Profesionisti ai volanului...
Scris 27 august 2010 - 09:44
Ce treaba au soferache aia cu adevaratii profesionisti ai volanului?
Scris 27 august 2010 - 09:58
Apropo, vezi posturile mele în acest topic
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 august 2010 - 10:02
Scris 27 august 2010 - 10:06
Apropo, vezi posturile mele în acest topic
Vazut, tras concluzii. Greseala mea
PS: Stai linistit, nu ma gandeam ca i-ai pus aici sa-i lauzi.
Scris 27 august 2010 - 10:13
Ce tari 'ie' ei. Imi pare rau ca n-am avut inca ocazia sa incerc si eu cu un bamveu d'asta sa fac driftoooo printr-un poligon, ceva...
Ai vorbit de parcă ai 99 de ani şi mâine mori.
"E" tari până nu mai "E"
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 august 2010 - 10:15
Scris 27 august 2010 - 10:29
O evoluţie a societăţii ca în filmele SF cu maşini care merg singure, clădiri suspendate şi alte minuni nu văd prea curând, decât după o prăbuşire iniţială serioasă.
Apropo, cam din anii 60 există tehnologia ca maşinile să meargă independent pe şosea. Ok, atunci nu se putea face prin sateliţi, ci prin senzori aşezaţi de-a lungul drumurilor, dar se putea face. De ce nu s-a impus aşa ceva? Greu de spus, multe idei bune au dispărut pt. că nu au venit de la compania care trebuia. Corupţie este absolut peste tot în lume.
despre fotografie
Scris 27 august 2010 - 11:10
frana ca ne prapadim, avataaaar.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 27 august 2010 - 11:48
Dpdv tehnic, masinile de acum sunt mai apropiate de ideea de a se conduce singure decat cele de acum 40-50 de ani. Ma gandesc doar la drive-by-wire, GPS etc. 10 ani a fost o cifra din burta, dar la un moment dat se va ajunge cu siguranta si la masini care se conduc singure. Dpdv comercial, cererea ar fi uriasa. Practic, f multe firme cu traditie ar pierde bani seriosi din treaba asta.
Scris 28 august 2010 - 02:23
despre fotografie
Scris 28 august 2010 - 02:33
Scris 28 august 2010 - 03:44
Bine că la noi nu se merge aşa.
despre fotografie
Scris 28 august 2010 - 03:48
Scris 28 august 2010 - 07:09
eh...Bine că la noi nu se merge aşa.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 28 august 2010 - 07:55
despre fotografie
Scris 29 august 2010 - 10:35
Fum negru, fum alb, fum negru, fum alb... driftoooo
Scris 29 august 2010 - 11:52
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 02 septembrie 2010 - 10:29
Frumos.
Scris 02 septembrie 2010 - 10:34
European Touring Car Championship 1985
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 03 septembrie 2010 - 09:12
Jurnalistul auto Mihai Morcovescu, de la emisiunea La Limita, difuzata pe B1TV, a fost ranit usor, miercuri, 1 septembrie, intr-un accident cu noua generatie a modelului Volvo S60, intr-un eveniment organizat pentru presa.
Morcovescu il avea in dreapta pe pilotul Titi Aur, care a scapat nevatamat.
Pe un circuit demonstrativ organizat la Romexpo, in Bucuresti, Morcovescu a ratat un viraj si mai apoi a derapat pe nisip, pierzand controlul masinii. Aceasta a lovit o bordura si un zid, impact ce a declansat airbag-urile, producandu-i jurnalistului o rana la nas.
Accidentul a avut loc in cadrul unui eveniment organizat de importatorul automobilelor Volvo pe plan local, EIT Forum Auto, pentru ca jurnalistii auto din Romania sa testeze noul Volvo S60 si mai ales sistemele de securitate ale masinii.
BEFORE:
AFTER:
Aceasta postare a fost editata de the1: 03 septembrie 2010 - 09:12
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 03 septembrie 2010 - 09:29
Scris 03 septembrie 2010 - 11:18
NINJA frate. CULMEA e că Volvo ăsta a avut numai belele la teste, practic maşina n-a demonstrat decât că electronica de pe ea nu face 2 lei dacă şoferul e de duminică, DEŞI tocmai asta este reclama. E, cum îmi mai răcesc eu degetele de pomană posturi întregi.
despre fotografie
Scris 03 septembrie 2010 - 11:24
@cata : si eu sunt satul de prea multa electronica ca sa vezi . faza e ca atunci cand merg in STI merg mult mai atent decat cand merg in C . asta ma oboseste mult in schimb. stiu ca STI ul pot sa-l pierd daca nu sunt 101% concentrat pe ce fac acolo.
la C , decuplez ESP ul (Vorba vine ca se cupleaza la loc) , brachez maxim , dau blana , fuge un pic de cur si se pune singura la loc deci no fun for you .
la STI faci si cerculete daca vrei la 200 la ora , nu e dificil ...
Scris 03 septembrie 2010 - 11:25
Pacat, personal chiar imi place cum arata masina, dar are tendinta de a face poc.
Scris 03 septembrie 2010 - 11:32
aici e sange pe jos ?
Aceasta postare a fost editata de berkut: 03 septembrie 2010 - 11:33
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi