E90 335i
Scris 10 mai 2009 - 09:19
interesant e ca eu nu am runflat, desi la noi am auzit X3-urile ca ar avea.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 mai 2009 - 12:35
@cata bah eu cu dacia n-am nici un stres cu bordurile
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 10 mai 2009 - 12:52
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 11 mai 2009 - 07:29
interesant e ca la mine primul lucru cu care ating sunt aparatorile de noroi de la rotile fata alea sunt foaaarte joase
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 11 mai 2009 - 07:30
Scris 11 mai 2009 - 08:39
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 11 mai 2009 - 08:42
Scris 11 mai 2009 - 09:08
Scris 11 mai 2009 - 01:17
bara fata frecata pe o portiune de vreo 4-5cm. nu se vede ca e langa fusta de plastic. doar daca te uiti de dedesubt.ce urmari?
fusta fata, mai bine zis jumatatea stanga, frecata bine de tot. se vede fara eforturi prea mari. dar nu s-a rupt. inca e la locul ei.
rezervor de "dus-gel" ptr parbriz si faruri frecat/fisurat. asta trebuie inlocuit. l-am si comandat deja. undeva pe la 170lei cu tva.
indemanare, calm, precizie. si ... neatentie.
Scris 11 mai 2009 - 02:20
Scris 11 mai 2009 - 02:24
Scris 11 mai 2009 - 04:24
da, toate Seria 3 E90/91/92/93 vin numai cu runflat, si nu am considerat rational sa dau banii pe alt set de anvelope sa inlocuiesc runflat-urile din motive de "confort" (stiu pe altii care au facut asa).
si eu prefer sa nu urc borduri cu BMW-ul, dar uneori trebuie, ca numai asa poti sa parchezi, si atunci abordez cu spatele. si mai e o problema, sa zicem ca e o parcare perpendiculara pe trotuar, toate masinile sunt bagate cu botul peste bordura, cu rotile lipite de marginea bordurii, eh, eu nu pot baga cu fata asa pt ca la cele mai multe borduri julesc spoilerul de bordurile uriase ale lui Videanu.
cand intrebam de run-flat nu ma refeream la confort...nu ma deranjeaza din punct de vedere al confortului....
altceva ma deranjeaza, si anume se rupe aderenta foarte usor in treapta intai si a doua....daca asfaltul nu este perfect curat si neted, foarte greu reusesc sa scot maxim din demaraje in forta...si ma gandeam ca poate ar fi din cauza anvelopelor....
am condus un M3 e92, care nu este echipat cu run-flat...pleaca foarte misto de pe loc...aderenta maxima la demaraje de pe loc....
Scris 11 mai 2009 - 04:25
Scris 11 mai 2009 - 04:31
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 mai 2009 - 08:38
cand intrebam de run-flat nu ma refeream la confort...nu ma deranjeaza din punct de vedere al confortului....
altceva ma deranjeaza, si anume se rupe aderenta foarte usor in treapta intai si a doua....daca asfaltul nu este perfect curat si neted, foarte greu reusesc sa scot maxim din demaraje in forta...si ma gandeam ca poate ar fi din cauza anvelopelor....
am condus un M3 e92, care nu este echipat cu run-flat...pleaca foarte misto de pe loc...aderenta maxima la demaraje de pe loc....
la mine nu rupe aderenta, sunt foarte OK anvelopele dupa mine, bine, eu am xDrive, cred ca ajuta ca sa pui puterea jos la un demaraj in forta... e drept ca nu am atita putere ca tine... Masina a venit cu anvelope Michelin Zero Pressure, e drept ca am dimensiunile standard, 205/60/16, adica talon destul de mare.
la M3-ul ala sigur ajuta la demarajele de pe loc diferentialul cu lunecare limitata, ceea ce tu nu ai...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 12 mai 2009 - 06:12
Scris 12 mai 2009 - 11:18
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi