Iuhuuuuuuuu! :crazysanta: :crazysanta:
Baaaaaaaaah, ninje baaaaaah! :party1:
Plecat din Drumul Taberei / Ghencea, destul de multe masini, incepusera cozi serioase la Razoare, noroc ca eu o iau pe Vasilea Milea. Din fericire, zapada serioasa ii descurajeaza pe cei mai multi sa o ia pe "scurtaturi" printre blocuri, asa ca pentru Mandel a fost mana cereasca!
Mi-am permis si doua arogante supreme: una cand stateam pe straduta vis-a-vis de noul Mall Cotroceni la semafor, care semafor pentru cine nu stie sta pe verde pentru acea straduta fix 4 secunde (fara exagerare!), deci am dublat "coloana" formata din 3 masini. Imi era foarte clar ca in cele 4 secunde nu trece mai mult de o masina, cel mult al doilea dar deja in semi-ilegalitate. Stiu secventele foarte bine, stiam ca n-are cum sa vina in acel moment nici o masina sa intre acolo, asa ca m-am pus in pole-position, am starnit supararile lui nr 3 in coada dar n-am stat la palavre sa vad ce vrea, si cand s-a pus verde am tasnit cu viraj (larg) la dreapta pe Timisoara catre Vasile Milea. Eu facusem 50 de m cand termina prima masina de luat curba :devil:
A doua: stanga de pe Timisoara catre Milea, dupa ce trec toti de pe contrasens, NICI O masina in fata. Momentul asteptat de mine de mult timp: 3 benzi, multa zapada, nicio masina in fata! Iuhuuuuu, talpa, m-am dus pe la 70-80 la ora, luminitele din spate s-au facut tot mai mici....oh yeaaaaaah! :party1:
Sa ninga! Sa ninga! Sa ninga! Sa ninga! Sa ninga!
Aceasta postare a fost editata de Forester: 18 decembrie 2009 - 08:36
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.