Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!
Scris 11 iulie 2007 - 04:35
Toate termenele sunt lungi, majoritatea termenelor sunt depasite..
Mai ales ca o firma ce lucreaza la pasajul X mai lucreaza si in alta parte si rotesc muncitorii..
Am mai spus.. daca se vrea, se poate.. bl dacia facut de la 0 in 3 zile si pasajul Uniri in 7 ZILE.. pt ca asa s-a vrut.
Binenteles erau alte vremuri..dar de la 7 zile la 2 -5 ani...
Scris 11 iulie 2007 - 04:47
"Constructia pasajului suprateran din Bucuresti implica alte exproprieri
20 Iunie 2007
Consiliul General al Capitalei a aprobat, ieri, proiectul de hotarare care prevede construirea unui pasaj rutier si pietonal suprateran care va face legatura intre strazile Buzesti, Berzei si Uranus.
Conform proiectului, strada Buzesti va fi largita. Din aceasta cauza, primaria urmeaza sa exproprieze si sa demoleze aproximativ 20 de imobile in zona. Printre acestea numarandu-se si cladiri monument istoric care fac parte din patrimoniul cultural bucurestean.
Pentru ca imobilele sa fie demolate, ele trebuie sa fie scoase de Ministerul Culturii de pe lista de monumentelor istorice. Investitia pentru construirea pasajului se ridica la aproape 105 milioane de euro. Lucrarea va fi finalizata in 48 de luni. "
Scris 11 iulie 2007 - 06:20
Scris 12 iulie 2007 - 11:18
ca unii (multi) lucreaza in conditii de negri pe plantatie e adevarat. dar nu e chiar generalizat faptul ca nu poti sa iti iei o saptamana sau doua vara liber
Scris 24 iulie 2007 - 08:41
Eu sunt mega fericit.... mai putin ca stau la 3X de grade acum
Ex-FN2 owner
Scris 24 iulie 2007 - 09:00
ne doresc numai coduri, rosii, mov, lila, orice culoare aprinsa numai sa nu mai vad alte table pe strazi!
azi am facut 14 minute din Baicului si pana Cotroceni, la ora 18:30. In mod normal drumul asta ar fi durat cel putin 1h20min la un regim de mers pe stilul infarct...
Azi am facut drumul asta pe stilul motait si mi-a luat fix 14 minute...
Cu cine trebe sa vorbesc sa mai primim ceva coduri?
Scris 24 iulie 2007 - 09:05
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 iulie 2007 - 09:10
Scris 25 iulie 2007 - 07:06
Binenteles ca si nr de berbeci a fost cu mult mai mare, de ziceai ca a dat strechea in majoritatea.
Scris 26 iulie 2007 - 10:07
VREAU Elicopterrrrr
Ex-FN2 owner
Scris 01 august 2007 - 09:06
Ex-FN2 owner
Scris 01 august 2007 - 09:48
Scris 01 august 2007 - 02:54
Vine acusica septembrie, se intorc toti din concediu, vine si toamna (ploi mai dese) ... facem alergari usoare pana unde avem treaba
Ex-FN2 owner
Scris 03 august 2007 - 02:27
Dar nu numai amplasarea acestor strazi este de vina ... dar si soferii care nu pot sta locului si merg dupa regula prioritatii de shmecher . Cei care vin de pe Bd Ferdinand blocheaza primii interesectia . In acest moment troleibuzele 69 , 85 si autobuzul 143 nu mai au cum sa treaca de nodul creat de masinile care vin de pe Ferdinand . De acest nod abuza cei care ies de pe sensul unic care da in Soseaua Baicului . Intr-un final dupa ce toti cei care vin de pe Ferdinand au reusit sa se bage , vine randul celor ce vin de pe Baicului spre Soseaua Pantelimon sa abuzeze de sensul unic care da din soseaua baicului in Soseaua Fantanica .Dupa ce se strecoara si acesti soferi ... vine randul soferilor normali sa treaca bariera sa poata ajunga si ei acasa la familiile lor sau ma rog ... unde au ei treaba .
Faptul in sine este ca Strada Baicului impreuna cu Soseaua Doamna Ghica , face legatura intre intersectia Doamna ghica (cartierul Colentina ) si Pantelimon . Ruta este incredibil de rapida daca nu ar fi aceasta bariera . Oricum in planul de Urbanism al Bucurestiului ( in modul in care se construieste in Bucuresti ... ma mir ca exista asa ceva , dar ma rog ) este un proiect care dateaza de pe vreama lui Ceasca in care este este prezentata o sosea de legatura in prelungirea soselei Colentina .
Ce pot sa va spun este ca firma de constructii Lena , cea care se ocupa si de constructiile de pe DN 1 se ocupa de acest proiect . O sa mai dureze ceva ani pana cand va fi finalizat proiectul .
Asadar , cea mai viabila legatura intre Colentina si Pantelimon ramane Soseaua Fundeni . Sa zicem daca veniti dinspre Tei si vreti sa ajungeti in Pantelimon repede , exista urmatoarea solutie .
Strada va va scoate foarte aproape de dealerul Opel Dibas si Spitalul Fundeni ... veti salva 2 semafoare alegand ruta aceasta .
Hope this helps . Sincer nu am stiut exact unde sa pun postul ... dar tinand cont ca nu este vorba de calitatea drumurilor , zic ca am facut bine ca am postat aici .
Scris 03 august 2007 - 04:24
Si stiu cum e.
Eu abia astept sa se intoarca si restul bucurestenilor din concediu ca sa imi vand masina si sa o iau pe jos
Sunt foarte curios ce va rezolva exact acel proiect la care se lucreaza. Cel care va uni Dn Ghica de Bdul. Chisinau.
Oricum in continuare va fi aglomerat pe Petricani, Dna Ghica.
Ex-FN2 owner
Scris 03 august 2007 - 04:52
De vineri pana duminica, traficul pe partea dreapta a Splaiului Unirii va fi inchis, informeaza Primaria Municipiului Bucuresti (PMB). In aceasta perioada soferii vor circula, pe partea stanga a Splaiului, in ambele sensuri.
�In scopul efectuarii unor lucrari de salubrizare in zona Splaiul Unirii - linia de centura, in sedinta Comisiei Tehnice de Circulatie de azi, 2 august 2007, s-a avizat din punct de vedere tehnic al circulatiei rutiere si pietonale inchiderea circulatiei pe partea dreapta a Splaiului Unirii, pe tronsonul cuprins intre Sos. Vitan-Barzesti si Sos.
de Centura in perioada 03.08.2007 (ora 00:00) - 05.08.2007 (ora 24:00)�, a anuntat pmb, intr-un comunicat de presa.
In aceasta perioada, circulatia se va desfasura in ambele sensuri pe partea stanga a Splaiului Unirii, pe acelasi tronson.
Ex-FN2 owner
Scris 03 august 2007 - 06:41
Scris 03 august 2007 - 08:51
Scris 08 august 2007 - 09:46
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 08 august 2007 - 11:37
Pentru mine a fost perfect! Am mers ca intr-o zi de duminica ploioasa... Ciudat...
Scris 09 august 2007 - 06:26
OT: am vrut si eu sa cumpar o "bicicloanta" si n-am avut de la cine...
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 09 august 2007 - 06:27
Scris 09 august 2007 - 09:04
Azi si maine o sa fie si mai rau ca am auzit ca pe Pipera Tunari se lucreaza in dreptul caii ferate.
Am si eu o grija.... nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi pe Petricani din septembrie incolo
Ex-FN2 owner
Scris 09 august 2007 - 07:16
despre fotografie
Scris 13 august 2007 - 04:36
Scris 13 august 2007 - 06:02
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi