scris 08 decembrie 2007 - 08:45
Scris 08 decembrie 2007 - 09:20
Heh ... nu e dracul chiar asa de negru la metrou ... chestia e urmatoarea ... metrourile noi ... cunoscute si sub numele de Bombardier ... au senzori de greutate . Metrourile noi ajung la viteze de 85 km/h intre statii ... si credeti-ma demarajul e destul de rapid . Eh ... atunci cand e prea multa lume ... sau mai bine zis cand se depaseste o anumita greutate pe metru patrat ... computerul ramei le limiteaza la 60 km/h . Asa ca la aglomeratie ... traficul cu metroul in loc sa se fluidizeze ... se ingreuneaza si vitezele scad cu cat este mai multa lume ... because of safety reasons .
ti-am facut topic. prezinta cum trebuie ramele metalice ca vrem sa aflam si noi.
Scris 13 decembrie 2007 - 07:30
Iar autoritatile iar au sa bage placa ca au fost luati prin surprindere, daca mai continua ninsoarea si nu se topeste de la sine pana maine dimineata.
Scris 13 decembrie 2007 - 08:35
Scris 13 decembrie 2007 - 09:28
am facut mai bine de 2 ore.. in conditile in care NU NINGEA si am folosit cam toate variantele de ocolire a aglomeratiei posibile.. mai putin zona garii de nord.
E criminal.. daca nu foloseam "alternative" nu cred ca ajungeam mai repede de 3 ore. Vizibilitate buna, picura doar usor de tot, in schimb multa imbecilitate si nesimtire. Si asta am vazut inca de la 6 dimineata..a fost o zi ciudata.
Insa nici nu vad cum sa nu se circule greu, daca pe Gheorghe Duca(bulevardul care vine spre gara de nord) la statia de tramvai din 3 benzi se formau 6 (3 pe contrasens..) si astea 6 trebuiau ca dupa ce au trecut de intersectia cu Grivita trebuiau sa se transforme in 2.5 cand treceau prin fata casei de bilete CFR?.. Si asta cu politisti in intersectie.. ii dureau in cot de depasirile pe contrasens.. incerca sa nu ramana intersectia blocata.Atat.
Si cand am ajuns acasa a inceput ninsoarea.. ma intreb daca ai un ambuteiaj in care te misti 500 m pe ora.. cum poti dezapezi , pe unde sa treaca masinile alea..?
Ca si reporteri de la tv.. valea prahovei aglomerata, bara la bara.. si ei inteaba ca tampiti, "a-ti vazut utilaje de dezapezire?".. si intervievatul spune normal ca nu a vazut decat 2 salvari..normal.. nu vad cum te-ai strecura cand ai un plug de 3 m in fata.. si nu ai girofar si sirena.
In cazurile astea, cred ca pt a fi multumiti "reporteri" .. dezapezirea ar trebui facuta cu si din elicoptere.
Scris 13 decembrie 2007 - 10:34
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 13 decembrie 2007 - 11:42
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 13 decembrie 2007 - 11:57
Scris 14 decembrie 2007 - 12:08
Oricit de bune ar fi anvelopele all season, nu vor fi ca cele de iarna. Daca nu scrie pe ele si nu au model specific de iarna ( crestaturi mici si dese ), nu sunt mixte. Dar daca sunt, va trebui sa te obisnuiesti cu ele.
Eu am mers 4 ani cu Nokian WR modelul vechi care sunt all weather, si nu erau ca cele pure de iarna. M-am obisnuit cu ele si a fost OK.
Rectific, 6 ani. De 2 ani am si pe aspirata roti de iarna cu WR.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 14 decembrie 2007 - 12:10
Scris 14 decembrie 2007 - 08:32
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 14 decembrie 2007 - 08:40
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi