Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!
Scris 08 noiembrie 2008 - 09:58
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 26 noiembrie 2008 - 08:37
Pe prima bandă a străzilor cu două benzi pe sens nu vor mai putea staţiona maşinile, iar terenurile neconstruite vor trebui transformate de proprietari �n spaţii verzi, potrivit unei hotăr�ri a Consiliului General.
De la anul, prima bandă a străzilor din Bucureşti va fi destinată exclusiv autoturismelor cu trei sau mai mulţi pasageri, vehiculelor RATB şi maşinilor de intervenţie (salvare, poliţie, pompieri), conform Programului integrat de gestiune a calitaţii aerului �n Bucureşti aprobat, marţi, de consilierii generali ai Capitalei. Potrivit hotăr�rii, se �interzice staţionarea oricărui vehicul, �ntre orele 8.00 şi 20.00, pe banda �nt�i a şoselelor cu două benzi, iar pe timp de noapte parcările hipermarketurilor se vor transforma �n parcări de reşedinţă gratuite pentru riverani�.
articol complet
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 26 noiembrie 2008 - 08:43
eu sint totusi curios, daca i-a intrebat cineva pe aia de la hipermarket-uri daca sint de acord.
Scris 26 noiembrie 2008 - 08:48
Aceasta postare a fost editata de Relu: 26 noiembrie 2008 - 08:48
Scris 26 noiembrie 2008 - 08:53
Staţionarea pe prima bandă �n Bucureşti va fi interzisă
Pe prima bandă a străzilor cu două benzi pe sens nu vor mai putea staţiona maşinile, iar terenurile neconstruite vor trebui transformate de proprietari �n spaţii verzi, potrivit unei hotăr�ri a Consiliului General.
De la anul, prima bandă a străzilor din Bucureşti va fi destinată exclusiv autoturismelor cu trei sau mai mulţi pasageri, vehiculelor RATB şi maşinilor de intervenţie (salvare, poliţie, pompieri), conform Programului integrat de gestiune a calitaţii aerului �n Bucureşti aprobat, marţi, de consilierii generali ai Capitalei. Potrivit hotăr�rii, se �interzice staţionarea oricărui vehicul, �ntre orele 8.00 şi 20.00, pe banda �nt�i a şoselelor cu două benzi, iar pe timp de noapte parcările hipermarketurilor se vor transforma �n parcări de reşedinţă gratuite pentru riverani�.
articol complet
nu vor mai stationa, vor pune avariile
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 26 noiembrie 2008 - 09:04
doar ca as cere 5 roni de masina pe noapte. si uite cum dispare criza.
ar fi culmea sa te oblige sa dai curtea ta pe gratis.
Scris 26 noiembrie 2008 - 09:07
Scris 26 noiembrie 2008 - 09:24
Scris 26 noiembrie 2008 - 10:47
..........................................................
doar ca as cere 5 roni de masina pe noapte. ..........................
Nu 5 ron, chiar daca ar pretinde 1 ron / noapte / masina (eventual cu abonament) tot ar face o afacere buna la cati doritori vor fi.
Scris 26 noiembrie 2008 - 12:58
Acolo primele louri ocupate sunt cele mai apropiate de magazin(lumina) si de bloc. Inainte aveau gard si poarta acces.. noaptea parcarea era goala....de ceva timp a fost desfintata poatra si gardul.
Am o vaga banuiala ca la fel se intampla si la Mall in drumul taberei.. e parcare de resedinta mai mult
oricum, este valabil doar la hipermarketurile din oras. ca nu vad care ar fi avantajul sa parchez la carefour militari.
Scris 26 noiembrie 2008 - 01:14
Scris 26 noiembrie 2008 - 03:32
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 27 noiembrie 2008 - 04:51
la 2 benzi mi se pare o gluma proastanu vor mai stationa, vor pune avariile
in sua era sistemul functional (car pool lane parca in california), dar la 3 benzi pe sens + aia speciala..si era ulitma banda..nu prima
in plus restrictia era "2+" oameni, nu 3+
Scris 28 noiembrie 2008 - 07:54
la nemti n-am gasit parcar de supermarket cu plata
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 noiembrie 2008 - 09:18
si o parchez in casa
Scris 06 decembrie 2008 - 03:41
Scris 06 decembrie 2008 - 11:38
Asta nu-i decat inceputul.
Scris 06 decembrie 2008 - 11:48
Cica anul trecut de sf niculae a fost la fel.
Azi am fost si eu din Dr taberei in tineretului, la plecare a trebuit sa iau pe cineva de la nufarul de langa mall lujerului...
Tot timosoara blocat de la razoare la mall. ora 14.00
Pe trafic greu se circula bine.
La intoarcere am luat-o pe centura spre cora militari.
CRIMA.. si nu pe centura unde era traficul obisnuit si am ajuns a carrfour relativ or.. ci coada de pe autostrada ce vroia sa o faca spre carrfour, Kika, Oulet. ora 16.30
Dezastru, coada era peste tot. Intru in magazin, lume obisnuita, cand sa ies.. blocaz in continuare de la iesirea din parcarea magazinului spre centura, o iau prin spate (exit 2) si parea mai omenesc, in schimb pe centura superaglomerat pana la kika unde parcarea full ora 19.30.
Intru in hornbach.. fac cumparaturile si vizitez si kika (nu merita)...
Unde e criza aia? Poate crizati sunt la noi..
Scris 07 decembrie 2008 - 09:38
Dar legat de problema Kika/Hornbach - mi se pare o planificare foarte proasta sa aglomerezi o zona cu un asemenea potential de blocare, si anume intrarea pe A1. In cealalta parte a orasului, spre Glina, sunt campuri goale la capatul metroului nou inaugurat; ce i-a impiedicat sa construiasca si acolo?!
Scris 07 decembrie 2008 - 10:00
Scris 07 decembrie 2008 - 10:29
Daca idioti de la primarie si ministerul transporturilor daca se tineau de cuvant si nu se futeau nul pe altul, acum ar fi trebuit sa fie deja(cred) functionale iesirea spre autostrada de la podul Ciurel ce ocolea in mare parte zona, Podul spre centura la capatull bv timisoara cat si podul spre ghencea-domnesti la centura(multe blocaje).
Dar sunt cretini. Si nu fac nimic.
Scris 07 decembrie 2008 - 09:30
Maine se termina weekendul iar daca traficul in zona se va aglomera mai mult decat de obicei, traficul in zona aia se va bloca in proportie de 80-90%, fata de 40-60% in prezent.
==============================
In alta ordine de idei, daca se deschide Auchan langa METRO si 90% din oameni vor merge acolo dinspre Iulia Maniu (unii temerari pot ajunge din Chiajna pe coclauri), iesirea spre A1 se va lungi cu inca ~20-30 minute de la Cora pana la pod la autostrada. Ganditi-va ca intrarea/iesirea principala din oras va fi stopata de iesirea din METRO, Auchan, Praktiker, Decathlon, Domo, asta nepunand la socoteala toate magazinele din zona comerciala de la A1 (Carrefour, Bricostore, Kika, Hornbach, Mobexpert, Outlet ..., Augsburg, etc). Cred totusi ca Auchan s-a grabit cu mutatul acolo, insa sa vedem ce ne rezerva viitorul...
Aceasta postare a fost editata de AlexC: 07 decembrie 2008 - 09:38
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 07 decembrie 2008 - 09:56
Scris 07 decembrie 2008 - 10:17
eu merg relativ bine si inspre si dinspre centru (Victoriei, Unirii, etc)
si spre Cora (pantelimon) si spre Mall Vitan (desi destul de rar ...)
si spre socrii (stau la Dristor), iar daca vreau in parc ... e aproape
mai complicat e cand vreau sa ma duc la parinii mei caci trebuie sa ies spre A1, dar se intampla destul de rar...
Scris 08 decembrie 2008 - 10:29
Ce mi-ar placea sa am si eu locul de munca aproape de o gura de metrou ...sau macar nu in mocirla
Ex-FN2 owner
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi