Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#276 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 02 noiembrie 2007 - 08:29

asa cum banuiam... se va circula criminal, dar macar e wk

�n vederea executării lucrărilor de reabilitare a sistemului rutier, pe strada Ştirbei Vodă, Comisa Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a avizat �nchiderea circulaţiei rutiere pe strada Ştirbei Vodă, �ntre strada Berzei şi Calea Victoriei, �n perioada 2 noiembrie, ora 23.00 şi 4 noiembrie ora 16.00.

Vor răm�ne deschise circulaţiei rutiere intersecţiile cu bulevardul Schitu Măgureanu şi cea cu strada Ion C�mpineanu.

Se recomandă conducătorilor auto următoarele rute ocolitoare:
- Str. Berzei - Str. Buzeşti - Piaţa Victorie ;
- Str. Berzei - Str. Buzeşti - Calea Griviţei - Bd. Dacia ;
- Str. Berzei - Str. Vasile V�rvan - Splaiul Unirii..
[/font]

Aceasta postare a fost editata de aztec: 02 noiembrie 2007 - 08:32

• 0
calator prin timp si spatiu...

#277 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 02 noiembrie 2007 - 11:13

Da, ezac stirea asta o prinsesem si eu la radio, dar cu nu stiu denumirile strazilor din Buc, nu retinusem ezac. Eu ma uit in CT, unde in cele 3 zone in care se lucreaza, se formeaza cozi si nu reusesc sa inteleg de ce in Buc, unde nu cred ca e strada principala pe care sa nu se lucreze macar intr'un capat, inca f multi se incapataneaza sa mearga cu masina.
Am amici care prefera sa faca timpi chiar si cu 30-40% mai mari decat ar face mergand pe jos ... si fiind vorba de 2-3km doar. Nu zic ca eu as merge de bezmetic pe jos cand exista posibilitatea sa ploua sau e frig afara, dar cand se anunta vreme frumoasa, as renunta la mersul cu masina daca e vb doar de casa-servici-casa
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#278 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2007 - 12:40

Prolema cea mai mare in acest caz a srazi stirbei voda este ca este intr-o zona cu multe sensuri nice ramanad ca legatura cu centru s fie deviata pe alte artere destul de aglomerate si la distanta mare.
Eu unul in mare parte nu pot renunta la masina din cauza programului la servici.
6.30-15 si 15-12.00/30.. astea sunt orele.
Dimineata as putea f0losi RATB-ul dar fac 15 min cu masina si 40 min cu ratb-ul la dus. deci aleg varianta mai rapida.
cand sunt dupaamiaza chiar daca intru in trafic si am imense probleme la parcarea masini cand ajung la munca, nu am alta varianta pt ca RATB-ul nu circula. Sunt 8 km.. daca as incepe serviciul mai tarziu, dimineata sigur as alege RATB-ul
  • 0

#279 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 03 noiembrie 2007 - 01:27

Da, eu nu ziceam de cei care's in cazuri ca tine sau cei care nu merg doar la servici si inapoi acasa ... dar sunt sigur ca sunt si care ar putea merge pe jos si ar ajunge la fel (cu RATB'ul nu as trimite pe nimeni la munca ... ajunge obosit :D)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#280 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 05 noiembrie 2007 - 03:04

Cred ca putem vorbi deja de o axioma:

Luni dimineata + ploaie = blocaj

Azi la Plaza am stat in 41 vreo 3-4 minute ca era un militian care fluiera in draci si lasa numai masinile de pe bd. Timisoara. Claxoane, tot tacamul..... Cand s-a miluit individul de noi am observat care era problema: coada din pasaj de la Lujerului incepea aproape din intersectie, de asemenea nici pe langa pasaj nu era altceva :cunaooooo: Practic pe tot traseul, cat am putut sa vad din tramvai, nu a fost nicio zona mai lunga de 30-40m in care sa nu vad macar o masina, vorbim de o coloana continua de masini de la Lujerului la Arc, fragmentata de semafoare :tomato: Deja prin Crangasi incepusem sa fac calcule cu cat s-au trezit soferii aia mai devreme decat mine :) Da' macar lor nu li s-a strambat umbrela de la vant :crying:
  • 0

#281 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 05 noiembrie 2007 - 07:21

Altă axiomă:

Luni seara, după ploaie = blocaj

La ora 6 seara avem următoarele ambuteiaje �n zona de ieşire a maşinilor din nordul oraşului către vest şi sud-vest:

- Dorobanţi, de la Piaţa Dorobanţi (100m �nainte) p�nă la Ştefan cel Mare şi chiar mai departe
- Aviatorilor, de la Charles cel gol p�nă la Victoriei (ultimele maşini nici nu puteau să mai iasă din giratorul ăla mare)
- Kiseleff, de la Arc, cu potenţial de blocaj al �ntregii pieţi

Coada de pe podul Grant �ncepe de asemenea de la Arc, iar de pe pod din tramvai se vede frumos cum s-a ambuteliat Calea Griviţei dinspre Bucureştii Noi cu maşini pe 3 r�nduri c�t vezi cu ochii, aştept�nd �n şir dezordonat să urce pe rampă. Să mai menţionez coloana continuă de pe tot traseul lui 41 p�nă la Lujerului?! Uneori mă �ntreb la ce oră pleacă oamenii aceia de la servici, dar poate nu pleacă din Pipera ci de pe undeva mai aproape......
  • 0

#282 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 05 noiembrie 2007 - 08:24

Asta seara la 6 pe Baicului nu era NICI O MASINA ! Am crezut ca visez.... O fi vreo lucrare prin zona ca nu-mi explic altfel

Aceasta postare a fost editata de Relu: 05 noiembrie 2007 - 08:25

• 0

#283 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 05 noiembrie 2007 - 08:32

si eu m-am mirat azi sa vad ce libera era zona Baicului / Pantelimon / Iancului .
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#284 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 06 noiembrie 2007 - 04:05

Azi am fost la RAR. La dus, pe Fundeni n-am mai rezistat si am facut dreapta inspre Dragonul Rosu unde dupa ce m-am invartit putin pe acolo (cu masina) am reusit sa gasesc iesirea dinspre Voluntari. La inapoiere de la Europa si pana la intersectia cu Fundeni am facut fix o ora si 10 minute.

Sunt un om fericit ca am serviciul la doua statii de masina de unde locuiesc si uneori daca o iau pe jos ajung mai repede decat daca as merge cu masina :)
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#285 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 06 noiembrie 2007 - 08:05

Azi zonele men?ionate mai sus s-au blocat din nou, dar de data asta mult mai sever, am reu?it performan?a de a sta �n 282 timp de 1 or? �n picioare (l�ng? un grup de XXXXXXXXXXXXi care se duceau la gar? - am sc?pat �ntreg, lucky me). 1 or? pentru 5 sta?ii (din Floreasca p�n? la "41"): de Beller nu mai zic - mi-am asumat riscul, dar Doroban?iul era practic asediat, pe ambele sensuri de mers. Charles cel gol mai avea un pic ?i se bloca de tot, bulevardul spre Arcul de Triumf - care e blocat toat? ziua �n sensul dinspre Arc - de data asta era blocat pe ambele sensuri, la Arc se blocase deja intersec?ia..... �ns? �n 41 liiiiber, pe traseul lui parc? a fost o idee mai lejer dpdv auto, la celebra intersec?ie "Miciurin" care se blocheaz? �n fiecare sear? acum se st?tea la maxim 1 semafor. Hmmm, cred c? mai scot o axiom?:

Dac? se las? brusc frigul = blocaj

atentie la limbaj si la antisemitism, poate sunt de acord cu tine dar nu vrem scandaluri de genul asta pe garajul.
  • 0

#286 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 06 noiembrie 2007 - 09:52

Exista in Bucuresti traseu de minim 2-2.5km care, la orice ora l'ai face, sa nu prinzi vreun blocaj? :lol:
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#287 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 06 noiembrie 2007 - 10:02

da, eu-s un norocos, uneori dimineata fac si 15min pana la munca.....e drpet ca alteori 40
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#288 rezare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 263 Mesaje:
Inregistrat: 27-ianuarie 03
  • Marca:Honda/Suzuki
  • Model:Accord/SX4
  • Motorizare:201CP/107CP

Scris 07 noiembrie 2007 - 10:08

Hihi, cand stau in Tei am pana la servici vreo 3 km pe care ii fac de obicei foarte repede. Tei cu Doamna Ghica - Petricani - Fabrica de Glucoza ;) De cand ma urc in masina si pana cobor in parcarea serviciului fac vreo 5-10 minute de obicei. De obicei insa stau in Voluntari si fac 30-40 de minute ;)
  • 0
The Power of Dreams.
ex-car: '96 Opel Astra Caravan Sport: SKN Chip - 115CP, 160Nm.
ex-car: '07 Honda Accord Executive 2.0 155CP.

#289 rezare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 263 Mesaje:
Inregistrat: 27-ianuarie 03
  • Marca:Honda/Suzuki
  • Model:Accord/SX4
  • Motorizare:201CP/107CP

Scris 07 noiembrie 2007 - 11:00

Incredibil, dupa ce timp de 2 zile am facut vreo 40 de minute, azi am ajuns in vreo 15 minute la work... abia am stat la stopul din vale din Colentina de 2 ori, in rest mers continuu pana aproape de serviciu, unde era un pic de coada.
  • 0
The Power of Dreams.
ex-car: '96 Opel Astra Caravan Sport: SKN Chip - 115CP, 160Nm.
ex-car: '07 Honda Accord Executive 2.0 155CP.

#290 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 07 noiembrie 2007 - 11:44

Se merge superb cu metroul dupa 10 ;)
Ieri era atat de aglomerat pe Petricani incat am abandonat masina la prima statie de metrou.
Nu avea rost sa fac 2h pana acasa ;)
  • 0

Ex-FN2 owner

#291 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 07 noiembrie 2007 - 12:21

Ai lasat CTR'ul in oras? ;)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#292 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 07 noiembrie 2007 - 01:57

Si ce sa fac? ;)
Faceam 2h pana acasa ... si saracuta de ea mai si suge 17%.

Am zis sa mai vad si eu cum e cu metroul si sa mai merg un pic pe jos ;)
Intr-adevar am stat cu sufletul cat un purice ca am avut experiente neplacute cu precedenta masina cand am parcat-o in zona asta (mi-am gasit oglinda rupta cu tot cu brat ... de un om bine intentionat).
  • 0

Ex-FN2 owner

#293 dante01

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 Mesaje:
Inregistrat: 11-august 03
  • Marca:Mazda
  • Model:3
  • Motorizare:1.6 DOCH 105 CP

Scris 07 noiembrie 2007 - 03:31

cum se circula dinspre ploiesti dupa ora 17,30?
un prieten trebuie sa ajunga pe undeva pe langa facultatea de agronomie si se intreba daca cumva e cazul sa plece mult mai devreme din ploiesti.
  • 0
...Move your mind...

#294 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 07 noiembrie 2007 - 07:53

Cred că am atins un moment critic al circulaţiei �n Bucureşti, deja din zona de nord nu se mai poate ieşi spre Piaţa Victoriei / Ştefan cel Mare / Podul Grant după 5 după-amiaza. Anul trecut o mai scoteam la capăt cu variante gen piaţa Dorobanţi - Paris - Victoriei sau Dorobanţi - Mureşanu - Demetriade - Aviatorilor - Victoriei şi reuşeam performanţe gen 30-40 de minute din Floreasca p�nă �n capătul cozii de la Răzoare, la Academia Militară. Adevărul din ziua de azi e crunt: distracţia s-a terminat! Talpa, metroul sau tramvaiul băsescian!

Heh, acum am văzut că am fost cenzurat. Hmmm, �n 282 �n general sunt oameni de o calitate aparent mai "redusă" dec�t �n celelalte mijloace RATB �n care mă preumblu. Azi de exemplu era un puradel care făcea cornete dintr-un pliant de la Car&Fur pe care l-a lasat apoi pe jos f�şii-f�şii :P
  • 0

#295 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 07 noiembrie 2007 - 09:06

Din zona de nord se ajunge usor pe podul grant, insa de acolo spre militari... Traseul este Barbu Vacarescu --> Bd. Aerogarii --> Bd. Ficusului --> Sos. Bucuresti-Ploiesti --> Casa Presei Libere --> Bd. Expozitiei --> stanga inainte de capat la Ubisoft --> Ion MIhalache --> Caraiman (momentan in lucru, se foloseste strada paralela cu ea) --> Iani Buzoiani --> Podul Grant. Era traseul meu zilnic catre casa pana acum 6 luni, facut la orele 18-19 in 20 minute si cu viteza medie dus-intors de 24km/h :P
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#296 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 16 noiembrie 2007 - 12:56

Nesimtitul asta mai are si tupeu sa vorbeasca de raficul din capitala..
Agenti lui sunt prezenti pe calea victoriei DOAR cand trece o coloana oficiala, atat.. dispar la 30 secunde dupa accea.. si in rest poate sa fie sfarsitul lumi.. nu vezi picior de politist, chiar daca in apropiere este sediul MIRA...mira-mas sa fie altfel.
Principala cauza a blocajelor este indisciplina soferilor.. indisciplina crasa a sferilor este datorata politiei romane, prea slaba si ineficienta, avand alte treburi si viziuni , panda cu radarul, acolo unde se poate, sau coloanele oficiale.

"Cristian David: Traficul, o suferinţă zilnică pentru bucureşteni

Ministrul Internelor, Cristian David, a convocat astăzi o şedinţă pentru prezentarea soluţiilor de �mbunătăţire a traficului din Bucureşti. Traficul rutier a ajuns un coşmar prin care trec zilnic şoferii din Capitală, iar cei care �şi toacă nervii la volan aşteaptă de la autorităţi o soluţie.

Ministrul a informat că numărul maşinilor a ajuns la 1.200.000, cresc�nd cu un milion �n 17 ani. Infrastructura rutieră din Bucureşti a rămas aceeaşi din 1990, a subliniat David.

"Am cerut primăriei şi poliţiei să se implice mai mult, pentru ca �n decembrie să evităm aglomeraţia din trafic...Semaforizarea nu este coordonată cu traficul", a mai spus ministrul. David a hotăr�t să crească numărul de agenţi de circulaţie de pe străzi şi să ceară primăriei să oprească lucrările care se desfăşoară pe străzile Capitalei, �ncep�nd cu 15 decembrie."
  • 0

#297 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 16 noiembrie 2007 - 03:10

Ieri seara s-a blocat intersectia "Miciurin" (Turda / Mihalache) in asa hal de nu a mai putut trece nimeni, de pe nicio banda, in nicio directie. Am stat 45 de minute in 41 de la Clucerului pana in intersectie, evident niciun militian prin zona. La un moment dat a aparut o masina de jandarmerie, ma gandeam ca s-or fi luat unii la bataie :ph34r_anim:

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 16 noiembrie 2007 - 03:11

• 0

#298 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 16 noiembrie 2007 - 03:59

Azi am avut treaba pana la kilometrul 75 pe A1 . Am resetat trip computerul la intors . La intrare in Bucuresti , consum mediu 6,2 l/100 km viteza medie 107 km/h . Prin Militari -> Podul Grand -> Stefan Cel Mare -> Doamna Ghica -> Baicului . viteza medie 52 km/h consum 8,8 l/100 km . A fost infern :) si asta a fost la ora 14:00 . Sincer cand am iesit din Bucuresti pe la ora 10:00 s-a mers foarte bine pe Stefan Cel Mare din cauza ca era cate un politist in fiecare intersectie . Nu-mi venea sa cred ce bine se mergea ... evident ca politistii disparusera pana la ora 14:00 ....
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#299 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 16 noiembrie 2007 - 06:46

La ce ora estimati ca ar trebui s aintru pe centura Bucurestiului dinspre A2 pentru a fi duminica la Otopeni la ora 12 (pranz)? Eu mi'am luat cu marja de eroare, ora 10 ... avionul avand plecarea la ora 13
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#300 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 16 noiembrie 2007 - 06:57

E ok ora ... ce ingatuie rau DN1 este acel semafor ,care leaga DN 1 de drumul care duce spre gradina zoologica imediat dupa al doilea pod . Iesirea din centura pe DN 1 este dupa acest semafor blestemat . Te poti astepta ca centura sa fie usor aglomerata la ora aia , dar eu zic ca ai ales bine intervalul orar .
  • 0

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi