Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#301 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 16 noiembrie 2007 - 09:08

Nu eu am ales ora de plecare ... si implicit nici intervalul ... dar e bine daca s'a nimerit a fi ok
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#302 mol

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 16 noiembrie 2007 - 09:14

Andrei,sa-l rogi pe And1 sa-ti aduca tricoul in America,ajunge mai repede... :)
  • 0

#303 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 17 noiembrie 2007 - 09:32

Aaa ... deja uitasem de tricou cu agitatia din ultimele zile.
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#304 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 22 noiembrie 2007 - 02:30

Aseara a fost coada de la OMV din Pipera pana la Dna Ghica (bara la bara).
In conditiile astea am reusit un magic 18%.
Sa iubim sau nu Bucurestiul ... ? ;)
  • 0

Ex-FN2 owner

#305 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 22 noiembrie 2007 - 11:27

Dar cat timp ai facut? Eu am vazut coada aia enorma la ora 16:30 (16.30, nu 18.00 !!!!) cand am vrut sa ajung la stadion de pe Dimitrie Pompei prin Dna Ghica si m-am speriat. Am facut stanga spre OMV, dreapta dupa Romstal pana in Voluntari, apoi dreapta pe Andronache pana la Fundeni, sos. Fundeni spre Pantelimon si apoi direct pe stadion. Tot traseul l-am facut in 45 minute, timp in care altadata nici nu ajunsesem la intersectie la Dna Ghica.

Contradictie: pana in septembrie strada Ion Mincu era plina de gropi si plina de masini, dimineata practic se statea pe ea, nu se circula deloc. De cand s-a reabilitat si are asfalt nu am mai stat dimineata sau seara mai mult de 6 minute din Ion Mihalache pana la statuia Aviatorilor. Ma intreb daca cineva la Primarie face astfel de analize si daca inteleg ca daca scot nenorocirea aia de piatra cubica de pe Aviatorilor va creste viteza medie de deplasare, fluidizand traficul.
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#306 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 23 noiembrie 2007 - 02:58

Am facut stanga spre OMV, dreapta dupa Romstal pana in Voluntari, apoi dreapta pe Andronache pana la Fundeni, sos. Fundeni spre Pantelimon si apoi direct pe stadion. Tot traseul l-am facut in 45 minute, timp in care altadata nici nu ajunsesem la intersectie la Dna Ghica.

Cu ai ajuns in Andronache ca si eu am luat-o pe acolo si am vazut ca podul e dezafectat?
Am ajuns cam in 1h 30 acasa (la stadion) :)
  • 0

Ex-FN2 owner

#307 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 01 decembrie 2007 - 09:46

Plecat la ora 18:15 din Piata Constitutiei .... am ajuns acasa (drum de 6 kilometri) la 21:20 . A fost nebunie totala in Piata Unirii si traficul a fost blocat de mai bine de 2 ore ... am stat cu motorul oprit si ma uitam cum lumea din masinile de pe langa mine se dadeau jos si isi incuiau masinile si se duceau sa vada maritul brad .

Dupa ce intr-un final s-a dat drumu la circulatie cu greu , parca toti soferii din trafic au devenit incredibil de frustrati ... cred ca numai ca imi vedeau mie "lamaia" din geam era un motiv sa-mi tranteasca un claxon si o injuratura sau o faza lunga tinuta excesiv in oglinzile mele ... of ce a trebuit sa indur azi :( :)
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#308 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 01 decembrie 2007 - 10:11

Confirm si eu. Am plecat cu fiica-mea cea mare de acasa ( vitan ) pe la 18:30 spre unirii evident, sa vada copilul bradu etc.. Dupa 1 ora nu facusem decit 1,3 km si m-am intors inapoi acasa.
  • 0

#309 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 02 decembrie 2007 - 12:27

Daca mai era nevoie, confirm si eu tampeniile de ambuteiaje din Bucuresti, din "minunata" seara de 1Decembrie.
Mi-a luat putin peste 2h sa ajung din zona p-ta Iancului in zona p-ta Rahova (traseu de 10-11km), schimband datorita blocajelor 3 trasee (multe portiuni mergand pe stradute laturalnice, desi si alea erau blocate). Consumul a fost pe masura, unul astronomic pt Fabia.
Cred ca daca ar fi dat careva moka inca o viata pt fiecare, nu putea fi mai aglomerat.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#310 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 02 decembrie 2007 - 12:46

voi sunteti fericiti. eu am ajuns la brad. am zis domne sa vad si eu minunea, artificiile misto, bradu la fel, dar lumea sub orice critica (romanu e inca in epoca de piatra) deci cum s-au terminat artificiile toti idiotii au apucat-o care-incotro in acelasi timp. ce civilizatie, ce orientare, toti dadeau din coate pe unde vedeau cu ochiii. deci nici la concert nu cred ca ar fi fost in halu asta. m-am chinuit aproape o ora sa merg 500 m, care ar fi fos vreo 200, dar am ocolit. am stat ce am stat si dupaia am intrat in taran mode si m-am bagat tare prin toti (bine orientandu-ma nu ca restu bezmeticilor) ca altfel nu mai ieseam de acolo. ce sa zic am fost imbrancit, calcat si am imbrancit si calcat nu stiu cati, am taiat-o prin parc, am mers in spatele unei masini care facea culoar prin multime si am mers pe bulevardul unirii (pe strada :laugh:). lumea se urca pe masinile idiotilor care desi au vazut marea de oameni s-au incapatanat sa inainteze si aia nu puteau face nimic pt ca nici nu puteau sa deschida usa. politia evident ca n-a facut nimic. cred ca au fost si ceva raniti ca au plecat 2 salvari din cate am vazut. anul viitor nu ma mai duc decat daca pleaca restu romanilor in congo.
iata si o poza pt cine n-a ajuns si nici nu s-a uitat la TV:
Imagine amplasata
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#311 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 02 decembrie 2007 - 12:53

Ii multumesc alui de sus ca m-a facut sa ma intorc din drum
  • 0

#312 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 02 decembrie 2007 - 10:19

Ma bucur mastere ca ai pozat bradul ... dar ia uite cam cum arata Piata Unirii de sus .
Imagine amplasata
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#313 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 02 decembrie 2007 - 10:32

Pfoai .... Daca ajungeam acolo cred ca-mi taiam venele :)
  • 0

#314 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 02 decembrie 2007 - 10:39

A fost vandalism curat relule ... eu a trebuit sa-mi pliez oglinzile dupa cum trecea lumea pe langa masina mea ... mi le dadusera peste cap de vreo 4 ori . Cei care erau mai aproape de "epicentru" au fost si mai "norocosi" . Se suia lumea pe masini cu proprietarii lor in masina ... turteau plafoane si capote ... ce sa mai ... zici ca era revolutie . Cand in sfarsit se puse coloana in miscare ... daca aveai tupeul sa claxonezi pe unii care iti treceau prin fata masinii la centimetrii distanta , te injurau , te scuipau si iti dadeau ditamai piciorul in bara sau in aripa si toate astea de fata cu politistii care faceau gesturi disperate din maini cu circulati , circulati !
  • 0

#315 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 02 decembrie 2007 - 11:15

La cit de salbatici sunt romanii, nu conteaza ce eveniment e, ei asteapta motiv sa se dezlantuie.
Ceva similar am vazut la tv sapt trecuta parca in India cu niste maimute.....
  • 0

#316 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 02 decembrie 2007 - 11:19

Doamneeeeee, mie chiar nu imi vine sa cred ce vad si aud....
  • 0

Ex-FN2 owner

#317 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 02 decembrie 2007 - 12:14

@cristian eu am fost acolo jos :laugh: si arata mult mai nasol de acolo :)
man fara suparare, nu ca as fi de acord cu vandalismul, si stii ca iubesc enorm de mult masinile si nu suport sa le vad distruse, dar destptii aia care s-au dus la unirii cu masina in conditiile date si-au meritat soarta.
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#318 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 02 decembrie 2007 - 12:42

Eu nu cred ca s-a dus prea multa lume cu masina sa vada bradul ... cam toti de pe sensul meu de mers dadeau telefon la politie si claxonau ca fiecare trebuia sa ajunga la casele / treburile lor ... tu chiar crezi ca eu dadeam 2 lei pe bradul ala ? Eu veneam de la o intalnire si ma duceam spre casa ... am plecat din fata pietei Constitutiei la ora 18:15 constient de faptul ca la ora 19 bradul ala va fi bagat in priza ... eu cred ca mi-am luat o marja de timp destul de mare , stiind ca Piata Unirii nu e la nici un kilometru de Constitutiei .
  • 0

#319 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 02 decembrie 2007 - 02:39

Am vazut acum o ora la stiri citeva imagini de acolo si m-am ingrozit. Nici daca erau scapati de la ZOO nu s-ar fi comportat asa.
  • 0

#320 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 02 decembrie 2007 - 03:03

animaleala frate. huliganism total.
de aia ma bucur eu ca nu stau in bucuresti ! :D
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#321 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 02 decembrie 2007 - 11:33

aia ziceam si io, si fara nici o suparare.
nu cred ca in alt oras se intampla una ca asta.
persoanele de pe forum se exclud si au tot respectul meu !
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#322 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 03 decembrie 2007 - 12:28

Foarte adevarat. Insa, la fel de adevarat este faptul ca dupa revolutie provincialii si strainii au invadat capitala.
  • 0

#323 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 03 decembrie 2007 - 12:55

Ajungem la un subiect "fierbinte"..
Cred ca doar 25% sunt bucuresteni nascuti aici,..marea majoritate sunt bucuresteni prin adoptie ca sa spunem asa.. si se cred bucresteni dupa 2 saptamani..
Apoi sunt "manelisti" nascuti-crescuti aici, dar degeaba,..
Eu ma intreb oare cum daca neam inputinat cu vre-o 2 milioane prin decese multe si nasteri putine..
Daca peste 3 minioane sunt plecati din tara in casuneala sau aiurea prin lume spre o viata mai buna.. daca s-au inchis fabrici si uzine... sunt preturile astea la case in bucuresti si in tara.
fost si eu astazi si am vazut "minunea de la maglavit"...adica bradul.. e mare...dar pare mic.. neimpunator..
As fi preferat un brad de 15-20m cu radacina, plantat acolo sau care dupa anul nou ar fi fost plantat in alta parte.. doar asa, ca gest ecologist. M-ar fi impresionat mai mult
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#324 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 03 decembrie 2007 - 05:25

OK, imi fac spovedania, locuiesc in Bucuresti de 10 ani si mi-am adus nevasta tot din "provincie". Una peste alta cu totii platim pretul centralizarii excesive :D
  • 0

#325 papa_mulo

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 69 Mesaje:
Inregistrat: 07-octombrie 04

Scris 07 decembrie 2007 - 12:02

Ma bucur mastere ca ai pozat bradul ... dar ia uite cam cum arata Piata Unirii de sus .
Imagine amplasata

Si poza asta nu surprinde nici jumate din piata...era interesanta o poza din elicopter care sa surprinda tot puhoiu!
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi