pai e imposibil de facut la o masina fwd, e posibil usor la un rwd si la awd.....tine cont ca frana de motor la awd actioneaza pe toate 4 rotile, iar in functie de incarcarea fiecarei roti se schimba si modul in care actioneaza..Derapatul masinii doar din frana de motor ma depaseste.
Subaru - Videos
Scris 20 ianuarie 2008 - 01:12
Scris 20 ianuarie 2008 - 02:05
Se poate face si cu fwd.
Ma refeream strict la ,,materialul'' prezentat,awd,pista uscata...
Scris 20 ianuarie 2008 - 02:28
Scris 20 ianuarie 2008 - 03:37
tu poti face drift doar din frana de motor (deci control doar din gaz) la fwd? eu cred ca daca te chinui reusesti cel mult sa o faci subviratoare....dar drift nu vad cum poti face...depinde de suprafata pe care se ruleaza.
Se poate face si cu fwd.
Ma refeream strict la ,,materialul'' prezentat,awd,pista uscata...
Scris 20 ianuarie 2008 - 03:42
Cine are tractiune fata sau 4x4, cind se joaca pe zapada, face acelasi lucru pentru a o "arunca".
Aceasta postare a fost editata de Relu: 20 ianuarie 2008 - 06:21
Scris 21 ianuarie 2008 - 02:03
Lasand latura sentimentala,nu reusesc sa-i vad excelenta in vreo directie.(excluzand --toate modelele sunt awd,benzinare--au inceput sa pice si astea).
Asta am mai auzit-o....poate te induri intr-o zi sa ne spui si noua ce asteptari ai TU de la o masina. Sau, care ar fi idealul tau din cele existente acum pe piata.
Noi, asta avem ... cu astea ne laudam.
Mai e vorba si de sofer, bineinteles. Uite, de exemplu, baiatul din videoclipul de mai jos: eu recunosc ca nu m-as incumeta sa fac asa cu a mea. Adevarat, un pilot de WRC face asta zilnic, dar pentru un sofer normal, nu e chiar la indemana oricui.
Beautiful Subaru Legacy GT
Eu, intr-un an, nici sa plec tare cu ea nu am reusit sa invat. Nu ca mi-am dorit in mod deosebit lucrul asta, dar mi-ar place sa plece asa si a mea:
Legacy Spec B
Deci, parerea mea: a concluziona ca masina e proasta dupa niste review-uri sau videoclipuri de pe net, fara sa o fi condus macar 100km, mi se pare o mare greseala. Pana la urma, nu stiu ce incerci tu sa faci...si nu sunt singurul care nu pricepe asta.
Hai sa ne definim pozitiile ca sa nu mai existe dubii.
Daca esti pus pe contradictie si facut misto in permanenta...zi-o clar de la inceput. Ca ne certam si creem flame-uri aiurea, ca prostii.
Pana una alta, cativa dintre noi am tot fost impreuna la drum, am mai facut si prostioare...asa ca, in principiu, cam stim ce poate fiecare si cand se opreste...daca se opreste.
Mie, de ex., nu-mi place sa merg cu Cata in tandem decat daca sunt eu in fata. Altfel, e total imprevizibil si faptul ca are o masina mult mai puternica decat a mea, ma ia de multe ori prin surprindere si pot sa gresesc. Deasemenea, cred ca nici lui nu prea ii place cu mine in fata ca eu nu prea ma bag in depasiri decat atunci cand stiu si sunt ferm convins ca am unde sa ma repliez. Dar astea sunt alte discutii... Ideea era ca sa nu te mai pui "Gigi contra" intruna ca deranjeaza.
Oricum, noi ne-am lamurit pana unde putem merge cu "joaca", dar mai sunt si altii pe forum care nu inteleg asta si intra, fara sa inteleaga despre ce e vorba, intr-o tabara sau alta si apoi e complet confuz de discutiile purtate.
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 21 ianuarie 2008 - 02:12
Scris 21 ianuarie 2008 - 04:32
ady, sper ca mi-ai facut un compliment
ps. am mers cu mai multi de aici si nu numai, e o problema sa mergi dupa cineva si vezi un pic altfel lucrurile din spate. asta e subiect de alta discutie.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 ianuarie 2008 - 04:43
- Legacy GT sunt sanse sa fie adus in Europa ?
- am intelels ca Tribeca ca avea un motor nou cu dual-AVCS (asta-i ceva in genul VTEC de la Honda, din ce-mi dau seama),
va fi oare acest motor pus si pe Legacy 3.0 ?
Aceasta postare a fost editata de dinoc: 21 ianuarie 2008 - 04:44
Scris 21 ianuarie 2008 - 08:19
mai bine ii suni pe cei de la SMT.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 ianuarie 2008 - 10:28
Da,Subaru nu exceleaza in nimic.
Cred ca se intelege gramatical ,asadar puteti argumenta contrariul.
Adytzu,daca dupa un an de zile nu poti pleca cu masina tare,la limita, eu zic ca-i o problema.Probleme apar pe la wrc-uri(aici,da,e un ton ironic).
Cata, ce sa-ti explic, daca patania celor din filmuletul cu Forester ti se pare ireala?!Am incercat sa-ti vorbesc pe limba demarajului specific...
E o realitate,amuzanta,dar tehnic v-a explicat-o Relu. Vazand ca n-ati inteles-o,am facut haz de necaz....
Este trimbitat acel 0-100 al xt-ului...Raporteaza acel demaraj la greutatea lui,la etajarea cutiei de viteza si vei vedea normalitatea.
Prostia mea ar fi uitarea faptului ca ,in cadrul unui club,tre' sa fii cu valul.
Ma deranjeaza fanii.
Da,Subaru este o marca care-mi place,care atrage atentia.
Da,de multisor timp ,,discutiile sunt vorbe''.
Scris 21 ianuarie 2008 - 11:17
dar sa ajungi sa spui ca arai conduce prost ...nu iti face reclama prea buna la ce vrei sa spui (in mare parte corect..)
cat despre problema lui adytzu..sa stii ca nu e asa usor...adica launch de la 3500 sunt convins ca stie sa faca..problema e sa pleci tare cu ea fara sa o rupi in doua totusi...eu am tot exersat pe zapada, vedem pe asfalt cat am invatat
Scris 21 ianuarie 2008 - 11:46
Cu respectivul,initial,am vazut doar,maxim,jumatate din filmulet,postand ulterior.
Dupa replica lui Relu,l-am vazut in totalitate si mi-am schimbat optica.
A doua jumatate-i jos palaria.
,,O PUNE CU MANA'' unde vrea.
Vazandu-i pe net ,,trecutul'',am replicat.
Nebun sa fii si, tot merita respect prin prisma rezultatelor.
Apropo's,nu stiu la ce,cand iti iei a doua masina,ADEVARATA?
p.s. Bai Subaristilor,de ce vreti voi sa-mi stricati seara?
Exista,next...
Scris 21 ianuarie 2008 - 11:54
Scris 21 ianuarie 2008 - 11:59
p.s. Bai Subaristilor,de ce vreti voi sa-mi stricati seara?
Nu stiu...de placere?!?! :party1:
Scris 22 ianuarie 2008 - 12:15
Nu prea gasesc explicatiunea,de fapt n-o caut.
Eu,sunt slab,al dracului...
Tu ,esti,ar trebui sa fii ...opusul,dar esti tot al dracului...
Nu am nici un motiv logic sa ma enervezi ,da-mi scoti peri albi...
Zilnic,ti-as zgaria masina...
Am uitat,la ale lui Cata le-as da foc,cu el ,pilotandu-le...
Aceasta postare a fost editata de mol: 22 ianuarie 2008 - 12:17
Scris 22 ianuarie 2008 - 09:07
Voi aveti ( din nou ) dreptate toti. Sa va zic de ce cred eu asta:
Adytzu are dreptate cind zice ca n-a invatat sa plece tare ( a se citi EFICIENT ), pentru ca e foarte greu la 4x4. Explicatia e undeva prin posturi acum ceva timp. De "launch control" la puterea masinii lui nu poate fi vorba. Asa ca trebuie sa invete masina foarte bine sa poata face o plecare eficienta, lucru extrem de dificil.
"In high-performance racing vehicles, the driver has a very small threshold when it comes to acceleration. High power delivered by the engine to the gearbox and driven wheels can not be easily managed even by the most experienced drivers.
Facing this issue, and with the growing development of electronics during the 1980s, led to the introduction of this type of software."
Mol are dreptate cind vede normalitatea masinilor luind in calcul raportul kg/cp, etc... Si tocmai aici iese in evidenta subaru. Nu e usor sa faci o masina sa fie atit de eficienta, chiar daca vb de 1.5 sau de STI. Sunt relativ usoare dar in acelasi timp foarte robuste ( vezi testele de crash ). Transmisiile integrale in general maninca foarte mult din puterea motorului. La subaru pierderea e foarte mica, etc..
Masini cu performante similare exista cu duiumul, numai ca la un pret care incepe de la 1,8-2 din pretul unui WRX sau STI. Aici apare talentul fabricantului. E ca la prajituri de ex. Nu toti cofetarii fac prajituri bune cu toate ca folosesc acelasi ingrediente. Daca era simplu faceau toti.
E drept ca la Impreza si Forester pretul mic se datoreaza si lipsei "chromului" in exces, a "dotarilor" mai mult sau mai putin inutile, nelipsind insa nimic.
Legacy in schimb, este deja o masina de lux la care pretul este oarecum pe masura. Spun oarecum pentru ca tot mult sub concurenta se situeaza. Si pentru asta sunt de laudat.
Imi aduc aminte cind inca nu mersesem cu Subaru, nu pricepeam nici eu ce poate fi asa deosebit cum ziceau cei care le aveau. Masinile fizic le cunosteam destul de bine, punind muzica pe ele si demontindu-le la greu. Lucrurile s-au schimbat cind am mers prima oara cu o Impreza. ceea ce-ti ofera un Subaru nu poate fi evaluat prin specificatii pe hirtie sau performante. Toate masinile Subaru au un "ceva" deosebit pentru cel de la volan. Placerea pilotajului unui Subaru nu poate fi explicat ci doar "trait".
Aceasta postare a fost editata de Relu: 22 ianuarie 2008 - 09:18
Scris 22 ianuarie 2008 - 10:38
Ti-ai gresit cariera.
Poate scot astia ceva posturi in diplomatie...
Asa-i ,arta se vede acolo unde ai punctat.
Acum,sad prost cu timpul,poate diseara aduc ceva ,,strambe''...
Scris 22 ianuarie 2008 - 12:36
despre fotografie
Scris 23 ianuarie 2008 - 11:14
Scris 23 ianuarie 2008 - 11:44
"Dude , I just got snaked by a Subaru !"
HAHAHAHAHAHAHAHAHA :devil1: :party1: :smokin: :laugh:
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 23 ianuarie 2008 - 11:46
Scris 25 ianuarie 2008 - 02:42
Scris 28 ianuarie 2008 - 07:43
Doar o singura problema am...cand vorbim de cursa de drag intre STI 06 si Evo9.
Deci ori JDM-ul de la STI06 e altfel ori era umblat pentru ca limitarea la al meu e 7200 rpm.
Iar asta cu STI-ul06 pleca din 7000 si pe fiecare tura urca pana in 8000.
Pe cand Evo9 se comporta asa cum il stiu...adica se schimba la 7000 rpm.
Oarecum la fel a fost si cu STI 08 vs EvoX dar acolo nu stiu ce sa zic ca nu stiu la cat ii limitata turatia la nici una din ele stock!!!
Noh! Explicatii?
Citat din regulamentul forumului.
Scris 29 ianuarie 2008 - 12:37
Restu' lumii are motoru de 2.5L, 6500 rpm red line sau pe acolo.
Scris 29 ianuarie 2008 - 08:46
Scris 07 februarie 2008 - 09:43
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 07 februarie 2008 - 09:43
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi