Stiri si zvonuri din industria auto
Scris 23 decembrie 2009 - 07:58
audi revine in actualitate cu un A7
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 decembrie 2009 - 10:46
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 24 decembrie 2009 - 11:04
Scris 24 decembrie 2009 - 11:31
ajuta si clientul ca ofera ceva mai apropiat de nevoia lui...toata lumea castiga
Scris 24 decembrie 2009 - 08:04
Scris 24 decembrie 2009 - 09:42
mie audi a inceput sa imi placa abia in ultima vreme (a5, ledurile etc) iar bmw nu mi-au placut niciodata inainte de bangle
nu exista design care sa multumeasca pe toata lumea. asa cum nu imi place noua directie subaru si altora le place..
Scris 27 decembrie 2009 - 12:12
Scris 27 decembrie 2009 - 09:35
Scris 27 decembrie 2009 - 12:19
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 27 decembrie 2009 - 01:55
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 27 decembrie 2009 - 02:57
Privind "simplist" lucrurile, asa gindesc majoritatea ( din pacate ). Daca te gindesti putin numai, realizezi ca ultimul lucru pe care ti l-ai putea dori e sa cumperi un produs de folosinta indelungata de la un fabricant/distribuitor care e obligat sa vinda cu marja aproape de zero.de ce bre? ca toata lumea o sa astepte mijlocul anului si preturile vor scadea si mai repede
Sa nu ne mire ca masinile sunt din ce in ce mai proaste si astepti sa-ti faci revizia si piesele de schimb cu lunile, etc...
Scris 27 decembrie 2009 - 03:20
In primul rand revizuirea politicilor de vanzare, a marjelor, etc nu inseamna automat ca vor adopta politica marjelor minimale -> zero; se poate sa fie eficientizata productia, achizitia, etc, inclusiv politica gamelor de modele.
Apoi sunt multe ex in care masinile au (avut) preturi mai mari decat ar fi fost normal; unul din ele a fost recunoscut de Vwag (vezi cazul G5), altul este dat de pretul masinilor in SUA de ex, unde sunt sensibil mai ieftine decat in EU - si sa nu credem ca acolo nu se face profit.
Dpmdv, si-n acest caz, adevarul ar fi undeva pe la mijloc.
p.s: faptul ca service-ul este prost in multe cazuri, ca nu sunt piese pe stoc sau disponibile in scurt timp, se datoreaza exclusiv importatorilor si dealer-ilor din RO, care au manifestat un interes f mic in aceasta privinta; probabil vrand sa faca cat mai multi bani, intr-un timp f scurt s-au axat in principal pe vanzari si mult mai putin (decat ar fi fost normal) pe serviciile postvanzare.
Scris 27 decembrie 2009 - 03:21
Scris 27 decembrie 2009 - 03:31
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 27 decembrie 2009 - 03:35
Scris 27 decembrie 2009 - 03:36
Costurile cu dezvoltarea, testarea, ... unei noi platforme tehnice sunt, de cele mai multe ori, impartite la cateva modele construite pe respectiva platforma tehnica; urmand ca apoi acele costuri sa fie impartite pe toate exemplarele fabricate.
Asa a fost si nu cred sa se fi schimbat ceva.
Noi, aici, discutam din perspectiva unui client, dar cat mai obiectiv posibil (asa ar fi de dorit). Nu putem avea pretentia sa luam o masina de clasa medie, diesel, ultra dotata, noua, la 15k euro; dar parca nici sa dai 12-13 k euro pe o masina de clasa mica, benzinara de mic litraj, cheala, nu prea e in regula.
Piata influenteaza pretul unui produs, numai ca pretul initial este lansat de producator.
Eu as prefera masini in primul rand fiabile si nu unele cu n senzori, etc. Problema este ca, de cativa ani buni, fiabilitatea in domeniul auto a devenit o amintire din trecut.
Scris 27 decembrie 2009 - 03:41
Nu mai vorbim de faptul ca toti doresc n-spe mii de "dotari" CONFIGURATE la comanda. Adica vezi doamne masina sa fie cum vrea muschiul lui, sa nu fie ca a lu' Popescu... Pai configurarea individuala costa, si inca MULT !
Japonezii nu ofera asa ceva. Ti-ai pus intrebarea de ce ?
Scris 27 decembrie 2009 - 03:41
pt ca evolutia societatii e mult prea rapida. intr-un final se va distruge singura, nu poti creste si evolua extrem de rapid la nesfarsit. nu prea cred ca vor lucra in viitor robotii pt noi si ca toti vom trai foarte bine. nu e in natura noastra, suntem din start "defecti".
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 decembrie 2009 - 03:42
Ca seamana toti intre ei, ca si masinile lor...Japonezii nu ofera asa ceva. Ti-ai pus intrebarea de ce ?
Scris 27 decembrie 2009 - 03:48
Aia sunt suficienti de "cerebrali" sa prefere o masina full la un pret mai mic decit una cu 50% optionale, dar "configurata" la cerere.Ca seamana toti intre ei, ca si masinile lor...
Scris 27 decembrie 2009 - 03:51
Te-am contrazis eu in ceea ce privesc costurile de cercetare si dezvoltare ?Costurile de fabricatie nu tin de nimic altceva decit de cheltuielile fabricantului pentru acel produs. Nu-ti convine, ia masina chinezeasca. Exista mereu alternative.
Nu mai vorbim de faptul ca toti doresc n-spe mii de "dotari" CONFIGURATE la comanda. Adica vezi doamne masina sa fie cum vrea muschiul lui, sa nu fie ca a lu' Popescu... Pai configurarea individuala costa, si inca MULT !
Japonezii nu ofera asa ceva. Ti-ai pus intrebarea de ce ?
Japonezii nu prea ofera posibilitati mari de configurare a modelelor, mergand preponderent pe echipari prestabilite si dintr-un motiv f simplu: eficientizarea fluxului de productie.
Scris 27 decembrie 2009 - 03:53
Scris 27 decembrie 2009 - 04:22
Scris 27 decembrie 2009 - 04:25
Scris 27 decembrie 2009 - 05:19
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi