Ce tv Lcd aveti/recomandati?
Scris 12 decembrie 2008 - 07:49
Scris 12 decembrie 2008 - 08:05
Ce mi-ai sugerat tinde catre jocuri?
Eu nu sufar jocurile pe calculator.
Imi plac cele in natura!
Scris 12 decembrie 2008 - 08:59
Scris 12 decembrie 2008 - 09:10
la recomandari nu ma pricep
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 12 decembrie 2008 - 09:43
Scris 13 decembrie 2008 - 06:51
ce promotie?
la recomandari nu ma pricep
Al meu e ...3500.
Din carrefour, la 25mil(era 30mil-si doar trei bucati).La alte magazine pretul pleaca de la 36mil.
Preturi bune se pot obtine vorbind cu sefii de raion (acestia,de la unele magazine, pot suna furnizorii si mai pot obtine reduceri).
Reduceri mari,chiar de peste 10mil, se pot obtine la televizoarele care au stat pe raft. Unele au si peste un an de functionare ...si nu stiu daca se merita...
Pe mine ma tenta achizitionarea unui televizor care costase undeva la 40mil, si-l puteau vinde cu cca. 20mil.Se da garantie, dar m-a bazait un prieten sa nu ma bag...
Eu sunt batut in cap si nu-s de acord cu jocurile pe tv,pc. Asadar trebuie sa-i fac si juniorului o educatie pe masura... .Ca n-oi reusi,e alta poveste...
Aveti idee de la cat pleaca pretul pentru o minune de PS3? De tinde catre moca, fac abstractie de jocuri si mai las de la mine.
Aceasta postare a fost editata de mol: 13 decembrie 2008 - 07:00
Scris 13 decembrie 2008 - 09:10
jocurile pentru copii le-as accepta eventual pe alea constructive, si in nici un caz mai repede de clasa intai.
Scris 13 decembrie 2008 - 10:10
La blu-ray nu prea gasesti altceva mai bun, la mai putini bani...
Partea proasta ar fi ca toate-s(si dvd-uri) peste 10mil,.iar cu banii aia imi trag un auto sh,si sa vezi atunci NFS,senzatii reale...
Swiby, tare ma tem ca esti expert in jocuri...
Ideea ar fi ca ne putem lua jucarii si pentru noi...(masini cu telecomanda,elicoptere...)
Scris 13 decembrie 2008 - 11:53
Intr-adevar, ma mai joc din cand in cand pe PC, in timp lovindu-ma de situatiile inerente specifice: la fiecare achizitie a unui joc, la interval de aproximativ un an, descopeream ba ca nu mai e buna placa grafica, ba ca nu am suficienta memorie, ba ca nu mai corespunde procesorul. Nu eram nici fan infocat dar nici dusman declarat al consolelor.
Bun, sa revenim la BD. La momentul achizitiei, de departe PS3 era cel mai accesibil player, daca luam in calcul pretul. Cel mai accesibil BD-player dedicat era lejer 30 mil lei. Chiar si acum daca studiezi caracteristicile playerelor BD de pe piata, o sa vezi ca ba nu citesc mp3, ba nu citesc divX, ba nu citesc DVD-uri sau CD-uri inscriptibile.
Partea frumoasa la PS3, pe langa faptul ca este si o puternica consola de jocuri next-gen, este ca periodic, chiar cu o frecventa ridicata, apar noi versiuni de firmware care actualizeaza in mod constant capacitatile si caracteristicile. Daca in momentul cumpararii era la versiunea 1.0, acum softul a ajuns la versiunea 2.53 si daca ne referim numai la playerul BD al consolei, acum este un 2.0.
Sa nu mai vorbim de faptul ca poti utiliza cum vrei Hdd-ul intern, poti salva filme, poze, sau orice altceva iti trece prin cap. In mod natural citeste orice fel de disc, de la CD-audio la BD. Inclusiv mp3, divX cu subtitrare, AVCHD in cazul in care ai o camera video care filmeaza HD.
Referitor la posibilitatile de utilizare, sunt multiple. O poti lega la net, wi-fi sau cu cablu de retea, poti naviga pe net, acum suporta flash in full-screen, poti configura Media-Player-ul din PC ca media-server si poti vizualiza direct din consola orice continut audio-video din PC. Pentru fani, asa se pot vedea si fisiere .mkv. In plus, suporta tastatura si mouse USB. Se poate lua si telecomanda bluetooth (au la Mediagalaxy o oferta: cumpert doua filme BD si primesti o telecomanda). Pentru cei care nu se pot obisnui cu controller-ul (cazul meu de exemplu) exista un device care permite folosirea tastaturii si mouse-ului in orice joc. GT5 Prologue + volanul G25 + PS3 este o combinatie care iti ofera cele mai mari satisfactii- o pot confirma Aditzu si Viper.
Si nu exista numai jocuri cu pac-pac si auto, exista si de exemplu:
http://www.gametrail...ayer/39330.html
Enjoy !
Scris 13 decembrie 2008 - 08:15
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 13 decembrie 2008 - 09:26
Prietenii mi-au spus ca-i super oferta.
Pe magazinele virtuale il gasesti de la 36 la 48 de mil.La ei a fost 30mil.
Acum trebuie sa caut o superoferta de PS3...
Scris 16 decembrie 2008 - 03:50
HOT HOT HOT! Amazon - Save $200 When You Buy the Samsung BD-P1500 1080p Blu-ray Player and Eight Warner Blu-ray Discs Together! Get it ALL for just $137.55 Shipped!!
Posted on Monday December 8th, 2008 by Leon in the Books / Movies / Music / Magazines category
Save $200 when you buy the Samsung BD-P1500 1080p Blu-ray Player together with eight Blu-ray discs from Warner Home Video. Choose the Samsung Blu-ray Player and eight eligible Blu-ray discs from the below list and add them all to your Shopping Cart. At checkout, enter the code SAMWB2OO to receive your discount. To get the cheapest price ($137.55), you need to choose movies that are $16.99 or less. But if you don't, you would just pay a tiny bit more. This is a GREAT deal, so get in on it! SAMSUNG BD-PD1500 BLU-RAY PLAYER & EIGHT MOVIES SALE
http://www.amazon.co...re/-/1000317561
Scris 16 decembrie 2008 - 09:27
1 - pentru romani comanda de pe un site "de peste mari" este inca o aventura sau chiar imposibila
2 - toate produsele din aceasta categorie sunt zona 1 pentru DVD respectiv A pentru BD. Inca nu stiu sa fi aparut "ceva" pentru a face BD-playerele region free (din cauza HDCP-ului). Exista si prduse PAL, petru EU, insa au alte preturi. Mai mari, evident. Un BD-P1400 costa 970 lei la noi.
Pana la urma fiecare utilizator este liber sa aleaga si sa cumpere ceea ce i se potriveste mai bine scopului si mai ales buzunarului.
Scris 16 decembrie 2008 - 08:18
Nu prea exista o alta varianta mai buna decat ps3(daca-i si de 80...).
-Poate ma lamureste careva..
Am vazut dvd player , LG, parca, pe care scria hd full,up scaling....la cca. 200 RON
De asemeni, dvd sony(la cca700ron), pe care era afisat 1080p.
Sunt chestii de marketing?
Ce fel de HD e asta? Diferente fata de cele care utilizeaza blu-ray?
Scris 16 decembrie 2008 - 09:58
DVD-playerele care fac upscalling utilizeaza niste unitati de procesare a imaginii. Detalii: http://en.wikipedia.org/wiki/Upscaling
O imagine reprezentativa este: http://upload.wikime...ution_chart.png
Scris 17 decembrie 2008 - 10:20
Scris 17 decembrie 2008 - 10:37
Scris 18 decembrie 2008 - 09:37
Poate facem un troc ?
Slanina,palinca,ceapa de apa?
http://www.retetecul.../platou_100.jpg
-palinca servita in copite de porc
http://lh5.ggpht.com...Y4/DSCF2415.jpg
Ar mai merge niste costite de miel cu muraturi...
Pentru edificare, sa pun poze?
Aceasta postare a fost editata de mol: 18 decembrie 2008 - 09:39
Scris 18 decembrie 2008 - 09:48
Scris 18 decembrie 2008 - 10:12
Adica americanu' asta,vrajitorul, ar avea asigurate pe viata slanina,ceapa,palinca...
Bip, de americani...
Vor sa ma inrobeasca.
Swiby, iti multumesc pentru consiliere.
Cand mi-ai recomandat ps3, a trebuit sa caut pe google sa vad ce inseamna insiruirea de litere
Scris 18 decembrie 2008 - 10:29
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 18 decembrie 2008 - 10:59
Scris 18 decembrie 2008 - 11:19
2 - toate produsele din aceasta categorie sunt zona 1 pentru DVD respectiv A pentru BD.
Ptiu, p-asta o uitasem.
Scris 19 decembrie 2008 - 12:18
Sunt chestii de marketing?
Ce fel de HD e asta? Diferente fata de cele care utilizeaza blu-ray?
Astea genereaza niste date in plus prin interpolare... poate se vede ceva mai bine, mai placut ochiului, dar NU SINT detalii in plus ca n-are de unde.
PS3 pina de curind era si aici cea mai iefina varianta de blue ray. Acum insa preturile scad, asa ca nu stiu daca mai e adevarat. de tahnksgiving era in magazine plin de bluerayuri la 180-200$, acum sint vreo 50 in plus.
Adica americanu' asta,vrajitorul, ar avea asigurate pe viata slanina,ceapa,palinca...
Da, dar as fi avut o viata scurta
Aceasta postare a fost editata de vrajitorul din orz: 19 decembrie 2008 - 12:19
Scris 19 decembrie 2008 - 12:59
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi