Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#251 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 06 octombrie 2007 - 10:33

of of , mai mai ... eu pe la catelu ies cand vin de la Fetesti ... ca eu stau undeva intre Pantelimon si Colentina . Ma mir ca nu ai observat indicatoarele de centura care erau cu 2 km mai in spate ... in fine ... puteai sa faci sensul giratoriu la catelu acolo si sa te intorci in centura si faceai dreapta ca sa intri iar pe traiectorie . Oricum , nu mai conteaza , bine ca te-ai descurcat si ai ajuns unde trebuie :thumb:
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#252 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 09 octombrie 2007 - 09:56

Foarte interesant azi pe Petricani inspre Pipera.... coada de 2h pana la rondu din Pipera.
Foarte interesant .... Romania we love u :shouting:

Aceasta postare a fost editata de Fanatic: 09 octombrie 2007 - 09:56

• 0

Ex-FN2 owner

#253 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:
Inregistrat: 28-iulie 05
  • Marca:Toyota
  • Model:Avensis
  • Motorizare:1.8 VVT-i

Scris 09 octombrie 2007 - 06:40

Am vazut un mic reportaj despre locurile de parcare din Bucuresti. Nebunie.Nu stiu cum rezistati.
Trafic+parcari in Bucuresti = crima curata
  • 0
TODAY TOMORROW TOYOTA

#254 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 09 octombrie 2007 - 07:40

Eu am reusit sa gasesc la ora 9 loc de parcare in Universitate :P SI dupa ce l'am parasit ... m'am invartit ~20 de min pana sa gasesc altul :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#255 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 09 octombrie 2007 - 08:23

Am fost aseara la 3 jumate pana la Aeroportul Otopeni si inapoi :D Singur pe sosea ... a fost o ceata si o mazga continua intr-o lumina portocalie . Pur si simplu credeam ca visez :D n-am vazut DN 1 asa liber de cand mama m-a facut ... sa te duci si sa te intorci cu faza lunga .... oooo da !
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#256 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 23 octombrie 2007 - 12:26

Ieri ca "pieton" intre 2 programari la ATS am putut sa admir un pic detasat "dezastrul" din oras. Evident, glumesc: am asteptat un troleu de la 9 la 9:20 - nu mai era nimic la capat, toate erau prin oras; in statie la 41 nu mai era loc sa arunci un ac, coada pentru Razoare incepea de la Tricodava :unsure: Cu chiu cu vai vine un tramvai, deja plin, se mai suie cativa in el. Vine si al 2-lea, am loc pe scara. Din statie in statie mai avansez cate 10cm pentru a ocupa un loc strategic in picioare la geam chiar inainte de podu' Grant. Oricum mai bine decat cu masina pe acelasi traseu - Lujerului colmatat chiar de la Plaza, Virtutii in blocaj total, practic de la Moghioros pana la Arc era o coada imeeensa de masini care cam... stateau.

La intoarcere acelasi circ: la Casin iar prind loc numai pe scara, stat vreo 15 minute inainte de intersectia Turda / Mihalache (1 Mai) ca era un ambuteliaj de nu stiu daca mai putea iesi vreo masina in vreo directie, mers in format .zip da capo al fine, stat in fiecare statie cate 2 minute sa se inchida toate usile, stat inainte de fiecare intersectie macar 1-2 minute ca tot se mai bloca cate unul, de-astea.... Practic in zile de-astea putem declara cartierul Drumul Taberei ca inchis :angry:
  • 0

#257 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 23 octombrie 2007 - 12:35

asa am mers noi la SIAB :laugh:, dar nu cu tramvaiul :angry:
deh asa e RATB-ul. singurul care poate fi mai rapid decat masina personala e tramvaiul, dar asta daca vine cat de cat repede.
deviez de la subiect, dar eu nu-i inteleg pe cei care zic ca merg cu RATB ca ajung mai repede. cu tramvaiul poate, cu restul CLAR NU. faci mai mult sau mult mai mult depinde de situatie. bine daca mergi ca o babuta ai sanse sa ajungi mai repede cu autobuzul :unsure: cu metroul e altceva, dar din pacate daca nu ai treaba aproape de o gura de metrou nu e prea eficient.
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#258 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 23 octombrie 2007 - 01:02

poate fi adevarat daca iei in calcul si timpul pierdut in gasirea unui loc de parcare in zona unde vrei sa ajungi...
si revenind.
ieri, mers ok pana la "casa radio",. de acolo calvar inainte spre stirbei.
incercat o varianta ocolitoare prin dreapta, pana la cismigiu si incercat schitu magureanu.. eroare, coloana destul de mare..(oricum mai lejer decat tot stirbeiul...
parcat rapid intrun loc minuscul si mers pe jos prin cismigiu pana la munca

Aceasta postare a fost editata de aztec: 23 octombrie 2007 - 01:05

• 0
calator prin timp si spatiu...

#259 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 23 octombrie 2007 - 06:45

@aztec man pai daca pui si timpul pierdut in statie, care poate fi foarte mare cand trebuie sa schimbi mai multe masini, tot acolo ajungi daca nu mai mult. si daca pui si drumul care dureaza mai mult sau mult mai mult realizezi ca nu merita.
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#260 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 01 noiembrie 2007 - 12:03

In seara asta am plecat pe la 18:15 din zona Piata Timpuri Noi spre casa (Titan). Am 2 trasee standard, ambele seara dureaza maxim 30 de minute. Azi l-am ales pe cel cu O.Goga - Dudesti etc. Ei bine, pe Dudesti, mai exact de la intrare intersectia cu Vitan pana langa Autosoft, am facut 40 de minute. Semafoarele mergeau corect, dar desigur romanul intra in intersectie chiar daca nu are loc. Daca nu faci asta ala din spate mai are un pic si sare pe tine la bataie! OK, cu greu ajung (dupa 50 de minute de Dudesti) la intersectia cu M. Bravu. Acolo un mare ghem de masini si tramvaie, cu intersectia efectiv PLINA de masini in toate directiile! Am facut dreapta in ideea de a duce masina la loc la munca si de a merge cu metroul acasa. L-am sunat pe Relu, stiam ca trebuie sa vina spre casa. Era blocat si el de vreo 30-40 de minute in fata la Mall Vitan. Intr-un final au aparut 2 politai in cele 2 intersectii blocate. Eu deja eram pe Vacaresti, am intors si am plecat spre casa. 17 minute... Intersectiile goale, drum normal pentru ora aia... Mi-e sila...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#261 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2007 - 10:31

Ieri a fost nebunie pe Soseaua Baicului , Paharnicul Turtulea , Soseaua Doamna Ghica ... sau mai bine zis soseaua care leaga intersectia Colentina de Gara Obor / Soseaua Pantelimon etc. Evident din cauza barierei . Coada a fost de 2 ori mai lunga in ambele sensuri ... decat cea normala care se intinde pe 700 - 800 de metri .... asta era de peste un kilometru jumate . Cei care veneau dinspre Doamna Ghica blocasera toate 4 benzile de circulatie , va imaginati cum e sa circuli pe un drum cu 4 benzi si la un moment dat sa vedeti in fata voastra 2 siruri de masini care sa-ti blocheze sensul de mers ? Cei care veneau dinspre Gara Obor / Soseaua Pantelimon (including me) nu aveam pe unde sa trecem... am fost nevoiti sa recurgem la aleile de printre blocuri ca sa ajungem acasa . Pana si pe Soseaua Fundeni se circula bara la bara pe o distanta de mai bine de un kilometru... dar macar acolo era civilizatie si se inainta decent . Sincer nu stiu ce s-a intamplat ieri in Bucuresti dar a fost pur si simplu infernal .
  • 0

#262 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 01 noiembrie 2007 - 11:14

de cateva zile e ceva in aer....
parca nimeni nu mai stie sa conduca si parca sunt mai multe blocaje... inexplicabile in aparenta
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#263 cornel001

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 405 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 05
  • Model:Focus 2 sedan
  • Motorizare:1.6 100

Scris 01 noiembrie 2007 - 11:16

Sunt satul de astia care blocheaza intersectii...
Viper, poate am o varianta pt tine daca mai gasesti deranj pe Dudesti. E nitel ocolitoare dar...

Aceasta postare a fost editata de cornel001: 01 noiembrie 2007 - 11:17

• 0

#264 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2007 - 03:06

O sa tot gasesc balamuc... Am facut un sondaj si nebunia in zona a inceput de acum 1 saptamana, de cand s-a deschis Real-ul... Si o sa tot fie!
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#265 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 01 noiembrie 2007 - 03:46

Eu vin seara spre casa, exact de unde zice Cristian ca e jale, adica de pe Baicului de linga Electronica Industriala. Drumul meu e numai pina la Vitan colt cu M.Bravu.
Aseara am plecat exact la 18:30 si am ajuns acasa la 20:15 parca.... Oricum sunt cam 4,5-5 km functie de traseul ales. Pe drum m-am conversat cu Viper care v-a povestit aventura, aventura de care aveam si eu parte in aceeasi zona, in acelasi timp.
Media pe care am scos-o aseara a fost cam de 2-3 km/h !!
  • 0

#266 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 01 noiembrie 2007 - 03:54

Ne poti spune un consum? :D

Pe jos ar fi fost mult mai sanatos,ieftin,placut,bla,bla.

Lasand gluma,pentru un provincial pare incredibil...
  • 0

#267 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2007 - 04:15

Ajungi mai repede pe jos decat cu masina, din cate vad eu ... :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#268 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2007 - 04:17

Pai stiu ce e incredibil. Numai ca din pacate asta e realitatea dura a bucurestiului. Vrei consum ? Azi am bagat benzina si la 85km facuti au intrat 18 litri !
Azi dimineata am fost cu ciinele sa-l operez. 11 km facuti in 2 ore !
Asa ca aia cu "cit consuma masina ta in oras ? ", e o intrebare copilareasca pentru un bucurestean...

Pai stiu ca ajung mai repede pe jos. Dar cu ce duc ciinele la doctor ? Copilu la gradi, etc... ?
  • 0

#269 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2007 - 04:34

...cu 230cp,integrala,turbo pe benzina...pentru a nu pierde demarajele de juma de metru... :D

Sunt rautacios.Fiecare se plimba cu ce-si permite.

In Bucuresti incepe sa fie o problema, pentru unii, in a ajunge de la un peco la altul. :D

p.s. -de fapt doar asta voiam sa te intreb---ai un ciobanesc?(nu stiu de ce ,dar cred c-am vazut o poza cu fetita ta si-un ciobanesc ori ,,St-B''...)
  • 0

#270 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2007 - 04:36

Adaptam "marsupiu" d'ala cum sunt ptr nou'nascuti :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#271 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2007 - 04:51

Azi am avut de mers la tribunal pe Unirii. Apoi de acolo spre Luterana. Apoi back in Titan. Are sens sa va zic ca drumurile astea care nu cred ca depasesc 15km mi-au luat per total cam 3 ore? Atat fac de cand ies din Bucuresti pana la Parintii mei la Onesti!!!
  • 0

Flickr - pozele mele

#272 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2007 - 04:57

Bucurestenii care stau la periferie ar trebui sa-si caute locuri de munca,, mai accesibile ca timp'',adica la Constanta,Bacau...in Bulgaria...
  • 0

#273 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2007 - 05:18

Ridem noi dar situatia e tragica in Buc. La mine cel putin ( dar cred ca si pentru altii ), critic e momentul ales sau impus de a ne deplasa in oras. Dimineata de ex., pentru a ajunge civilizat, plec la 7:15 de acasa si fac 15-20 min pina la servici. Daca plec dupa 7:45, am pus-o, ca fac o ora. Seara la fel. Daca plec dupa 6:15 e jale. Pina in 6 e OK.
Multi fac ca mine, si ajung la birou inaintea tuturor, numai sa nu stea blocati in trafic. La plecarea acasa e mai delicat, insa exista variante de perioada a zilei, pe care daca le poti respecta, e OK.

Am uitat sa raspund la intrebarea lui mol in legatura cu "marca" catelului. E un Boxer si acum are deja 10 ani.

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 01 noiembrie 2007 - 05:54

• 0

#274 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 01 noiembrie 2007 - 05:52

Sa-ti traiasca!
Ei, e usor trecut in a doua jumatate a vietii.
Eu am o slabiciune pentru animale.(fiind veterinar la baza) :ph34r_anim:
  • 0

#275 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 02 noiembrie 2007 - 02:05

In ultimele 2 luni am mers mai mult cu RATB-ul decat cu masina - deh, Citroen mi-a trebuit, in service s-o tin sau in fata blocului cu semnatura data ca mi-o aduc singur pe platforma la programare daca ma lasa in drum. Ideea e ca dpdv al timpului fac cam cat faceam cu masina acum un an (aprox o ora per dus sau intors), cu 2 autobuze distincte + metrou' lu Bashescu; din ora aia maxim 20 de minute stau in 41 si parcurg 75% din distanta efectiva, iar 30 de minute merg cu 282 pentru 5 statii prin toate ambuteiajele posibile. Si daca merg pe jos tot atata fac, da' cine are chef sa mearga atat de mult ;) Oricum lunile astea 2 am mers pe jos mai mult decat in ultimii 2 ani la un loc, face bine la sanatate :laugh:

A, ieri am variat traseul si am plecat cu un coleg cu masina. De la Piata Dorobanti pana la Stefan Cel Mare am facut 1 ora. De acolo pana in Dr. Taberei, alta ora. Nu comentati traseul, colegul avea ceva de facut undeva pe traseu, altfel am fi ales alta varianta ;)
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi