era din seria 8 si costa 5400 ron (40" diagonala). mai multe nu stiu ...Adica asa ceva aveau?
http://www.trustedre...-55in-LCD-TV/p1
Ce TV ti-ai comandat pana la urma? 40w4000?
Asadar, au venit azi atat LCD-ul (the1, 40W4000-ul), cat si Home Cinema-ul.
Le-am dezinstalat pe alea vechi si inlocuit cu astea noi. mai am de aranjat cabluri si altele, dar am putut face o proba.
Se vede ok, as putea spune chiar bine, insa tot CRT-ul e mama si tata lor...
De ex era pe ProTv un film din 1993. se vedea atat de prost, incat nu am reusit sa ma uit. nevasta-mea s-a speriat
Intre timp am mai reglat la el si am ajuns la un nivel mutumitor, dar s-a terminat si filmul ...
Am incercat si un DVD, insa tot nu a fost cum ma asteptam. E adevarat ca originale nu am decat seria Rocky, care sunt cam vechi in raport cu tehnologia (ultimul nu-l am). Am mai constatat cu ocazia asta ca nu prea am DVD-uri Dolby 5.1. Am gasit unul singur din 5 incercari, dar era filmul atat de prost ca n-am avut rabdare sa ma uit ...
Ma rog, entuziasmul mi-a fost stirbit si de faptul ca, nu stiu ce drac am facut, dar iar mi-am sucit spatele. :crying:
Mai sunt o gramada de chestii de facut incepand cu citititul manualelor Poate reusesc sa il aduc la un nivel apropiat de credinciosul CRT.
Ce as vrea sa fac, este sa schimb cablul TV din casa (nu stiu daca se poate) si spliterul.
Ceva recomandari in acest sens? De ex un producator de cablu si unul de splitere... Sau nu se merita sa le schimb?