Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#226 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 26 septembrie 2007 - 10:39

stiu ca se poate si mai bine, insa am vazut lucrari facute cu fundatie etc....
stii bine ca nu o plac pe udrea &co :D, dar cand vad ceva care mi se pare mai bine...
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#227 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 26 septembrie 2007 - 10:44

De ex asta seara a trebuit sa ajung intr-o anumita locatie pe vis a vis de Mall Vitan, si am mers inclusiv pe stradute secundare (dintre blocuri) si si acolo se vede mult mai bine ca s-a facut ceva, s-au amenajat si ceva mici terenuri de joaca pt copii, stradutele sunt ok ca si asfalt, locuri de parcare. In alte sectoare de ce nu se poate la fel, ci doar imitati slabe ?
De ce asta vara au tot lalait-o cu mai toate lucrarile ?

Cam aste sunt, in linii mari, nemultumirile mele.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#228 rezare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 263 Mesaje:
Inregistrat: 27-ianuarie 03
  • Marca:Honda/Suzuki
  • Model:Accord/SX4
  • Motorizare:201CP/107CP

Scris 27 septembrie 2007 - 07:51

Sunteti naivi daca voi credeti ca se vor face lucrari bune si la timp. Vin ploi, vine iarna... il ia toate alea de asfalt daca-l toarna pe apa sau la -5C. Asta vara stateau si dormeau, acum or sa bage scuza ca e vremea nefavorabila. Si asa o sa stam cu unele santiere pana la primavara.
  • 0
The Power of Dreams.
ex-car: '96 Opel Astra Caravan Sport: SKN Chip - 115CP, 160Nm.
ex-car: '07 Honda Accord Executive 2.0 155CP.

#229 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 27 septembrie 2007 - 09:01

Cam asa arata Pipera cand ploua :D

Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
  • 0

Ex-FN2 owner

#230 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 27 septembrie 2007 - 06:58

Arata superb!
Ce misto sa stai cu spume la gura la doar 200m de vila ta de 2 mil euro si sa-ti stea in cale 2,5h de masini de 300 euro bucata! :D

Fanatic, erai la serviciu cand ai facut pozele? Banuiesc ca dupa ce ai vazut ce-i afara te-ai gandit ca brusc ti s-a facut chef de ore suplimentare, este?
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#231 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 27 septembrie 2007 - 07:25

La munca :D. Ma gandeam sa nu ma mai duc deloc :lol:
Nebunia a inceput de la 8 dimineata si a fost asa pana pe la 15-16. S-a linistit o ora si ceva si la 17-18 a inceput din nou, ca doar trebuiau sa plece oamenii acasa.

Mai nou este f aglomerat in pipera pentru ca repara astia ceva langa calea ferata si Pipera-Tunari este inchis.
Stateam si ma gandeam cum naiba ar putea astia sa descongestioneze zona asta. Loc de inca o banda pe sens nu prea e.

Azi am luat-o pe Floreasca si am constatat ca acolo unde este si podul au redus cu 1 sens fiecare banda? Ce naiba vor sa faca pe margine? :D
  • 0

Ex-FN2 owner

#232 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 27 septembrie 2007 - 08:42

Din partea mea sa-si faca loc de veci!

E imposibil de mers prin orasul asta.

Azi am facut din Romana si pana la Tineretului aproape doua ore! Trebe sa fac cumva si sa trec iar pe doua roti, chit ca-s de bicicleta!
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#233 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 27 septembrie 2007 - 08:47

La cit fumezi, nu te vad decit pe scuter... :lol:
  • 0

#234 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:

Scris 27 septembrie 2007 - 09:45

Ziceai de 2 roti.
Am avut intr-o zi surpriza sa ajung din pipera pana la herastrau in fata parcului (Pta CDG) inaintea unui motociclist. El era pe o vitezista si probabil ca de aia nu s-a strecurat asa usor.... dar naiba ...

Nu am condus neregulamentar, am stat in coloana si cand s-a nasolit treaba (pe bratul ala pe care se mai baga oamenii sa depaseasca coloana si sa ajunga in fata parcului), am tras masina pe dreapta si am inceput sa alerg :lol:
  • 0

Ex-FN2 owner

#235 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 27 septembrie 2007 - 11:18

Vinerea urmatoare (5 oct) tre sa ajung in Buc. Am programare la 9:45, la Universitate. Am de gand sa vin cu masina, ca nusht daca as ajunge cu maxi'taxi la ora aia si nici n'as pleca de cu o seara inainte, ca's cam pe fuga. Avand din vedere ca o sa vin pe autostrada ... cum ajung cel mai rapid in Universitate? Data trecuta cand am mers pe autostrada eram in maxi'taxi si nu am retinut ezac traseul ... plus ca, oricum, ajunsesem la Gara de Nord, deci cam peste mana. Nu tin neaparat sa ajung ezac pana in Universitate cu masina ... nu's absurd. Dar, de pe intrarea de pe autostrada ... cum ajung cat mai repede la o statie de metrou, macar? (ca pe transportul suprateran n'are rost sa ma bazez :lol:)
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#236 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 27 septembrie 2007 - 11:34

Daca tii A2-ul drept dupa ce ai intrat in Bucuresti ajungi in Dristor . Nu prea pot sa-ti spun a cata intersectie e ... oricum statia de metrou este la vedere si o sa o vezi cum vii dinspre A2 pe dreapta . Intersectia e usor de recunoscut , este exact cea la care se termina pomii si liniile de tranvai de pe centrul soselei . O sa-ti fac maine niste harti cu Google Earth daca vrei , acum ma duc sa dorm ca nu prea ma mai tin pe picioare . De la Metrou la Dristor trebuie sa ajungi pe peronul Dristor 1 ( peronul unde se termina 2 linii este Dristor 2 , nu e indicat sa o iei pe acolo ca ocolesti destul de mult ) o sa cobori ceva ... indicatoarele o sa te ghideze , daca nu , te tii dupa lume :lol: , iei metroul in directia Piata Unirii / Eroilor , cobori la Piata Unirii , schimbi pe magistrala 2 si iei metroul o statie in directia Pipera . Si asa ai ajuns la Univeristate . Dar sincer recomand sa o iei pe jos de la Piata Unirii spre Universitate ... nu prea se merita sa astepti metroul 10 minute pentru o singura statie . O sa faci MAXIM 30 de minute pana la Universitate ... asta doar daca astepti metroul mai mult de 10 minute , ceea ce este putin probabil . De la terminarea A2 pana la Dristor , nu faci mai mult de 10 minute . Eu am facut Scoala de Soferi in zona aia si am trecut pe acolo cam pe la toare orele si pot sa-ti spun ca se circula foarte bine . Imi cer scuze daca am exagerat putin cu detaliile despre metrou , intersectii , statii etc. :) vroiam doar sa ma fac bine inteles .
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#237 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 28 septembrie 2007 - 12:19

De la Unirii stiu ca ajung usor pe jos la Universitate.
Mersi mult ptr informatii ... tre sa ma descurc cumva totusi. Si, dupa cum vad pe topicul asta, metroul e cea mai rapida solutie

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 28 septembrie 2007 - 12:21

• 0
Omue inainte de toate ;)

#238 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 28 septembrie 2007 - 11:59

da, cu metroul ajungi clar mai repede. lasi masina la dristor si iei metrou, dar daca ajungi mai devreme in buc te poti duce direct cu masina, iti pot explica eu cum sa ajungi mai repede, dar e mai complicat :D anyway cand termini da si u un tignal, sa ne vedem ca daca io am fost in CT doar 2 ore u poate stai macar 4 in buc :)
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#239 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 28 septembrie 2007 - 01:48

daca vii si ai timp de stat da-ne de stire si poate ne strangem mai multi...

De ajuns nu e asa greu. Poti sa faci cum a spus Cristian si sa iei metroul sau iti explicam cum ajungi cu masina. Problema e ca sunt sanse mici sa gasesti loc de parcare daca nu stii zona si sensurile unice.
  • 0

#240 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 28 septembrie 2007 - 03:38

Un loc de parcare gasesc eu pana la urma pe undeva ...
Timp de stat f mult nu am ... ca sambata am nunta in Galati ... iar vineri seara tre sa fiu inapoi in CT. De un suc ar fi timp ... ca pe la 11-12 ar trebui sa termin treaba la ambasada
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#241 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 28 septembrie 2007 - 03:55

Nu fi convins ca gasesti locuri de parcare... Si daca parchezi aiurea te trezesti cu o somatie ca mine...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#242 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 28 septembrie 2007 - 05:03

Gata , ti-am facut traseele . Sper sa intelegi . Nu sunt deloc bun la desen asa ca scuze de mazgalitul tremurat de pe screenshoturi . Daca nu intelegi spune-mi , fara nici un fel de jena :D ca sa te lamureasca lumea :)

Imagine amplasata

Imagine amplasata
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#243 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 28 septembrie 2007 - 06:48

Cristian, mersi mult pentru traseu. Am insa o mica nelamurire. Din cate vad din ce mi'ai desenat tu, eu ar trebui sa tin A2 ezac pana la capat. Eu insa vroiam sa ies de pe A2 ~ la km 12. Fac dreapta, se merge 50-100 metri si intru pe centura. Apoi stanga pe centura si la inca vreo 3-400metri, as zice, se face iar dreapta si se intra spre Buc. Se intra pe malul Dambovitei, daca nu ma insel si cand ma apropii de oras pe stanga e o reprezentanta auto (Mercedes parca). Ceea ce zic eu e acelasi traseu cu cel descris de tine? Ar fi mai scurt sau cel mai bine e sa merg pe cel descris de tine?

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 28 septembrie 2007 - 06:49

• 0
Omue inainte de toate ;)

#244 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 28 septembrie 2007 - 07:23

se poate si asa pe malul dambovitei, mergi pe langa ea cat poti de mult, la un moment dat ajungi la iesirea din pasajul marasesti, unde faci stanga(inainte e infundat) mergi cam 100 m si ajungi in zona "bubapeste) unde faci dreapta si intri in pasajul unirii....la iesire vezi interul si... aici incepe aventura.

insa daca vi vineri dimineata, sincer, greu e cu parcarea.. am si eu problemele astea pt ca lucrez in zona.. si poti sa pierzi mult timp cautand locuri, poate la cu plata mai ai sanse, dar reduse. Plus traficul.. e criminal.Metrul e varianta sigura si rapida, si ieftina.

Aceasta postare a fost editata de aztec: 28 septembrie 2007 - 07:24

• 0
calator prin timp si spatiu...

#245 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 28 septembrie 2007 - 08:32

Nope nu e acelasi traseu ... uite traseul descris de tine dar pe un Zoom mai mic ca sa-l cuprind pe tot . Daca iei decizia de a urma ruta ta , este mai ok din punct de vedere al semafoarelor ... sunt mai putine si ruta este mai dreapta . La urmatorul pod peste Dambovita de dupa Reprezentanta Mercedes faci stanga si tii soseaua drept tot pana la prima intersectie cu semafor . O sa-ti dai seama de intersectie ca exact in coltul din stanga o sa vezi Parcul Tineretului ... cu o mare de scari ... soseaua urca ca pe un deal acolo . O iei la dreapta pe bretea si intri in linie dreapta pentru Piata Unirii , Universitate .
Imagine amplasata

LE " Uite un zoom de imediat dupa reprezentanta Mercedes care o sa o vezi peste Dambovita :) Apropo , ai grija exact la intersectia de la podul ala de la reprezentanta ... nu merg de ceva vreme semafoarele acolo si vii de pe drum fara prioritate .... multi care trec podul cand vad rombul ala galben tind sa nu se mai uite . Asa ca ai grija ! Chiar azi era sa ma ia in primire o toyota avensis acolo . Omu incerca sa se strecoare de dupa un camion (il inteleg ... avea vizibilitate 0) dar deh ... astai traficu din Bucuresti .... predomina prioritatea de shmecher . Dar deja o dau in OFF Topic :D here is another pic

Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 28 septembrie 2007 - 08:36

• 0

#246 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 28 septembrie 2007 - 11:35

Pare chiar mai simplu asa. O singura intrebare as mai avea: Pe ruta marcata cu rosu ... dupa ce am facut stanga si parasesc malul Dambovitei, am sanse sa dau peste vreo statie de metrou, in caz ca o sa fi cam aglomerat si nu as ajunge la timp cu masina?
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#247 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 29 septembrie 2007 - 12:26

Da e Tineretului si inca una care imi scapa acum ... e la o statie maxim 2 distanta de Piata Unirii ... asa ca nu prea se merita ... oricum asteapta-te sa faci ceva prin pasajul Marasesti . Pe la ora pranzului e cam bara la bara . Dar daca este foarte aglomerat poti sa iei metroul . Am un lapsus acum cum se numeste statia de metrou de langa malul Dambovitei ... dar statia tineretului e la doar 500 de metri . Intrarea este exact pe colt unde faci dreapta sa intri in linie dreapta cu Piata Unirii / Universitate .

Da am o problema cu pozele astea :) fac abuz de ele .
Uite aici Statia Tineretului . Uita ca am spus ca sunt 2 ... cea de langa malul dambovitei este pe alta magistrala si o sa ocolesti de-ti vine rau ... asa de la tineretului ai o statie pana la piata unirii , respectiv 2 pana la universitate :D Amandoua au peronul pe partea stanga :D

Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 29 septembrie 2007 - 12:19

• 0

#248 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 29 septembrie 2007 - 11:54

Ora pranzului nu prea ma intereseaza ... insa nu cred ca e la 8-8:30 ar fi mai liber p'acolo ... d'aia imi iau masuri de prevedere :)

Mersi inc'o data ptr toate explicatiile ... cat si pentru poze. O sa scot la imprimanta sa fiu sigur ca nu ma incurc
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#249 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 29 septembrie 2007 - 02:01

hehehe , ma bucur ca te-am putut ajuta Andrei :) :thumb:
  • 0

#250 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 05 octombrie 2007 - 11:41

Evident ca planul de'acasa nu corespunde cu cel din ... targ :rolleyes:
Dupa ce am facut 2 ore CT - Centura Buc, s'a terminat filmul. Pe centura m'am incurcat ... in loc sa fac prima dreapta spre Buc ... am facut a 2'a ... si intrat pe la Catelu ... si dup'aia am ajuns, nu stiu cum, pe la Lia Manoliu ... apoi stiu ca m'am trezit ca iesisem direct in Blvd Unirii. Insa pana in Universitate am facut inca o ora jumate :D

Topicul asta ar trebui sa se numeasca "Cat si pe unde mai stam in Bucuresti pe strazi" :D

M'am adaptat repede stilului de Schumarech ... cu mers pe linia de tramvai. Asta fac si in CT, nu e probl. Am ramas cam interzis insa cand m'am trezit depasit prin stanga ... si nu doar de unul ... si de vreo 4-5.

Cu mult noroc, am gasit loc de parcare chiar pe langa Ambasada (2 min de mers pe jos inapoi). Imi faceam griji ca nu o sa nimeresc la iesirea ... insa din Unii am mers drept inainte pana la Alba Iulia (parca asa ii zice - e cladirea Zepter acolo), dup'aia stanga si dreapta pe langa reprez Mercerdes ... am iesit la AutoVit ... si da'i drept inainte ... prin lucrarile de asfaltare din zona :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi