Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!
Scris 12 decembrie 2009 - 10:20
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 12 decembrie 2009 - 10:23
O fac low-rider, dar tot ii las bara dă sină dă trenCe vorbesti mah ? N-ai auzit ca masinile cu garda mare sunt nasoale ??? :laugh:
Scris 12 decembrie 2009 - 10:27
Cam la fel e in CT. Nusht cum a nins in Buc, da in Ct ninge de dimineata, insa pe zi era prea cald sa se depuna si se circula destul de ok, insa mai lent decat de obicei. Acum, pe seara, insa, desi erau destul pe putine masini pe drum, se taraiau toti. 40-50 km/h, indiferent de banda pe care mergeau. Si nici gand sa se dea vreunu la o parte. Sau mai ales sa isi tina banda lui. Daca pe sosea erau urme lasate de vreunu cu o roata pe o banda si cealalalta pe alta banda, p'acolo mergeau toti idiotii. Si cand le urai de bine, se uitau mirati, nu intelegeau care e problema. Cum peste noapte sigur o sa inghete, maine abia astept sa ies prin oras sa vad bordurile si stalpii decorati cu masini
pai azi, trecand peste cativa care mergeau pe mijloc fara motiv, nici nu i-am mai mentionat, mergand in coloana vad pe jos 2 sageti. erau sagetile de mers inainte si noi (adica coloana in sine), ne deplasam printre sagetile alea, nu deasupra lor.
evident ca se uita la tine si nu pricep ce vrei, ce s-a intamplat. se sperie si mai rau.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 decembrie 2009 - 10:39
Desi, daca nu ma insel, erau cativa care mergeau pe doua benzi, desi in fata lor se mergea in 2 coloane pe cele 2 benzi ...
Noi sa fim sanatosi ... si sa avem caucioace/indemanare/noroc si mai ales rabdare sa'i ocolim pe toti
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 13 decembrie 2009 - 07:25
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2009 - 07:27
Scris 13 decembrie 2009 - 07:31
mda ...
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2009 - 08:01
Asa ca azi pe la ora 15 mergeam eu spre Cora voios nevoie mare, profitand si de faptul ca prea putini vad semnul de sens unic si mergeau toti insirati ca margelele pe banda 1, eu ca zmeu pe banda 2. Mi-am facut si cea mai mare dambla, si anume sa trec cu 60/h peste calea ferata, unde de obicei ma inverzesc de oftica vazandu-i aproape pe toti cat de incet merg, desi sunt facute atat de bine trecerile incat si cu un Ferrari poti trece in plina viteza.
Insa, evident, inevitabilul s-a produs aproape de rondul de la Cora: daca lumea nu vede "Sens unic" la acest capat, de ce ar vedea "Accesul interzis" la celalalt capat! Asa ca s-a produs si mare infruntare: samuraiul japonez (scuzati "pleonasmul" ) Forester by subsemnatul versus cavalerul teuton Allroad 2.5 tedei by blonda, dar blonda! Dupa niste faze lungi clipitoare, claxoane, oprit bot in bot, aratat cu deshtu undeva la un semn rotund de la inceputul strazii, teutonul impreuna cu blonda dar blondă se recunoaste �nfr�nt si baga un marsarier demn de un H�kkinen pana in rond! Jos palaria! :laugh:
Nota: Si ieri am facut acelasi drum, din fericire in acelasi sens si n-am observat nici eu semnele, rezulta ca sunt si eu șaten dar blond...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 13 decembrie 2009 - 08:04
Scris 13 decembrie 2009 - 08:28
stai linistit ca am avut acelasi soc.
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2009 - 08:31
Scris 13 decembrie 2009 - 11:05
despre fotografie
Scris 13 decembrie 2009 - 11:11
Scris 13 decembrie 2009 - 11:17
Scris 13 decembrie 2009 - 11:27
Scris 13 decembrie 2009 - 11:31
despre fotografie
Scris 14 decembrie 2009 - 09:15
momentan e ok
vad diseara cum mai ies din curte de la firma
Scris 14 decembrie 2009 - 11:30
Hotarit !....
vad diseara cum mai ies din curte de la firma
Scris 14 decembrie 2009 - 01:09
Scris 14 decembrie 2009 - 01:11
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 14 decembrie 2009 - 01:13
Nu e bine insa daca vrei sa iti schimbi si tu anvelopele si stai 2 ore la coada ... ce bine ca io mi le-am schimbat de vineri
Scris 14 decembrie 2009 - 01:31
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 14 decembrie 2009 - 08:36
despre fotografie
Scris 14 decembrie 2009 - 08:50
Flickr - pozele mele
Scris 14 decembrie 2009 - 09:01
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi