Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#876 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 11 septembrie 2008 - 10:34

am luat-o in directii diferite. in plus respect 90% dintre indicatoare si mai am "prostul" obicei sa-i mai las si pe altii sa circule, sa se mai bage.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#877 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 12 septembrie 2008 - 01:22

eh, vezi, astia ca tine mai spala sigla aia de ceata de ingalati purtatori de lantoaie...
Bine ca sunteti putini ca altfel falimenta Merc-ul...
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#878 Greuceanu

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 59 Mesaje:
Inregistrat: 04-iulie 03

Scris 12 septembrie 2008 - 08:42

Luni, 15 septembrie. Incep scolile. Si se mai anunta si ploaie.

Noroc bun tuturor. :)
  • 0

#879 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 12 septembrie 2008 - 10:07

De bine de rau in ultimele 2 saptamani eu chiar am circulat; in primavara faceam cam 1h-1h10m per segment, in vara 40min iar acum maxim 55 :) Iar prin Razoare, cu o singura exceptie, am trecut stand de maxim 2 ori la un semafor; faptul ca au ajustat ceva acolo e vizibil in cartier unde cozile de masini s-au lungit foarte mult si se sta enorm la Favorit, la Plaza sau la Moghioros. Sa vedem insa cum mai evolueaza situatia.
  • 0

#880 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 12 septembrie 2008 - 11:04

eh, vezi, astia ca tine mai spala sigla aia de ceata de ingalati purtatori de lantoaie...
Bine ca sunteti putini ca altfel falimenta Merc-ul...

pai sa stii ca multi raman si se uita la cine le face loc.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#881 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 12 septembrie 2008 - 02:16

azi a fost parca ok, am avut si ceva treaba pe centura de la Carrefour Militari pina la Buftea si a fost OK...
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#882 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 12 septembrie 2008 - 03:48

O alta varianta, mai ocolita dar ceva mai rapida cand e nebunie la intersectia Dr. Taberei-Dr. Sarii-Razoare.
Am observat ca marea problema in afara de Razoare e dr. tab-Dr. Sarii, din cauza nerespectari semaforului si intrat=rii pe rosu a soferilor din ambele sensuri.
varianta Ocolitoare (albastra) Iese din Dr taberei pe la vechiul ADP si Romtehnica, mult mai aproape de int Razoare cu Timisoara.. unde nu se sta mai mult de 2 semafoare.
Imagine amplasata
Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de aztec: 12 septembrie 2008 - 03:50

• 0
calator prin timp si spatiu...

#883 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 12 septembrie 2008 - 05:49

Nu sunt sigur ca varianta ta de mai sus ofera mai mult decat un avantaj marginal; cand e nebunie la intersectia aia, "problema" se propaga pana la Favorit si deja nu mai economisesti mare lucru dupa ce ai stat aproape 1km la coada. Solutia optima de iesire in 95% din cazuri este: Tricodava -> "Drumetul" -> Sibiu (sud) -> Sibiu (nord) -> Timisoara. In cazul in care se blocheaza segmentul nordic al str. Sibiu exista variante printre blocuri care te pot scoate pana in Vasile Milea sau in zona; pe bd. Timisoara de acolo se iese la Razoare practic pe 4 benzi deci de bine de rau se merge; linia de tramvai oricum rulez :devil: A, restul de 5% din cazuri apar cand se blocheaza intersectia de la Favorit, caz in care mai bine iei tramvaiul 41 pana la metrou :laugh:
  • 0

#884 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 12 septembrie 2008 - 07:25

suntem condusi numai de incompetenti. maine e ziua pompierilor sau ce dracu o fi, nu dau o ceapa degerata pe ea. in fine, le vine astora ideea sa inchida iar circulatia in zona (pe modelul cursei) si sa mute masinile. DE CE sa mute masinile care nu au nici o treaba cu zona unde va fi manifestarea? MAI MULT, au decis sa le mute pe unele de pe niste stradute, care chiar NU AU nici o LEGATURA cu ce se intampla la ei, pana si cand a fost summitul. deci undeva un cretin a decis ce strazi sa se elibereze si gata. fara sa se gandeasca de fapt ce dracu face. bine ca lumea nu e asa de proasta (sau ca mine, care am incercat sa ma duc in alta parte, dar nu a fost cu putinta si o ora am pierdut aiurea) si nici nu i-a bagat in seama cu toate biletele lor. inca suntem condusi de niste comunisti imputiti. BAH NU SUNTETI MAI IMPORTANTI CA NOI, SUNTETI SERVITORII NOSTRII!!! noi va platim...

inca o data o tara de rahat si ne tot minunam ca nu sunt drumuri, ca fac 1km/h, ca avem 5km de autostrada la 4 ani si cate si mai cate din astea. oare cand o sa facem o revolutie adevarata???
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#885 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 12 septembrie 2008 - 10:01

Nu sunt sigur ca varianta ta de mai sus ofera mai mult decat un avantaj marginal; cand e nebunie la intersectia aia, "problema" se propaga pana la Favorit si deja nu mai economisesti mare lucru dupa ce ai stat aproape 1km la coada. Solutia optima de iesire in 95% din cazuri este: Tricodava -> "Drumetul" -> Sibiu (sud) -> Sibiu (nord) -> Timisoara. In cazul in care se blocheaza segmentul nordic al str. Sibiu exista variante printre blocuri care te pot scoate pana in Vasile Milea sau in zona; pe bd. Timisoara de acolo se iese la Razoare practic pe 4 benzi deci de bine de rau se merge; linia de tramvai oricum rulez :devil: A, restul de 5% din cazuri apar cand se blocheaza intersectia de la Favorit, caz in care mai bine iei tramvaiul 41 pana la metrou :laugh:

corect!
asa procedam si eu
tricodava, apoi prin spate paralel cu sibiu, ieseam in dr taberei pt doar 100metri...stanga la orizont...apoi dreapta pe alei printre blocuri si ieseam in intersectia vasile milea-timisoara...continuam pe timisoara si treceam razoare chiar ok

dr tabrei cu dr sarii nu se blocheaza din cauza celor care trec pe rosu..se blocheaza ca e cretin semaforizata...daca esti pe dr taberei se umple in fata si n-ai unde merge.....cat timp ti se pune rosu avanseaza dopul din fata dar se umple la loc cu cei care vin de pe dr sarii..ti se pune verde si surpriza, iar n-ai pe unde avansa...ramanse solutia sa fortezi intersectia...de-aia e haos acolo, altfel chiar nu treci sunt sincronizate groaznic
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#886 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 12 septembrie 2008 - 10:07

cum sa nu treci, cum prinzi loc, cum treci, singura solutie.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#887 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 12 septembrie 2008 - 11:23

si asa se amplifica haosul si blocajul.
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#888 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 13 septembrie 2008 - 12:20

nu e asa frank...am observat CLAR intersectii in care daca nu s-ar trece pe rosu dintr-un anumit sens nu s-a trece niciodata
ti-am descris mai sus...ai blocat in fata....esti cuminte si nu blochezi intersectia....dar cat ai tu rosu se deblocheaza...insa se umple la loc de pe o strada adiacenta..ti se pune verde si tot acolo stai...am vazut live clar situatia asta
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#889 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 13 septembrie 2008 - 09:41

nu e asa frank...am observat CLAR intersectii in care daca nu s-ar trece pe rosu dintr-un anumit sens nu s-a trece niciodata
ti-am descris mai sus...ai blocat in fata....esti cuminte si nu blochezi intersectia....dar cat ai tu rosu se deblocheaza...insa se umple la loc de pe o strada adiacenta..ti se pune verde si tot acolo stai...am vazut live clar situatia asta

Situatia asta se intampla si la iesirea din Pasajul Lujerului, la intersectia Virtutii cu Uverturii. Vara asta am fost o singura data pe acolo, nu stiu din ce nebunie; era 2 august sau ceva de genul si am luat coada de masini din mijlocul pasajului. Deja pe acolo nu mai e de mers nici macar duminica :axe:
  • 0

#890 Marius*

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 612 Mesaje:
Inregistrat: 11-aprilie 07
  • Marca:vw
  • Model:1j5
  • Motorizare:atd

Scris 13 septembrie 2008 - 04:38

"Cu ocazia sarbatoriri Zilei Pompierilor care este sarbatorita sambata, circulatia in Bucuresti va fi blocata in jurul Palatului Parlamentului, pentru a permite desfasurarea evenimentelor: slujba religioasa, depuneri de coroane si parade militare. Restrictia rutiera incepe la ora 09.00, cand circulatia va fi blocata total in zona Monumentul Eroilor Pompieri - Palatul Parlamentului - Piata Constitutiei (Palatul Parlamentului - Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie - Str. Izvor) si ia sfarsit la ora 14.00, informeaza un comunicat ISU"
  • 0

#891 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 13 septembrie 2008 - 04:48

asa de prosti sunt, rar mai vezi. bun, planul lor era sa elibereze o MARE zona, de vineri de la ora 18, pana sambata la 14. desigur ca lumea nu a plecat (ca nici nu ai unde, chiar daca vrei, am incercat eu). si uite ca au avut loc, de fapt era loc sa se si circule pana incepeau ceremoniile cu adevarat, dar aici e romania. in esenta au blocat jumatate de zi (initial visau mai mult, si asa au fost certuri pt ca erau blocate cai de acces care nu aveau nici o treaba cu evenimentul) 4 strazi mari pt o ceremonie de 30 de minute.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#892 Marius*

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 612 Mesaje:
Inregistrat: 11-aprilie 07
  • Marca:vw
  • Model:1j5
  • Motorizare:atd

Scris 13 septembrie 2008 - 05:20

Nu stii din ce cauza se intampla asa? Pt ca planurile astea sunt concepute de mintile luminate de la birou.
  • 0

#893 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 13 septembrie 2008 - 05:53

daca vezi unde s-a desfasurat de fapt si unde imparteau fluturasi ca sa ne caram masinile, razi vreo 2 zile.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#894 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 14 septembrie 2008 - 05:39

Pai cine impartea fluturasii aia? Daca nu aveau antetul Politiei sau ceva de genu ... contau?

Eu am fost ieri prin Buc, Unirii-Rahova-Cismigiu ... te plictisesti rau (cel putin) la traficul din oras. In afara de faptul ca e aglomerat, mergi din semafor in semafor (de la Academie pana la Razoare iti vine s'o iei pe jos ... nu ptr ca ai sta la cozi lungi, ci ptr ca's multe semafoare nesincronizate), iar la mine se aduna si cu faptul ca nu cunosc strazile decat aproximativ.
Ce am remarcat fata de Constanta: la semafoare nu exista optiunea de a vira la dreapta pe galben intermitent (cu semnul de cedeaza trecerea ... mi se pare o chestie utila totusi). In schimb, am vazut ca se foloseste semnalizarea la schimbarea benzilor de rulare (un plus fata de CT, normal.) Minusul este ca se vireaza la stanga de pe banda din dreapta ta sau invers. In aceeasi intersectie mie mi'a taiat calea o tipa cu un C2 (galben, de'am zis ca'i Maxy la cum mergea :P), iar altcuiva in aceeasi maniera i'a taiat fata un Kalos. Si faza tare e ca tot ei erau mirati ca de ce erau claxonati ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#895 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 14 septembrie 2008 - 05:47

In schimb, am vazut ca se foloseste semnalizarea la schimbarea benzilor de rulare (un plus fata de CT, normal.)

Nu numai ca e obligatoriu prin lege, dar e si taxabil cu puncte si amenda. Din pacate nu se aplica, si de aici enorm de multe certuri sau accidente. Io semnalizez si cand ies din parcarea din fata blocului.

P.S. Maxy are Focus.

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 14 septembrie 2008 - 05:48

• 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#896 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 14 septembrie 2008 - 06:06

sunt in Buc pina pe 18,nu va invidiez deloc.......din vama pina acasa si apoi la munte,e tragic.....
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#897 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 septembrie 2008 - 06:11

Pai cine impartea fluturasii aia? Daca nu aveau antetul Politiei sau ceva de genu ... contau?

erau oficiale, dar facute fara cap. oricum cativa amarati si-au mutat harburile. cred ca au injurat toata ziua.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#898 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 14 septembrie 2008 - 06:56

Nu numai ca e obligatoriu prin lege, dar e si taxabil cu puncte si amenda. Din pacate nu se aplica, si de aici enorm de multe certuri sau accidente. Io semnalizez si cand ies din parcarea din fata blocului.

P.S. Maxy are Focus.

Viper, prefer sa nu semnalizeze, dar sa se asigure decat sa semnalizeze si sa se bage ca boul, dup'aia tot el mirat ca i'ai umplut frigiderul ...
Evident, ca ar fi ideal sa si semnalizeze si sa si respecte benzile, insa mai rar la noi asa ceva ...
Nu cred ca se poate zice ca'n CT e un trafic f lejer, insa fata de Bucuresti e parfum ...

PS: Stiu ca are Focus, insa nu stiu daca mai are si C2'ul in familie ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#899 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 septembrie 2008 - 08:20

azi a fost incredibil de aglomerat.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#900 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 14 septembrie 2008 - 08:50

Se antreneaza lumea pentru maine... Va recomand sa lasati masinile acasa sau sa plecati in afara orelor de varf (nu ca ar conta): maine ploua si e 15 Septembrie...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi