Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#176 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 11 iulie 2007 - 04:35

Pai normal ca dureaza.. in mod obisnuit, la noi la o lucrare , maxim lucreaza 1-2 echipe de 4-5 oameni..
Toate termenele sunt lungi, majoritatea termenelor sunt depasite..
Mai ales ca o firma ce lucreaza la pasajul X mai lucreaza si in alta parte si rotesc muncitorii..
Am mai spus.. daca se vrea, se poate.. bl dacia facut de la 0 in 3 zile si pasajul Uniri in 7 ZILE.. pt ca asa s-a vrut.
Binenteles erau alte vremuri..dar de la 7 zile la 2 -5 ani...
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#177 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 11 iulie 2007 - 04:47

si inca un pasaj, de care nu stiam si care ma afecteaza...

"Constructia pasajului suprateran din Bucuresti implica alte exproprieri
20 Iunie 2007

Consiliul General al Capitalei a aprobat, ieri, proiectul de hotarare care prevede construirea unui pasaj rutier si pietonal suprateran care va face legatura intre strazile Buzesti, Berzei si Uranus.

Conform proiectului, strada Buzesti va fi largita. Din aceasta cauza, primaria urmeaza sa exproprieze si sa demoleze aproximativ 20 de imobile in zona. Printre acestea numarandu-se si cladiri monument istoric care fac parte din patrimoniul cultural bucurestean.

Pentru ca imobilele sa fie demolate, ele trebuie sa fie scoase de Ministerul Culturii de pe lista de monumentelor istorice. Investitia pentru construirea pasajului se ridica la aproape 105 milioane de euro. Lucrarea va fi finalizata in 48 de luni. "
  • 0

#178 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 11 iulie 2007 - 06:20

Degeaba largesc Buzesti-Berzei daca la Victoriei nu fac nimic cu semaforul ala; nu vor mai sta 50 de masini in coada la semafor, vor sta 300. Iar legat de cum se circula: pai nu isi mai iau oamenii concedii de cate 3 saptamani - 1 luna prin rotatie in iulie si august! De cand majoritatea lucram la patron (strain) si o saptamana e buna, unii au noroc si daca pot lega 2 zile de un weekend :D
  • 0

#179 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 12 iulie 2007 - 11:18

stai tu linistit ca nu se munceste asa in Romania. e inca tara in care se freaca menta in cantitati industriale :rolleyes:
ca unii (multi) lucreaza in conditii de negri pe plantatie e adevarat. dar nu e chiar generalizat faptul ca nu poti sa iti iei o saptamana sau doua vara liber
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#180 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 24 iulie 2007 - 08:41

Se circula excelent de cand cu codurile :D. Cand plec de la munca drumul este relativ liber.
Eu sunt mega fericit.... mai putin ca stau la 3X de grade acum :)
  • 0

Ex-FN2 owner

#181 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 24 iulie 2007 - 09:00

traiasca codu' rosu!
ne doresc numai coduri, rosii, mov, lila, orice culoare aprinsa numai sa nu mai vad alte table pe strazi!
azi am facut 14 minute din Baicului si pana Cotroceni, la ora 18:30. In mod normal drumul asta ar fi durat cel putin 1h20min la un regim de mers pe stilul infarct...

Azi am facut drumul asta pe stilul motait si mi-a luat fix 14 minute...

Cu cine trebe sa vorbesc sa mai primim ceva coduri?
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#182 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 24 iulie 2007 - 09:05

subscriu. au disparut masinile, au aparut toti mosnegii pe strazi. ceva de speriat.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#183 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 24 iulie 2007 - 09:10

panta la Academia Militara e in lucru.. se circula pe 2 benzi
  • 0

#184 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 25 iulie 2007 - 07:06

Astazi a fost sensibil mai aglomerat ca zilele trecute.
Binenteles ca si nr de berbeci a fost cu mult mai mare, de ziceai ca a dat strechea in majoritatea.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#185 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 26 iulie 2007 - 10:07

Gata ... se pare ca s-a revenit la "normal" :D
VREAU Elicopterrrrr :P :D
  • 0

Ex-FN2 owner

#186 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 01 august 2007 - 09:06

Daca aveti planuri mari azi in oras cu masina..... RENUNTATI :)
  • 0

Ex-FN2 owner

#187 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 01 august 2007 - 09:48

Clasica ploaie, zeci de strazi inchise total sau pe bucati - reteta perfecta pentru o circulatie similara cu "restul anului" :cunaooooo: Sau mai rau :tomato:
  • 0

#188 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 01 august 2007 - 02:54

Imi e teama ca asta e doar inceputul.
Vine acusica septembrie, se intorc toti din concediu, vine si toamna (ploi mai dese) ... facem alergari usoare pana unde avem treaba :)
  • 0

Ex-FN2 owner

#189 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 03 august 2007 - 02:27

Foarte aproape de Tuning Corner este o bariera ... pe strada Baicului . Aceasta bariera in ultimul timp se pune din ce in ce mai des si cozile de masini care se fac la aceasta , se intind pe aproape 700-800 de metri si dureaza vreo 40 de minute sa se descongestioneze dupa fiecare trecere a unui tren sau a unei locomotive . Inteleg ca masinile se inmultesc pe zi ce trece , dar si cretinii de la CFR pun bariera de cand trenul pleaca din gara Pantelimon . Tin sa mentionez ca aceasta gara se afla la o distanta de vreo 8 km de gara Obor si pe toata aceasta distanta trenurile au o restrictie de 30 km/h ... asadar dureaza destul de mult din momentul din care se pune bariera , pana in momentul cand trenul trece . Mai mult ( din ciclul minunilor din Carcal ) absolut toate macazele se afla dincolo de bariera ... adica pentru fiecare manevra care trebuie sa se faca in triaj , bariera trebuie sa se lase . Diminetile sunt absolu infernale ... cozile sunt atat de mari incat blocajul format poate fi descongestionat numai daca un brutar de la o covrigarie care se afla in imediata vecinatate a barierei iese in mijlocul strazii si dirijeaza traficul . Am facut si niste poze din satelit sa explic mai bine cam ce se intampla .
Imagine amplasata
Imagine amplasata

Dar nu numai amplasarea acestor strazi este de vina ... dar si soferii care nu pot sta locului si merg dupa regula prioritatii de shmecher . Cei care vin de pe Bd Ferdinand blocheaza primii interesectia . In acest moment troleibuzele 69 , 85 si autobuzul 143 nu mai au cum sa treaca de nodul creat de masinile care vin de pe Ferdinand . De acest nod abuza cei care ies de pe sensul unic care da in Soseaua Baicului . Intr-un final dupa ce toti cei care vin de pe Ferdinand au reusit sa se bage , vine randul celor ce vin de pe Baicului spre Soseaua Pantelimon sa abuzeze de sensul unic care da din soseaua baicului in Soseaua Fantanica .Dupa ce se strecoara si acesti soferi ... vine randul soferilor normali sa treaca bariera sa poata ajunga si ei acasa la familiile lor sau ma rog ... unde au ei treaba .

Faptul in sine este ca Strada Baicului impreuna cu Soseaua Doamna Ghica , face legatura intre intersectia Doamna ghica (cartierul Colentina ) si Pantelimon . Ruta este incredibil de rapida daca nu ar fi aceasta bariera . Oricum in planul de Urbanism al Bucurestiului ( in modul in care se construieste in Bucuresti ... ma mir ca exista asa ceva , dar ma rog ) este un proiect care dateaza de pe vreama lui Ceasca in care este este prezentata o sosea de legatura in prelungirea soselei Colentina .
Imagine amplasata
Ce pot sa va spun este ca firma de constructii Lena , cea care se ocupa si de constructiile de pe DN 1 se ocupa de acest proiect . O sa mai dureze ceva ani pana cand va fi finalizat proiectul .
Asadar , cea mai viabila legatura intre Colentina si Pantelimon ramane Soseaua Fundeni . Sa zicem daca veniti dinspre Tei si vreti sa ajungeti in Pantelimon repede , exista urmatoarea solutie .
Imagine amplasata
Strada va va scoate foarte aproape de dealerul Opel Dibas si Spitalul Fundeni ... veti salva 2 semafoare alegand ruta aceasta .
Hope this helps . Sincer nu am stiut exact unde sa pun postul ... dar tinand cont ca nu este vorba de calitatea drumurilor , zic ca am facut bine ca am postat aici .
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#190 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 03 august 2007 - 04:24

Eu urasc aceasta ruta pentru ca pe acolo ajung la si de la munca.
Si stiu cum e.
Eu abia astept sa se intoarca si restul bucurestenilor din concediu ca sa imi vand masina si sa o iau pe jos :P

Sunt foarte curios ce va rezolva exact acel proiect la care se lucreaza. Cel care va uni Dn Ghica de Bdul. Chisinau.
Oricum in continuare va fi aglomerat pe Petricani, Dna Ghica.
  • 0

Ex-FN2 owner

#191 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 03 august 2007 - 04:52

Timp de trei zile, pe Splaiul Unirii se circula numai pe partea stanga

De vineri pana duminica, traficul pe partea dreapta a Splaiului Unirii va fi inchis, informeaza Primaria Municipiului Bucuresti (PMB). In aceasta perioada soferii vor circula, pe partea stanga a Splaiului, in ambele sensuri.

�In scopul efectuarii unor lucrari de salubrizare in zona Splaiul Unirii - linia de centura, in sedinta Comisiei Tehnice de Circulatie de azi, 2 august 2007, s-a avizat din punct de vedere tehnic al circulatiei rutiere si pietonale inchiderea circulatiei pe partea dreapta a Splaiului Unirii, pe tronsonul cuprins intre Sos. Vitan-Barzesti si Sos.

de Centura in perioada 03.08.2007 (ora 00:00) - 05.08.2007 (ora 24:00)�, a anuntat pmb, intr-un comunicat de presa.

In aceasta perioada, circulatia se va desfasura in ambele sensuri pe partea stanga a Splaiului Unirii, pe acelasi tronson.
  • 0

Ex-FN2 owner

#192 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 03 august 2007 - 06:41

Azi trafic light, am mers pe stilul relaxat... Zona Unirii, Universitate, Iancului aproape pustiu... Era ceva aglomeratie pe Dimitrov dar mergea repede.
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#193 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 03 august 2007 - 08:51

dap ... si eu am avut treaba in zona Unirii azi si sincer a fost surprinzator de liber .
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#194 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 08 august 2007 - 09:46

azi a fost o zi infernala
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#195 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 08 august 2007 - 11:37

Nu mai inteleg nimic... in ce zona a fost infernal si la ce ora?

Pentru mine a fost perfect! Am mers ca intr-o zi de duminica ploioasa... Ciudat...
  • 0

#196 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 09 august 2007 - 06:26

Trebuia sa-ti misti trotineta pe Patricani spre Colentina, sa vezi ce-ti fac "bicicletele", in jurul orelor 14-16, si vedeai despre ce e vorba. De pe Dimitrie Pompeiu am facut in 2,5ore, 3,5km pana pe Baicului.

OT: am vrut si eu sa cumpar o "bicicloanta" si n-am avut de la cine... :lol:

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 09 august 2007 - 06:27

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#197 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 09 august 2007 - 09:04

Petricani devine pe zi ce trece mai aglomerat.
Azi si maine o sa fie si mai rau ca am auzit ca pe Pipera Tunari se lucreaza in dreptul caii ferate.

Am si eu o grija.... nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi pe Petricani din septembrie incolo :lol:
  • 0

Ex-FN2 owner

#198 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 09 august 2007 - 07:16

nici eu nu inteleg de unde cozile astea si prin floreasca, dorobanti etc.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#199 cornel001

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 405 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 05
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2 sedan
  • Motorizare:1.6 100

Scris 13 august 2007 - 04:36

vai de capu meu. voi nu va ganditi sa emigrati din bucuresti ?
  • 0

#200 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 13 august 2007 - 06:02

Azi s-au defectat semafoarele de la Razoare pentru cateva zeci de minute azi dimineata. Am bifat 40 de minute intarziere la servici. Nu-i nimic, ne antrenam sa nu uitam de unde am plecat si spre ce ne indreptam :tomato:
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi