Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#201 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 28 august 2007 - 10:09

S-a intors lumea din concediu :)
Ieri ca niciodata pe Dimitrie Pompei, Petricani etc.
  • 0

Ex-FN2 owner

#202 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 28 august 2007 - 11:44

Cica de la ploaie s-au defectat semafoarele in 27 de intersectii chiar de la prima ora. Oricum daca nu ploua e canicula sau trece camionu' si vibreaza cablu si face scurt :laugh:
  • 0

#203 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 29 august 2007 - 07:01

se circula intr-un haos total. si daca nu faci la fel, nu te misti deloc. azi de 2 ori, pana au plecat 2 de la semafor, s-a pus rosu si ei su trecut pe rosu. foarte tare.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#204 rezare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 263 Mesaje:
Inregistrat: 27-ianuarie 03
  • Marca:Honda/Suzuki
  • Model:Accord/SX4
  • Motorizare:201CP/107CP

Scris 30 august 2007 - 12:36

Eu nu stiu ce e cu petricaniu' de vreo 3-4 zile ca la ora 18 e pustiu, cand de obicei era coada pana la linia ferata. In rest, trafic oarecum lejer, azi am facut 1h:30 Tei - Politehnica - Pipera, cu tot cu statul la Poli vreo 15 minute. Aglomeratie mare in zona Grozavesti - Grant - Arc.
  • 0
The Power of Dreams.
ex-car: '96 Opel Astra Caravan Sport: SKN Chip - 115CP, 160Nm.
ex-car: '07 Honda Accord Executive 2.0 155CP.

#205 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 17 septembrie 2007 - 09:34

Weekendul asta a fost infernal, cel putin pentru mine. Am vazut atatea masini cu numere de non-Bucuresti de nu mi-a venit sa cred. Majoritatea erau smecherasi care nu stiau ce sa faca in intersectii, pe ce benzi sa se bage, care nu se asigurau la iesiri de pe stradutze, un adevarat calvar.

Sper ca in perioada urmatoare sa se mai invete cu Bucurestiul si Politia sa fie pe strada mai mult, ca daca vin astia cu figuri mai mari decat berbecii nostrii o sa fie sezon deschis la accidente...
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#206 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 17 septembrie 2007 - 10:10

Pai ... a'nceput deja goana dupa apartamente/camine pentru studenti. Inca vreo luna de'acum incolo ... cam asa cred ca o sa tot fie ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#207 rezare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 263 Mesaje:
Inregistrat: 27-ianuarie 03
  • Marca:Honda/Suzuki
  • Model:Accord/SX4
  • Motorizare:201CP/107CP

Scris 17 septembrie 2007 - 10:15

Bine ca nu mai am treaba cu zona grozavesti - poli si stau mai mult pe la periferie, p-aici nu sunt studenti si nici camine :D
  • 0
The Power of Dreams.
ex-car: '96 Opel Astra Caravan Sport: SKN Chip - 115CP, 160Nm.
ex-car: '07 Honda Accord Executive 2.0 155CP.

#208 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 17 septembrie 2007 - 03:09

Anul trecut cum a venit toamna cum s-a blocat iesirea din dr. Taberei (Razoare sau Apaca-Cotroceni), ajunsesem sa fac 40-50 de minute numai pentru a iesi din cartier, dupa aia in 20-25 de minute maxim eram la servici. Anul asta se petrece un fenomen ciudat: desi in mod evident sunt masini, sunt muuulte masini, cozile la Tricodava si la Moghioros sunt cum le stiam de anul trecut de lungi, in final ies din cartier cam in 25 de minute. De la Eroilor insa, pana in zona Victoriei-Dorobanti, chiar cu multe scurtaturi, stradute si variante nu fac mai putin de 45 de minute :D De asemenea la intoarcere - eu eram obisnuit de anul trecut ca in 4 zile din 5 sa fac de aici pana la Academia Militara 30 de minute (la fel, pe stradute, variante, sensuri unice si alte prostii). Luna asta deja m-am apropiat de 1 ora, aproape zilnic :D

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 17 septembrie 2007 - 03:12

• 0

#209 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 17 septembrie 2007 - 03:19

Te grabesti undeva? :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#210 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 17 septembrie 2007 - 03:44

Cred ca s-a schimbat semaforizarea la razoare, si asta ma refer la timpi de verde pe sens..
Pentru centru.. are loc o schimbare majora a traficului, deviat de pe zonele in care se mai lucreaza, pe zonele considerate mai libere.. ce de fapt au ajuns la fel de aglomerate.
Orcium, daca ai coborat de la academie, trebuie sa fi observat acel "counter" de masni pt cele 3 benzi.. o face parte din vestitul program ...
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#211 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 17 septembrie 2007 - 04:07

Eu suntez intersectia aia mare, dupa Academie fac stanga spre palat apoi dreapta pe langa facultatea de medicina si iar stanga spre Eroilor. Asa mai salvez si eu 5-6 minute :cunaooooo:
  • 0

#212 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 18 septembrie 2007 - 09:39

Azi dimineata a fost si mai crunt. pe Bd. Expozitiei am prins 3 semafoare la ora 8.30, cand de obieci aveam loc la primul semafor. Coada dinspre fantana Miorita incepea de la fantana, iar coada de pe Barbu Vacarescu era in crestere. Pentru prima data anul asta am vazut in intersectia Barbu Vacarescu - Sos. Pipera masini si pe liniua de tramvai, astfel incta la un semafor ieseau din intersectie doar 5-7 masini, in loc de 20-25 cum ies de obicei.

Sper ca situatia sa se calmeze in curand, altfel cred ca o sa aungem ca-n filmul ala cu Michael Douglas, cand lasa lumea masinile in strada si o iau la sanatoasa.
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#213 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 18 septembrie 2007 - 10:11

Marele noroc inseamna.. trezitul devreme..teoretic la 6 si un pic sunt la volan si traficul e.. normal
Azi marea problema a fost.. nici macar nu am putut sa ies din parcare.. masina era blocata de alta masina. Noroc cu tolebuzu'
  • 0

#214 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 19 septembrie 2007 - 10:29

Ca azi nu a fost niciodata in Pipera ...
Si acum ma uit pe geam si ma gandesc ca se face 18-19 si tre sa si plec de aici :D
  • 0

Ex-FN2 owner

#215 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 19 septembrie 2007 - 10:48

Atat de bine se circula.. ca este a 2-a zi, consecutiv, cand nici macar nu am putut scoate masina din parcare.
Sunt plin de spume.
  • 0

#216 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 19 septembrie 2007 - 11:49

O aberatie de articol :

Locuitorii din Los Angeles isi petrec trei zile pe an blocati in trafic

Daca va plangeti de traficul infernal din Bucuresti, aflati ca in Los Angeles situatia este mult mai grava. Potrivit unui studiu american, metropola americana este orasul unde au loc cele mai multe blocaje in trafic, anunta AFP.

Cu cei 18 milioane de locuitori si avand artere care se intind pe 250 de kilometri, Orasul Ingerilor reprezinta un adevarat cosmar pentru soferi. Un conducator auto isi pierde, in fiecare an, aproximativ 72 de ore prins in trafic si consuma in medie 200 de litri de combustibil in plus din aceasta cauza.

Media in celelate orase americane este de 38 de ore irosite din cauza aglomeratiei, iar studiul arata ca in fiecare an, ambuteiajele produc o paguba de 79 de miliarde de dolari, 4,3 miliarde de ore de munca irosite si 10 miliarde de litri de combustibil consumati in zadar.

Ia sa vedem cat pierd eu pe an blocat in trafic.....

- un an are 365 de zile, 52 de saptamani, deci rotunjit 365 - 104 = 261 de zile lucratoare (nu pun week-end-urile)
- zile efectiv lucrate: presupunem ca luam 21 de zile de concediu, o medie de 5 zile libere in plus de la stat (1 mai, 1 decembrie): 261 - 26 = 235 zile
- eu pierd in trafic cam 3 ore pe zi in zilele "rele", cam 1.5 ore in august sau in anumite zile in care se cam pleaca in concediu - sa zic o medie de 2 ore pe zi, pierdute in trafic
- din astea 2 ore, conform cu o statistica culeasa cu GPS-ul (vezi mai sus in topicul asta) - cam 60% din timp lucrez masina la relanti, 40% merg - deci pierd cam 1h10m zilnic.... stationand
- 1h10m / 24h ~= 5% din timpul zilnic mi-l petrec stationand...
- 5% din cele 235 de zile = 11,75

Deci EU, conducator auto din Bucuresti, pierd aproape 12 zile pe an numai din ambuteiaje. Si ne iau aia cu 3 zile in Los Angeles :D
  • 0

#217 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 25 septembrie 2007 - 05:56

Vesti "bune" pentru cei care folosesc Stirbei Voda..
Azi pe la pranz incepusera scosul bordurilor.. vestea buna e ca va fi asfaltata la un moment dat... vestea proasta e cosmarul pana este finalizata lucrarea.
deci aveti grija, se anunta vremuri grele, blocaje.. alea-alea
  • 0

#218 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 25 septembrie 2007 - 07:28

Stirbei si Berthelot fac parte dintr-un program finantat de BEI, de-aia a si durat mai mult pana au facut documentatia si au accesat fondurile. Oricum din cate observ toate investitiile cu finantare externa nerambursabila prin programe gen ISPA au parte de intarzieri enorme din cauza procedurilor, probabil nici nu ies asa de multi bani din comisioane, plus ca trebuie indeplinite anumite standarde de calitate. De-aia o sa avem autostrada Brasov-Bors finalizata cu cel putin 3 ani inaintea coridorului IV (Constanta-Nadlac), la un pret dublu :cunaooooo:

Acum back on topic: in ultimele 2 seri a fost omor in Bucuresti, toata axa nord-sud s-a blocat, ieri m-am blocat inainte de Piata Victoriei, am luat-o pe stradute si am reusit sa fac 1 ora din Floreasca pana in zona Garii de Nord, azi din aceeasi situatie am variat traseul si am facut 1 ora pe Magheru de la Romana la Universitate. Nu mi se pare deloc interesant!
  • 0

#219 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 25 septembrie 2007 - 07:43

acelasi lucru l-am patit si eu seara trecuta
tei-floreasca-pta-dorobanti ok
intrar pe str paris.. de la mijlocul ei coloana.
cum am stat in zona o perioada.. stradute-iesit in capat.. ok
traversat pta victoriei, pana la iesirea din pasaj ok..
am facut greseala sa o iau catre gara de nord.. de aici a inceput calvarul
20 min am facut pe straduta aia, pana la urmatoarea intersectie, unde am decis sa incerc alta varianta ca am vazut ce era mai departe pe traseu.. mers inainte, pe langa mac-ul de pe buzesti, virajat catre polizu.. unde alt calvar.. cam 25 min pe strada aia, pe acre se mai si lucreaza
intrat pe grivita?.. 10 min
apoi prin fata garii, alte 5-10 min
de ici aveam 3 variante stanga, de obicei omor, inainte se vedea coloana si nu se mai misca, si dreapta, libera. in 2 min am ajuns la careffour si incheiat problema
  • 0

#220 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 26 septembrie 2007 - 06:29

Mister rezolvat: se repară bd. Dimitrie Cantemir, se circulă cu restricţii pe c�te 2 benzi. Dimineaţa ca dimineaţa, se blochează tot traficul dinspre sud spre nord şi probabil că se fac şi 45min de la Palatul Copiilor p�nă la Unirii, dar seara �ncep�nd cu ora 4-5 prin propagare se blochează Unirii, Brătianu, Universitate, Magheru, Bălcescu, (Calea Victoriei), Catargiu şi toate străzile care dau spre sau dinspre Piaţa Victoriei. Şi ideea e că nu se blochează numai cei care se duc spre sud ci şi cei care se intersectează cu această axă sau au traseu comun cu ea numai �n parte fiindcă maşinile se acumulează şi nu lasă alte maşini să circule. Ce nesimţit Videanu, nu a prevăzut nebunia asta şi s-a apucat de reparaţii acolo după 15 septembrie :D
  • 0

#221 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 26 septembrie 2007 - 08:54

Mai oameni buni, eu nu mai inteleg frate cum sta treaba...

Noi stam in Municipiul Bucuresti sau in Santierul Bucuresti?!

Astazi am avut de alergat pana la ora 11 peste tot (printre care si un drum la Giurgiu). Din cum vad eu situatia acum, cred ca 8/10 bulevarde din capitala sunt in reconstructie! Astia sunt nebuni! Unde faci la stanga sau la dreapta e santier!
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#222 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 26 septembrie 2007 - 09:33

da, dar mai bine ca se termina toate. ca asa daca lucreaza pe fiecare tot prost se merge si pt o perioada mai lunga
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#223 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 26 septembrie 2007 - 10:09

Ma tem ca, dupa cum lucreaza (ca timp si calitate a executiei dar si a gandirii), se vor termina lucrarile tarziu si prost.

Dupa care vor veni pe rand "istetii" de la electrica, radet, gaze, etc. sa mai sparga cate o sosea pe ici pe colo.

Oricum se circula (adica se sta) destul de prost in mai tot Bucurestiul, cam indiferent de ora. In ultimile zile am remarcat o aglomerare / blocare suplimentara.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#224 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 26 septembrie 2007 - 10:13

de ce zici ca vor fi facute prost? multe din lucrarile de acum le-am vazut ca se realizeaza chiar ok. vedem cat tine, dar par a fi facute altfel
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#225 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 26 septembrie 2007 - 10:35

Pai ma uit pe Calea Mosilor, de ex, unde nu stiu ce minte "luminata" a trasat acele locuri de parcare oblice, care in sect 3 au fost realizat f bine. Ma uit ca in ultimul timp, dupa turnarea ultimului strat de asfalt, la un interval de timp se decoperteaza in jurul gurilor de canal (indiferent care). Si asa stau ceva vreme, dupa care se umple chenarul cu asfalt. Asta in conditiile in care daca nu ar fi decopertat era mult mai bine la trecerea cu roata peste ele, decat dupa, cand evident ca au fost facute cu diferenta de nivel. Plus ca acele chenare decupate sunt din ce in ce mai mari.
La imbinararile dintre portiunile turnate mai apar probleme.
Si ar mai fi destule de spus.
Insa in acelasi timp, trebuie recunoscuta si o crestere a calitatii fata de ce era acum 7 ani sa spunem. Insa ar fi trebuit sa fie mult mai bine si mai repede.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi