Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Ce tv Lcd aveti/recomandati?

• Please log in to reply
2821 replies to this topic

#376 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 22 august 2007 - 10:34

Ok, o intrebare scurta:
Intre Sony KV-29CS60 si Panasonic TX-32PS12 ce ati alege ?

Pretul ar fi cam acelasi, dat fiind ca Sony este la 899,9 Ron intr-unul din magazine, adica cam acelasi pret de 899 Ron cat este Panasonic-ul. Diferenta finaciara ar putea fi de 150 Ron in avantajul Panasonic-ului dar nu este o oferta ferma inca.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#377 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 22 august 2007 - 10:51

Pentru fanii plasmelor mai "cuminti" la pret: ati vazut rezolutia lor? 1024x768... O plasma care sa stie 720p sau 1080i e scumpa in draci... Si sa nu-mi spuneti ca nu vreti sa vedeti filme HD pe ele...

rezolutia aia e suficienta. am mai discutat. se pare ca va aparea un player care sa redea fisiere HD, NU dvd-uri. eu aia astept.

plasma pe semnal TV e poate cea mai buna solutie de compromis cu HD-ul. desi LCD-urile bravia au imaginea foarte buna pe RDS.

Ok, o intrebare scurta:

Pretul ar fi cam acelasi, dat fiind ca Sony este la 899,9 Ron intr-unul din magazine, adica cam acelasi pret de 899 Ron cat este Panasonic-ul. Diferenta finaciara ar putea fi de 150 Ron in avantajul Panasonic-ului dar nu este o oferta ferma inca.

poti afla unde e facut sony? daca e din spania, au diverse probleme. eu am unul mai mic si are o problema de sunet. altii au probleme de geometrie, cu S-video etc.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#378 Diesel

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 396 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02

Scris 23 august 2007 - 12:22

Ok, o intrebare scurta:

Conteaza mult la ce te uiti.

Sony-ul pt vizionat preponderent cablu e cel mai bun in gama lui. Al meu KV32FQ86 e facut in Spania si merge lacrima. Mai sunt facute si in Cehia. Oricum geometria e bine sa o verifici in magazin.

Panason�cul e si el o oferta buna (unii inca mai cer preturi aberante pe el http://www.f2.ro/pan...-p-96.html)...e 16:9 si are si 100hz. Doar sa aiba acel mod Just de care vorbeam care sa permita vizionarea a unei emisiuni 4:3 pe intreg ecranul fara deformari notabile.

In materie de culori Wega Trinitron-ul e cel mai bun. Mie personal nu-mi plac nuantele de verde si maro (rosu) la ultimele CRT-uri Panasonic (inclusiv la modelul asta), dar eu sunt destul de chitibusar in materie de audio-video...chiar daca produsele sunt niste ieftinituri, in cazul acesta niste 'solduri'.

Oricum, for the record, Panasonicul acesta costa acum vreo 3-4 ani cam 42 de milioane de-alea vechi, iar Sony-ul CS cam 35 milioane.

Daca oricum iti propui sa iei o plasma in vremuri ce se anunta mai luminoase atunci te-as sfatui sa iei Sony-ul. Pt ca iti va oferi posibilitatea sa vezi o transmisiune tv 4:3 in conditii foarte bune pe un tub CRT care a facut istorie.

Oricum ambele televizoare sunt foarte grele, nu stiu la ce etaj stai tu dar Panasonicul are vreo 65kg iar Sony-ul vreo 45...
  • 0

#379 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 23 august 2007 - 06:46

rezolutia aia e suficienta. am mai discutat. se pare ca va aparea un player care sa redea fisiere HD, NU dvd-uri. eu aia astept.

Depinde pentru ce iei plasma in cauza. Eu unul as lua asa ceva sa o leg de PC, sa vad mai mare ce am acolo (adica filme si concerte HD). Altii poate nu. Dar e pacat sa nu investesti in asa ceva. O instalatie de satelit care sa prinda si posturile HD nu mai e deloc scumpa.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#380 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 23 august 2007 - 08:07

Unde va fi utilizat acest tv se va folosi mai mult pt vizionari de programe ale retelei de cablu.
In cam 1 an de zile voi achizitiona si o plasma, insa acum nu sunt dispus sa aloc bugetul necesar.
Cat despre lcd-uri nu m-au convins ca merita banii, asta din ce am mai obs din ce am mai citit pe topicuri si auzit opinii. De asta va si intrebam care ar fi parerea voastra referitor la cele 3 tipuri de tv-uri (crt, lcd, plasma).
Asa ca d.p.m.d.v. daca vrei sa dai cat mai putin, ca oricum nu va fi principalul tv, mai bine cauti sa gasesti un crt care a fost referinta, daca bugetul nu este o problema sari direct la plasma.
Din ce am vazut eu la mag, asa pe fuga, nu am remarcat ca Sony-ul sa aiba modul Just.

Cat despre etaj, liftul sa ne ajute, ca daca nu intra in lift, tre sa facem sport pana la et. 7.
Pe mine ma deranjeaza mai mult faptul ca aceste crt-uri au o adancime/profunzime destul de mare.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#381 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 23 august 2007 - 08:14

Vezi tu, opiniile sunt una, si ce vede ochiul tau e altceva... Cand am fost la Hi-Fi Arena am vazut LCD-uri incredibile, dar si slabe, la fel plasme. Trebuie sa le vezi, sa le "mirosi"...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#382 Diesel

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 396 Mesaje:

Scris 23 august 2007 - 11:25

Din ce am vazut eu la mag, asa pe fuga, nu am remarcat ca Sony-ul sa aiba modul Just.

Pai Sony-ul nu are nevoie de Just pentru ca e in format 4:3. Panasonicul acela e 16:9 si ar trebui sa aiba un mod de vizualizare NLS -just. Daca nu il are e cam inutila achizitia, iti va face placere sa te uiti doar la dvd-uri. E ciudat sa ai 16:9 si sa te uiti 4:3 cu dungi negre pe lateral. Tot ciudat e si sa te uiti 16:9 la o transmisie 4:3 pt ca oamenii iti vor parea mai hidosi (decat sunt :crying: )
  • 0

#383 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 23 august 2007 - 11:40

LCD-urile, fie vor fi toate pe leduri in curand (alea bune) si atunci bye bye plasma, fie vor disparea, se dezvolta acum noi tehnologii mai bune decat cea cu leduri, dar probabil dureaza 1-3 ani pana la implementare la scara larga si iar bye bye plasma, pt ca vor fi foarte ieftine comparativ. o sa ne umplem casa de ecrane.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#384 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 24 august 2007 - 03:20

by za uei, la metro avem la oferta Panasonic Viera TH-42PV7P cu doar 3300 roni.
:D
pacat ca-mi sta gandul la masina.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#385 EvilOne

shapeshifting master

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.082 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 24 august 2007 - 03:52

Tehnologia este atit de buna pe cit face bani, nu altceva. Exemplu cel mai clar este OLED, o tehnologie cu ~ numai avantaje: culori foarte vii, consum redus, posibilitate amplasare aproape ORIUNDE, timp de raspuns mic, DAR fiind foarte ieftin de implementat (una din metode este efectiv "printarea" pixelilor) se pare ca producatorii nu considera necesar sa bage banii in rezolvarea singurului inconvenient si anume ca albastrul dureaza doar ~ 2000 de ore de functionare. O tehnologie poate sa fie Sfintul Graal al tehnologiilor, daca economic nu "pica" bine va muri speranta. Si sint suficiente exemple de-a lungul timpului.
  • 0
CIOKY PERFORMANCE TEAM
ACrew style

#386 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 24 august 2007 - 05:00

mda. m-am grabit. ala bun e cu 70 sau 700
:D
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#387 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 25 august 2007 - 01:10

http://www.emag.ro/t...-cm--pTH-42PV7P

asta era? aici e 31m.
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#388 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 25 august 2007 - 02:06

70 P sau si mia bine, 700 P
  • 0

#389 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 26 august 2007 - 12:50

Solutionarea dilemei mele s-a efectuat in seara zilei de Sambata (adicatelea ieri), cand dupa ce am alergat de bezmetic (impreuna cu un bun prieten, fugarindu-ne cu masinile pe strazi, pe centura, prin diverse colturi ale orasului) am ales exact ceea ce am vrut si acum 2-3 ani. Respectiv Sony KV29CS60.
Mai vreau sa adaug, asa ca inca un avertisment, ca in multe magazine (Carrefour - unde mi se oferea chiar un tv pe care se vedea clar ca se varsase ceva, pana si bateriile erau ruginite la propriu - , etc.) se ofereau tv-urile Sony aflate pe raft (cu n ore de functionare) si care aveau si vizibile urme de deteriorare (si aici nu vb de zgarieturi minore). Aceasta fara a avea un pret de sold/produs deteriorat.
A fost si cazul in care, la Cora, pana mai ieri tv-ul avea un pret iar de astazi un alt pret, evident mai mare. Insa, in ciuda incercarilor de a gasii un produs in stare efectiv noua si la un pret decent, am fost obligat sa accept majorarea de pret. Oricum era o problema de principiu si mai putin de suma.

Panasonic-ul mentionat de mine intr-un post anterior, desi avea modul JUST (nls) nu mi-a facut cu ochiul la fel de mult ca si Sony-ul, parea cu macar o generatie in urma ca si design.

In incheiere, sper ca peste 1 an de zile sa pot ascuilta stirile la noua mea plasma (evident in noua locatie). :)
  • 0

#390 Diesel

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 396 Mesaje:

Scris 26 august 2007 - 03:37

No bravo...sa-ti traiasca "scula" :) . Ai facut o alegere buna. La semnalul CATV de la noi CRT-ul are cea mai buna imagine.Iar cu 100hz ochii iti vor fi mai odihniti.

Te-ai uitat pe spate sa vezi unde e fabricat? In Slovacia sau in Spania?

Cat despre plasme, cele mai bune pt CATV erau cele SD (rezolutie 850x480), insa nu se mai fabrica si nici nu cred ca se mai gasesc.

Am vazut playere DVD Blu-ray Samsung la 2000-2500 lei (unde anul trecut erau cam 7000lei). Insa numarul titlurilor Blu-ray de la noi poti sa le numeri pe degete...si costa 120-130 lei buc.

Ce ma enerveaza este ca nu s-a invatat nimic din rezboiul VHS si Betamax, si acum nu se stie ce va domina Blu-ray sau HD-DVD...

Oricum, sper ca actualele DVD-uri sa mai reziste vreo 5 ani, desi iarasi ma deranjeaza ceva, calitatea DVD-urilor vandute in Romania (legal) lasa de dorit su aspectul calitatii imaginii si chiar a sunetului fata de cele din vest.
  • 0

#391 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 26 august 2007 - 05:58

Multumesc, atat pt urari cat si pt recomandare.
E fabricat in Slovacia. Chiar glumeam cu amicul meu pe tema asta, el spunand ca mai bine ca e asa ca daca era fabricat in Spania era facut de romani.
E ok si nu au fost probleme de fel. Sper sa o tina asa mult si bine.
  • 0

#392 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 30 august 2007 - 12:38

Vedeti vreun minus major la plasma asta?

http://www.emag.ro/t...-cm--pTH-37PV7P
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#393 Diesel

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 396 Mesaje:

Scris 31 august 2007 - 11:48

Poate doar rata de contrast...insa la pretul ala nu e minus major.

Totusi nu as lua o plasma mai mica de 42''.
  • 0

#394 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 31 august 2007 - 12:34

Vedeti vreun minus major la plasma asta?

http://www.emag.ro/t...-cm--pTH-37PV7P

Procesor Digital Re-mastering 1080p

cum dracu sa poata asa ceva???
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#395 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 31 august 2007 - 03:02

Adica pui si tu bre un film hd si ti-l remasterizeaza la 1024x768. (sau HDD, HD Downgrade) ...o fi ruda cu faridja, faradja, faraudja...poate face upscalling la 1080p si dupa aia downsclalling la....ptiu, m-a luat rasu' !
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#396 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 31 august 2007 - 03:48

;) ;) ;)

daca spui tu...
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#397 rzv74

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 259 Mesaje:
Inregistrat: 28-octombrie 02

Scris 17 septembrie 2007 - 02:36

http://www.domo.ro/A...ilips_32PFL5322
tv asta e HD ready? :D
  • 0

#398 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 17 septembrie 2007 - 02:40

Hmmm sunt doar 2 pe site la Philips si nici unul nu coincide cu codul pus de cei de la domo

http://www.consumer...._12_GB_CONSUMER
http://www.consumer....GB_PROFESSIONAL

uita-te si compara specificatiile ... poate unul din astea 2 este acela de la domo .
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#399 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 17 septembrie 2007 - 05:26

http://www.domo.ro/A...ilips_32PFL5322
tv asta e HD ready? :D

De ce ai dubii ca nu ar fi?
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#400 rzv74

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 259 Mesaje:
Inregistrat: 28-octombrie 02

Scris 19 septembrie 2007 - 12:04

lcd-urile Philips sunt bunuţe?
sau mai bine aleg altceva?
sotia e fan Philips :D
ce parere aveti de asta? http://www.domo.ro/A...ilips_32PFL5322

Aceasta postare a fost editata de rzv74: 19 septembrie 2007 - 12:05