Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#1551 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 23 octombrie 2009 - 07:09

A1 sau A2? :rolleyes:
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1552 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 23 octombrie 2009 - 12:09

aseara a fost crima, azi e mult mai bine si e o vreme superba. pacat ca nu am plecat undeva la munte ;)
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1553 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 23 octombrie 2009 - 01:04

Azi am avut multiple evenimente: o teava sparta la aeroport la Baneasa (nordul orasului blocat)

;) ;) ;) ... n-ai fost singuru' afectat: Vicepreşedintele SUA a luat apă �n ţara lui Dorel
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1554 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 27 octombrie 2009 - 02:10

nu stiu ce s-a intamplat azi in centru...eu de obicei am drum pe la unirii pe la ora 6-7 seara (drum zilnic) insa azi era o nebunie de nedescris...
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#1555 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 27 octombrie 2009 - 10:56

A1, my mistake. Si azi a fost la fel, mai ales cand in intersectia au intrat in acelasi timp un TIR si un tramvai, din directii diferite :) Cred ca la iarna o iau prin oras, ca alternativa la pasajul asta nu prea exista in zona...

Aseara centura de la Chitila la A1 era absolut bara-la-bara, coada incepea la podul de la A1 si se termina la vreo 300m de sensul giratoriu din Chitila. Mi s-a facut mila de cei de acolo, cred ca bucata aia de 8km au facut-o in minim 45 minute.
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#1556 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 27 octombrie 2009 - 10:58

Mike, probabil este vorba de Sf Dumitru.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1557 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 27 octombrie 2009 - 11:04

Pentru prima data anul asta coada de la Razoare incepea din zona "Lovinescu", inainte de Tricodava :) Oricum am luat 41 insa revenim la problema: care criza, cu strazile pline si magazinele la fel?
  • 0

#1558 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 30 octombrie 2009 - 08:50

Deja se vede in trafic deschiderea mall-ului din cootroceni. Daca paia ieri treceam destul de rapid venind dinspre apaca, ieri pe la 15.30 situatia era alta. Blocaj prima banda, aproape nu putea sa virezi pe timisoara(unde scuarul format pe banda 3 mai lat de o banda va face cu siguranta multe victime), gardul despartitoe ce este plantat intre linile de tramvai a avut deja de suferit de la intoarceri..
Mall-ul vad ca au in plan 50.000 vizitatori zilnic. Daca 20% din ei vin cu masinil;e...10.000 masini in plus in trafic cu siguranta va fi o mare problema.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#1559 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 30 octombrie 2009 - 09:59

Oricum mi se pare o idee stupida sa faca inca un mall la 2 intersectii de Plaza. Sau e la una distanta, nici nu mai stiu?
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#1560 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 30 octombrie 2009 - 10:40

Afara ploua cu clabuci. Gata traficul... Si am fost doar prin cartier...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1561 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 30 octombrie 2009 - 10:46

Cele 2 mall-uri sunt pe aceeasi parte a strazii; intre ele exista un singur semafor. Ma astept ca in final sa imparta acelasi "pool" de clienti - care nu va fi sensibil mai mare decat cei existenti deja la Plaza. Legat de sistematizarea urbana de pe Bd. Timisoara, si eu l-as trimite pe arhitectul respectiv la puscarie :D
  • 0

#1562 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 30 octombrie 2009 - 11:10

Exact ce ziceam. O locatie nefericita pt. INCA UN mall.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#1563 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 31 octombrie 2009 - 06:16

Sambata seara, sensul centru-Dr. Taberei: masini gramada, circulatie cat de cat fluenta.... pana la Academie. De acolo bara la bara, celebrul giratoriu semi-blocat, nu de alta dar Bd. Timisoara dadea pe dinafara :rolleyes: Prin cartier circulatia uzuala, cateva masini...
  • 0

#1564 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 31 octombrie 2009 - 06:52

Deci, iar aglomeratia provocata de cele 2 mall-uri... ''strategic'' asezate.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#1565 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 31 octombrie 2009 - 08:00

Astazi nu am intampinat nici un fel de aglomeratie. :rolleyes:
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1566 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 31 octombrie 2009 - 08:13

...la gratar si voie buna.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#1567 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 31 octombrie 2009 - 08:40

:wub:
  • 0

#1568 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 31 octombrie 2009 - 09:10

Right. Eu am intampinat aglomeratie la targul de joburi unde a trebuit sa "vand" oferta companiei; cumparatori multi, calitate foarte slaba. Foaaaarte slaba. Nu ma refer la studenti ci oameni cu facultatea terminata care au umblat numai pe la firme no-name (maturate intre timp de criza) unde au fost "jack of all trades" - oameni cu CV-uri stufoase care au avut de-a face cu multe tehnologii insa cu niciuna suficient de bine incat sa acceseze mai mult de un post de junior intr-o corporatie. Din pacate din punctul asta de vedere corporatia nu iarta :wub:
  • 0

#1569 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 31 octombrie 2009 - 10:40

Dci..., intru in bucuresti prin popesti leordeni, vitan, dristor, stefan cel mare,tei,aviatiei,herastrau, piata victoriei, buzesti, pana in fata academiei s-a circulat normal. Adica chiar normal, fara prins 2 semafoare, fara trafic aglomerat, chiar ata. Ajung in fata academiei.. ful, panta plina spre razoare chiar de jor,. Aleg varianta cotroceni-leu.
Din pacate nu mai este castigatoare.De la deschiderea mall-ului au disparut politisti. Si de la leu si la apaca pana si de la lujerului.
Dar oricum cred ca mai rapid decat prin razoare. Nu am incercat sa fac stanga la apaca din cauza mall-ului
  • 0

#1570 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 01 noiembrie 2009 - 02:10

aseara pe la 22 se mergea cat de cat decent in zona mall,am incercat sa gasesc o sala de biliard libera si am ajuns la IDM initial apoi am zis sa vad noua minune,aglomeratie ciumeti cu haine de "mall" impreuna cu pitipoance, praf gramada ,mizerie ce sa mai mall romanesc abia deschis.Ma rog cica e un circuit de kart pe acolo dar nu am reusit sa il gasesc si nici nu am avut chef sa il caut prea mult.
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1571 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 04 noiembrie 2009 - 07:19

Sa-mi da cu tesla'n'oua daca mai inteleg ceva in privinta traficului.
Ieri zic sa evit zona razoare pt ca am plecat pe la 17.30 de la munca (cal victoriei).
Zic.. sunt ciumec si o iau pe la parlament, mariot-ghencea...
Plan bun, executia proasta. Pt ca de la intrarea de pe la fostul stadion republica(fac de medicina.... bara la bara pana la trefic greu si fost cinema lira. In schimb in intersectia de la Mariot cei care veneau pe partea cu 13 sept dinspre parlament nu aveau de stat mai mult de 1 semafor, fata de cei care veneau dinspre izvor. Apoi circulat bine. Timp 1h
Azi.. dn cauza ca masina a plecat mai devreme fara mine.. zic ia troleu(69/90/91, ce vine) in locul autobuzelor, care ocolesc si fac mult (168/368). Plan bun, executia proasta.
De la universitate pana la eroilor fac peste 30 min. 3 statii 30 min. Pana la eroilor(fac de medicina) era bara la bara.
Face troleul ocolul ala si iese la academie... pustiu. Pustiu de tot pana sus pe panta de urcare, unde nu opreste pana in statiE. In schimb.. coada era pe partea cu coborarea... bara la bara cat vedeai cu ochi pe partea opusa. De la eroilor pana spre capat troleu 20 min. Deci ca in zilele bune.
In afara ca ploua...si e frig... care sunt explicatile pt aceste blocaje si situatii inexplicabile. Si mai ales ca este ilogic.
  • 0

#1572 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 04 noiembrie 2009 - 08:01

Nu cauta explicatii, circulatia in buc. e mai ciudata ca judecata femeilor.... :angry:
Asta seara plec de la atelier. In capatul strazii ma astept ( ca deobicei ) sa ma lase lemurienii sa intru in "coada", dar NU erau masini pe Baicului !! Stau blocat cu mintea citeva sec. si plec. Am mers ATZA pina la Dimitrov unde fac super elegant stinga pe M.Bravu si merg absolut lejer pina la Baba Novac. 300 metri pina la Dristor oarecum aglomerat, dar dupa, iar gaura ! Ajung acasa, fumez 2 tigari in masina pina se elibereaza un loc de parcare, si gata.
Iaca, mai sunt si alte zone/momente ciudate in buc. :)

Aceasta postare a fost editata de Relu: 04 noiembrie 2009 - 08:02

• 0

#1573 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 04 noiembrie 2009 - 08:20

Azi din 282/41 situatia s-a vazut cam asa:

- Dorobanti liber spre Charles de Gaulle, multe masini pe celalalt sens, semicercul ala de la piata plin-plin
- Prezan foarte aglomerat in ambele sensuri
- intersectia de la Arc cu potential de blocare, nu mai intrau masini pe Kiseleff spre Victoriei, iar in sus coloana probabil era de dincolo de Piata Presei
- Turda, Grant, Crangasi - ca de obicei, coloana continua de la Miciurin pana la "emag"
- la Plaza nu mergea semaforul si se bagau toate masinile cum nimereau, militienii nu pareau sa stapaneasca perfect situatia

O fi si ceva legat si de meciurile din seara asta.
  • 0

#1574 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 04 noiembrie 2009 - 09:48

Astazi s-a circulat extrem de prost.
La inceput am avut surpriza sa prind relativ liber Mihai Bravu si Stefan cel Mare (pana la fostul spital Colentina), in jurul pranzului. Dupa aceea a inceput nasoleala, pana la Arcul de Triumf s-a mers execrabil, dupa Arc pana dincolo de P-ta Presei a fost ok.
Pe Calea Victoriei a fost acceptabil, considerand conditiile, dar cand am facut stg pe langa cladirea Union sa ies in bulevard, jale. La Universitate jale si multi nesimtiti; pana la Rosetti liber, dar de la Rosetti si pana la intersectia cu Calea Mosilor nenorocire. Basca o ambulanta care desi a vazut ca pe ambele sensuri, ambele benzi (deci 4 randuri/coloane) erau blocate cu masini care nu aveau unde si cum sa circule, totusi ambulanta a vrut sa se strecoare si ea pe acolo, desi ar fi putut sa o ia pe alte stradute. Pe mine m-a prins in dreptul unui troleibuz, care nu a schitat niciun gest sa traga mai pe margine (mergea relativ langa linia despartitoare dintre benzi), astfel incat a trebuit sa ma apropii de troleibuz la ~2-3 cm, iar ambulanta a trecut la alti 2-3cm de oglinda mea laterala stg.
Tot pe aceasta portiune unul foarte "destept" cu un Q7 negru tot schimba benzile incercand sa se bage cat mai in fata si cat mai repede, incat o data era cat pe ce sa se urce pe mine; cu o alta ocazie coloana se deplasa iar el uitase sa plece stand intr-o intersectie cu inca 2 masini in spatele sau, iar cei din stg si dr aveau semaforul verde. Ar fi meritat ciomagit zdravan.
  • 0

#1575 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 05 noiembrie 2009 - 01:05

Aseara (pe la 6) pe Stefan cel Mare, dinspre Perla pana la Obor a fost un blocaj imens pe AMBELE sensuri! Logica lipseste cu desavarsire... in fiecare zi programul era acelasi, blocaj dinspre Obor dimineata si invers seara.

Azi alta minune. Liber COMPLET la 9 dimineata pe Bd. Basarabia, portiunea dintre intrarea la Lia Manoliu si Piata Muncii. Asa ceva cred ca nici seara nu am vazut.

Nu stiu ce sa mai cred. :rolleyes:
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi