Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#1051 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 08 decembrie 2008 - 11:30

da tu pe unde esti cu locul de munca, cumva pe la pipera-tunari? :D
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#1052 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 08 decembrie 2008 - 01:04

ploua si cred ca am spus tot. cum ploua, cum mor toti.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1053 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 08 decembrie 2008 - 01:16

si aseara era jale, iesisera toti sa vada luminitele, care erau si ele... jalnice...

plus daca blocheaza oparescu strazile adiacente bd unirii din motive de tirgul cu casute de craciun.... va fi dezastru... si o ninsoare peste aia, cu peste 50 % din masini neechipate cu anvelope iarna, dupa cite vad eu la stop...
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#1054 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 08 decembrie 2008 - 01:25

Sambata m-a dus nevasta-mea la Tineretului la offroad, dar de intors m-am intors singurel.
Am mers bine merci pe jos pana la metrou Mihai Bravu, apoi cu metroul pana la Dristor si de acolo din nou pe jos pana acasa. Cred ca am parcus vreo 3 km pe jos in seara aia :D

Incerc sa ma pastrez cat mai independent, de aia (desi imi e greu) nu imi iau masina deocamdata. Vreau sa vad daca mor fara ea, sper sa nu :D
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#1055 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 08 decembrie 2008 - 02:06

In Bucuresti transportul in comun e o alternativa de luat in calcul doar daca se numeste "metrou" sau "tramvaiul 41". In rest autobuzele si troleele stau la aceleasi cozi cu masinile si doar priceperea soferilor combinata cu gabaritul vehiculului le poate asigura un avantaj marginal.
  • 0

#1056 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2008 - 02:13

daca ai treaba zilnic in 2-3 colturi de oras si sa te cari dupa tine cu cate ceva, renunti atat de repede la transportul in comun, ca si loganul e bun :D
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#1057 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 08 decembrie 2008 - 03:49

da tu pe unde esti cu locul de munca, cumva pe la pipera-tunari? :D

Mda :( ... cea mai frumoasa inventie din ultimii ani :D ... macar de ar fi fost inainte de calea ferata.

Mijloacele de transport de suprafata nu sunt decat un mare fas...
Ar trebui sa se investeasca masiv in dezvoltarea retelei de metrou ... ma rog ... ma repet si eu aiurea cand muuulti altii spun asta de o gramada de ani :)
  • 0

Ex-FN2 owner

#1058 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 08 decembrie 2008 - 09:53

Cea mai tare zona :) ,motivul pentru care nu mai merg cu masina in timpul saptamanii decat seara :(
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1059 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 08 decembrie 2008 - 10:02

Cred ca am parcus vreo 3 km pe jos in seara aia :)

Incerc sa ma pastrez cat mai independent, de aia (desi imi e greu) nu imi iau masina deocamdata. Vreau sa vad daca mor fara ea, sper sa nu :(

E super senzatia cand mergi mai multisor pe jos.
N-o sa mori, ba o sa traiesti mai mult si mai bine.

Eu is puturos ,da' tre' sa-mi impun sa merg pe jos,cu bicicleta.

Altfel trece timpul...
  • 0

#1060 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 11 decembrie 2008 - 05:02

Azi s-a deschis si Auchan Militari. Dimineata pe la 11.30 se circula Ok spre autostrada, adica aglomeratia obisnuita.
In schimb la intoarcere 14.00 imediat cum treceai de finalul autostrazi.. coloana. Noroc cu Bl. Preciziei ca am mai scutit din timp.
Se pare ca nu se va finaliza aici, Auchan facer parte dintr-un plan mai mare.. "Militari Shopping",
Adica:
Auchan,
DECATHLON, http://www.decathlon...n-bucureti.html
C&A,
Humanic,
Media Galaxy.
Acestea se adauga la : Metro, Practiker, Bricostore, Hornbach, Kika, Oulet, Carrefour, Mobexpert,.. plus altele.
Binenteles, si traficul cu restul tarii.
Apoi, mai avem si Cora(ceva mai departe, mall Romania, viitor mall cotroceni cu Real parca.
Traficul.. un vis.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#1061 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 12 decembrie 2008 - 09:16

Ce ati zice daca ar exista o deviatie a lui 41 care sa mearga de la Virtutii (exista spatiu sa faca bretea sprea dreapta) pe Iuliu Maniu pana in capat la baza podului de la A1, acolo sa intoarca pe partea stanga unde exista teren liber si sa o ia inapoi? Spatiu este pe mijlocul strazii, oamenii ar avea alternativa viabila la masina pentru zona aia, si traficul nu s-ar sufoca... :D

Mi-a venit ideea asta trecand ieri prin zona, nefiind nici una incredibil de scumpa: spatiu este, terenul este a Primariei, nu e nevoie de poduri si podete pentru asta...
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#1062 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2008 - 10:18

Tramvai pe Iuliu Maniu a existat, insa a fost desfintat pe vremea lu' impuscatu peste noapte, pt ca exista metrou.
Si l-au desfintat asa repede incat au uitat toate tramvaiele la depou in zona industrilor... fiind nevoiti sa repuna linile, sa scoata tramvaiele si apoi sa scoata iarasi linile.
Daca se vrea.. exista linie de tramvai la max 1 km de zona comerciala, in zona depoului industrilor, trebuie doar sa lungeasca traseul si sa il treaca peste linile de tren. Pe iuliu maniu poate functiona pe linie noua pana in zona autogari ca apoi sa foloseasca linia existenta.
Insa ar face concurenta metroului. Cel mai simplu ar fi sa faca o mica prelungire de 1-2 statii, chiar si linie simpla, a metroului, de la industrilor pana la kika si apoi carrefour.
Simplu, eficient, rapid. dar gandeste cineva acolo, sus?
  • 0

#1063 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 12 decembrie 2008 - 10:43

Sau ca sa nu sape (ca e complicat) pot sa scoata metroul la suprafata 2-3 statii, ca spatiu e in zona aia :lol:
Auzisem ca au ceva planuri in acest sens, ca vor sa faca o parcare mare pe la capatul A1 ca sa nu mai intre lumea in Buc cu masina, sa o lase acolo si sa ia metroul...

Oricum ceva trebuie facut pt ca sunt foarte multe spatii comerciale mari si traficul e din ce in ce mai imposibil...
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#1064 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2008 - 10:57

Istoria ne spune ca in Romania lucrurile mari s-au facut in 2 moduri:

1) cu 20 de ani mai tarziu fata de ideea initiala, dupa ce proiectul a fost plimbat pe la diverse firme straine care si-au luat comision, au zgariat pamantul, au dat faliment, etc etc - timp in care foarte multi oameni de bine si-au ridicat case si au construit averi - vezi caile ferate in 1860-1880 si reteaua telefonica nationala 1930-1940. Inclusiv regele Carol 1 a "girat" o firma germana pe la inceputul domniei, firma care a cerut mai multi bani decat concurenta, i-a primit si apoi a dat faliment. Si calea aia ferata a fost facuta in final cu ingineri si cu mana de munca romaneasca... cativa mai multi ani mai tarziu

2) in conditii de dictatura, folosindu-se multa munca neplatita ("voluntari", prizonieri, militari in termen etc); macar lucrarile respective au fost "livrate" la timp :devil:

Deci.... enjoy the show!

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 12 decembrie 2008 - 10:57

• 0

#1065 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 12 decembrie 2008 - 11:30

Sales.. se poate dar e mai complicat ca trebuie sa treaca de linile centura, atat rutiera cat si de cai ferate, precum si de acces la magazine. Oricum acolo ajunge la suprafata pt ca este depoul de metrou, dar prin tunel linie simpla ar rezolva in mare traficul si RATB-ul di zona. Pt ca dureaza pana la 1 h sa pleci cu autobuzul de la Carrfour pana pe la autogara militari
Si tremenul de 20 ani.. este indulgent.. in multe cazuri, planificarea si executia au fost difereniate pana la 100 ani.
  • 0

#1066 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 14 decembrie 2008 - 05:45

Am fost si eu azi in West Park (asa, sa nu mai zica aztec ca nu are pe harta Kika si restul de magazine... :devil: ); traficul mi s-a parut aglomerat dar totusi fluent, incomparabil mai bine decat ce am auzit ca a fost saptamana trecuta. In zona respectiva drumul pare pur si simplu facut "la norma", apa baltea gramada, noroi pe asfalt cat cuprinde, m-am intors acasa cu masina incalificabil de porcita. La intoarcere insa am stat vreo 10 minute in coloana sa ies de acolo apoi traficul s-a blocat la intrarea in oras pe Iuliu Maniu. Dupa o vizita scurta la Auchan (da, aztec, sa nu zici si de asta.....) m-am intors pe Preciziei si am mers intins pana acasa. Sa vedem cat mai dureaza pana descopera toti "scurtatura" :D
  • 0

#1067 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 14 decembrie 2008 - 09:01

Haha.. si eu am fost la auchan aseara.. dar tot pe scurtaturi si la ora care am plecat eu se circula OK.
Ma mir cum se poate lansa un magazin la care pereti nu sunt gata.. dar pierdeau sarbatorile..
Referitor la harta.. nu am dreptate? Oricum e un pas inainte, insa daca ar avea un feedback mai mare de la utilizatori.. ar fi cea mai buna.
  • 0

#1068 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 14 decembrie 2008 - 10:18

OT: cu harta sunt mai multe probleme - majoritatea utilizatorilor au terminale "dumb" de tipul Nuvi; cu asa ceva nu poti marca waypoints in mijlocul campului (il pune el de capul lui pe cel mai apropiat drum) de asemenea doar cu unele modele varf de gama poti culege track-uri, insa de asemenea doar pe sosele existente. Asta limiteaza drastic numarul celor care pot culege date utilizabile de genul strada noua (sau inexistenta in harta curenta), intrarea in magazin cu precizie <10 metri si conturul vreunei cladiri importante.

In al doilea rand este problema umana, foarte multi cred ca fac un bine insa transmit date conforme cu perceptia lor din pacate inexacta (ex: pun waypoints gresite in MapSource unde cred ei ca e cladirea X, sau cum cred ei ca e sensul unic la strada aia, de fapt ei stiind strada vecina dar nu s-au obosit sa se uite la semnul cu numele strazii, etc) ceea ce duce la necesitatea validarii suplimentare a datelor. Foarte neplacut pentru toti cei implicati.

Iar in al 3-lea rand e validarea finala a hartii, la editare pot ramane bucati de drum aparent unite insa doar suprapuse (fiecare segment are si un Z-index, cu un editor 2D nu vezi exact ca din A nu ajungi de fapt in B ); din cauza numarului imens de drumuri e practic imposibil sa prinzi toate aceste erori. Cand a fost scoasa prima varianta rutabila in 2005 eu personal "am prins" cel putin 30 de astfel de probleme, iar altii probabil sute. Si stii care e partea funny? Ca problema recenta cu intreruperea de la Bacau nu exista in variantele beta la care am avut acces in cursul acestui an; stiu sigur ca am verificat ca s-a remediat alta intrerupere langa Focsani. Asta e, trimite unul ceva nou, se adauga si se strecoara si cate un bug...

Heh, daca ar fi facuta de super-oameni, ar fi o super-harta. Asa, avem ce avem, cu bune si cu rele. Gata OT-ul.

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 14 decembrie 2008 - 10:19

• 0

#1069 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 19 decembrie 2008 - 08:20

zi am testat o noua varianta de intrat in bucuresti... exasperat de coada imensa de la podul otopeni pana la aeroportul baneasa.
O varianta era si centura de la otopeni pana la Mogosoaia apoi spre bucurestii noi, dar si acolo a devenit de regula greu de trecut.
Aceasta varianta pleaca din centra (soseaua odaii ), cam din dreptul facultati INI, adica putin dupa ce linia de tren se desparte de sosea. Drumul se numeste Piscul mare, se continua cu Piscul Pietrei apoi cu Regimentului..si ajunge in Gh. Ionescu-Sisesti.De fapt este un drum in mare parte in linie dreapta.. dar drum. adica nu strada sau sosea, pt ca nu este asfaltat, doar pietruit si.. balti si noroi. insa nu pune mare dificultate in parcurgere.. . Oricum se salveaza intre 30min -1h .
  • 0

#1070 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 20 decembrie 2008 - 07:24

Azi pe drumul clasic spre Plaza-Cora a fost incredibil de liber, comparabil cu o zi de duminica. De asemenea in subteran la Cora erau locuri de parcare libere si nici vorba de ambuteiaj la intrare sau la iesire, ceva ce nu am mai vazut de vreo 2 luni :wub: In magazin aglomeratia uzuala de weekend, departe totusi de ce ne-am fi asteptat in sambata dinainte de Craciun. Ceva se intampla! :ph34r_anim:
  • 0

#1071 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 20 decembrie 2008 - 08:47

Lumea a plecat din oras! Azi am fost in excursie de 1 zi la munte, si dimineata era liber, insa la intors am mers cu coloana constanta de masini dinspre Bucuresti spre Brasov, asta intre 16 si 19:30.

Sa vedem zilele care vine, insa preconizez consumuri de exceptie pentru drumurile urbane :P
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#1072 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 20 decembrie 2008 - 08:47

cam tot Bucurestiul e asa,ieri am, facut Piata Chibrit -Baba Novac 20 minute! plecat la 18.40 ajuns la 19.00
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1073 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 20 decembrie 2008 - 09:54

Azi pe drumul clasic spre Plaza-Cora a fost incredibil de liber, comparabil cu o zi de duminica. De asemenea in subteran la Cora erau locuri de parcare libere si nici vorba de ambuteiaj la intrare sau la iesire, ceva ce nu am mai vazut de vreo 2 luni :P In magazin aglomeratia uzuala de weekend, departe totusi de ce ne-am fi asteptat in sambata dinainte de Craciun. Ceva se intampla! :ph34r_anim:

nene, ori tu minti, ori astia de la tv au filmat in alta tara. pai tu nu ai vazut cate reportaje, lumea se calca in picioare la magazin, cosuri de 2500 de lei pt craciun, cozi, profituri imense, blocaj auto peste tot. iti dai seama ca la inceput am fost ironic si eu stiu cat de josnica e mass-media.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1074 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 20 decembrie 2008 - 10:10

Oricum, astazi in zona Stefan cel Mare - Mihai Bravu, a fost cel putin la fel de aglomerat ca intr-o de lucru normala, daca nu mai aglomerat.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1075 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 20 decembrie 2008 - 11:22

Azi am facut asa:
Mihai Bravu-centru-giurgiului-afara din buc-centru-foisor-M Bravu-vitan-foisor-vitan. Drumurile au fost intre orele 10-17 si am circulat chiar lejer.
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi