Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#826 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 04 iulie 2008 - 11:08

Praful din Bucuresti nu e doar praf clasic de campie (pamant uscat, faramitat in particule minuscule); e un cocktail in care acest tip de praf e amestecat cu mizerie de la demolari si particule de natura petroliera (din gazele de esapament si din asfalt). Un astfel de cocktail formeaza pelicule subtiri foarte rezistente la apa si cu un potential poluator imens. Si-a pus oare cineva problema unde se duce namolul de la spalatoriile auto sau cat de toxic e?
  • 0

#827 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 07 iulie 2008 - 06:55

uneori sunt destul de naiv sa ma mir de ce dracu plamanii mei nu mai fac fata asa cum trebuie. intr-un fel toti suntem vinovati de ce se intampla in jururl nostru, dar nici cu o floare nu se face primavara si va dau un exemplu. asfalteaza astia strada de saptamana trecuta. in consecinta am parcat la vreun km sa las strada libera. astept sa-mi spuneti cam cati au parcat la fel.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#828 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 07 iulie 2008 - 07:51

Pai primavara a trecut ... :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#829 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 iulie 2008 - 10:37

am inceput sa simt ca e vacanta. azi consum 9 in oras.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#830 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 10 iulie 2008 - 10:46

Io tot 20......
  • 0

#831 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 11 iulie 2008 - 09:11

Azi e prima zi in care chiar s-a mers fluent pe traseul Dr. Taberei - centru, cand am stat 1 (o singura) data la semafor la Razoare :crazysanta: Oricum sa avem grija, in perioada asta creste sensibil riscul de accidente din cauza aparitiei spatiilor in trafic si a cresterii vitezei pe anumite segmente de drum - deh, romanul frustrat ca a stat atat de mult la coada in timpul anului incepe sa o calce si sa schimbe benzile in cautarea unui pole position :)

Si sa ne pregatim de pe acum si pentru luna septembrie, luna batailor in trafic :devil:
  • 0

#832 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 11 iulie 2008 - 09:21

mda am prins trenul de 7.45 in Pipera in rest se merge decent.PS:ieri am prins trenul de 14.45 :)
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#833 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 16 iulie 2008 - 06:44

Ieri si azi s-a circulat destul de greu cam peste tot, ca si cum s-ar fi intors o groaza de oameni din concedii. La intoarcerea de la servici fac cam cat in timpul anului, la dus mai economisesc cateva minute semn ca nu toti oamenii se duc la servici la ora respectiva. Dar chiar asa de rau am ajuns?! Oare cum o sa fie de la 1 septembrie, batai in trafic, blocaj total in tot orasul?!
  • 0

#834 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 16 iulie 2008 - 10:14

Cum se mai circula pe Iuliu Maniu (toata zona Militari, pana la A1) zilele astea, in jurul orelor 10 dimineata ?
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#835 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 17 iulie 2008 - 07:35

Ieri si azi s-a circulat destul de greu cam peste tot, ca si cum s-ar fi intors o groaza de oameni din concedii. La intoarcerea de la servici fac cam cat in timpul anului, la dus mai economisesc cateva minute semn ca nu toti oamenii se duc la servici la ora respectiva. Dar chiar asa de rau am ajuns?! Oare cum o sa fie de la 1 septembrie, batai in trafic, blocaj total in tot orasul?!

subscriu,cel putin in Pipera dimineata la 7.45-8 se circula ca in zilele "bune" :P pentru 1 septembrie deja ma pregatesc sa la BMW-ul in parcare si sa apelez la arma secreta TICO :party1:
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#836 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 17 iulie 2008 - 03:38

Cum se mai circula pe Iuliu Maniu (toata zona Militari, pana la A1) zilele astea, in jurul orelor 10 dimineata ?

am inceput sa prefer iuliu maniu dimineata in loc de timisoara-valea cascadelor...
se circula ok, zi-mi exact de unde vrei sa ajungi si facem un traseu cat de cat ok
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#837 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 20 iulie 2008 - 01:15

@ Mike: A trebuit sa plec Joi dimineata din Bucuresti si vroiam sa stiu daca traficul pe Iuliu Maniu (venind dinspre Cotroceni spre A1) este cel uzual sau ceva mai liber. A fost destul de aglomerat, un lucru distinct care a contribuit a fost reprezentat de dubele de persoane, dar si cu marfa, care aveau impresia ca pot circula ca si cum absolut toti ceilalti trebuie sa le acorde prioritate, ei nici macar semnalizand schimbarea de banda (decat rar); surprinzator a fost faptul ca majoritatea aveau nr de Sibiu (nu ma asteptam sa aiba un asemenea comportament).
Si A1 a fost aglomerata, chiar prea aglomerata pt o zi de Joi.
Una peste alta, pe ruta P-ta Iancului - iesirea A1 am facut 50 min, asta numai pt ca am folosit multe stradute secundare; iar pe A1 am facut 40 min.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#838 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 20 iulie 2008 - 11:15

pai inseamna ca tot a fost bine, pe A1 media de 150 nu e rea deloc.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#839 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 20 iulie 2008 - 11:41

Pe A1 nu a fost rau (timpul petrecut) , mai ales ca a fost chiar prea aglomerata, chiar si pentru o amiaza de Joi.
Insa nu asta am vrut sa punctez, ci faptul ca intr-o zi de vara (cand macar teoretic) traficul bucurestean ar trebui sa fie ceva mai lejer, esti nevoit sa petreci mai mult timp pentru a strabate jumatate de oras decat timpul petrecut pe A1.
  • 0

#840 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 21 iulie 2008 - 08:59

Heh, in perioada asta se vad exact intersectiile prost semaforizate - sau din contra, cu capacitate foarte mare de tranzit pe toate directiile. Au fost zile, saptamana trecuta, cand faceam aproape la fel ca in timpul anului cu o exceptie notabila: urcam inclusiv cu 80km/h dealul de la academia militara si nu stateam de 2 ori la semafor de la Eroilor pana in zona Razoare. De unde se vede ce dezastru va fi dupa ce vor face pasajul minune, cum se vor bloca toate masinile la Favorit respectiv intersectia aia mare dupa Academie ;)
  • 0

#841 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 11 august 2008 - 08:16

Avem si o veste buna: nu stiu daca Politia Rutiera a citit forumul sau nu, insa la intersectia Valea Cascadelor - Bd. Preciziei din sectorul 6 au fost schimbate prioritatile si dezactivate semafoarele. Acum prioritate are Bd. Preciziei si apoi bucata dintre Valea Cascadelor si Iuliu Maniu.

Urmarea: nu mai exista pic de aglomeratie, indiferent de ora. :lol:
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#842 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 11 august 2008 - 08:20

Nu pot spune cu certitudine daca intr-adevar aici se afla explicatia, insa referitor la prima parte, DA, Politia citeste forumul...
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#843 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 11 august 2008 - 09:22

Drace, m-ai dat de gol...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#844 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 11 august 2008 - 09:47

nu la tine se refera :lol:
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#845 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 11 august 2008 - 10:31

Drace, atunci eu m-am dat de gol :D
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#846 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 11 august 2008 - 11:02

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#847 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 11 august 2008 - 11:08

OK, exista posibilitatea sa trebuiasca sa ajung in Militari (din Titan) si in alta zi in Pipera. Aveti ceva sfaturi? As vrea sa ajung cu nervii relaxati... Multumesc.
  • 0

Flickr - pozele mele

#848 rezare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 263 Mesaje:
Inregistrat: 27-ianuarie 03
  • Marca:Honda/Suzuki
  • Model:Accord/SX4
  • Motorizare:201CP/107CP

Scris 11 august 2008 - 11:30

Avem si o veste buna: nu stiu daca Politia Rutiera a citit forumul sau nu, insa la intersectia Valea Cascadelor - Bd. Preciziei din sectorul 6 au fost schimbate prioritatile si dezactivate semafoarele. Acum prioritate are Bd. Preciziei si apoi bucata dintre Valea Cascadelor si Iuliu Maniu.

Urmarea: nu mai exista pic de aglomeratie, indiferent de ora. :D

Pai daca nu ma insel, in ultimele cateva luni cam asta era prioritatea. Iar coada cea mai mare era Timisoara - Valea Cascadelor - Preciziei, coada care din ce spui tu nu are cum sa se fi micsorat acum.
  • 0
The Power of Dreams.
ex-car: '96 Opel Astra Caravan Sport: SKN Chip - 115CP, 160Nm.
ex-car: '07 Honda Accord Executive 2.0 155CP.

#849 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 11 august 2008 - 12:56

nu sensul prioritatilor era problema ci semaforul in sine...
se circula foarte bine mereu cand era oprit...cand mergea era crima din orice parte ai fi venit

edit: prioritatea era asa de multa vreme...

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 11 august 2008 - 12:58

• 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#850 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 11 august 2008 - 06:20

Azi s-a mers in zona Academie-Razoare ca in zilele "rele". In sensul giratoriu era tras deoparte un autoturism (C3 rosu :devil: ) cu laterala dreapta facuta zob, probabil ca urmare a impactului cu un tramvai, autobuz sau alt vehicul mare. E ca in paginile alea care descriu teoria fluidelor aplicata in cazul traficului auto, "inchizi robinetul" cateva minute si ai umplut conducta pe o distanta apreciabila in amonte. Iar apoi cand dai drumu, atat timp cat nu scade volumul de lichid care vine din spate spatiul compact (coada imensa de masini) se va mentine.

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 11 august 2008 - 06:21

• 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi