Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#1026 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 08 noiembrie 2008 - 09:58

Pun pariu ca in situatia de azi descrisa mai sus centura Otopeni-Tunari era goala, ca lumea care merge spre sudul sau estul orasului nu stie de centura. Un alt drum liber era Jandarmerei, pe care iarasi cei care vor sa ajunga in Vest nu au invatat-o destul de bine...
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#1027 adrian_r5

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 26 noiembrie 2008 - 08:37

Staţionarea pe prima bandă �n Bucureşti va fi interzisă

Pe prima bandă a străzilor cu două benzi pe sens nu vor mai putea staţiona maşinile, iar terenurile neconstruite vor trebui transformate de proprietari �n spaţii verzi, potrivit unei hotăr�ri a Consiliului General.
De la anul, prima bandă a străzilor din Bucureşti va fi destinată exclusiv autoturismelor cu trei sau mai mulţi pasageri, vehiculelor RATB şi maşinilor de intervenţie (salvare, poliţie, pompieri), conform Programului integrat de gestiune a calitaţii aerului �n Bucureşti aprobat, marţi, de consilierii generali ai Capitalei. Potrivit hotăr�rii, se �interzice staţionarea oricărui vehicul, �ntre orele 8.00 şi 20.00, pe banda �nt�i a şoselelor cu două benzi, iar pe timp de noapte parcările hipermarketurilor se vor transforma �n parcări de reşedinţă gratuite pentru riverani�.

articol complet
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1028 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 26 noiembrie 2008 - 08:43

sa vezi acuma batalii pe parcarile din hipermaket-uri.
eu sint totusi curios, daca i-a intrebat cineva pe aia de la hipermarket-uri daca sint de acord.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1029 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 26 noiembrie 2008 - 08:48

L-am vazut pe un individ de la un hipermarket la televizor (acum citeva saptamini cind s-a discutat prima oara despre parcarea libera noaptea in parcarile lor) si individul spunea ca parcarile sunt proprietate privata si n-au cum sa-i oblige la asa ceva. Acu vedem ce si cum. Beleaua e ca daca se va aplica totusi, parcerea e libera intre 22:00-08:00. Dar ce faci cu masina de cind vii de la servici pina la 10 seara ?

Aceasta postare a fost editata de Relu: 26 noiembrie 2008 - 08:48

• 0

#1030 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 26 noiembrie 2008 - 08:53

Staţionarea pe prima bandă �n Bucureşti va fi interzisă

Pe prima bandă a străzilor cu două benzi pe sens nu vor mai putea staţiona maşinile, iar terenurile neconstruite vor trebui transformate de proprietari �n spaţii verzi, potrivit unei hotăr�ri a Consiliului General.
De la anul, prima bandă a străzilor din Bucureşti va fi destinată exclusiv autoturismelor cu trei sau mai mulţi pasageri, vehiculelor RATB şi maşinilor de intervenţie (salvare, poliţie, pompieri), conform Programului integrat de gestiune a calitaţii aerului �n Bucureşti aprobat, marţi, de consilierii generali ai Capitalei. Potrivit hotăr�rii, se �interzice staţionarea oricărui vehicul, �ntre orele 8.00 şi 20.00, pe banda �nt�i a şoselelor cu două benzi, iar pe timp de noapte parcările hipermarketurilor se vor transforma �n parcări de reşedinţă gratuite pentru riverani�.

articol complet

nu vor mai stationa, vor pune avariile :D :D :P
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#1031 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 26 noiembrie 2008 - 09:04

eu, ca proprietar de hypermarket, n-as avea nimic impotriva, cu mentiunea ca masinile sa stationeze intr-adevar, doar intre zece si opt.
doar ca as cere 5 roni de masina pe noapte. si uite cum dispare criza.
ar fi culmea sa te oblige sa dai curtea ta pe gratis.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1032 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 26 noiembrie 2008 - 09:07

shopping
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1033 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 26 noiembrie 2008 - 09:24

Plouă.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#1034 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 26 noiembrie 2008 - 10:47

..........................................................
doar ca as cere 5 roni de masina pe noapte. ..........................

Nu 5 ron, chiar daca ar pretinde 1 ron / noapte / masina (eventual cu abonament) tot ar face o afacere buna la cati doritori vor fi.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1035 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 26 noiembrie 2008 - 12:58

La billa in drumul taberei nu mai ai unde parca daca te duci sa cumperi ceva... sau rar gasesti un loc de parcare. Asta ziua. Daca gasesti.. e in cel mai indepartat colt.
Acolo primele louri ocupate sunt cele mai apropiate de magazin(lumina) si de bloc. Inainte aveau gard si poarta acces.. noaptea parcarea era goala....de ceva timp a fost desfintata poatra si gardul.
Am o vaga banuiala ca la fel se intampla si la Mall in drumul taberei.. e parcare de resedinta mai mult
oricum, este valabil doar la hipermarketurile din oras. ca nu vad care ar fi avantajul sa parchez la carefour militari.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#1036 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 26 noiembrie 2008 - 01:14

Multe idei interesante si care par bune la prima vedere,pacat ca este un program emis in an electoral,de mult nu mai ma amagesc.Sa vedem cate se vor realiza in cei 5 ani si mai ales cum se vor respecta.
  • 0

#1037 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 26 noiembrie 2008 - 03:32

La �sterreich la multe supermarket-uri parcarea e cu plata, prima ora parcarea e free restu' pe bani ... (ziua cind magazinu' e deschis)
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1038 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 27 noiembrie 2008 - 04:51

nu vor mai stationa, vor pune avariile :lol: :lol: B)

la 2 benzi mi se pare o gluma proasta
in sua era sistemul functional (car pool lane parca in california), dar la 3 benzi pe sens + aia speciala..si era ulitma banda..nu prima
in plus restrictia era "2+" oameni, nu 3+
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#1039 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 28 noiembrie 2008 - 07:54

in state e o treaba misto, aia de sunt mai multi in masina au o banda prioritata

la nemti n-am gasit parcar de supermarket cu plata
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1040 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 28 noiembrie 2008 - 09:18

cu bicicleta se circula binisor
si o parchez in casa :lol:
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

#1041 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 06 decembrie 2008 - 03:41

Azi (sambata) a fost crunt; am zis si eu sa ma duc ca tot omul pana la Cora la cumparaturile saptamanale (de fapt la 2 saptamani, ca alegerile si ziua natioanala le-am sarbatorit in Bulgaria). Ca om destept am zis sa nu ma pun in coada cozii de masini care incepea de la Tricodava ci am luat-o drept, pe la Drumetul si apoi pe Sibiu. Pana la BCR s-a mers, dupa aia am zis ca nu e adevarat, bd. Timisoara era pur si simplu blocat, nu era nici macar loc sa virezi la stanga spre Plaza si Cora. Bun, hai prin Militari, deci fac dreapta..... Razoare, Geniului, la Apaca ne-am oprit: Iuliu Maniu era la fel de sufocat :lol: Sa ma intorc acasa, zic; pana la urma am in zona si Mega si Plus si piata.... intersectia Vasile Milea cu Timisoara se blocase si ea, practic spre Plaza era un continuum de masini aproape de la Razoare :D WTF ???
  • 0

#1042 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 06 decembrie 2008 - 11:38

Ultima luna din an + prima sarbatoare a lunii Decembrie.
Asta nu-i decat inceputul.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1043 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 06 decembrie 2008 - 11:48

Previzibil.
Cica anul trecut de sf niculae a fost la fel.
Azi am fost si eu din Dr taberei in tineretului, la plecare a trebuit sa iau pe cineva de la nufarul de langa mall lujerului...
Tot timosoara blocat de la razoare la mall. ora 14.00
Pe trafic greu se circula bine.
La intoarcere am luat-o pe centura spre cora militari.
CRIMA.. si nu pe centura unde era traficul obisnuit si am ajuns a carrfour relativ or.. ci coada de pe autostrada ce vroia sa o faca spre carrfour, Kika, Oulet. ora 16.30
Dezastru, coada era peste tot. Intru in magazin, lume obisnuita, cand sa ies.. blocaz in continuare de la iesirea din parcarea magazinului spre centura, o iau prin spate (exit 2) si parea mai omenesc, in schimb pe centura superaglomerat pana la kika unde parcarea full ora 19.30.
Intru in hornbach.. fac cumparaturile si vizitez si kika (nu merita)...

Unde e criza aia? Poate crizati sunt la noi..
  • 0

#1044 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 07 decembrie 2008 - 09:38

E clar ca Bucurestiul are o problema de scalabilitate, in sensul ca poate oferi un confort urban rezonabil pentru 1% foarte bogati, 10% peste medie, 15% medie si restul vai de capu lor. Procentele sunt scoase din burta si sunt departe de orice realitate dar oricum am vrut doar sa simplific - ideea e ca orice crestere a numarului de oameni care isi permit un anume lucru va scade de fapt accesibilitatea acelui serviciu sau produs. Iar intr-un oras conceput mai ales pentru "amarati" care muncesc la fabrica de la 7 la 15 si se intorc acasa cu troleibuzul trecand cel mult prin piata sa ia 1kg de fasole si 2 cartofi - asta daca nu au o nevasta casnica - sa nu ne miram ca avem traficul si aglomeratia de fiecare zi.

Dar legat de problema Kika/Hornbach - mi se pare o planificare foarte proasta sa aglomerezi o zona cu un asemenea potential de blocare, si anume intrarea pe A1. In cealalta parte a orasului, spre Glina, sunt campuri goale la capatul metroului nou inaugurat; ce i-a impiedicat sa construiasca si acolo?!
  • 0

#1045 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2008 - 10:00

de-aia eu as pleca ... :lol:
  • 0

#1046 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2008 - 10:29

Se mai deschide si Achan cica luna asta, langa Practiker si Metro.
Daca idioti de la primarie si ministerul transporturilor daca se tineau de cuvant si nu se futeau nul pe altul, acum ar fi trebuit sa fie deja(cred) functionale iesirea spre autostrada de la podul Ciurel ce ocolea in mare parte zona, Podul spre centura la capatull bv timisoara cat si podul spre ghencea-domnesti la centura(multe blocaje).
Dar sunt cretini. Si nu fac nimic.
  • 0

#1047 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 07 decembrie 2008 - 09:30

Am trecut azi pe acolo de 2 ori. Dimineata (11.00) de la Chitila la Bragadiru pe centura am facut 25 minute: 15 minute in mers si 10 minute de asteptat pe loc la zona comerciala Militari (pana cand am depasit pe contrasens toata coloana si am luat-o inainte). La intors era jale (16.00): sirul de masini dinspre Chitila era de la pod de la Chiajna (Rompetrol), masini pe 2 siruri si pe alocuri chiar pe 4, siruri interminabile de masini de pe strazi laterale care voiau sa intre in centura (iesirea din Carrefour, iesirea din Centura), si nimeni nu avansa un metru. Nu stiu unde era de fapt problema, insa e clar ca cine a gandit cum se va desfasura traficul pe acolo ar trebui sa se duca in Congo.

Maine se termina weekendul iar daca traficul in zona se va aglomera mai mult decat de obicei, traficul in zona aia se va bloca in proportie de 80-90%, fata de 40-60% in prezent.

==============================

In alta ordine de idei, daca se deschide Auchan langa METRO si 90% din oameni vor merge acolo dinspre Iulia Maniu (unii temerari pot ajunge din Chiajna pe coclauri), iesirea spre A1 se va lungi cu inca ~20-30 minute de la Cora pana la pod la autostrada. Ganditi-va ca intrarea/iesirea principala din oras va fi stopata de iesirea din METRO, Auchan, Praktiker, Decathlon, Domo, asta nepunand la socoteala toate magazinele din zona comerciala de la A1 (Carrefour, Bricostore, Kika, Hornbach, Mobexpert, Outlet ..., Augsburg, etc). Cred totusi ca Auchan s-a grabit cu mutatul acolo, insa sa vedem ce ne rezerva viitorul...

Aceasta postare a fost editata de AlexC: 07 decembrie 2008 - 09:38

• 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#1048 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 07 decembrie 2008 - 09:56

hmm inca e bine la mine,ieri am mers in Caefour Baneasa pe la ora 20 si era liber,pe la ora 00.30 noaptea am stat vreo 5 minute la Unirii(veneam de la niste prieteni si am luat-o pe deasupra nu prin pasaj) apoi am facut cam 15 min maxim pana la Piata Chibrit,azi ceva treaba pe la Mall din Lujerului inca se mergea ok la ora 20 cand am plecat de acolo.
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1049 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2008 - 10:17

ce ma bucur ca stau la Muncii !!!
eu merg relativ bine si inspre si dinspre centru (Victoriei, Unirii, etc)
si spre Cora (pantelimon) si spre Mall Vitan (desi destul de rar ...)
si spre socrii (stau la Dristor), iar daca vreau in parc ... e aproape
mai complicat e cand vreau sa ma duc la parinii mei caci trebuie sa ies spre A1, dar se intampla destul de rar... :lol:
  • 0

#1050 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 08 decembrie 2008 - 10:29

Azi a fost teroare ... probabil sarbatorile si ploaia.
Ce mi-ar placea sa am si eu locul de munca aproape de o gura de metrou ...sau macar nu in mocirla :lol: :lol:
  • 0

Ex-FN2 owner

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi