Subaru - Videos
Scris 10 ianuarie 2010 - 12:10
Scris 10 ianuarie 2010 - 12:42
Adevarul e ca frate-miu are consum de 13-14 in oras. Numai ca el sta pe sisesti si are biroul linga aeroportul otopeni. Adica merge cu a 5-a de acasa pina la birou
Scris 10 ianuarie 2010 - 12:44
Scris 10 ianuarie 2010 - 12:54
Si intelesesm ca sunt chiar 3 mape diferite in ECU, care pot fi alterate individual (de ex prin chiptuning sa-ti optimizezi "I" pe consum si "S#" pt maxim) , sau nu-i asa ?
Una peste alta, pe langa STI "Spec C" , japonezii au scos si R205 :
http://www.worldcarf.....dCarFans.com)
Aceasta postare a fost editata de dinoc: 10 ianuarie 2010 - 01:01
Scris 10 ianuarie 2010 - 01:00
l.e.
Uite aici zic ceva
"The SI-Drive controls the electronic throttle system�s response and fuel and ignition curves to modify engine torque characteristics, changing the performance character of the car in each mode."
Ce nu zic, e faptul ca functie de raspunsul clapetei, se modifica automat si restul parametrilor.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 ianuarie 2010 - 01:06
Scris 10 ianuarie 2010 - 01:09
nu poate decat sa ma onoreze acest lucru !ska, ca sa-ti traduc ultima lui afirmatie, a acceptat sa stea in dreapta
crede-ma ca nu viteza te sperie.ska, crede-ma ca nu ma sperie viteza. Adica 4 roti mi se par multe ....
eu de multe ori m-am speriat cu mine la volan, la viteze de 60-80kmh.
cum, noi in romania nu avem circuite, avem strazi?!?!?!?Lasati ma circuitele. Noi mergem pe strada.
ce oameni baaaah...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 10 ianuarie 2010 - 10:22
de acord ... la fel fac si eu.Bah !
Mie nici 13 nu mi se pare consum de mers tare pe strada. Cel putin a mea, imi ia 13 daca ma "grabesc" cu familia in masina. Adica in limite foarte rezonabile totusi.
Cind merg singur, uneori, am chiar 15-17. E drept, masina goala.
Oricum merg tare destul de rar, si intotdeauna cind sunt singur in masina.
Motivele pentru care nu merg tare ar fi:
- Nu ai unde
- Nu ai voie
- E mult prea riscant
Ramin la parerea mea, ca o medie peste 90-100, in ro. pe dn-uri ( fara cele 2 autostrazi ), e un fel de ruleta romaneasca.....
l.e.
ska, crede-ma ca nu ma sperie viteza. Adica 4 roti mi se par multe ....
o chestie cand zic mers tare : nu ma depaseste nimeni . deci merg mai tare decat toti , deci merg tare
daca merg foarte tare ... habar n-am cat consuma , sincer.
9% consuma la 120 pe autostrada . pot sa am si consum de 16-20% afara clar dar trebuie sa ma dau la ea. chestia foarte misto, motorul la baza e un 2.0 cu turbo. nu te dai la ea nu papa
Scris 10 ianuarie 2010 - 11:07
vezi, aici intelgere lumea gresit.o chestie cand zic mers tare : nu ma depaseste nimeni . deci merg mai tare decat toti , deci merg tare
daca merg foarte tare ... habar n-am cat consuma , sincer.
eu si cata, si probabil si altii, intelegem cu totul altceva prin mers TARE.
asa nici pe mine nu ma depaseste nimeni. decat foooooarte rar. si nu ma duc tare, ci doar mai repede de cat merge traficul, care oricum in 99% din cazuri se taraste cu viteze ametitoare.
ce inteleg eu prin mers TARE, unii denumesc... nu stiu... FOARTE FOARTE TARE, sau ceva de genul
Scris 10 ianuarie 2010 - 11:12
apoi sigurata in trafic. pai unde nene ? pe durmuri care nu sunt liniate cum trebuie sau chiar deloc ? pe drumuri unde pe autostrada merge lumea cu 80 ? si iti iese in depasire la viteza aia ?
ai idee cate masini te depasesc daca mergi cu 110-120 pe autoastrada ? ia ? ghici ca sigur nu ai mers asa .
Scris 10 ianuarie 2010 - 11:35
drumuri tot mai proaste, tot mai aglomerate, etc.
era doar ideea de a diferentia ce intelege lumea prin mers TARE.
Scris 10 ianuarie 2010 - 11:42
doar ca in conditiile actuale este o tampenie sa mergi asa de tare.
Scris 10 ianuarie 2010 - 12:03
Scris 10 ianuarie 2010 - 12:08
Scris 10 ianuarie 2010 - 12:17
imi dai voie sa ma indoiesc nitel ??
nu spun ca practic e imposibil, ma gandesc doar la portiunea Brasov-Comarnic. Mai ales daca ne legam si de ora traseului.
Scris 10 ianuarie 2010 - 12:25
trebuia ca cineva sa prinda un avion, sa zic ca a avut timp sa se duca si la baie sa se spele bine de tot cu apa rece ?
daca as mai face vreodata asa ceva ? cu siguranta nu .
PS: atunci nu erau camere de viteza iar viteza in localitate era mult prea mare pentru ce este safe. nu as mai face niciodata asa ceva . nu recomand sa faca nimeni . este iresponsabil si foarte periculos pentru toata lumea .
Scris 10 ianuarie 2010 - 01:02
io zic sa-l intrebam pe Levi, daca poate confirma ca plauzibil un asemenea timpcrede-ma ca stiu ce inseamna tare . 2.45h tg mures - bucuresti cu legacy .
Scris 10 ianuarie 2010 - 01:22
in orice caz, eu ma gandesc la modalitatea de parcurgere a drumului de la Slobozia la Constanta de mi-a iesit 108km/h medie orara. unde mai pui ca era 7-8 dimineata.
am avut impresia ca am mers mai mereu cu 180km/h.
si secundo, de la brasov la tg mures am scos si eu cu golfu medii de aprox 105km/h. singura problema e, cum am mai spus, parcurgerea orasului Brasov si a zonei de dupa, pana la Comarnic.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 10 ianuarie 2010 - 01:23
Scris 10 ianuarie 2010 - 01:26
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 ianuarie 2010 - 01:42
o chestie cand zic mers tare : nu ma depaseste nimeni . deci merg mai tare decat toti , deci merg tare
Pai asa ar insemna ca si eu merg tare Pe Ct - Buc (asta'l fac cel mai des extraurban) ma depasesc, in medie, cam 2 masini la dus si 2 la intors (si asta pe A2). S'a intamplat si sa ma depaseasca aproapse de sf autostrazii, cand ma intorceam spre CT si apoi pana la CT sa ii ajung din urma si sa'i depasesc pe respectivii.
Insa eu fac un pic sub 2 ore de la Ct la Buc, si tinand cont de A2 ... reiese ca nu merg deloc tare
Ah, ca am facut si peste 3 ore acum cateva luni (nu conduceam eu), asta e altceva. Insa nu pot zice ca merg eu tare de obicei, ci ca a mers ala incet
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 10 ianuarie 2010 - 01:48
Scris 10 ianuarie 2010 - 02:31
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 10 ianuarie 2010 - 02:41
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 ianuarie 2010 - 02:55
in 2009 subaru a avut un record al vanzarilor in state, cam de cand exista marca acolo.
asta explica si de ce outback a fost facut SUV, RAV4 luat drept etalon pt forester si tribeca americanizata puternic.
despre fotografie
Scris 10 ianuarie 2010 - 03:37
Scris 10 ianuarie 2010 - 08:17
... Bucuresti - constanta1 Era acu vreo 2-3 ani, vara. Evident ca am fript-o pe A2 dar pana la 180, am zis ca in caz de ceva sa raman totusi cu permisu. Mergeam sa recuperam copilul bolnav al unui prieten care n-are masina si era la mare cu ma-sa.
Insa a fost enervant ca tot ieseau mormolocii sa depaseasca parca inadins cand ma apropiam eu, asa ca practic pe A2 a fost 100, accelerat la 180, mers putin, frana la 90-100, iar accelerat si tot asa. Daca as fi putut sa merg intins scoteam un timp mai bun. Am facut 1h50 min pana in Constanta. Si am scos atunci si cel mai mare consum la Accent pe extraurban: aproape 10%
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi