Profesionisti ai volanului...
Scris 14 septembrie 2010 - 05:51
Dar ce te faci cind se cred toti posesorii de polizoare schumaheri ??
Iti spun eu, te feresti !!
Scris 14 septembrie 2010 - 06:10
merg incet si prudent aia cu rasina in cap.Da mah, dar cu alea mergi INCET,PRUDENT, cu alte cuvinte te DEPLASEZI !
Dar ce te faci cind se cred toti posesorii de polizoare schumaheri ??
Iti spun eu, te feresti !!
restul... "e realitate"
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 14 septembrie 2010 - 06:17
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 septembrie 2010 - 08:07
(se vad deja elementele de rally)
Si muzica:
Si "making of":
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 17 septembrie 2010 - 02:37
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 20 septembrie 2010 - 02:51
Scris 21 septembrie 2010 - 10:11
Scris 21 septembrie 2010 - 11:06
... Nimeni nu are instinctul de a contrabraca cand intra in derapaj, cred ca nici macar Stig
...
Daca nu bracam instant probabil ca nu mi-ar fi fost deloc bine, (daca mi-ar mai fi fost in vreun fel), in urma cu vreo 7-8 ani. Eram cu Tico (masina foarte solida... ) si mergeam catre casa, pe bv Ghencea, prin fata cimitirelor. Pe vremea aia inca nu "imbunatatisera" calea tramvaiului si se mergea si pe linia de tramvai. Eu am vrut sa depasesc niste mormoloci de pe banda 2 asa ca m-am bagat pe linia de tramvai, care insa era cum era in vremurile alea. In portiunea respectiva, era putin mai inalta decat piatra cubica de pe langa, si dupa ce am terminat depasirea, am dat sa revin pe banda 2. Fata a revenit, spatele nu. Desi era vara si uscat, sinele mi-au "furat" rotile din spate asa ca m-am trezit ca merg oblic cateva secunde, 2-3 probabil. Evident ca eram cu rotile bracate maxim stanga, si intr-un final au iesit si rotile din spate de pe sine. N-am ciupit deloc frana, nici nu cred ca am accelerat, pur si simplu am lasat piciorul pe pedala de acceleratie atat cat era si inainte.
Daca n-as fi bracat rotile, cu siguranta ajungeam fie intr-un stalp de pe dreapta, fie in gardul de beton al cimitirului daca ratam stalpii. Si aveam minim 60/h.
Tot filmul evenimentelor l-am pus cap la cap ulterior, ca atunci n-am avut timp!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 21 septembrie 2010 - 11:42
Scris 21 septembrie 2010 - 12:22
adica, in toate situatiile avute, din toate am scapat invartind de covrig.
Scris 21 septembrie 2010 - 12:47
@andrei nu imi dau seama de ce spui asta sincer nu e in instinct sa ii dai gaz la fwd (eu am ciupit frana o data de exemplu ), dar prima chestie intotdeauna iau din covrig. inainte sa-mi iau carnetu am tot fost cu voi la karting si nu m-am gandit niciodata "ba trebuie sa contrabrachez", am facut-o pur si simplu.
@pejte tare ala cu proba de raliu si inexplicabil asta din formula renault (la un asa nivel)
Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 21 septembrie 2010 - 12:48
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 21 septembrie 2010 - 01:06
Scris 21 septembrie 2010 - 01:31
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 septembrie 2010 - 01:31
Ce ziceti voi e iarasi adevarat, insa e un instinct dobandit, nu unul nativ.
Eu asa vad lucrurile in momentul asta
Scris 21 septembrie 2010 - 01:32
Scris 21 septembrie 2010 - 01:35
despre fotografie
Scris 21 septembrie 2010 - 01:37
In situatia aia, tu ce instinct ai avea ? Ce faci cu rotile fata ??
Posibil uneori ...Din instinct frânezi.
Scris 21 septembrie 2010 - 01:40
despre fotografie
Scris 21 septembrie 2010 - 01:50
Repet, eu asa vad lucrurile. Eu ma refer doar la derapaje usoare sau la viteze mici, unde masina reintra pe o directie buna destul de repede, deja la viteze sau unghiuri mari e vorba de viteza de reactie, cum s'a vazut si in filmuletul de la care a plecat discutia
Scris 21 septembrie 2010 - 01:53
De ce zic ca nu mi se pare instinctiv sa contrabrachezi? Pentru ca tu practic in momentul ala rotile le ai in o cu totul alta directie decat cea pe care vrei sa aduci masina. Eu zic ca pentru cineva care nu s'a suit la volan, n'a urmarit macar un filmuletz cu derapaje and stuff, o sa tina rotile pe directia pe care vrea sa ajunga, nu va contrabraca.
Ce ziceti voi e iarasi adevarat, insa e un instinct dobandit, nu unul nativ.
Eu asa vad lucrurile in momentul asta
Pai exact asta inseamna a "contrabraca", cel putin in conceptia mea! Adica tragi de volan pe directia in care vroiai sa mergi, de obicei invers decat directia in care derapeaza masina
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 21 septembrie 2010 - 04:23
Aceasta postare a fost editata de cata69: 21 septembrie 2010 - 04:59
despre fotografie
Scris 21 septembrie 2010 - 04:50
Scris 21 septembrie 2010 - 04:59
despre fotografie
Scris 21 septembrie 2010 - 07:08
ce ?!N-ar fi rau sa ne exprimam mai greu in scris decat in ...contrabracat.
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 21 septembrie 2010 - 07:13
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi