Ce tv Lcd aveti/recomandati?
Scris 05 noiembrie 2009 - 09:42
Scris 05 noiembrie 2009 - 12:54
Eu nu nu compar 2 persoane, ci doar ceea ce vezi TU sau EU, etc.. Ia citeste mai atent ce am zis in posturile anterioare.
OK, daca vrei sa fim specifici, tu si eu vedem garantat diferit. Pe testate. Garantat tie iti va placea un anume TV si mie altul, tocmai pentru ca noi 2, cazuri concrete, vedem diferit. De aia nu poti (putem) da un verdict pentru altcineva, ca TV-ul X sau Y se vede mai bine.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 05 noiembrie 2009 - 01:06
NU COMPAR CE VAD DOUA PERSOANE ! ! ! Ci ceea ce vezi TU, sau EU din mai multe surse.
OCHIU RAMINE ACELASI !!
Scris 05 noiembrie 2009 - 01:22
Life must be taken one disaster at a time
Scris 05 noiembrie 2009 - 01:28
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 05 noiembrie 2009 - 02:50
e ca la aparatul tau foto. culori geniale. la fusco sunt mai reale culorile, dar nu-mi spun nimic. el zice ca poate afisa culorile cum trebuie pe monitor numai cu nu stiu ce program cu care a venit aparatul.
deci e foarte complicat pe de o parte sa poti capta si reda o imagine asa cum o vezi tu cu ochiul liber, iar pe de alta sa tragi o linie unde se bucura ochiul si de ce anume. e ca in muzica. una canta pianul, alta auzi tu, alta poti reda, alta e reactia daca redai corect sau cu loudness-ul activat. pe cei mai multi ii va gadila redarea cu loudness-ul activat, pt ca speculeaza o "defectiune" a auzului nostru.
eu am lcd pt ca, e mai usor, consuma mai putin, ma deranjeaza mai putin la ochi, HD are imagine foarte buna, negrul e negru pt mine, nu fac diferente si pot sesiza nuantele de alb destul de bine. minusuri sunt la semnal tv si la nivel de detaliu, dar nu stau la 2m de el.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 noiembrie 2009 - 02:52
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 05 noiembrie 2009 - 02:55
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 05 noiembrie 2009 - 02:55
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 noiembrie 2009 - 02:56
Flickr - pozele mele
Scris 05 noiembrie 2009 - 03:15
Eu nu am stiut cum sa scap mai repede de un DSLR ( marca iubita de Nae ), pentru ca imi venea sa pling cind ma uitam la culori ! Pielea umana era ca a celor de la morga, culorile in general estompate, imagini fara viata in ele, etc... Si sa nu crezi ca n-am incercat sa rezolv problema, dar n-am reusit. Absolut toate aparatele din seria aia + 2 inainte si 2 dupa, scot culori execrabile. Am prieteni care lucreaza in continuare cu aparate din seria aia si mi-e groaza cind ma uit la ce scot. O sa-ti dau niste linkuri sa te convingi singur.
Poate sunt eu ciudat, insa o imagine la TV, film, sau o fotografie, mi se pare normal sa le privesti cu placere si sa-ti inspire "viata". Imaginile cu contrast exagerat sau culori tari ( ca majoritatea LCD-urilor ) nu plac ochiului meu. La plasma e altceva, si se pare ca OLED va fi ( deja este ) ceva mai aproape de ceea ce eu personal consider ca fiind un display capabil de o imagine placuta.
Scris 05 noiembrie 2009 - 03:20
despre fotografie
Scris 05 noiembrie 2009 - 03:24
Scris 05 noiembrie 2009 - 03:39
Normal ca fiecare percepem diferit, de la culori la gust, de la miros la temperatura.
De acea avem si setari la televizoare/monitoare sa umblam la ele si sa facem o imagine in asa fel incat sa ne placa.
Eu trebuie sa fac ca un semnal ce provine de la camere sa fie la fel (adica la o camera sa nu fi verde si la alta rosu) incat sa nu se sesizeze taierea de pe o camera pe alta. De la culoare la diafragma
Eu de ceva timp o fac la ochi, cu toate ca ar trebui sa folosesc aparatele. Pana acum nu au fost plangeri prea mari.
Normal ca una vad eu, alta vezi tu.
Si normal ca mai sunt si daltonisti, dar nu ii luam in considerare.
Scris 05 noiembrie 2009 - 04:03
De curiozitate, voi folositi monitoare LCD in studio ?
Scris 05 noiembrie 2009 - 04:05
despre fotografie
Scris 05 noiembrie 2009 - 04:12
Scris 05 noiembrie 2009 - 04:35
Life must be taken one disaster at a time
Scris 05 noiembrie 2009 - 04:38
.... Ordinea e urmatoarea: CRT-Plasma- restul....
Scris 05 noiembrie 2009 - 05:05
aia care se vede la ora 8 sau dimineata... este un panasonic th-42pv60eh.
Nu dau nume de emisiuni, ca nu e frumos.
In rest ca monitoare sunt toate Sony triniton CRT.
Mai nou se gasesc si LCD-uri.. Posibil pe viitor sa se treaca pe lcd, pt ca si in ziua de azi un CRT de exemplu Ikegami de 20" costa peste 11.000 dolari. Sony nu stiu cat mai este.
Scris 05 noiembrie 2009 - 05:23
Scris 05 noiembrie 2009 - 05:40
erau multe broaste
Why CRT ?
unii sunt mai blestemati, vad si aud lucruri care nu sunt acolo
despre fotografie
Scris 05 noiembrie 2009 - 06:54
Scris 05 noiembrie 2009 - 07:26
Hai sa lamurim niste lucruri:Relu. Aia care se vede la ora 6 este un samsung ps-50c91h. Consuma 480 w
aia care se vede la ora 8 sau dimineata... este un panasonic th-42pv60eh.
..... Posibil pe viitor sa se treaca pe lcd, pt ca si in ziua de azi un CRT de exemplu Ikegami de 20" costa peste 11.000 dolari. Sony nu stiu cat mai este.
- Nu vorbim despre ce vede lemurianu la stiri.( apropo, prima plasma display Pioneer de 50 inci cu ecran touch ( frame aditional ) a fost instalat la XXXX acum vreo 4-5 ani si eu l-am vindut... )
- Discut despre monitoarele care le folositi voi in studio !!!
Scris 05 noiembrie 2009 - 07:34
despre fotografie
Scris 05 noiembrie 2009 - 07:56
Acum nu mai stiu exact modelul, ma uit maine.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi