Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!
Scris 17 noiembrie 2009 - 03:09
Scris 17 noiembrie 2009 - 03:19
ce nu va ajunge?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 noiembrie 2009 - 03:29
Scris 17 noiembrie 2009 - 04:20
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 noiembrie 2009 - 05:04
Ceva ciudat
Inca sunt nelamurit.
Dimineata pe la 6.20 fac 15-20 min de acasa la munca(DrTab. - fost CC).Azi am facut max 25 min de la servici acasa. La orele 16.
Cand de obicei e rupere la academia militara-razoare(15-20 min doar acolo).
Azi am fost doar a 2-a masina la semafor.
Ori e paranormal, ori restul nu au apucat sa ajunga din cauza blocajelor din alta parte.
Scris 17 noiembrie 2009 - 05:17
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 17 noiembrie 2009 - 05:49
Acum 10 min. super liber !
WTF ??
Scris 17 noiembrie 2009 - 07:09
Scris 17 noiembrie 2009 - 09:09
despre fotografie
Scris 17 noiembrie 2009 - 09:44
parfum
apoi plecat ora 18.05 din capat 1 Mai ajuns Universitate ora 18.45 ,not so good mers pe Kiseleff Victoriei
Scris 12 decembrie 2009 - 06:09
probabil ca a sesizat si romanul si a iesit cu masina.
zicea relu candva ca noi avem matrita stricata. bai nene, da parca prea rau. cu ce-am gresit?
ninge firav. soferii panicati. abia se merge. nu-i nimic, stam in coloane ca prostii si ardem benzina. nu voi intelege niciodata de ce eu mergand normal si legal iau un avans atat de mare la semafor. in fine.
ninge firav. au cazut semafoarele. multe. exista intersectii unde nu poti sa treci. ca o paranteza, aseara la arcul de triumf nu mergeau semafoarele. intr-un tarziu apare un politist care in disperare a inceput sa-i opreasca pe toti. in cateva minute s-a facut liniste in intersectie si am trecut. nu stiu ce fluiera el pe acolo si ce spera sa faca pana la urma. deja ma plictisisem asteptand. am trecut si pasajul. parca pe sus nu era asa stramb. prevad ceva accidente pe viitor. dar am trecut repede. la intoarcere iar bine, mers intins pana la arcul de triumf desigur, unde cei de pe banda 1 faceau toti stanga. m-au ratat 2 si am ajuns acasa (eu eram pe banda doi, aia fiind incadrarea corecta pt meru inainte. banda 1 nu e nici macar pt inainte, e pt dreapta). bun, revenind la intersectii, semafoare stricate si romani. deci stai si astepti, si astepti si astepti. cand cineva iti poate face loc, refuza si se uita la tine ca un imbecil. dupa o vreme imi fac loc singur, prioritarii (care nu aveau mare loc sa se duca oricum, adica puteau sa opreasca inainte de noi, sa trecem, nu in fata noastra) stupefiati. in orice tara, inclusiv bulgaria, te lasau sa treci cate o masina, chiar daca e o situatie rara sa nu fie gandita o intersectie, dar e valabil si la intrarea pe un drum principal. in romania, NICIODATA.
despre fotografie
Scris 12 decembrie 2009 - 09:31
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 12 decembrie 2009 - 09:40
Scris 12 decembrie 2009 - 09:48
Stai sa vezi dupa sarbatori, pana acum ce rezerve au mai avut oamenii, ce bani negri s-au mai invartit cu alegerile prezidentiale,.......................................... In magazin destul de aglomerat, cozi la case, semn ca mareata criza e in continuare doar la televizor.
Scris 12 decembrie 2009 - 09:56
si am avut asa. vreo 3 care au schimbat banda fara sa stie ce fac. normal, ningea, oamenii erau pierduti in spatiu si au "intrat" in mine. i-am evitat.
unu care nu s-a asigurat, ba mai mult, din imbecilitate maxima, a decis sa opreasca in mijlocul drumului perpendicular. asta a fost mai delicat.
unu care de pe banda 3 (din indulgenta, ca acolo nu e banda, dar hai) s-a gasit sa o taie la dreapta fara nici un stres. l-am iertat si pe asta.
astea puteau sa fie 3 accidente usoare si 1 de dat la ora 19.
restul care dau semnal stanga si fac dreapta sau nu dau nici un semnal, nici nu-i mai pomenesc.
despre fotografie
Scris 12 decembrie 2009 - 09:58
Io cind le zic prietenilor ca mi-e frica sa mai circul, cica am imbatrinit.....
Scris 12 decembrie 2009 - 10:03
despre fotografie
Scris 12 decembrie 2009 - 10:06
Scris 12 decembrie 2009 - 10:08
despre fotografie
Scris 12 decembrie 2009 - 10:12
Scris 12 decembrie 2009 - 10:14
Scris 12 decembrie 2009 - 10:15
Scris 12 decembrie 2009 - 10:16
despre fotografie
Scris 12 decembrie 2009 - 10:18
Scris 12 decembrie 2009 - 10:20
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi