Subaru - Videos
Scris 07 februarie 2008 - 12:32
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 07 februarie 2008 - 01:57
anu asta nu am apucat sa vad nimic din WRC.
au bagat astia noua impreza?
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 07 februarie 2008 - 01:59
Citat din regulamentul forumului.
Scris 07 februarie 2008 - 03:12
Scris 07 februarie 2008 - 03:40
Ma simt astfel nevoit, desi nu-mi face placere , sa-i dau dreptate lui Relu cand a afirmat ca puterea nu e chiar asa de importanta la o masina...mai important e cuplul.
Bai, nene, 700Nm???? Asta-i tractor, frate...Si asta pe o masina de numai 1230Kg...ca mai putin nu-i lasa regulamentul.
De unde puii mei au scos atata cuplu din 2.0l?
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 07 februarie 2008 - 03:42
Scris 07 februarie 2008 - 04:00
Scris 07 februarie 2008 - 04:02
masinile de rally au reglementata PUTEREA MAXIMA.....
si atunci optimizeaza si ei ce pot...adica cuplul...
Scris 07 februarie 2008 - 04:05
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 07 februarie 2008 - 04:05
Scris 07 februarie 2008 - 04:05
Cuplul si nu numai totusi...nu e chiar asa adytzu
masinile de rally au reglementata PUTEREA MAXIMA.....
si atunci optimizeaza si ei ce pot...adica cuplul...
Optimizeaza pana la nivelul la care manusile sunt dintr-un material facut special pentru materialul de pe volan pentru aderenta optima, la nivelul preciziei si vitezei cutiei, care cel putin pe wrc-ul 2006 costa DOAR cutia cam 100.000 euro
Optimizeaza tot inclusiv la nivel de software, pe volanul de la Subaru WRC existand unul din butoane cu rol de a pune un "tag" sau "bookmark" in logurile electronice ale masinii pentru a detecta clar momentul in care s-a intamplat ceva anume la debugging ulterior...
optimizarile sunt exagerat de vaste...si pe toate nivelele...
Citat din regulamentul forumului.
Scris 07 februarie 2008 - 04:15
Scris 07 februarie 2008 - 04:27
sunt chestii racing nu au treaba cu ce vedem pe strada
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 07 februarie 2008 - 04:28
Scris 07 februarie 2008 - 05:12
Unul ar fi acela ca masina de competitie nu va merge niciodata la "pas" decit la intrarea sau iesirea de la standuri. Masina da tot ce poate pe o plaja de turatii bine definta, in niciun caz in regimuri blinde. Evident e gindita si construita in sensul asta.
In afara de motor, o masina de competitie e diferita de cele de strada la absolut TOT : transmisie, caroserie, suspensie, frine, electronica, etc...
Capcana in care pica cei care-si "tuneaza" masinile, e aia ca nu pricep ca la o masina de strada la care i se aduc asa zise "modificari majore", nu mai poate fi condusa blind. Una e optimizarea unui soft si alta marirea exagerata a puterii, care atrage dupa ea o serie intreaga de alte modificari.
Una peste alta, masina devine obositoare la condus, si aproape imposibil de mers cu ea zi de zi.
Adytzu, aia cu cuplul o mentin in continuare
Scris 07 februarie 2008 - 07:44
asta e discutabil, mai cu seama ca nu stiu masinile din test. insa am din intamplare am facut cateva manevre cu foresterul si masina s-a comportat foarte bine.
a se vedea testul cu passat-ul, si asta corelat cu un clip mai vechi in care un A8 nu se descurca prea bine cu rotile spate patinand.
fara legatura cu subaru in mod necesar, dar interesant. cam cat ajuta AWD (audi) fata de RWD si AWD pe suprafete cu aderenta foarte buna, pe ceva ud situatia se mai schimba. desigur ca am mai spus, e stupid sa te bazezi doar pe AWD, trebuie sa simti si masina si sa actionezi in consecinta.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 07 februarie 2008 - 11:28
Scris 07 februarie 2008 - 11:54
despre fotografie
Scris 09 februarie 2008 - 06:15
despre fotografie
Scris 09 februarie 2008 - 08:12
Scris 09 februarie 2008 - 08:49
poate vorbesc prostii, dar nu mi se pare mai presus de un clip in care iti arata cu Ariel scoate orice pata...
Scris 12 februarie 2008 - 01:22
from mike
despre fotografie
Scris 14 februarie 2008 - 08:16
despre fotografie
Scris 14 februarie 2008 - 08:34
de fapt asta doream http://www.dragtimes...slip-13925.html , si exista kit de 450 de cai. sunt multe chestii pe acolo, http://www.dragtimes...slip-14336.html ,
despre fotografie
Scris 18 martie 2008 - 09:58
despre fotografie
Scris 18 martie 2008 - 10:08
Scris 18 martie 2008 - 10:10
Posibile cauze:
- suspensia si barile antiruliu mai "moi" la WRX ?
- diferenta de greutate
- pierderile mai mari prin transmisie (AWD )
- ... ?
Aceasta postare a fost editata de dinoc: 18 martie 2008 - 10:21
Scris 18 martie 2008 - 10:22
de asemenea, sunt multe voci care spun ca noua impreza e sub vechiul model la orice capitol.
exclud ca nu au fost luate curbele suficient de tare, desi si aici se spune ca noua impreza nu ofera feed-back necesar sa stii cat de tare sa-i dai. insa raman la parerea ca o cutie cu 3 trepte foarte scurte si 2 foarte lungi nu e cea mai buna solutie, nici in exploatarea motorului, nici la consum.
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi