Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!
Scris 15 mai 2008 - 07:03
Scris 15 mai 2008 - 07:07
Iata si un fragment dintr-un articol din ziarul ZIUA referitor la acest mare binefacator de la UTI si cati bani a facut pe baza relatiilor si a tepelor date statului>
Primaria Capitalei condusa de democratul Adriean Videanu a pus la punct un nou sistem de taxare a calatoriilor cu mijloacele de transport in comun. Este vorba de Sistemul Automat de Taxare. Prin introducerea cartelei unice, fiecare calator in momentul in care isi cumpara abonament pe RATB sau Metrou, este obligat sa prezinte Codul Numeric Personal (CNP). CNP-ul va fi memorat de aparatele din mijloacele de transport in comun la fiecare validare a cartelei unice, asftel ca autoritatile vor cunoaste exact unde a circulat fiecare posesor al unui asemenea abonament. Pentru acest sistem s-au investit 14.000.000 de euro, bani proveniti de la Banca Europeana de Investitii (BEI) si de la Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB). Asa cum s-a intamplat in multe alte cazuri afacerea a fost adjudecata de apropiati ai Partidului Democrat si ai presedintelui Traian Basescu. Licitatia pentru Sistemul Automat de Taxare a fost castigata de un consortiu format din UTI (Italia) - AP TRANS (Brazilia) - APB PRODATA (Belgia) - UTI RETAIL SOLUTIONS (Romania).In spatele firmelor UTI se afla Tiberiu Urdareanu. Unul dintre oamenii de afaceri ce graviteaza in jurul Partidului Democrat si ai sefului statului. Tiberiu Urdareanu (foto) este maior in rezerva si fiul generalului Tiberiu S. Urdareanu fost sef al Comandamentului Trupelor de Tancuri si Auto in vremea regimului comunist. Banuit ca a fost "omul" PSD-ului, patronul de la UTI a schimbat macazul sarind in barca PD-ului. El se afla acum in anturajul liderilor din Modrogan. Spre exemplu, Urdareanu a facut parte din delegatia oamenilor de afaceri care l-au insotit pe presedintele Traian Basescu intr-o vizita recenta efectuata in China.Mai mult, patronul de la UTI a fost partener de afaceri cu Anca Simona Medar, nimeni alta decat sotia lui Sergiu Medar, consilier prezidential si seful Comunitatii Nationale de Informatii. Astfel, in anul 2005, Anca Simona Medar, detinea 25% din actiunile firmei "Sorral International", unde era director general si administrator. Restul procentelor din aceasta firma, membra a grupului UTI, erau detinute de sotia lui Urdareanu, Lucia, si UTI Group. De asemenea, sotia consilierului prezidential Medar a ocupat functia de administrator la societatea "Tehnonuclear" SA, detinuta de firmele "Sorral" si "Infcon", din divizia UTI. Anca Simona Medar a parasit grupul UTI la sfarsitul anului 2005.Pe de alta parte, trebuie spus ca Sergiu Medar a fost coleg, inainte de 1989, la MApN, cu Tiberiu Urdareanu.Abonata la banii statuluiUTI Group a inceput inca din 1993 afacerile cu statul, fapt care a impus firma pe piata. Una dintre principalele lucrari ale societatii lui Urdareanu a fost securizarea retelei Bancorex si Eximbank. A urmat apoi Centrala Nucleara de la Cernavoda. De asemenea, pentru securizarea Portului Constanta, UTI a incasat 60 de milioane de euro, iar pentru securizarea Aeroportului Henri Coanda Otopeni a primit 30 de milioane de euro. Si de la Metrorex firma lui Urdareanu a incasat bani frumosi: 1,4 milioane de euro, plus 239,7 miliarde de lei vechi.Societatea detinuta de prietenul consilierului prezidential Sergiu Medar deruleaza contracte si cu Ministerul Administratiei si Internelor condus de Vasile Blaga, pentru securizarea frontierelor. Printre beneficiarii serviciilor UTI mai putem aminti Directia Generala a Vamilor, Parlamentul Romaniei, Romtehnica, Ministerul Comunicatiilor Tehnologiei si Informatiilor, CONEL etc.
Scris 15 mai 2008 - 10:23
Oricum, discutia legata de sub. asta nu prea isi au locul in topicul asta ...
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 16 mai 2008 - 06:45
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 16 mai 2008 - 09:20
Scris 19 mai 2008 - 11:48
Aproape de iesirea de pe A2 era o masina cu radar ... sper sa nu-si aminteasca de mine ca am trecut pe acolo
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 19 mai 2008 - 11:49
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 19 mai 2008 - 04:40
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 mai 2008 - 05:31
Cel putin pe calea victoriei langa mine este o echipa de 2.. o ea si un el, care sunt cam paraleli cu traficul.. si mai poarta si sapca sau palaria specifica ordini publice.. soferi nici nu prea ii vad.
Scris 19 mai 2008 - 08:27
LE: A da... si puteti observa in coltul din dreapta jos nesimtirea soferului roman. Eu inteleg sa o iei pe prima linie de tramvai... hai si a doua. Dar sa ocolesti si ditamai squarul ca sa faci acest lucru intrece orice limita de bun simt.
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 19 mai 2008 - 08:32
Scris 19 mai 2008 - 09:36
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 mai 2008 - 10:06
adica BDT -revizie Mazda.
1.daca ajung pe 6-6.30 la otopeni, e ok ? la ce ora se formeaza ambuteiajele ??
2.care e traseul de urmat ? evident, o sa vin cu navigatia, dar un traseu descris in mare ar fi binevenit.
3.vineri am inteles ca dupa 14 e imposibil sa iesi din Bucuresti spre DN 1, asa ca probabil ca o sa stau pana sambata dimineata. asa se face ca o sa am timp sa vizitez o matusa care lucreaza la Agentia Nationala a Medicamentului, langa spitalul Elias. mai exact - Str. Aviator Sanatescu, Nr. 48, Sector 1
cum ajung de la BDT la Elias ??
mersi tare mult pentru ajutor !
Scris 20 mai 2008 - 11:03
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 mai 2008 - 11:05
Scris 20 mai 2008 - 11:24
Scris 20 mai 2008 - 11:36
Scris 20 mai 2008 - 11:37
daca va intalniti pe undeva (ady fiind oricum aproape de mine ), sa dati un semn si poate pot trage si eu o fuga. de dimineata e exclus 101%.
despre fotografie
Scris 20 mai 2008 - 11:52
Scris 20 mai 2008 - 11:55
Daca ajungi pe la 6:30 in Otopeni e f bine, nu sunt probleme la ora aia (e prea matinala pt ambuteiaje). Cum intri in Buc, la primul semafor (cel de la aeroportul Baneasa, dupa ce trece de zona comerciala Baneasa, care va fi in stg ta) faci stanga si mergi (drept, ma rog tii soseaua principala) pe Aerogarii, Aviatiei, B Vacarescu pana la intersectia cu Stefan Cel Mare, unde faci iarasi stg. Mergi pe Stefan Cel Mare drept, treci prin pasajul Obor, la iesire va fi b-dul Mihai Bravu, mergi tot inainte, treci 3 intersectii, apoi prin pasajul Muncii, tot inainte (mai treci inca 3 intersectii semaforizate) si la a patra intersectie (cea cu Splaiul, adicatelea Dambovita) faci dreapta si la cateva sute de metri pe partea dreapta este Mazda BDT.
Nu e imposibil sa iesi din Buc pe DN1 vinerea la ora 14:00, mai tarziu insa ai "sansa" sa petreci vreo 2-3 ore doar sa apuci sa iesi de la P-ta Presei la Otopeni.
Pt traseul Splai - Elias, daca il vei face dupa ora 14:00 (desi nu ar trebui) ai sa ai o mica idee cum consuma o masina in Buc.
Scris 20 mai 2008 - 12:48
facem un meeting pe joi seara ??
Scris 20 mai 2008 - 01:19
LE: Cataline, tata, "aproape singur" inseamna cu soacra si motanul. Asa ca, nu te mai gandi la prostioare. Si asa am mancat o papara zdravana de la sotia Oaspetelui...vrei sa ma bagi iar in gura lupoaicei??? :tomato:
Deci, Cristi, daca te hotarasti sa innoptezi la mine...suna-ma, da?
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 20 mai 2008 - 01:27
Scris 20 mai 2008 - 06:36
despre fotografie
Scris 20 mai 2008 - 08:30
Cei care vreti sa beti o bere joi seara pe capota unui MPS si a unui ST170 sunteti invitati sa brainstormati o locatie in zona 1 Mai / Domenii / Romexpo.
Cum Oaspetele nostru vine de la drum lung voi incerca sa-i potolesc foamea cu bunatatile culinare arabesti din Bucuresti.
Deci probabil ca undeva in jurul orei 9-9.30 ne vom infige la arab la Domenii, dupa care am bea o bere in zona.
Va asteptam sa stopim cu bere cele 2 trotinete iar inainte sa bagam un musacal.
Vineri dimineata il duc la BDT, dupa care vom pleca impreuna spre Tg-Mures/Bistrita.
Aceasta postare a fost editata de Extremero: 20 mai 2008 - 08:32
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 20 mai 2008 - 09:07
Scris 20 mai 2008 - 09:42
La arab ar trebui vb pt o rezervare (desi nu practica si oricum e fct de nr de participanti). Cat despre o terasa in zona aceea, ar fi Zodiacul (cam la jumatatea distantei dintre p-ta Domenii si Ciuperca, e la bldv pe stg in aceasta directie de mers) o optiune sau in pavilionul din curte, daca-i liber.
Scris 21 mai 2008 - 12:19
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi